maanantai 20. helmikuuta 2017

Testissä Nivea Cellural Perfect Skin

Nivea on minulle tuttu mutta samalla tuntematon merkki. Väitän että kaikki tuntevat Nivean sellaisena marketin perusmerkkinä jolta löytyy voiteita iholle ja vartalolle. Olen käyttänyt Nivean tuotteita aika-ajoin nuoruudesta lähtien. Viimeisin ihastukseni on ollut misellivesi joka oli kyllä loistava. Nyt rupesin ihan mielenkiinnosta googlettamaan, mitä ihonhoitotuotteita Nivealla on tarjota. Niitä löytyy monenikäisille ja eri tyyppisille ihoille. Rupesi ihan kiinnostamaan enemmänkin, mielellään kun sitä erilaisia tuotteita kokeilee.

Nivea Cellural Perfect Skin

Minä sain testiin Nivelta kolme uutuutta, jotka täydentävät vanhaa tuttua Cellural Anti-age tuotelinjaa. Ihoa heleyttävät ja värisävyä tasoittavat Cellural Perfect Skin tuotteet sisälsivät päivä- ja yövoiteen sekä silmänympärysvoiteen. Tuotteissa on meikkivoidemainen pigmentti.
Cellural Perfect Skin tuotteet heleyttävät ihoa ja tasoittavat sen väriä. Tuotteiden vaikuttavat aineet ovat lumicinoli- ja magnoliauutteet. Aktiivinen lumicinoliuute hidastaa melaniinin tuotantoa niissä ihon kohdissa, jossa se on yliaktivoitunut ja tasoittaa tummentumia. Magnoliauute puolestaan toimii antioksidanttina hapettumista vastaan ja parantaa solujen uusiutumista. 
Cellural Perfect Skin tuotteet tasoittavat ryppyjä ja kosteuttavat ihoa säännöllisessä käytössä. Ihon solutason uusiutuminen paranee ja ison sävystä tulee tasaisempia ja heleämpi vain 12 viikon käytön jälkeen.

Nivea Cellural Perfect Skin Eye Illuminator

Cellural Perfect Skin Eye Illuminator
Silmänympärysihoa virkistävä ja hoitava voide on erinomainen tuote tummista silmänalusista kärsiville. Minulla ei tätä ongelmaa ole mutta kaipaan hieman tasoitusta veltostuneelle ja ryppyiselle iholle. 
Väripigmenttejä sisältävä voide tasoittaa mutta ei ole liian peittävää tai raskasta. Luonnollinen lopputulos, ei näy yhtään iholla meikkimäisenä mutta silmänympärys on virkeämmän oloinen. Tykkäsin tästä ja jää heti käyttöön. Tosin laittaisin tätä aamulla, illalla en halua iholleni meikkimäistä pigmenttiä.

Nivea Cellural Perfect Skin Fluid SPF15

Cellural Perfect Skin Fluid SPF15

Päivävoide oli hyvin jännä! Kuin värillinen voide tyyliin CC ja BB. Ensin tämä on hieman hehkuvaa valkeaa voidetta joka sulautuu ihon ensin helmenhohtoisesti ja sitten meikkivoidemaiseksi. Itse koin tämän talvella liian tummaksi ja liian pigmenttiseksi meikkivoiteen alle. 
Päivävoide sisältää ihoon sulautuvia pigmenttejä ja jos tykkäät värillisistä voiteista, etkä käytä meikkivoidetta, tämä on sinun tuotteesi! Päälle vähän puuteria ja kevyt meikkipohja on valmis! Minä voisin käyttää tätä kesällä, silloin en paksusta meikkivoiteesta välitä. Minusta tämä oli helppo levittää, tuntuma iholla on kuulas ja kosteuttava. Kiinnostava tuote!

Nivea Cellural Perfect Skin Fluid SPF15

Nivea Cellural Perfect Skin Overnight Serum

Cellural Perfect Skin Overnight Serum
Olen ottanut seerumit ihan jatkuvaan käyttöön ja kokeilen erilaisia hyvin mielelläni. Seerumissa on voimakas Niveamainen tuoksu, kuten muissakin tuotteissa. Pigmenttimuutoksia ja maksaläiskiä vähentävä ja ihon sävyä tasoittava seerumi on erittäin hyvä ikääntyvälle iholle. 
En kokenut tätä itsellekään liian raskaaksi kunhan laittaa kevyellä kädellä. Olen käyttänyt tuotteita satunnaisesti enkä kärsi maksaläiskistä joten tuotteiden tehoa en osaa kommentoida. Mutta käyttöön jää joten se kertonee kuitenkin jotain. Loppuneet -postauksissa varmasti enemmän ;)

Nivea anti-age voide

^Silmänympärysvoide, päivävoide ja seerumi.

Tuotteet 15,90 e kappale. Saatavilla tammikuussa 2017 päivittäistavarakaupoista, marketeista ja kaikista Niveaa myyvistä paikoista.

Mutta onko Nivea sinulle tuttu? Mitä tuotteita kannattaisi kokeilla näin keltanokkana, vuosien Nivea-tauon jälkeen?

11 kommenttia:

 1. Mua on kiehtonut se c vitamiini seerumi joka on keltaisia palloja. Vielä jostain syystä en ole sitä hankkinut (olisko noiden putelien määrä! 😕)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmaan minäkään hankii Niveaa nyt heti, jossain vaiheessa kyllä vois kokeilla :)

   Poista
 2. Olen tykännyt Nivean tuotteista ja misellivesi on tälläkin hetkellä käytössä. Ihastuin heti tuohon sy-voiteeseen ja testailen sitä vielä hetken. Oli kiva lukea noista kahdesta muusta tuotteesta, ne odottavat itsellä vielä testijonossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nivean miselli on huippu, hyvin lähtee meikinjämät :)

   Poista
 3. Hei, nyt jäi kiusaamaan! Siis oliko tuossa yövoiteessakin pigmenttiä? Nää uutuudet on muuten tosi kiinnostavia, itsellä on tuo Betestä tullut silmänympärysvoide mutta päivävoide houkuttelisi myös. Se olisi juurikin täydellinen kesällä tai muuten vaan laiskoina päivinä ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yöseerumissa ei ole pigmenttiä mutta päivätuotteissa kyllä :) minusta nämä ovat loistavia uutuuksia jos ei aina jaksa tai jouda aamuisin, nämä pelastavat kiireessä ;)

   Poista
 4. Tuntuu, että Nivealtakin tulee säännöllisesti uutuuksia. Tuo sy-voide on minullakin käytössä. Siitä tulee hieman kuulaampi sy-alue. Itsekään en käytä sitä öisin, vaan toista voidetta.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään lopputuloksesta, kuulas ja tasoittaa ihonväriä vaikka en itse kärsi tummista silmänalusista :)

   Poista
 5. Toi silmänympärysvoide tulikin bette boxissa viel en oo ehtiny testaan

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3