tiistai 31. tammikuuta 2017

Kynsiraukat, yrittäkää kestää!

Siis tämä talvi on ihan hirveä! Mun kynnet ei ole aikoihin olleet näin huonossa kunnossa. Masentaa :( olen valitellut että kynsissäni on liuskoittumia. Olen joutunut lyhentämään kynsiäni ja juuri kun ne saavat pituutta, ne alkavat liuskoittua ja kierre on valmis. Jostain napsahtaa kulma ja joutuu lyhentämään.

F.U.N Lacquer Rainy Day In Barcelona

Juuri kun olen saanut kynnet taas ok pituuteen, huomaan että ainakin kolmessa kynnessä on pahaa liuskoittumaa. Kuvauskäden keskisormi on liuskoittunut ja tuntuu että se ei yhtään ota pituutta. Ärsyttää! En haluaisi syyttää Essie Millionailsia koska minusta se toimi alussa hyvin. Mutta öljyän joka päivä, käytän kynsinauhavoidetta ja suojaan kynteni lakalla koko ajan. Pakko ottaa CND Rescue RXx kuuri taas päälle ja toivoa parasta. Mietin kyllä että ostan seuraavana taas Trindin Nail Repairia koska sen kanssa kynsissäni ei ole kyllä yhtään liuskoittumaa. edit. ja sen ostinkin :)

CND Rescue RXx

Koska kynnet liuskoittuvat, lakat eivät taas pysy yhtään. Alle vuorokausi ja huonokuntoisista kynsistä on lakat kuluneet pois. Kynnen kärki on paljas ja altis onnettomuuksille. Kun ei jaksaisi joka päivä lakata mutta pakko on ainakin työpäivinä uusia lakat.

F.U.N Lacquer Rainy Day In Barcelona

Mietin mikä lakka olisi nopea. Mulla on vielä kokeilematta kaikki uudet F.U.N:it jotka sain joululahjaksi minulta-minulle :D violetti hololakka Rainy Day In Barcelona ei ainakaan vaadi ihmeellisiä, sen kun vaan lakkaa. Ihastuin tähän lakkaan alunperin Mallen Instagramissa enkä meinannut millään saada tätä mielestäni. Pyysin vertailua violettiin Halo Huesiin ja jonkun aikaa mielenrauhani säilyi. Mutta se on aina vaivannut, etenkin jos erehdyt selaamaan Cesarin sivuilla että mitäs kivaa täällä on...lopulta annoin itselleni periksi ja tilasin sen lahjaksi itselleni.

F.U.N Lacquer Rainy Day In Barcelona

F.U.N Lacquer Rainy Day In Barcelona

Rainy Day In Barcelona on sinun lakkasi jos tykkäät helposti peittävistä ja kauniisti levittyvistä hologrammilakoista. Tämän kultainen kimmellys on ihan omaa luokkaansa ja erottaa tämän siten muista "tavan holoista". F.U.N:in lakat ovat aina olleet laadukkaita mutta tähän lakkaa on sattunut pirulainen eli vähän vino sivellin. Minusta lakka peittää kahdella kerroksella mutta minä laitoin kolme että lakka olisi mahdollisimman intensiivisen näköinen.

F.U.N Lacquer Rainy Day In Barcelona

P1170170.ORF

Koska monimutkaisiin koristeluihin ei ollut aikaa, matkin suoraan Mallen höyhenleimat. Ne olivat piirtyneet mieleen ja tahdoin samat itsellekin :) pitkissä rakennekynsissä leima pääsee toki oikeuksiinsa ja nämä minun höyhenet on ihan onnettomat. Creative 31 on laatta josta löytyy koko kynnen höyhenkuvuo. Vaikka Creativen laatoissa on ohuita kuvioita, viivat nousevat aina täydellisesti eivätkä katkea. 
Creativen laatat on kyllä tosi hyviä! Pieniä kuvioitahan niissä ei ole vaan kaikki on koko kynnen kuvia. Joista voi tietysti leimata vaan osan pienempiin kynsiin :) stampperina käytin Picture Polishin Clear Jellyä joka on kyllä luottoleimasimeni, kuten MYL musta luottolakkani.


Creative 31

F.U.N Lacquer Rainy Day In Barcelona

Mietin taas että miksi en leimaa useammin kaikkia kynsiä koska näistä tuli vitsin kivat kynnet! Älyttömän kiva lakka ja täysin hintansa veroinen hankinta. Holokuvio piirtyy paremmin esiin kunnon valossa, nämä mun lamput ei valitettavasti anna kunnolla valoa hololakoille. 

Glisten & Glow HK Girl

Mitä tykkäät näistä?

20 kommenttia:

  1. On kyllä kivat tälläset kun on kaikki kynnet lakattu sekä koristeltu samalla tavalla :)

    VastaaPoista
  2. No tykkään! Ei sillä kynsien pituudella niin väliä, nuo ovat nätit, tasapituiset eivätkä lainkaan liian lyhyet. Mua kanssa sieppaa tämä talvi. En itsekään arvannut ensimmäisenä syyttää Essie Millionailsia, mutta siihen nyt alan kallistua. Yhdessä kynnessä on kärjessä murtumia, kaksi on poikki ja neljännestä on lohjennut viistosti 1/4 kärjestä.

    Onneksi on nyt arkiyövuoroa, niin siistin kaikki pariin milliin. Mulla ei ole ikinä tullut mitään tälläisiä "osittaisia" vammoja. Kynsiä toki katkeilee, kun alkavat olla liian pitkät, mutta silloin ne ovat aina olleet selkeästi jonkun vamman aiheuttamia, naps juuresta poikki.

    No uusiutuva luonnonvara ja silleen:) Lyhyissä kynsissä on ainakin se, että niille voi vetää villimpiäkin lakkoja koko kynnelle, eivätkä näytä niin rajuilta.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En kyllä ymmärrä, Millionails toimi alussa tosi hyvin. Sillä lähti kaikki liuskoittumat pois. Sitten yhtäkkiä kynnet on täysin p*skana, mistä kyllä voi osittain syyttää talveakin. Harmittaa vaan jotenkin kun kehuin sitä Millionailsia. Kyllä mä käytän sen loppuun mutta rinnalla on nyt Trind Nail repair johon olen kyllä luottanut jo vuosia <3
      Se on inhaa jos menee juuresta poikki. Mutta tämäkään ei ole kivaa että osa kynsistä on huonossa kunnossa ja koko ajan saa pelätä. Olisi ihana vetää lyhyeksi ja olla vaan. Mutta te järkytytte ja kyllä niissä menisi joku tovi että kasvaisivat edes tähänkään pituuteen ;) enkä muista milloin olisi ihan lyhyet kynnet ollut, joskus silloin kun sattui niitä talvisia onnettomuuksia, nyyh :/

      Poista
    2. Tosi ihanat kynnet! :)

      Mulla Millionails pilasi myös kynnet, eli liuskoittuivat ihan sikana, mikä ei ole mulle ominaista. Ja "yllättäen" ongelmat loppuivat, kun lopetin käytön. Nyt en ole uskaltanut käyttää sitten mitään kovettajia, vaikka ongelmia ei ole muiden kanssa ollutkaan. Onneksi valinnanvaraa riittää, mutta harmittaa tietysti, kun ei ole halvimmasta päästä. Onneksi samassa joulupakkauksessa ollut gel setter on toiminut hyvin.

      Poista
    3. Kiitos! Mutta mikä ihme siinä voi olla? Se kuitenkin sisältää formaldehydeä mikä tuntuu olevan hyväksi liuskoittuneille kynsille, Trind Nail Repairin perusteella. Hyvin mystistä! Gel Setter on mahtava, todella hyvä päällyslakka :)

      Poista
  3. Aivan ihanat kynnet, tykkäsin tosi paljon. F.U.Nin lakka on myös makea. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tosi ihanan lahjan on lahjan antaja osannut valita :D

      Poista
  4. Juuri kun pääsin viime viikolla hehkuttamaan kynsiä... Sunnuntaina poistin lakat ja KRÄKS. Niistä kahdesta ongelmakynnestä lähti oikein kivat liuskat pois. Voi *****! Noh, eikun öljyä, sitten hoitolakat päälle ja äkkiä uutta kynsilakkaa päälle. So far, so good. Noh, poikki noi kuitenkin menee, kun ovat vain puolet paksuudesta. Argh! Mutta. Pituutta on enemmän kuin kertaakaan viime elokuun jälkeen. :) Tsemppiä meille. <3 Ja rapsuja karvaisille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä samaistua. Tiedän tunteen! Mulla on ollut nyt aika lyhyet kesään verrattuna vaikka oli ne silloinkin välillä liian pitkät. Enkä himottele kamalaa pituutta vaan ennemmin tasamittaisia ja terveitä kynsiä. Näissä kynsissä pituus on nyt hyvä mutta totuus lakan alla on vähän ikävä ;) tosiaankin tsemppiä meille!! Karvakasat kiittää rapsuista, sinne myös märkiä pusuja kisulle ja emännälle :)

      Poista
  5. Kauniit ja mulla kyllä mennyt kynnet todella huonoksi ku ei ehdi lakkailla.Täytys kokeilla tuota trind mulla taitaa sitä olla jäljellä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Trind on ainakin mulle todellinen luottotuote :)

      Poista
  6. Nätit kynnet. :) Ihmettelin juuri eilen, miten hyvin tässä kuussa meni, kun vain yksi pieni lohkeama kynnessä ja vähän liuskoittumista. :) Oli oikea ennätyskuukausi. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) toivottavasti hyvä tuuri jatkuu eivätkä kyntesi koe damagea!

      Poista
  7. Heh, juuri eilen tilasin tuon lakan, aivan ihana väri ainakin kuvissa, katsotaan että mitä luonnossa 😉

    VastaaPoista
  8. Kaunis lakkaus.
    Mulle on tullut tosi tikkuset kynsinauhat parissa viikossa ja vaikka mitä tekis. Kerpeleen talvi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppuispa talvi pian! Ensi viikollakin -20 pakkasia, en tykkää!!

      Poista
  9. Käytin ennen Millionailsia eikä sillä liuskoittumat koskaan hävinneet kokonaan. Vaihdoin Nail Repairiin ja on paljon parempi. Täällä joskus kommentoin, että en huomaa noissa kahdessa tuotteessa eroa mutta pitemmässä käytössä onkin sitten tullut esiin Trindin paremmuus. Ehkä se vaihto sullakin auttaa. Mun kynnet on tyyppiä kovat, paksut ja kuivat ja kun lohkeaa niin tulee mieleen lastulevy :D. Siis kynnen rakenne muistuttaa lastulevyä tai jotain puuta... Paljon kosteutusta eikä koskaan asetonia kynsille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan kuulostavat minun kynsiltä! Pitäisi muuten jättää tuo asetoni pois, joskus kiireessä poistan sillä lakat...pitkässä juoksussa Trind kyllä toimii paremmin, on se nyt myönnettävä. Harmi kun piti kokea se näin karulla tavalla :/

      Poista

Kiitos kommentista <3