maanantai 6. helmikuuta 2017

Mani swap with Nena Sofia

Minulla on ollut ilmassa suurta kynsimasennusta. En ole yhtään sinut näitten nysien kanssa ja minkään vähänkään kivemman lakkauksen toteutus tuntuu ylivoimaiselta. Pientä valoa tunnelin päähän toi Mani swap Nena Sofian kanssa.

Nena Sofia on suuri taiteilija ja äärettömän taitava maalaamaan kynsille kaikenlaisia kuvioita. Tämä on taito jota kadehdin ja on toisaalta hauska tehdä mani swap juuri Nena Sofian kanssa, koska teemme aika erilaisia kynsiä. Hän kokeilee erilaisia tekniikoita ja uusia trendejä. Hän maalaa ja on taiteellinen. Minä taas tylsä, teen aika samanlaisia ja helppoja kynsiä :)

French Manicure

Mani Swapin idea on vaihtaa kynnet toisen bloggaajan kanssa eli tehdä samat kynnet omalla tyylillä. Idea on siis helppo ja kerrankin saa matkia luvan kanssa :D Nena Sofialla on niin paljon ihania kynsiä, osa haastavia ja osa taas sellaisia jotka olisi helppoja toteuttaa. Päädyin kesäisiin ruusukynsiin koska jostain syystä ne iskivät heti. Minulle tuli myös mieleen yhdet kukkatarrat jotka ovat odottaneet vuoroaan. Kun inspiraatio iskee, se on toteutettava heti!

Color Club Blank Canvas

Ajatukseni oli laittaa jokaiselle kynnelle kukkadecalit. Onneksi tajusin kuitenkin ajoissa että nämä ovat aika isoja ja värikkäitä, olisin varmasti pilannut kynnet liian näyttävillä tarroilla. Koska kynteni ovat näin lyhyet, perinteinen ranskis näyttää hyvältä. 

Ranskiksen tein Color Clubin Blank Canvas lakalla. Crelly koostumus ei ole niin peittävä kuin creme ja tämä on helpommin hallittava lakka kun tekee ranskiksen vapaalla kädellä. Tämä on hiukan luonnollisemman näköinenkin. Aluslakkana käytin Essencen Pro Whiteä, antaa vähän sinertävän pinnan kynnelle. Keltaisuus ei siis näy vaikka se ei ongelmani olekaan :)

ranskalainen manikyyri

Kärkiin sipsuttelin Many Moons Ago glitteriä. Se on vaan niin ihana *huokaus* 
Valkeita, vaaleanpunaisia, violetteja ja kuparin värisiä glittereitä. Lakassa on kirkas pohja joten se sopii tälläisiin hommeleihin.
Värikkäät kukkadecalit ovat Sparkle Nail Art -nettikaupalta, josta saat koodilla CHARMINGXSPARKLE -20% alennuksen tilauksestasi. Koodin voit käyttää vain kerran joten harkitse tilauksesi tarkkaan ;)

Color Club Many Moons Ago

Color Club Blank Canvas / CesarsShop, saatu
Color Club Many Moons Ago / CesarsShop, saatu
Essence Pro White Effect
Värikkäät kukkadecalit / Sparkle Nail Art, saatu

Sparkle Nail Art Fin

Käykää kurkkaamassa millaiset kynnet Nena Sofia teki! En tiedä vielä itsekään koska tekstiä ajastaessa en ole blogeja lukenut. Jännittävää ja mielenkiintoista mitkä kynnet hän valitsi. Takuulla ne ovat hienommat kuin minun versioni!

Mitä tykkäsitte ihka ensimmäisestä mani swapistani?

30 kommenttia:

  1. Olipa hauska idea ja hienot kynnet.

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvin onnistuneet lakkaukset! Mä en ole oikein edes muistanut koko mani swapia. Idea on hauska ja voisinkin joskus houkutella jonkun kanssani swappailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä voisin tehdä sun kanssa mani swapin koska sulla on aina niin mielettömiä kynsiä <3

      Poista
  3. Siis wauuu! 😍 ihan mielettömän kaunis ranskis ❤❤

    Mua nyt kyllä vähän nolottaa kun toteutin omat kynnet aika suoraan kopioiden, mutta no, sun lakkaus oli niin hieno että miten mä sitä olisin osannut muka muokata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ja kiva kun pyysit manis wapiin! Minua nolottaa kun en tehnyt hienompia mutta otetaan joskus uusiksi!!

      Poista
  4. Mä en kyllä ymmärrä, miksi aina vähättelet itseäsi ja omaa tekemistäsi. Kuka muu muka (heh) bloggaa näin aktiivisesti ja askartelee tämmöisiä kaunistuksia ihan "liukuhihnalla". Jatka samaan malliin!
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia <3 se on ehkä vähän luonteenpiirre, kyllä mä harrastan sitä muissakin asioissa kun alkaa miettimään. Harvemmin jotenkin osaa kehua itseänsä, savolainen luonteenpiirre?

      Poista
  5. Ihanat kynnet, todella harvinaisen hempeät sun tekemiksi. Tykkään!

    VastaaPoista
  6. Onpas kivat :) Pitäisi varmaan kokeilla jotain tuollaista swappia, josko saisi itsensä potkittua liikkeelle :D

    VastaaPoista
  7. Tosi ihana lakkaus, hyvin inspiroiduttu Nenan kynsistä :)

    VastaaPoista
  8. Mää katoin jo lulkulistan pikkukuvasta, että onpa kivan näköiset kynnet. Ranskis toimii aina :)

    VastaaPoista
  9. Hei savolainen, kiva idea ja kaunis toteutus! :)

    VastaaPoista
  10. Kauniit! Hauskaa, etten mää ees huomaa sun kynsien lyhentyneen mitenkään kummemmin. Kauniit ne on näinki, oo huoleti!

    VastaaPoista
  11. Aivan ihanat kynnet! Tykkään ihan simona ranskalaisesta manikyyristä, varsinkin kun sitä on vähän piristetty jollain jutulla. Ah, tykkään, tykkään!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3