torstai 2. helmikuuta 2017

Freeman Beauty Infusion

Tänään toinen Freeman aiheinen postaukseni jossa tutustutaan ihan uuteen Freeman Beauty Infusion-sarjaan! Näitähän ei kaupasta löydy, ovat toistaiseksi saatavilla maahantuojan eli Sunrise Cosmeticsin nettikaupassa. Onneksi Freemanit ovat siellä kohtuuhintaisia ja postikulutkin ovat edulliset ;)

Beauty Infusion sarja on astetta Freemania hienompaa ja hiukan kalliimpaa. Pakkaukset ovat fiinimmät ja edustavammat. Välittömästi vaikuttavien seerumien lisäksi Beauty Infusion -tuotteet sisältävät kasviuutteita, kollageenia, C-vitamiinia, probiootteja ja peptidejä, jotka tehostavat kasvonaamioiden vaikutusta. Nämä ovat siis selkeästi suunnattu vaativampaan, aikuiseen makuun jossa anti-age on suuressa merkityksessä.

Freeman Beauty Infusion

Sain esiteltäväksi kaksi erilaista naamiota. 

Purifying In-shower Mask

Kaikille ihotyypeille sopiva, kevyesti kuoriva kasvonaamio, johon on yhdistetty tehokasta seerumia ja jonka voit antaa vaikuttaa suihkun aikana. Sisältää merisuolaa ja -levää, jotka uudistavat ja kirkastavat ihoa. Mukana priobiootteja tasapainottamassa ihon toimintaa ja raikastamassa sitä.
Suihkunaamiot ovat selvästi tehneet tuloaan ja hauska kokeilla millainen Freemanin versio on. Naamio on haaleansinistä, geelimäistä eikä se valu. Hyvin virkistävän ja raikkaan tuntuinen käytön aikana sekä hetken sen jälkeen. Iho on hurmaavan puhdas naamion jälkeen, tämä on ehdottomasti hyvin virkistävä esim. työpäivän jälkeen iltasuihkussa ;) 

Hydrating Cream Mask

Kosteuttava kasvonaamio johon on yhdistetty tehokasta, välittömästi vaikuttavaa seerumia. Sisältää ihoa pehmentävää Manuka-hunajaa ja kimmoisuutta lisäävää kollageenia. Suositellaan kuivalle ja normaalille iholle.
Tämä on ihana! Kuin paksua kermaa joka tuoksuu huumaavan makealle hunajalle. Naamio on siisti ja nopea käyttää, sehän se on tämän päivän trendi. Ei aina ole aikaa pitkiin kauneusrutiineihin vaan halutaan nopeasti tuloksia. Hunajanaamio on ihan täydellinen talven tuivertaman ihon pelastukseksi koska se kosteuttaa hyvin ja tuntuu miellyttävältä käyttää. 

Freeman kasvonaamiot

Freeman tuotteita ei testata eläinkokein eivätkä ne sisällä parabeeneja tai sulfaatteja.

Joko olet tutustunut Beauty Infusion-sarjaan?


16 kommenttia:

  1. Ihan nevahööd! 😮 koskaan kuullutkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on uusia, en ollut minäkään nähnyt/kuullut ennen :)

      Poista
  2. Freemanin perusnaamioista en ole ollut kovin innoissani, mutta Beauty Infusion -naamiot vaikuttavat todella kiinnostavilta. Juoksen sopulina anti-age -tuotteiden perässä, niinpä etsin nämäkin käsiini;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuntuu että nämä ovat selkeämmin varttuneemmille kohdistettuja :) maahantuojan nettikaupasta löytyy, vielä ei ole missään myynnissä. Toivottavasti tulevat!

      Poista
  3. Tosi kivat pakkaukset näissä verrattuna muihin merkin tuotteisiin! Voisin kokeilla suihkunaamiota, kunhan se kauppoihin saapuisi :)

    VastaaPoista
  4. En ole kuullutkaan, että Freemanilla on tällaisia, menneet ihan ohi. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näitä ole kyllä näkynyt oikein missään, sattumalta bongasin :)

      Poista
  5. Ohoh, en tosiaan ollut kuullut aiemmin! Mutta on kyllä mielenkiintoisen oloisia, etenkin tuo kosteuttava naamio kelpaisi justiinsa nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, mun iho on kyllä nautiskellut siitä talven aikaan <3

      Poista
  6. Onpas kyllä tosi kivat nuo tuubit! :) En ollut tästä uudesta linjasta kuullutkaan. Vaikka tuplahintaisia Freemanin muihin tuotteisiin verrattuna ovatkin, niin tosi edullisia silti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edullisia kyllä, ei ollenkaan pahan hintaisia. Ja mullahan tuo yksi tuubi kestää ikuisuuden ;)

      Poista
  7. Oon tosi huono käyttämään naamioita. Välillä mietin että ehkä pitäisi mutta toistaiseksi kosteuttavat naamiot mitä oon kokeillut eivät tunnu tekevän mitään. Happonaamiot on enemmän mun juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Happonaamiot vois olla myös mun juttu ;) en muista olenko ikinä sellaisia kokeillut, voisitko kirjoitella niistä blogiisi?

      Poista

Kiitos kommentista <3