sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Sinisen meren sailorit

Mun rupesi tekemään mieli sailoreita! Talven keskellä, aivan ennenkuulumatonta. Mulla on yksi ihana sailorlakka ja se on OPI Keeping Suzi At Bay. Joskus oli puhetta OPI lakkojen oudosta hajusta, olisinkohan lukenut tämän FB:n Kynsikoristelut -ryhmästä...

Tämä lakka on nimittäin aina tuoksunut jännältä. Hieman makealta ja jotenkin erikoiselta. Aito lakka kyllä on koska mulla on tämä kokoelma kokonaisuudessaan samasta paikasta saatuna. Tämä oli ainut poikkeava lakka muihin. Tiiä sitten mikä maanantaiversio on? Onko teillä ollut tälläisiä haisuli-Opeja?

OPi Keeping Suzi At Bay

Haisi tai ei, tykkään tästä sinisestä cremestä ihan älyttömästi. Siinä on hyvä, kahdella kerroksella peittävä koostumus joka ei tarvitse pikakuivattajaa päälleen. Leimat tein Konad Square 24 laatasta, leimauksessa Konadin valkea ja uusi stampperi. 

Sailor nails

Konad Double Edge Stamper on siitä hyvä että se nostaa kuvat kokonaisena. Se ei pyörähdä yhtä hyvin kuin ihan löllö tai clear jelly mutta on se silti hyvä. Konadit on. Jos leimaa pienempiä tai keskikokoisia kuvioita, silloin tätä sinulle suosittelisin. Jos taas isoja ja kuperat kyntesi vaativat pyöräyttämistä, ehkä valitsisin jonkun toisen leimasimen.

sailor nail art

Sailorit päällystin Seche Vivellä joka ei levittänyt leimauksia. Nämä kynnet oli mulle todella mieluisat, ehkä kun kynnen pituus on kohdillaan ja näistä tuli talviaikaankin soveltuvat sailorit ;)

Konad Double Edge Stamper

Konad Double Edge / CesarsShop, saatu
Konad valkea leimauslakka / CesarsShop, saatu
Konad Square 24 / CesarsShop, saatu
Essie First Base / CesarsShop, saatu
Seche Vive Instant Gel Effect / CesarsShop

Voiko keskellä talvea tehdä sailoreita?

23 kommenttia:

  1. No ompa kyllä harvinaisen kaunis tumma sininen! :)

    VastaaPoista
  2. Toki voi. Nämä sopisi vaikka Ruotsin risteilylle 😆

    VastaaPoista
  3. Ehdottomasti! :)

    ..tänään muuten onkin ihan "keskellä talvea" -olo kun lunta sataa, njääh. Tää haluis jo kevään tänne!

    VastaaPoista
  4. Voi tehdä. :D Näistä tuli kesäinen fiilis, vaikka ilma onkin jotain muuta. Eli onnistuivat tuomaan kesän keskelle helmikuuta. :)
    Kuvista erottuu hyvin tuon sinisen sävy. :) Tuossa kokoelmassa oli useampi sininen ja erilaisia lakannimiä.
    t. TQ

    VastaaPoista
  5. Mitä työtä muuten teet kun pysyy kynnet noin hyvässä kunnossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kynnet on töissä aika rasituksella :) sen enempää en töistä halua täällä puhua ;)

      Poista
  6. Mulla on tuo sama Opin lakka, enkä oo ainakaan pistänyt merkille mitään outoa hajua.

    VastaaPoista
  7. Tuo sininen tekee noista kyllä kivan talviset sailori kynnet, tai sitten se on tuo ilma mikä ulkona on vaikuttamassa mun mielentilaani.

    Kauniit joka tapauksessa!

    VastaaPoista
  8. Täydellinen sininen ja ihana leimaus!

    VastaaPoista
  9. Siis vimpula sentään miten ihanat! Muakin on nyt seilorit houkutelleet siitä meidän mani swapista asti kun katselin sun ihania toteutuksia :) Sä se kyllä osaat nää seilorihommat ♥

    Ja hei, mulla on myös yksi haisuli-Opi! Tuoksuu omituisen yrttiseltä, mutta on varmasti aito kun on maahantuojalta lähtöisin. Mitäköhän kummaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä ihmeestä tuo haju johtuukaan, ei voi tietää. Lakka on kyllä muuten ihan kunnossa. Kiitos, sailorit on kyllä aina kivat kun tykkään sinisistä lakoista :)

      Poista
  10. Jotkut mun lakat haisee jotenkin niin pahalle, että oikein henkeen ottaa lakatessa. En tiedä mistä johtuu.. Mut tosi kivat kynnet :) Mä en ole kertaakaan vielä tehnyt seilorikynsiä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3