maanantai 27. helmikuuta 2017

Helmikuun kosmetiikkaostokset

Helmikuusta tiesin tulevan laihanlaisen mutta eihän se mitään haittaa ;)

Helmikuun kosmetiikkaostokset

FB kirpparilta Make Up Store luomiväri 3 e, kaupasta Herbinan hiuslakka 4 e. Tämä hajusteeton lakka on muuten ainut markettilakka jota ostan ja käytän silloin tällöin. Eli silloin kun pihistelen enkä raaski ostaa kampaamolakkaa ;) Picture Polish Alice jota olen harkinnut pitkään sekä iiiiso kasa Milv siirtokuvia :) nämä tottakai Cesarista. Nämä kaikki yht. 37 e.

Yves Rocher

Yves Rocherilla oli ystävänpäivän viikonloppuna kampanja jossa sai taas ensimmäisen ostoskoriin lisätyn tuotteen ilmaiseksi. Hyödynnän aina tämän ystävänpäivän ja Halloweenin aikana olevan kampanjan. Tällä kertaa otin kaupan päälle Flowerparty hajuveden, lopputilaus oli putsareita ja kasvorasva. Yhteensä 21 e. Fb kirpparilta Ùberchic 5 laattasetti 18 e.

Essence Get Picture Ready!

Halpa-Hallista Essenceä. Martina vinkkasi Get Picture Ready! peiteaineesta. Tätä oli kahta sävyä; 10 ja 20. Mä otin tän tummemman koska näitä ei ollut kuin kaksi jäljellä. Toista oli rämmitty joten otin tämän ainoan siistin. On kyllä vaikea päästä kahden metrin hyllyltä pois ilman isompia ostoksia. Kun mitään ei tarvitse mutta halvat hinnat houkuttaa.
Osa parin euron meikeistä oli vielä puoleen hintaan joten oikeasti lähes ilmaisia! Mutta koska en tarvitse niin hillitsin itseni. Poskipunista sain ostettua vain Mosaic punan All You Need Is Pink. Niin söpö että itkettää. Nämä ostokset olivat varmaan viitisen euroa ( jos sitäkään O_o )

81 euroa! Milloinkahan viimeksi olen tähän summaan päässyt? Yllätyittekö? Taputatteko minulle, hyvä Taina?

22 kommenttia:

  1. Taputapu! 😃 hyvä summa. Itsekään en ostanut paljoa mutta 100e meni. Vältin jopa yr.n tarjouksen! Voitko uskoa etten keksinyt mitään ja jätin tilaamatta. Oon vissiin menettäny järkeni 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olet kyllä...mä pakotin ostamaan jotain kun halusin ilmaisen hajuveden :D nämä kaikki on mulle uusia tuotteita, varmasti ihan hyviä :)

      Poista
  2. Toi essencen peiteaine on mun mielestä myös tosi hyvä, etenkin hintaansa nähden :) Voi kun mäkin pääsisin joskus noin pieneen kuukausisummaan, toivossa on hyvä elää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helmikuussa tuli niin iso sähkölasku että ei ollut rahaa turhanpäiväiseen :D nyt on tilanne korjattu, maaliskuussa tulee varmaan olemaan isommat ostokset ;)

      Poista
  3. Ite kanssa kävin viikonloppuna essencen poistuvia tuotteita haalimassa :D oli jo niin halpaa että eihän sitä voinut ohittaa. Nyt täytyis koittaa vähän hillitä omia ostelujaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä hillitsin itseäni vaikka oli paljon -50% Essencejä!

      Poista
  4. Aikas hyvin olet saanut helmikuussa pihisteltyä :D Itsekin kuvittelin ettei helmikuussa tule shoppailtua mutta.. Paljastan tässä lähiaikoina omatkin helmikuun ostokseni :D

    VastaaPoista
  5. Hyvä Taina! :) Mä selvisin helmikuusta vain yhden meikkivoiteen ostamisella. Toisaalta, onhan tässä vielä pari päivää aikaa. :)

    VastaaPoista
  6. Musta tuntuu, että saatan päästä lähelle samaa summaa tässä kuussa :D

    VastaaPoista
  7. Jotenkin itselläkin jäi kosme shoppailut tältä kuulta todella pieneen joten asia pitääkin korjata mitä pikimmiten maaliskuussa ;) essencen peitevoide pitääkin pistää kokeiluun!

    www.elinaeveliinaa.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä jo aloitin maaliskuun pienillä Smashbox shoppailuilla :) vaikka periaatteessa on vielä helmikuu mutta maaliskuun palkka tuli jo..

      Poista
  8. Essencen hylly on kyllä sellainen, jonka ohi ei voi mennä ostamatta mitään. Ja joskus käy tuuri ja hylly on täydennetty, ja saa vihdoin haluamansa tuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäkin hylly oli vastikään täydennetty, onneksi! Aika harvoin kuitenkin Essencellä käyn :)

      Poista
  9. Tosi hyvä summa! 😊 mulla on myös muutama pakosti säästeliäämpi kuukausi edessä taloustilanteen muutoksen vuoksi. Harmittaa, mutta sinnitellään!

    VastaaPoista
  10. Mulla meni muutama euro enemmän kuin sulla! :D

    VastaaPoista
  11. Pakko varmaan joskus itsekin laskea, että mitä menee kosmetiikkaan kuukaudessa. Lasketaanko kuukausiboksit?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa laskea, itseään on aika helppo huijata ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3