keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Täydellisen manikyyrin salaisuus

Siis tämä alkaa naurattaa jo itseäkin xD tässä näette täydellisesti lakatut, siistit kynnet. Voisi varmaan kuvitella että ne on lakattu rauhassa kynsipisteellä pöydän ääressä. Hetkinen...menikö se sittenkään näin??

Arkeni on välillä aika kaoottista. Jos meinaan selvitä tekemään kaikkea, minun on organisoitava ja tehtävä monta asiaa yhtä aikaa. Työpäivän jälkeen piti lakata kynnet, siivottava, lämmitettävä uuni ja ehdittävä koirapuistoon. Illalla on vielä eväiden ja iltapalan teko. Kuulostaa siltä että tehtävää on paljon!

Picture Polish Desire

Ensin syön kun tulen kotiin ja laitan uunin päälle. Sitten istahdan hetken ja luen blogeja sekä vastailen kommentteihin. Nyt pitää jo alkaa valmistella lakkausta koska kaikki lähtee huolellisista pohjista. Viilaan vähän, laitan käsirasvaa ja kynsille öljyä. Keitän teetä ja syön samalla vielä vähän. Katson samalla tv-ohjelmaa kun niiden katsomiseen on aika ihan kortilla!

Kun aluslakkakerrokset ovat kuivuneet, voi alkaa laittaa värilakkaa. Samalla pitäisi siivota. Minä olen mestari tekemään näitä samaan aikaan eli imuroin ja kuivattelen lakkoja :D teen välillä leimauksia ja jatkan taas siivoilua. Päällyslakan vuoro ja sitten voi pyyhkiä pölyjä. Vessan pesu, käsissä puuvillahanskat ja talouskäsineet. Lakat on jo kuivat niin voi riehua rauhassa. 

Picture Polish Desire

Sitten huomaan Hipun juoksevan naapurin pihassa, voi prkl...ja koira hakemaan omaan pihaan. Puitakin on kannettava huomista varten, hiilet vedettävä ja apua kynnet kuvattava! Joku tekstinpätkäkin pitäisi blogiin keksiä.

P1190023.ORF

No ei tarvii hirveesti keksiä! Tälläisiä nämä päivät on! Levätä saa vasta haudassa ;) illalla kyllä rauhoitun jo klo 19 aikaan, syön iltapalaa ja katson Salkkarit. Hyvän yöunen saamiseksi pistän puhelimen äänettömälle enkä enää someta. 

Ps. Kynsillä OPI Do You Lilac It? & piCture pOlish Desire & MoYou London Asia 03.

MoYou London Asia 03

Onko muiden päivät näin kaoottisia vai ihan normaalia? Vai onko tämä normaalia??


10 kommenttia:

 1. Tosi nätit kynnet. Mä sählään kanssa montaa asiaa yhtä aikaa, en tosin ole siinä enää ihan yhtä mestari kuin joskus ennen olin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) mä olen varmaan liian adhd olemaan paikoillani!

   Poista
 2. Kyllähän sitä monta rautaa on tulessa, mutta ei ihan tuossa määrin kuitenkaan :D

  VastaaPoista
 3. Täällä kans puuhastellaan monta asiaa yhtä aikaa mut kynsien kuivaessa en ees uskalla ajatella koskevani imuriin! :D

  VastaaPoista
 4. Hienot kynnet olet onnistunut tekemään kaikesta kohelluksesta huolimatta. :D
  t. TQ

  VastaaPoista
 5. Mä teen lakkaillessa korkeintaan voileivän (: Kaunis lakkaus, PP on ihku!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3