sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Essie Treat Love & Color aluslakat

Essien kevään uutuuksia ovat all-in-one tyyppiset aluslakat. Näiden alla ei käytetä aluslakkaa vaan nämä ovat tavallaan aluslakkoja. Kovettavat ja hoitavat kynttä sekä toimivat samalla värilakkoina!

liuskoittuvien kynsien aluslakka

Uskon että näille on käyttäjänsä. Monikaan ei halua/jaksa/ voi lakata kynsiään mutta haluaisi pitää kynsillä edes jotain suojaa. Essiet Treat Love & Color lakat ovatkin täydellisiä ratkaisuja!

Treat Love & Color lakat sopivat liuskoittuville ja lohkeileville kynsille. Ne antavat kynsillesi lepotauon mutta pitävät kynsistäsi huolta värilakasta tinkimättä. Hennonkuulas sävy on kaunis ja sopii käytettäväksi yksin tai aluslakkana värilakan alla. 

aluslakka liuskoittuvat kynnet

Kollageeni- ja camellia-uutteita sisältävät neljä läpikuultavaa sävyä; puuterinvalkea Treat Me Bright, persikkainen Tinted Love, hennonpinkki Sheers To You ja neutralisoiva laventeli Laven-Dearly. Itse laitoin kynsilleni heti Laven-Dearlyn koska kynteni ovat hiukan keltaiset ja kaipaavat kirkastusta. 

Essie aluslakka

Treat Love & Color tarjoaa kynsille 1-vaiheisen hoito-ohjelman, joka vahvistaa kynsiä ja verhoaa ne Essien hengittäviin, läpikuultaviin sävyihin. 60% vähemmän liuskoittumista ja 35% vähemmän lohkeilua vain yhdessä viikossa!

Essien innovatiivinen lakkakokoelma tekee hyvää kuiville ja hauraille kynsille. Tic-lakkojen ansiosta huonokuntoiset kynnet voivat näyttää kauniilta koska kynsillä on hentoa väriä antava lakka suojana. Lakat suojaavan kynnen pintaa ja kosteuttavat ilman että tarvitsee tinkiä hurmaavasta Essie-väristä. 

Essie Treat Love & Color aluslakat

Treat - Vahvista kuivia, hauraita kynsiä vain 1 viikossa
Love - Helli kynsiä koostumuksella, joka kosteuttaa ja kaunistaa
Color - Verhoa kynnet visuaalisesti kirkastavilla pigmenteillä, jotka antavat kynsille heti tervettä hehkua

Lakkojen aktiiviset ainesosat:
msm tai methylsulfonylmethane-yhdiste, camellia-uute, kollageeliuute ja visuaalisesti kirkastavat pigmentit. 

Essie kynsilakka

Innostuitko? Olisko sulla käyttöä juuri tälläiselle lakalle jossa on kaikki samassa?

Lakat saatu blogin kautta. Löytyvät jo myynnistä hintaan 15,90 e. 

22 kommenttia:

 1. Kurkkailin näitä vähä ohimennen ku haahuilin kaupoilla viimeks,vaikuttaa iha hyvältä oivallukselta! Oon miettiny et vois hankkii jonkun tän tyylisen kiirelähtöihin mut mun makuun sais olla vähän enemmän väriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat aika vaaleita kyllä, itse tykkään näistä juuri tälläisinä :) tummempi menisi jo liian kynsilakasta jos siis haluaisi vielä värilakan päälle.

   Poista
 2. Tarvitsisin kyllä just tuommoisen lakan.

  VastaaPoista
 3. Nää näyttää tosi kivoilta kynsillä, paria olen kokeillut, mutta ainakaan itsellä nämä eivät meinaa kuivua millään, ei vaikka kuinka odottelee. Pakko laittaa päällyslakka, että saa kuivaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Mä laitoin tosi ohuelti, kuten aluslakkaa yleensä. Ihan normaalisti kuivui. Leveällä sudilla kyllä tulee helposti liikaa lakkaa jos ei osaa ennakoida :)

   Poista
 4. Kokeilin jo Tinted lovea ja näppituntumani mukaan se ei koveta kynttä. Tarvitaan varmaan pidempi käyttöaika, että liuskottumisen ehkäisy näkyisi. Siihen asti pakkaskauden ajan mennään Millionailsilla.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovettamiseen en osaa ottaa kantaa koska siihen tarkoitukseen käytän Trind Nail Repairia. Näitä olen käyttänyt yhtenä kerroksena Nail repairin päällä :)

   Poista
 5. En tiedä osaisinko ilman ihan "kunnon" värilakkaa olla pidempiä aikoja, mutta nämä olisivat käteviä jos joskus ei kiireessä ehdi kunnolla lakkailla, mutta jotain kynsillensä kuitenkin haluaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just silloin täydellisiä. Minäkään en uskalla olla ilman värilakkaa!

   Poista
 6. Kiva kuulla näistä enemmän :) Mainintoja olenkin näistä jo muutamassa paikassa nähnyt. Mun kynnet vaan on niin nirsot aluslakkojen suhteen, että tarkkaan harkitsen mitä testaan. Muuten on taas liuskottumiskierre vastassa. Seuraavaksi olen ajatellut testata sen NCLA First Base Treatment aluslakan, kun nyt käytössä ollut ja hyvin toiminut Essie First Base on lähes tyhjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aion testata NCLA:n First Basen kanssa :) varmaan yhtä hyvä kuin Essien joka muuten mullakin loppuu kohta! Mä en pärjää ilman Nail Repairia, se on taas nähty ja koettu :/

   Poista
 7. Miksei muuten kukaan kehitä sellaista vahvaa liuskaa tms., minkä voisi liimata kynnen päälle suojaamaan esim. liuskottunutta kynttä? Siinähän voisi samassa olla sitten hoitavia aineita.
  Olen kohta epätoivoisuuden huipulla, eilen lähti peukusta ja parista muustakin kynnestä pitkä kaistale liuskottumaa pois eli ei olla enää vain kahdessa kynnessä. Mikään ei auta, kalkkikuurikin päällä (ollut jo kuukausi).
  Ostan vielä Trindiä, sen jälkeen saavat olla - luovutan. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :((( vahvasta liuskasta tulee mieleen vaan geelilakkaus. Mulla on tällä hetkellä kuvauskäden nimettömässä väritön Kagan geelilakkaus suojana. Kynsi repesi lähes kokonaan kun kannoin puita ja pidin koiraa pannasta ja se jotenkin kiskaisi. Siinä on ollut teepussipaikka kolme viikkoa, varmaan kohta kasvaa pois. Kynsi on pysynyt ehjänä eikä mun tarvinnut lopettaa kynsikuvien ottamista :D
   Jos ei mikään auta niin geelilakkaus ainakin suojaa kynttä, joskus olen talvisin sellaista pitänyt.

   Poista
  2. Siis ihan mitä vaan geelilakkaa, vai sellainen jonka tekee asiantuntija?
   Lakkaa on jatkuvasti kynnessä. Eivät katkeile, mutta kun kerran viikossa ottaa lakan pois, alla on totuus. :( Ja kyllä, laitan öljyä samassa operaatiossa.

   Poista
  3. Mulla on geelilakkaus joka kovetetaan uunissa. Se pysyy pitkään, ei lohkeile kärjistä vaan alkaa kulumaan enempi kynsinauhoista päin. Mutta viilaan sen niin tasaiseksi ettei se näy kynsilakan alta.
   Laitatko öljyä joka päivä? Mä tiedän että neuvon ja tolkutan samoja asioita varmasti ärsytykseen asti mutta itsekin kamppaillut samojen asioiden kanssa. Mun on pakko öljytä joka päivä 1-2 kertaa joko SolarOililla tai Rescuella. Trind aluslakkana. Koko ajan kynsilakka joka ei saa päästä repsottamaan kärjistä.
   Nyt on vasta nämä kynsiraukat alkaneet parantua mutta kyllähän nämä hoivaamista vaatii. Joskus ei jaksaisi mutta pakko jos mielii pitää pitkiä kynsiä. Toivottavasti ne raukat alkaa sullakin voimaan paremmin <3

   Poista
 8. Onkohan nää vastaavia kuin Zoyalla? Sillähän on niitä treatment lakkoja , your nails but better tyyliin.

  VastaaPoista
 9. Nää on kyllä niin ihania! Mun mielestä tosi kiva uutuus :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3