keskiviikko 22. helmikuuta 2017

F.U.N Lacquer - Orion

Minulta-minulle joululahjoissa oli kolme ihanaa F.U.N lakkaa. Tänään lakataan Orionilla. Se on osa Collaboration With Iparallaxe-kokoelmaa. En ostanut kokoelmasta siltä istumalta mitään vaan jäin vähän miettimään.

F.U.N Lacquer

Mietin Orionia aika pitkään kuten monta muutakin F.U.N:ia. Liki 20 euron hinta on kynsilakasta korkea joten lakan pitää olla uniikki, hyvälaatuinen ja sellainen jolla lakkaa useammankin kerran. F.U.N julkaisee lakkoja melko kovaan tahtiin, ei meinaa lompakko pysyä mukana. Jotkut lakat ovat toistensa kaltaisia enkä minäkään nyt jokaista osta. 

F.U.N Lacquer Iparallaxe

Iparallaxe -kokoelma sisältää helposti peittäviä lakkoja joissa on maltillisesti hologlittereitä sekä ihania värikkäitä lastuja! F.U.N pihtaa vähän lastuja ja laittaa niitä harvoihin kokoelmiin. Siksi ajattelin että Orion on erikoinen ja lastut kuitenkin näkyviä.

FUN Iparalleaxe collection

Lakkaan en pettynyt, se oli niin nätti kuin pitääkin! Orion on sähkönsininen flakies hololakka. Näin talvella en voimakasta holoa nähnyt, ehkä se on enemmän hillitysti kimaltavaa koska lastut ovat enemmän esillä. Orion peittää kahdella helpolla kerroksella, minähän tykkäänkin enemmän näistä helposti peittävistä Funeista vaikka glitterit ovat toki upeita. Mutta en tykkää kerrostaa enkä jaksa lakata toisen lakan päälle. 

MoYou London Enchanted 16

FUN Lacquer Orion

F.U.N sai päälleen leimat MoYou Londonin Enchanted 16 laatasta. Mulle jäi mieleen Solen kommentti Kynsiraukat-postauksessa, näyttää kyllä hyvältä että kaikki kynnet on lakattu ja koristeltu samalla tavalla. 

MoYou London Enchanted 16

Aluslakkana CND RidgeFx joka kirkastaa kynttä ja täyttää sen epätasaista pintaa. Leimasin valkealla Konadin lakalla ja leimaukset kuorrutin NCLA:n Gelous päällyslakalla. Nämä tuotteet saatuja :)

Miltäs tämä lastuilla höystetty F.U.N näyttää?

18 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Omastakin mielestä näyttää parhaimmalta, kun kaikissa kynsissä on sama lakkaus.
  Jokaisella on makunsa, mutta en pidä sekametelisopasta. :)

  VastaaPoista
 2. Upeat kynnet! Tulee noista leimakuvioista tähtikuviot taivaalla mieleen, ihan mielettömän nätit. <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat, tuo leima on hieno ja lakka kaunis!

  VastaaPoista
 4. Tykkään kyllä näistäkin hurjasti! :)

  VastaaPoista
 5. Nämä on tosi kauniit! ♥ Mä tykkään vaihdellen erityylisistä lakkauksista, enkä oikein osaa sanoa että kumpi olisi parempi, kaikki kynnet samoilla koristeluilla vai erilaisilla. Se riippuu niin paljon tilanteesta ja koko lakkauksesta muutenkin! Tää lakkaus on kyllä täydellinen just tällaisenaan :) ♥

  VastaaPoista
 6. Me likey sekä lakasta, että lakkauksista :)

  VastaaPoista
 7. Hirmu upee lakka ja koristelut! (: Nyt tulee kyllä vähän liian tiuhaan tahtiin uusia funeja! Ei pysy pääkään mukana enää :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3