perjantai 10. helmikuuta 2017

Make Up Store Masai

Kiitos Pirjon postauksen, iski Masai-himo! Make Up Storen luomivärit olivat muutenkin alessa MUS:in omissa liikkeissä tammikuun ajan, en voinut jättää tarjousta käyttämättä ;)
Saimme miitissä tyhjät nelikkopaletit ja olen omani saanut nyt täyteen. Paletissa ovat värit Vanilla, Enigma ( saatu ), Style ja Maroon. Kaikki sävyt sopivat erinomaisesti vihreille silmille.

Vanilla on vaalea matta häivytyksiin, Enigma mattaoranssi ja Style lämmin lohenpinkki. Maroonin ostin täydentämään näitä vaaleampia sävyjä, se on tumma karpalonpunainen. Kaikki värit ovat pigmenttisiä ja hyvin levittyviä.

P1240006.ORF

Masai on tosiaan luomiväri mutta sitä voi käyttää varjostuksiin. Toinen sävy on Smog jota suositellaan lämpimälle iholle. Mielestäni molemmat ovat kuitenkin sen verran neutraaleja että voisivat sopia molemmille ihonsävyille. Itse ostin Masain koska mulla ei ole harmaaseen taittavaa varjostusväriä. Tämä on todella pigmenttinen ja sudin ekalla kerralla tapani mukaan, tuloksena oli kunnon viirut poskissa. Kevyt painallus siveltimellä riittää luonnolliseen lopputulokseen.

Tein kaksi meikkiä joita toinen oli vähän luonnollisempi ihmisten ilmoille ;) olin siis lähdössä ulkoilemaan joten en viitsinut tehdä voimakasta meikkiä, etenkin kun silmät tuntuvat vähän siltä että saattavat vuottaa pakkasessa...luomelle laitoin Zuiin lämpimän kultaista Sunflower luomiväriä. Varjostuksessa MUS Maroon. Ylärajauksena oli Rimmelin ruskea Master Drama kynä. 

P1240247.ORF

En meikannut alaluomea koska jos silmät vuotavat, alapuoli ja ulkonurkka leviävät heti. Poskilla hyvin kevyt varjostus Masailla, poskipuna Smashbox Blushing Pink, korostukset Dior Flower Blossom. Kannustitte minua pannuprojektiin joten Smashboxissa näkyy jo vähän pohjaa!! Huulilla MUS kiilto Sunset Safari.

P1240181.ORF

Oli muuten tosi että silmät vuotivat heti pakkasella mutta kevyt meikki ei pahemmin levinnyt. On ärsyttävää kun silmät vuotavat, ne ovat arat vielä seuraavana aamunakin!

P1240189.ORF

Toinen meikki on vahvempi. Poskilla samat hommelit mutta varjostukset ovat vahvemmat. Eikö näytäkin hyvältä! Masai oli kyllä nappisostos :) punainen varjostusväri on taas Maroon, luomen vaalea beige ja ruskea ovat Make Up Storen Midnight Hour paletista. Huulilla MUS Led Lipgloss Stucco.

P1260026.ORF

P1260018.ORF

P1260013.ORF

P1260006.ORF

Onko sulla Masaita? Tai muuta kivaa neutraalia varjostusväriä?

34 kommenttia:

  1. Mikä silmämeikki! Wau 😍
    Mulla on vaan yksi matta aurinkopuuteri Goshilta joka toimii varjostuksissa. Pelkään övereitä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo <3 varovasti vaan ja tarkastaa luonnonvalossa ettei tullut liikaa ;) mieluummin liian vähän, liikoja ei saa pois..

      Poista
  2. Kylläpä näyttää kivalta! Mulla oli NYXin Taupe jossain välissä mutta jostain syystä se ei niin sytyttänyt. MACin vastaavaa olis tarkoitus kokeilla pian!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla on MAC:in vastaava, onko se nyt Emotion...minusta MUS:n Smog oli aika lähelle Taupea niin en siihen syttynyt. Masai on ihan erilainen ja ihana <3

      Poista
  3. Tosi kaunis meikki! :) Kivasti nostaa silmää tuo kun jättää alaluomen meikkaamatta ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en yleensä meikkaa alaluomea tai jos meikkaan, niin hyvin kevyesti :)

      Poista
  4. Kaunis silmämeikki tuli noista :) ja pigmenttiki vaikuttaa tosi hyvältä. Vois itsekkin tsekkailla mitä värejä niitä onkaan saatavilla

    VastaaPoista
  5. Jeee, onnittelut pannusta! Hyvä sinä :D

    Aivan täydellisen kauniit värit oot valinnut tuohon MUSin nelikkoosi! Jotenkin itselle iskee nyt kaikki karpalon, oranssin ja lämpimän punaisen sävyt tosi lujaa. Masai näyttää myös tosi hyvältä! Tuo täytyy ehdottomasti pitää mielessä sitten, kun joskus olen taas itse viileää varjostusväriä vailla. Tällä hetkellä mulla varjostuksissa on käytössä Benefitin Hoola, jota yritän ahkerasti käyttää pois. Se on aika lämmin sävyltään, mutta sopii mun ihonväriin ihan hyvin ja häivyttyy iholle ihan tosi helposti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, hyvä minä!! Mulla ei tuosta Benefitistä ole kokemusta mutta aika tykättyjä tuntuvat olevan. Kesällä käytän ahkerammin aurinkopuuteria mutta talvella varjostuksia :)

      Poista
  6. Oih ompas toi Maroon ihana! 😍 En ole tutustunut ollenkaan make up storen luomiväreihin, mutta nyt alko kiinnostamaan <3 ja vau mitkä silmämeikit!

    VastaaPoista
  7. Minulla on sekä Masai että Smog, molempia olen käytellyt varjostuksiin eikä minulla ole keltapohjainen iho ja mielestäni molemmat istuvat nassuun oikein kivasti. Viime aikoina olen tosin yrittänyt tehokäyttää NYXin varjostus- ja korostuspalettia.

    Silmien vuotaminen on ärsyttävää, minullakin siis herkästi vuotavat silmät. Olen kosteutustippoja käyttänyt ja ne on jonkin verran asiaan auttaneetkin.

    Ihanat meikit olet taas taikonut! Toi Maroon näyttää tosi nätiltä, kiinnostelisi pikkuisen täälläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Maroon on kyllä superihana ja oli hyvä ostos! Mulla on edelleen niin arat silmät että kissarajaukset on unohdettava. Vielä kun tuo auringon pirulainen paistaa niin kylläpä silmät vuotaa...vaikka ei saisi valittaa, se piristää niin paljon!

      Poista
  8. Tuo sun itsekoottu paletti on upea! Sävyt sopii sulle niin hyvin!

    Mä tykkään hulluna tuosta tokasta meikistä. Cheekbones! Ja silmämeikki todella kaunis jälleen kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mä tykkään kanssa tästä paletista vaikka tavallaan siitä puuttuu se ulkonurkan tummin mattaväri. Mutta niitähän riittää Midnight Hourissa ja Jungle Feverissä, lainaa niistä! Eka meikki oli mukavan luonnollinen mutta kyllähän näyttävämpi meikki aina on <3

      Poista
    2. Ekassa meikissä ei ollut mitään vikaa, ihanan raikas ja hyvällä tavalla värikäs 😊 Mutta toka oli ihan että "oooh!" 😀😘

      Poista
    3. Kyllä mä ymmärsin mitä hait :) jotkut meikit vaan aiheuttaa enempi ooh-reaktioita ;D

      Poista
  9. Todella kaunis meikki ja hymy tuossa ensimmäisessä meikkikuvassa. Pelkät silmämeikkikuvat ovat upeita. Kiva saada virikkeitä värikkäistä silmämeikeistä. :) Mukavaa, kun esittelet MUS:n tuotteita, kun niitä en ole nähnyt niin paljoa esiteltävän viime aikoina eikä ole omakohtaista kokemusta MUS:n tuotteista.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 olen kyllä käyttänyt MUS:n meikkejä iät ja ajat mutta vasta viime vuosina tutustunut enemmän. Oikeastaan vasta sen jälkeen kun Matkus avattiin ja Make Up Storen oma liike Kuopioon. Siellä on mukava asioida ja meillä on ollut siellä blogimiittejä. MUS:n tuotteissa tykkään siitä että kokoelmatuotteet eivät lopu heti eikä niiden kanssa ole sellainen hysteria kuin MAC:in ympärillä. MAC:ia en jaksa ostaa enää lähes ollenkaan. Vaikea saada ja jos jotain haluaa, se on loppu ennenkuin saat suutasi auki :/

      Poista
  10. Mä en ole vielä saanut sitä nelikkoa täydennettyä, jostain syystä Sokokselta ei oikein MUS:n meikkejä edes kiinnosta katsella.. Jospa sitä tässä joskus taas sinne teidän maisemiin tulisi ajeltua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se, Sokoksen MUS piste on niin pieni ja pimeä ainakin täällä. En ole ikinä siitä ostanut. Mieluummin asioi omassa liikkeessä missä on hyvät valot ja tuotteita kokeillaan kasvoille. Siinä sulle hyvää syy tulla käymään täälläpäin ;)

      Poista
  11. Ooh, ihana silmämeikkipaletti! Mur in contour paletissa on nättejä varjostus sävyjä, sekä puuterimaisina ja voidemaisina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole ikinä oppinut käyttämään voidemaisia, puuterimaiset on turvallisempia :D

      Poista
  12. Sulle sopii niin hyvin punertavatkin luomivärisävyt! Mut ne saisi luultavasti näyttämään itkusilmäiseltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään punertavista, sopivat niin hyvin vihreiden silmien kaveriksi :)

      Poista
  13. Tosi kivat meikit olet tehnyt. Tykkään erityisesti alemmasta vähän rockimmasta versiosta. Sun Make Up Store-nelikko näyttää myös toimivalta. Tulee mieleen yhdistelmästä Shiseidon trio-luomiväri paletti Flora Couture. Mun nelikossa tuntuu olevan pientä turbulenssia, sillä marmoriluomiväri Cippolino tarvitsee varjostamiseen jotain tummempaa kuin Masain. Kasvojen varjostuksena Masai on toki edelleen oikein hyvä vaihtoehto vaalealle iholle ja siitä saa kyllä helposti överitkin (kuten myös Smogista).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) onneksi siinä Jungle Feverissä taitaa olla sopivia varjostussävyjä? Cippolino näytti tosi ihanalta, tykkään niistä marmoriluomiväreistä, ovat niin kauniita :)

      Poista
  14. AAAH tuo tummempi meikki on IHANA! Ihanat sävyt, pakko kokeilla kans joskus :) Midnight Hour on kyllä ihana paletti ja punertava sävy ihana lisäys siihen :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos siinä olis punaisia niin se olisi täydellinen :) kiitos!

      Poista
    2. Myöhemmin keväällä tulee iso 12 sävyn paletti punertavissa sävyissä btw 😉

      Poista
    3. Mitä!!???!!!! Se on varmasti ihana!! Joutuu hankkimaan jos se on taas hyvässä alessa jossain vaiheessa :D

      Poista

Kiitos kommentista <3