torstai 16. helmikuuta 2017

NCLA Persephone

Hihiih, kerrankin saa kirjoittaa tuhman sanan otsikkoon ihan luvan kanssa ;) suomalaisten korviin hassulta kuulostava Persephone ihastutti minua lähes ensisilmäyksellä ja jonkun aikaa harkittuani klikkailin sen ostoskoriini.

Pshiiit NCLA

NCLA Holo Nail Polish

Vihreitä hololakkoja ei muuten montaa kokoelmassani ole ja tämän sävy on aika erikoinen. Haalea mutta ei tylsä. Keväinen mutta ei pastellinen. Hologrammi muodostuu maltillisesti mikä on minusta ihana juttu NCLA lakoissa. Olen tykännyt tosi paljon NCLA holoista, kaikki ovat peittäneet kahdella iisillä kerroksella, tämäkin. Nopeita ja helppoja lakattavia, en edes tarvinnut pikakuivattajaa.

NCLA Sokos

NCLA kynsilakka

Olen saanut NCLA lakkoja esiteltäväksi blogiini ja olen tainnut jokusen ostaakin. NCLA lakkojen rantautuessa Los Angelesista tänne, en uskonut oman kokoelmani kasvavan näin suureksi. Alkuun en innostunut merkistä mutta mitä enemmän niitä alkaa näkyä, niistä ei oikein voi olla kiinnostumatta. Näinhän se markkinointi toimii ;) jokaisesta koostumuksesta olen tykännyt ja väreistä olen valinnut vähän erikoisempia ja kauneimpia.

NCLA Persephone


Konad Square 24

NCLA lakoissa arvostan vegaanista 7-free koostumusta. Vähemmän myrkkyjä, mukavampi lakkauskokemus. Tuntuu tosi pahalta lakata joillakin vanhoilla OPI tai China Glaze lakoillani, haju niissä on ihan tajunnanräjäyttävä ja migreenin aikaansaapa. 

NCLA Persephone

Leimat on tehty Konad Square 24 laatasta, mustalla Konadin leimauslakalla. Leimauksen päällä Konad Top Coat. Nämä kaikki on saatuja tuotteita. 

Ihanat NCLA lakat löydät kaikista suomen Sokoksista ja Emotioneista. Niissä valikoima on tarkoin harkittu sesongin mukaan joten kaikki ihanuudet kuten Persephonenkin, löydät CesarsShopin nettikaupasta. Lakat ovat samanhintaisia Sokoksissa ja Cesarilla.

Joko olet käynyt NCLA ostoksilla? Mitä ostit?

ps. Kuopiolaiset ovat tervetulleita NCLA lakkojen esittelytilaisuuteen la 11.3. Olen Kuopion Sokoksella klo 11-17 esittelemässä näitä ihanuuksia, lakkoja voidaan myös testailla kynsille :)

pss. Sokoksen nettikaupassa kaikki tuotteet sunnuntaihin saakka -20%. NCLA lakat löydät tästä linkistä. Hyödynnä ale ja tutustu lakkoihin hieman edullisemmin ;)

32 kommenttia:

  1. En nähnyt meidän pikkuruisessa emotionissa yhtään näitä.. byhyy. Miks meitä pikkupaikkakuntalaisia sorsitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko kysynyt tuleeko? Mulla oli käsitys että kaikkiin suomen Emotioneihin ja Sokoksiin...

      Poista
    2. Marjo: Haminan Sokokselta pitäisi löytyä NCLA hylly :)

      Poista
  2. Hehee, siinä lukee perse :D Sori, munkin oli pakko. :D Onpas muuten tajuttoman kaunis vihreä sävy. Mä en ole ikinä testannut NCLA:n lakkoja, mutta nyt kun niitä saa Sokkarilta, niin asia saattaa pian muuttua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Sokoksiin tulee testerit joten kohta voipi kokeilla ihan kynsille :)

      Poista
  3. Tämä on tosi uniikki ja nätti lakka :) Hillityt koristelut sopii todella hyvin!

    VastaaPoista
  4. Itse vielä yritän taistella NCLA-kärpäsen puraisua vastaan, mutta voi olla, että sorrun viimeistään siinä vaiheessa kun olen hieman vanhoja lakkoja saanut eteenpäin laitettua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et varmasti pysty pitkään hillitsemään itseäsi ;)

      Poista
    2. Se voi olla, että lopulta sorrun mutta katsotaan kuinka kauan pystyn pitämään pintani :D

      Poista
    3. Sokoksella on nyt asiakasomistajapäivät eli NCLA:t saa -20% alella ;)

      Poista
  5. Ihana lakka, hassu ja muistettava nimi suomalaiselle. :D

    VastaaPoista
  6. Persefone (Persefoneia) oli muinaiskreikkalainen jumalatar, nuori kaunis nainen 🙈 Äiti Demeter (maan, viljan, kaiken kasvavan jumalatar) ja iskä Zeus! Sitten Manalan valtias, jumala Haades hänet kaappasi ja Persefonesta tuli hänen vaimo ja samalla Manalan hallitsija kans. Mutta hän vietti osan ajasta äitinsä luona maan päällä ja näin selitettiin vuodenaikojen vaihtelut - talvella Demeter suri yksin ja keväällä Persefone palasi kotiin ja kaikki puhkesi kukkaan 😊 Minusta tämä on kaunis myytti!

    Lakkakin on kaunis! Ehkä raikas vihreä sävy ei ole sattumaa 😉 Ehkä se liittyy myyttiin kevään tulosta ja luonnon heräämisestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tästä, nyt olemme taas vähän viisaampia :) tää kyllä on ihanan keväinen lakka! Vaikka luonto ei ihan vielä herääkään :)

      Poista
  7. Kuopiolaiset ovat tervetulleita NCLA lakkojen esittelytilaisuuteen la 11.3. Olen Kuopion Sokoksella klo 11-17 esittelemässä näitä ihanuuksia, lakkoja voidaan myös testailla kynsille :)

    VastaaPoista
  8. Ai vitsi mikä ihana sävy, koskaan en oo ollu vihreiden lakkojen ystävä mutta tää kyllä iski johonkin syvälle sydämeen sillä tuon voisin kyllä omiin kynsiini laittaa! <3

    www.elinaeveliinaa.com

    VastaaPoista
  9. On kyllä tosi kaunis lakka! Ja mun täytyis kyllä opetella toi leimaaminen. Mulla olis tuolla leimauslaattojakin, mutta en oo niitä kertaakaan käyttänyt. Tosin, kesälomahan on vasta heinäkuussa, että siihen asti joutuu kynnet olemaan nakuna, kun töissä ei voi lakkaa pitää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, onpas tylsä työ kun ei saa lakata! Leimaaminen on superkivaa, lomalla sitten opettelet ;)

      Poista
  10. Kyllä tämäkin on niiin hieno! Ihan loistavaa, että tälläinen sarja on saatu Suomeen ja tosiaan iso plussa tuosta myrkyttömämmästä koostumuksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kun nämä ovat oikeasti hyvälaatuisia ja uniikkeja <3

      Poista
  11. Lähi-Emotionissa oli aika pieni valikoima, mutta mukaan tarttui Prima Ballerina ja The World Orbits Around Me. Molemmilla olen ehtinyt jo lakata ja olen ollut kyllä tyytyväinen laatuun. Lakkaaminen oli näillä jotenkin tosi helppoa ja siistiä (näin aloittelijallekin). Eivät siis esim. valuneet kynsinauhoille ja tasoittuivat nätisti kynnelle, vaikkei niin huolellisesti sutinutkaan :) Ja käryä tuli tosiaan huomattavasti vähemmän ja saa kyllä miettimään, että pitäisikö alkaa ihan oikeasti "vaihtamaan" lakkakokoelmaa näihin 7-free tai edes 5-free koostumuksiin.

    Hinta kieltämättä kirpaisee, vaikka kynsilakat kestävätkin pitkään, kun harvemmin koko ajan samoilla lakkailee. Itse vaan tykkään ostaa useamman pullon aina kerrallaan, mutta esim. 100 euroa kerralla kynsilakkaan on aika paljon "normi-ihmiselle". Täytyy ostaa vaikka yksi pullo kuukaudessa hemmottelumielessä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla että olet ollut tyytyväinen ostoksiisi :) Orbits on aivan ihana lakka ja siitä olen samaa mieltä että näillä on helppo lakata! Minä ostan lakkoja harkiten ajatuksen kanssa. Saa olla vähän kalliimpi mutta pitää olla uniikki. Minä en osta enää monta halpaa vaan mieluummin jonkun hyvän, kokoelmaa pikkuhiljaa kartuttaen ;)

      Poista
  12. Kiitos esittelystä. :) Keväinen lakka tosiaan, muttei pastellinen;). Luulen, että minun täytyy käydä katsomassa tätä ihan paikan päällä, että saan muodostettua väristä paremman kuvan.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Persephonea ei siis ole Sokoksissa mutta Cesarin nettikaupassa ja paikan päällä kyllä ;)

      Poista
  13. Pitääkin käydä! Ostin tänään Let them Eat cake n. Kevättä jo hyvinkii oottaa. Perse on kaunis 🙊

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3