lauantai 11. helmikuuta 2017

Pelottava Bogeyman ja kumppanit

Kynsilakkakokoelmaa kuvatessa, näppeihin jäi koko ajan lakkoja "tällä pitäisi lakata ja tällä"...Dance Legendin Anna Gorelova pöllölakat ovat ihania ja päätin lakata Bogeymanilla ja Gamayunilla.

Bogeyman on mustanruskea mattalakka jossa flakiesia ja kimalletta.  Gamayun on nudekulta tekstuuri. Molemmat peittävät kahdella kerroksella ja ovat helppoja lakattavia. Hyvä että eivät ole paksuuntuneet ollenkaan vaikka ei ole tullut käytettyä.

Dance Legend Anna Gorelova

Haalin usein Born Pretty Storen testituotteisiin pääkallodecaleita. Mä tiedän että nämä nämä eivät ole kaikkien makuun mutta mä tykkään. Niiden kanssa tulee vaan yleensä laitettua tummaa lakkaa joten nyt ne pääsivät näille kynsille messiin. Vaativat valkean lakan alleen, mulla OPI Put A Coat On. Muuten decalit ovat helppoa, jämäköitä ja kestävät liikuttelua kynnellä. Eivät repeä helposti.

Dance Legend Bogeyman

Hauskat, nopeat ja hieman pelottavat kynnet. Kiva kun ei tarvinnut laittaa päällyslakka ( paitsi decalien päälle ) niin kynnet olivat tosi äkkiä valmiit! Mattalakoissa on vaan se huono puoli että eivät tahdo pysyä, kärjet kuluvat ainakin mulla jo samana päivänä. Mattalakka kiillottuu myös helposti jos käyttää käsirasvaa, pitäisikin välttää ettei lakan päälle mene yhtään rasvaa.

Huomaatteko muuten että mun kynnet alkavat olla omassa pituudessaan ja mallissa. Kunto on parempi ja oon saanut viilattua ne neliskanttiseen muotoon. Mahtavuutta!

Dance Legend Anna Gorelova

P1230054.ORF

Skull Water Decals / Born Pretty Store, saatu
Faby Top Coat / Kauneutta.com, saatu
Faby Power Base Coat / Kauneutta.com

Koodilla UML91 saat 10% alennuksen Born Pretty Storen kynsihärpäkkeistä!19 kommenttia:

 1. Nämä ovat tosiaan hurjat kynnet. ;) Matta- ja sokerilakkojen kesto ei välttämättä ole hyvä, mutta ovat ne nättejä. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieviä ne ovat mutta huonon pysyvyyden takia en käytä usein. Minusta myös tuntuu että aina kun on sokerilakkaa, jostain kynnestä napsahtaa pala pois :/

   Poista
 2. Ihana tuo tumma DL 😍
  Vaalea näyttää pullossa että siinä olis hohdetta mutta kynsillä ei.
  Sika hienot pääkallot 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohde näkyy lähinnä auringossa :) se on sievä kultainen tekstuurilakka. Kiitos :)

   Poista
 3. Upeat, tykkään näistä tummista ja pelottavista kynsistä.

  VastaaPoista
 4. Mä tykkään tällaisista lakkauksista tosi paljon, kauniit kynnet!

  VastaaPoista
 5. Oi vitsit miten siistit kynnet! Ja noi pöllölakat näyttää niin ihanilta ♡

  VastaaPoista
 6. Pitänee pyörtää aikaisemmat sanani. Tuo etu- ja keskisormen musta mattalakka on ihana! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3