sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Uusia juttuja Fabyltä ja Born Pretty Storelta!

Sain tositosi pitkästä aikaa Born Pretty Storelta uusia tuotteita testiin! Toimitus heillä on aika hidas, ei ikinä tiedä meneekö kirjeessä 3 viikkoa vai 3 kuukautta. Ehdin aina unohtaa mitä sieltä on tulossa joten kun kirjeen avaa, on kuin avaisi joululahjaa :D tällä kertaa pyysin testiin uusia leimauslaattoja, decaleita ja stampperin.

Minulla on stamppereita jos millaisia, mutta tämän hetken lemppareita ovat läpinäkyvät jelly leimasimet. Mulla on monta läpinäkyvää BPS jellyä ja koska ne ovat niin hitsin halpoja, aion ostaa muutaman varastoon. Nämä kuitenkin ovat herkkiä hajoamaan vaikka yritän käsitellä kalliita ja halpoja samalla tavalla. Tämänkertainen uutuus leimasimeni on matala clear jelly stamper.

Born Pretty Store stamper

Yksi ongelma leimaamisessa on nimittäin etäisyyden hahmottaminen. Pitkä leimasin tökkää kynteen liian aikaisin, säikähdän ja leima lipsahtaa. Ajattelin että kokeillaan matalaa stampperia, se voisi helpottaa tässä asiassa. Tämän leimasimen tyynyn leveys on 3,5 cm ja koko höskä on 3 cm korkea. Tyyny on hieman vinossa ja jos sitä painaa kovaa, se lysähtää varren sisään :D eli kyllä se halpa hinta näkyy viimeistään tässä ;)

3,5 cm Clear Silicone Jelly Stamper

Aiempi lempparini BPS silikonileimasimista on Clear Marshmallow. Mutta ei sekään toiminut ensin millään mutta yhtäkkiä taas täydellisesti. Sama on nyt tässä uudessa matalassa, kuva ei nouse ihan kokonaisena. Syvyyden hahmotus on vielä harjoittelua koska tässä ei ole pitkää vartta mistä pitää kiinni. Pinta kyllä tuntuu hyvältä ja pehmeä leimasin taipuu hyvin pitkää ja kuperaa kynttä pitkin. 

3,5 cm Clear Silicone Jelly Stamper

Eli ei se elämä tämänkään kanssa mennyt niin täydellisesti kuin kuvittelin. No, harjoitellaan, harjoitellaan...kyllähän tästä joku päivä voi lempparileimasin tulla ;)
Toinen uusi juttu on kissalaatta BP-102. Leimasin valkealla Essencen lakalla joka on kyllä mustaa parempi. Ei mitään ongelmaa. Kisulaattakin on hyvä, ei moittimista ollenkaan. Kuviot leimaantuivat ongelmitta, käytin siis sitä vanhaa marshmallow leimasinta.

Born Pretty Store BP-102

Lakkoina käytin myös yhtä uutuutta Fabyltä. Aluslakka on vanha tuttu Oxygen, vitamiineja sisältävä, kynttä kosteuttava 5-free aluslakka. Olen tykännyt tästä tosi paljon ja vaikka pullo on melko lopussa, lakka ei ole paksuuntunut eikä ole tarvinnut ohentaa. 

Faby Look How They Shine

Värilakkoina kamelinruskea Pick A Card, Any Card. Kultaglitter ruskea on Look How They Shine, tämä on mulle uusimpia Fabyjä. Näissä molemmissa on kiitettävä koostumus joka levittyy kauniisti ja peittää kahdella kerroksella. Ihanat lakat erikseen tai yhdessä käytettynä. Ruskeat lakat sopii aina hyvin kissakynsiin, kuten on taidetty ennenkin huomata ;)

Faby Look How They Shine

Päällyslakka on Seche Vive. Geelimäinen top coat joka ei siis ole pikakuivattaja mutta kuivaa hyvin nopeasti. Kyllä tämä vaan meinaa levittää valkeat leimat joten pitää olla tarkkana. Ei passaa laittaa montaa valkeaa leimakynttä peräkkäin ettei siveltimeen tartu valkeaa lakkaa. Välillä on lakattava värilakka-kynsi. Tai sitten Essencen valkea leimalakka on helpompi leviämään? Tiedäpä näistä!!

BP-102

Seche Vive Instant Gel Effect

3,5 cm Clear Silicone Jelly Stamper / Born Pretty Store, saatu
BP-102 / Born Pretty Store, saatu
Valkea Essence leimauslakka / saatu
Faby Look How They Shine / Kauneutta.com, saatu
Faby Pick A Card, Any Card / Kauneutta.com, saatuFaby Oxygen aluslakka / Kauneutta.com, saatu
Seche Vive Instant Gel Effect päällyslakka / CesarsShop

Faby Pick A Card, Any Card


PC310047.ORF

Oletko kokeillut tätä matalaa BPS leimasinta? Tai löytänyt jonkun muun hyvän BPS leimasimen, mitä kannattaisi kokeilla?

Born Pretty Storen tilauksesta saat 10% alennuksen koodilla UML91


20 kommenttia:

  1. Anteeksi mua huvitti toi "etäisyyden hahmottaminen" 😂
    Ei oo yhtään fabya miulla.

    VastaaPoista
  2. Mulla ei just tuota leimasinta ole, yritän aina valita ne, missä sivutkin ovat täysin läpinäkyviä. Joskus kyllä tulee itselläkin niitä hetkiä, jolloin on vaikea hahmottaa etäisyyttä kynteen ja leima menee sitten pilalle sen vuoksi. Onneksi kuitenkin aika harvoin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kun muistaisi aina laittaa sen päällyslakan ennen leimausta, niin saisi äkkiä pyyhittyä pieleen menneet pois :)

      Poista
  3. Oo miten sievä onkaan tuo Look How They Shine!
    Mua kenkuttaa tuolta tilaaminne, koska toimituksessa voi tosiaan kestää kuukausia ja vähintään viikkoja. Aikanaan pr-paketit tuli nopeammin mutta nykyään ostan itse kamat, niin menee ihan tolkuttoman kauan saada ne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän nätti, kultainen glitter sopii ruskeaan lakkaan tosi nätisti! On kyllä täysin arpapeliä, nämä pari viimeisintä pr-lähetystä ovat tulleet viikoissa mutta viime keväänä taisi mennä se kolme kuukautta :P

      Poista
  4. Ihan älyttömän söpöt kisukynnet! <3

    VastaaPoista
  5. Mulla on sama lemppari ku sulla, just tilasin itekin varakappaleen. Ja mulla on tommonen matala Bundle Monsterilta ja siina on ihan sama ongelma et tyyny painuu sinne sisaan ja se arsyttaa mua ihan suunnattomasti. Eika mulla oo noi halpikset ikina hajonneet, mut alkuperainen CJS ja Uber Chicin kirkas murenivat itekseen laatikossa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kanssa murentunut se alkuperäinen CJS. Muutenkaan sitä ei ole tullut käytettyä kun on näitä pehmeämpiä nyt. Mutta "aikoinaan" kyllä tykkäsin siitä tosi paljon, siitähän nämä kaikki lähti :D Picture Polishin Jelly Stamper on kyllä edelleen kuin uusi, se on toinen suosikkini :)
      Toivottavasti tämä matala tyyny ei koko ajan valu tuonne sisään, kuulostaa niin ärsyttävältä...

      Poista
  6. Mä en ole kokeillut yhtään BPS:n leimasinta. Mulla on ylipäätään vain muutama leimasin, toimivat niin hyvin etten ole halunnut hamstrata turhaan. Mutta jonkun BPS:n kirkkaista leimasimista voisin kyllä hankkia! Söpöt kisukynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäpä sitä toimivaa vaihtamaan! Mutta on näitä kiva kokeilla ja on hyvä olla monia leimasimia jemmassa..kun ne aina temppuavat ;)

      Poista
  7. Nätit kynnet :) Ompa toi Look How They Shine kaunis lakka <3 Mulla on toi sama leimasin, ja se toimii ihan just silloin ku sille sopii :D välillä aivan loistavasti ja välillä ei lainkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, ei kuulosta hyvältä :D tai siis kuulostaa tutulta, samaa tekee kaikki läpinäkyvät leimasimet :D

      Poista
  8. Siis voi vitsit miten suloiset! ♥ Mä tilasin myös tuon stamperin, on ollut ihan kätsy kun siihen on tottunut :) vaikka enhän mä usein leimaa, mutta on tolla nyt helpompi zoomailla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että on toiminut sulla, ehkä tällä on toivoa ;)

      Poista
  9. En pysty leimaamaan tuolla matalalla kun se menee sisään pienestäkin paineesta. Harmi! Yritin teippailla siihen vastakappaletta, mutta sitten ei nähnyt läpi =D
    Ihanat kisut!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3