tiistai 21. helmikuuta 2017

Näitä ei tarvii pelätä :)

Mulla on useammat pääkallodecalit saatuna Born Pretty Storelta. Tänään yhdet niistä, lakkana iki-ihana OPI Kréme De La Kremlin. Lakan sain kaverilta, ilmestyi aikoinaan Russian kokoelmassa. Mulla on muuten vähän salaa ikävä niitä vanhoja aikoja jolloin Scrangien blogista katsottiin swatchit ja sitä mukaa ostettiin! Muistan kun sinne tuli kaikki uudet OPI kokoelmat...

OPI Kréme De La Kremlin

OPI Russian Collection

Rakastan tätä punertavan ruskeaa väriä. Koostumuskin on tosi jees, peittää kahdella kerroksella. Kiva lakata hyvillä lakoilla! Mutta ei ole aikoihin tullut ostettua Opeja vaikka uusissa kokoelmissa on aina yksi tai kaksi kivaa ollut. 

En halunnut yhdistää pääkalloja tummaan lakkaan vaan halusin näyttää että kovuudesta huolimatta ne sopivat vaaleamman lakan kaveriksi. Nämä decalit olivat sopivan paksuja että kestävät pientä liikuttelua kynnellä. Alle laitoin valkean lakan kuten aina. 

Born Pretty Store nails

Aluslakkana Trind Nail Repair jonka päällä ohut kerros Essien Treat, Love & Color aluslakkaa Treat Me Bright. Päällyslakka on Essien Good To Go. Pääkallodecalit tässäEssiet olen saanut L´orealilta.

Born Pretty Store nail artTykkäätkö pääkalloista jos niitä yhdistää johonkin kivan väriseen lakkaan? Vai eivätkö ollenkaan kuulu tyyliisi?

10 kommenttia:

 1. No onhan nää nyt aivan ihanat! ♥ Tosi nätti yhdistelmä, ei ollenkaan synkkä vaikka pääkalloja onkin :)

  VastaaPoista
 2. Mä muistan tuon ajan, kun OPI-kokoelmat oli in, vitsi niitä odotettiin ja usein ostin itse lähes kaikki kokoelman lakat. Jotenkin tuo innostus on vähän vuosien saatossa jäänyt. Viimeisin kokoelma, josta olin lapsellisen innostunut oli Bond, josta taisin ostaa kaiken, aivan upea!

  Tykkään pääkalloista, joten tosi kivat kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minäkin ostin kaikista OPI kokoelmista kaikki kivat. Nyt ne on vähän jäänyt, tuntuu myös että kokoelmat välillä toistavat itseään. Lisäksi luulen että OPI on vaan jäänyt muiden uusien merkkien jalkoihin..

   Poista
 3. OPIn uutuudet on kyllä jääneet ostamatta. Lieneekö syynä rakastuminen Picture Polishiin joka jaksaa aina kiinnostaa vaikka tulisi miltä merkiltä uutta. Ostan jopa mieluummin vanhempia PiPon lakkoja kuin uusia epäkiinnostavia. Tässä on kiva sävy joka kävisi mun hipiälle myös ja hauskaa että pääkalloja on pehmentämässä ruususet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PiPot on ihania, samaten NCLA:t...ja Funit...liikaa ihania. Jotain uusia Opeja vois kyllä joskus ostaa!

   Poista
 4. Ihania pääkalloja, on ihan mua eli käyttäisin, mutta varmaankin tylsästi mustaan/valkoiseen.
  Eilen kuules oikein repäisin! Liukuvärjäys ja tiikeriraidat kynsiin leimaamalla. Puolen vuoden tauon jälkeen leimaus onnistui ok. Mutta keletana, joku lakoista kupli. Eihän se näy, mutta tuntuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, varmasti ihanat kynnet! Mietin yhesti että pitäis tehdä vaikka tiikerit mutta en ole saanut aikaiseksi. Vaikka joskus niistä niin tykkäsin!

   Poista
 5. Mulla on tää sävy erottunu aika pahasti, ravistelu ei auta, mutta voi olla että sillä pystyy kuitenkin lakkaamaan. Ihanat on nää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :/ mä ravistelen lakat aika ajoin mutta ne siniset Chinat erottui aika pahasti...

   Poista

Kiitos kommentista <3