keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Tammikuun loppuneet tuotteet

Wow, tässä kuussa olin tosi tehokas kuluttamaan tuotteita! Parissa viikossa oli loppunut yhtä monta tuotetta kuin joulukuussa loppui! Loppukuuta kohti purkkejä tyhjeni vaan lisää, se on aina vaan kiva juttu! Pitäähän niitä tyhjentää sitä mukaa kun uusiakin tulee ;)

loppuneet tuotteet

Ihon- ja vartalonhoito

Yves Rocher Apple Delight suihkugeeli
Suihkugeeli kuin suihkugeeli, kunhan se tuoksuu hyvältä niin se on jees! Yvesin imelät tuoksut on lemppareita, en muista onko tämä tämän joulun vai edellisen joulutuoksuja :)

Lumene Matt Touch kasvovesi
Tosi hyvä kasvovesi rasvoittuvalle iholle! Supistaa ihohuokosia ja meikki pysyy siistinä pidempään. Ainut että talviaikaan kuivatti liikaa, enemmän kesäajan tuote. En tiedä myydäänkö tätä enää, jostain alesta joskus nappasin.

Lumene Lähde Hydration Recovery geelinaamio
LivBoxissa tullut Lumenen geelinaamion näyte oli kiva! Tästä innostuneena ostinkin ison koon. On tehnyt mieli tätä kokeillakin ja se oli niin ihana kuin kuvittelin. Huumaavan viilentävä ja rauhoittava talvi-iholla, ei ärsyttänyt ja iho oli mahdottoman hyväntuntuinen tämän jälkeen. Geelimäinen koostumus on kiva!

Lumene Lähde Hydration Recovery geelinaamio

SB12 Suunhoitovesi
Joskus LivBoxissa tuli tälläinen näyte. Miellyttävän raikas suuvesi joka ei polta. Mä tiedän että nämä auttaa haisevaan hengitykseen, mieheni on näitä käyttänyt. Pitäisi kyllä ostaa oma pullo suuvedeksi, oli niin hyväntuntuinen käyttää ja kaipaan aina raikkautta hamppipesun jälkeen.

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm
Joskus LivBoxissa tullut tehovoide. Käytin kynsinauhoille mutta imeytyi kyllä liian pitkään. Mun iho ei ole niin kuiva että ei ollut mulle soveltuva tuote.

Armadi Diamonds edp
Olen käyttänyt tätä pari pulloa enkä osta enää kolmatta. Ihana tuoksu mutta tympii jo. Kyllä tämä varmasti tuoksuu pitkään mutta tuntuu että tuoksuille tulee hajusokeaksi, eikä haista itse enää. Enpä muista milloin viimeksi ole kuluttanut loppuun näin isoa pulloa hajuvettä! Olen tosi huono kuvailemaan tuoksuja mutta tämä on voimakas, tunnistettava ja erottuva. 

Goldwell hiusvaha

Hiukset

Goldwell Superego Muotoiluvoide
Superpitkään kestävä muotoiluvoide. Edelleen toistan mutta Goldwellissä on tosi hyvä hinta-laatusuhde. Tuotteet on edullisia mutta riittoisia. Eiköhän tämäkin pastavaha kestä yli vuoden käytössäni. Kevyt pastavaha jolla hiukset voi muotoilla, ehkä rasvoittuviin hiuksiin suosittelen mattavahaa mieluummin. Vähän makuasioita?

Crestol Color Gloss hiusnaamio
Sävy 27 - Rubiininpunainen on liian tummanpunainen mutta Kirsikanpunainen on sopiva kun haluaa kirkkaanpunaisen. Ja mikäli mielii pitää punaisen punaisena, näitä geelimäisiä värinaamioita on käytettävä joka viikko. Pidän päässä saunassa oloajasta tuntiin. Muuten mulla ei punainen pysy kahdeksaa viikkoa, mikä on kampaajavälini.

Sim DS Perfume Free hiuskiinne
Jättipullo kestää mulla 1,2-2 kk. Ja käytän lakkaa jokaikinen päivä! Tämä ei jätä hiuksiin kalvoa ja on helppo harjata pois. Pitää kovassa tuulessakin. Ostan näitä isoja pulloja aina tuosta S-marketista, missä on kampaamon piste :)

MAC huulipuna

Kosmetiikka

Depend kulmavärjäyssetin väriaine
Uusi jo ostettu, värjäilen kulmia tällä Depsukan mustalla vaikka ei TOD pysy kuin viikon :DD en ole parempaakaan löytänyt.

Essence Make Me Brow kulmamascara
En kyllä tykännyt tästä vaikka tuntuu monen suosikki olevan :D harja oli liian pieni ja tavara liian tummaa. Meni sohimiseksi. Lopussa tämä alkoi murentaa tavaraa ja kulmat meni epäsiisteiksi. Käytän mieluummin Lumenen vastaavia.

MAC huulipuna Myself
Ihanan täydellinen nudesävy! Lustre-koostumus liukuu huulilla hyvin ja jättää väriä. Ei kuivata vaan on äärettömän miellyttävä käyttää. Sävy oli paras ikinä, nude kauniilla hohteella ja ei tosiaan mitenkään peitepuikkomainen. Neutraali sävy sopii kaiken väristen meikkien kanssa. Jos sattuu eteen niin ostakaa, saattaisin itsekin ostaa mutta on kyllä aikamoinen läjä punia ja kiiltoja käytössä...

MAC Shadestick Sea Me
Ohoh, joku oli jättänyt tämän auki ja oli mennyt kovaksi. Muutenkin niin vanha että lähtee Back-To-MAC kuormaan. Palauta kuusi tyhjää MAC pakkausta ja saat ilmaisen huulipunan! 

IsaDora Twin Tip eyeliner
Eyeliner joka jätti hyvin ristiriitaisen tuntemuksen. Ensinnäkään, en tykkää näistä eyelinereistä joita ei voi dipata. Niissä on aina sama ongelma; kuivuus. Kädelle paineltuna antaa väriä mutta kun yrität piirtää viivaa luomella, tämä tökkii. Kesti aktiivikäytössä ehkä parisen kuukautta, mikä on minusta kyllä aika vähän. 
Piirsi kyllä tarvittaessa ohutta viivaa mutta tällä sai todella hyvät ja paksut rajaukset ulkonurkkiin. Siitä kyllä tykkäsin. Jos joku tietää vastaavaa, paksukärkistä eyelineriä, kertokaa. Tämä ei muuten sutannut tai sotkenut ikinä raskaaseen yläluomeen, sekin oli hyvä puoli. Tykkäsin kuitenkin enemmän kuin inhosin mutta iso, paksu kärki vaatii käyttäjältään taitoa.

Essence kivipuuteri
Ei kyllä uskoisi että parin euron kivipuuteri voi olla näin hyvä! Kiinnittää meikkipohjan ja pysyy mattana puolet päivästä! Ostan kyllä uudestaan kun taas pistellä pyörähdän :)

Risiiniöljy kynsille hiuksille

Kynnet

X-tra kynsilakanpoistoaine
Ei kuvassa koska täytin pullon asetonilla. X-traa mene se pullo per kuukausi. Hyvä ja edullinen, poistaa lakat kohtuu hyvin ja saa kaupasta missä yleensä käyn.

CND ScrubFresh*
Tällä pyyhitään kynnen pinta ennen lakkausta, ettei jää mitään rasvaa tai öljyä. Voi käyttää ennen Vinylux kestolakkausta. Tuli käytettyä silloin tällöin mutta en ehkä sillee tarvitse vastaavaa tuotetta, kun huolehdin muutenkin aina ettei kynsi ole öljyinen.

Born To Bio Risiiniöljy*
Huh huh mikä suoritus saada loppuun näin iso pullo kynsiöljyä!! Voi nostaa ihan hattua! Tätä voi käyttää myös ripsille ja kulmille mutta voinette arvata että laiskuuksissa se jäi tekemättä. Hyvä ja monikäyttöinen öljy. Ravitsi hyvin kynsiä. Pumppupullo oli liukkaissa käsissä vähän ärsyttävä, käytän mieluummin pientä kynsiöljypulloa.

OPI The One That Got Away
Kaunis OPI minilakka joka tuli käytettyä niin loppuun ettei enää saa tavaraa ulos. Käytin lähinnä varpaissa missä se pysyi monta viikkoa :D

Lumene Ridge Filler Kynnen tasoittaja*
Aaah tämä oli hyvä!! Tasoittaa kynnen pinnan kauniiksi ja sopii vaikka nudelakaksi. Ei paksuuntunut ollenkaan käytön aikana, ehkä nyt loppua kohti on paksumpaa. En käytä ihan loppuun koska pitäisi ohentaa ja pohjalla on ehkä yhteen käyttökertaan. Parempi kuin Lumenen CC-lakka joka paksuuntui jo pullon puolessa välin. Mietin, uudistaako Lumene näitä hoitolakkojaan. Saapi nähdä!

Burt´s Bees Lemon Butter Cuticle Cream
En muista mistä olen tätä ostanut, varmaan jostain Look Fantasticista. Olen käyttänyt näitä useammankin ja taas loppui yksi. Laadukas kynsinauhavoide joka kosteuttaa myös kynsiä. Hieron tätä aina myös kynsille paksun kerroksen ja laitan puuvillahanskat käteen ( on tälläkin hetkellä! ). Imeytyy mukavan nopeasti, mehiläisvaha ja öljy eivät jätä kynttä inhottavan tuntuiseksi. 
Luonnollinen koostumus, todella riittoisa tuote. Ollut vuosia auki mutta ei ole mennyt miksikään hyvän peltipurkin ansiosta, sen saa niin tiiviisti kiinni. Mikä ettei, miksen ostaisi tätä joskus uudelleen. Nyt on vaan tosi monta kynsinauhavoidetta avattuna että en osta uutta kaappiin seisomaan.

Cesars kynsiöljy Kirsikka
Ikivanha kynämallinen kirsikka kynsiöljy. Ihan nopsa ja kiva käyttää, joskus kaipaa tälläistä kevyempää öljyä lotrattavaksi. Kynsien kosteutukseen tämä ei kuitenkaan talviaikaan riitä vaan käytän rinnalla laadukkaampia öljyjä kuten NCLA tai CND Solar Oil.

kynsilakkojen myrkyt

Läjä vanhoja myrkkylakkoja
Joukossa mm. China Glazen Golden Enchantment, Fairy Dust, Custom Kicks, Caribbean Blue, Bahamian Escape ja Secret Peri-winkle. Color Club Ulterior Motive. 
Osa Chinoista on erottuneita ja niitä saa ravistaa aina kun asioi Helmerin China-osastolla. Nättejä sinisiä mutta eiköhän mulla vastaavia ole. Enkä näillä oikein lakkaile ikinä joten heippa! Periaatteessa näissä on tavaraa mutta koska ovat myrkkylakkoja, en halua antaa niitä eteenpäin. Enkä halua niitä käyttääkään vaikka Fairy Dustkin on nätti.
Color Clubin Ulterior Motive oli paksuuntunut pilalle. 

Oliko tuttuja tai kiinnostavia? Olitko jostain tuotteesta eri mieltä

*-merkityt saatu blogin kautta.

21 kommenttia:

  1. Mulla on samanlainen Essencen puuteri. :)
    Mitä tarkoitat myrkkylakoilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuita vanhoja Chinan lakkoja, haisevat ihan hirveiltä verrattuna uudempiin Chinoihin...liekkö joku 2-free koostumus?

      Poista
  2. Mahtava kasa loppuneita! Jäi kiinnostamaan Essencen kivipuuteri ja Lumenen Ridge Filler, pitääpä katsastaa ne kaupassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvät valinnat! Ridge Filler sopii kaikille kynsille ja -lakoille, Essencen puuteri on halpismeikiksi loistava :)

      Poista
  3. Loppunut tuoksu saa aina hymyn huulille. :D Mahtava kasa loppuneita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, enpä muista milloin on viimeksi tuoksu loppunut!

      Poista
  4. Wau miten paljon loppuneita, yleensä varsinkaan tuoksuja en saa aivan tyhjäksi. :) Ihania talvipäiviä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan huippusuoritus tässä kuussa! Tosin tämäkin kuu vaikuttaa lupaavalta, vasta alkukuussa ollaan ja monta loppunutta tuotetta :D Mukavia ulkoilukelejä sinnekin <3

      Poista
  5. Ohhoh mikä määrä! :D Mä olen kyllä tykännyt Essencen kulmageelistä, mutta voihan se vaihdella että millaiselle ihotyypille sopii paremmin, noin esimerkiksi. En ole meinaan koskaan huomannut että olisi karissut pois, ja useamman putelin oon jo kuluttanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla että kun mulla on näin ohuet ja harvat kulmat, väriä tulee tavallaan liikaa. Kun yleensä käytän väritöntä geeliä tai vaaleampaa kulmavahaa :) kun monihan tuosta Essencestä on tykännyt niin ei kai se huono voi olla..

      Poista
  6. Tänään kävin juuri ostamassa itselle tuon Color Glossin Kirsikanpunaisen sävyn :) En oo ennen näitä color glosseja testannut. Eka ajatus oli, että aika pieni tuubi hintaansa nähden kun hiusta löytyy melkoisesti omasta päästä ja pesen hiukset 2-3 kertaa viikossa. Mutta jos se kestäisi pesuja paremmin kuin color maskilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tämä tuubi kestää kuukausia :D mutta mulla onkin lyhyet hiukset ja pesen kaksi kertaa viikossa, joka toisella pesulla käytän värinaamiota. Minusta paras tulos tulee kun muhittaa tunnin.
      Punainen väri kyllä haalistuu nopsaan, jospa tämä toimisi paremmin kuin KC ;)

      Poista
  7. Aaah, Yves'n Apple Delight on niin ihana! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3