maanantai 9. tammikuuta 2017

Kissoja kynsillä

Eipä muuten uskoisi että vielä viikko sitten ( eli blogissa toissapäivänä ) mulla oli pyöreät, lyhennetyt kynnet. Viilasin näitä vähän neliskanttiseen malliin kun pyöreä ei näytä omalta. Mun kynnet kasvaa ihan supernopsaan enkä syö tällä hetkellä mitään lisäravinteita kynsille.

Sain pr-toimistolta ihania Treat Collectionin lakkoja ja tänään esittelen ensimmäisen värin. Tämä ruskea cremelakka on Picture Perfect ja aika täydellinen tämä sävy on muutenkin. Hyvin chic, muodikas sävy.

Treat Collection kynsilakat

Olen monesti kertonut että pidän rumankauniista lakoista ja tämä on taas yksi sellainen. Mun silmääni tämä on selkeästi ruskea vaikka tätä taupeksi kuvaillaan. Pullossa näen aavistuksen lämpöisyyttä ja taittoa vaaleanruskeaan mutta kynsillä tämä on hieman tummempi.

Treat Collection Picture Perfect

Tuoreeltaan lakka on hieman valuvaa mutta luulen tämän tasoittuvan pullon ollessa vähän aikaa avattuna. Peittää kuitenkin kahdella kerroksella, sellainen perus cremelakka. Tyylikäs ja kaiken pituisille kynsille sopiva väri. Eniten minua toki miellyttää 5-free koostumus. Treat Collection mielletään luonnonkosmetiikan merkkinä mutta luomulakkoja nämä eivät ole, vaikka myrkyt onkin korvattu paremmilla aineilla.

Milv decals

Taupet ovat vähän sellaisia että niille kaipaan kaveriksi jotain hillittyä. Kissa-Milvit ovat aina kivoja ja nämä tarrat sopivat just eikä melkein tähän lakkaan. Milvin alla blogin kautta saatu Korresin White lakka. Tuosta kissasta tarrassa tulee mieleen edesmennyt poikakissani Monni. Monni asusti Pipsan ja Liisan kanssa mutta muutti vanhuuspäivilleen porukoilleni. 

Monni oli löytökissa, se raukka oli pelastettu eläinsuojaan kovista tammikuun pakkasista. Siltä oli tippunut korvasta ja hännästä pala, paleltuneet :( Monnilla todettiin myöhemmin sydämen vajaatoiminta ja lopulta sille tuli vaikka mitä. Se ei elänyt niin pitkään kuin kissa yleensä ja vaivoja tosiaan oli vaikka mitä, ilmeisemmin paleltumisesta johtuvia. Kenen kissa ikinä olikaan vuoden ikäisenä löytyessään, ei sitä kukaan suojalta kysellyt.

Kylläpäs meni sivuraiteille...Milveistä piti kertomani että niissä on vaikka mitä kuvioita, pitkille ja lyhyille kynsille sopivia. Sieltä vaan sopivia etsimään :) itse olen tykännyt, kuten olette varmasti huomanneet...

Treat Collection Biodelly

Treat Collection 5-free lakkoja voit ostaa BiodellystäKoostumus ei sisällä formaldehydiä, formaldehydi resiiniä, tolueenia, kamferia eikä dibutyyliftalaattia. Pullokoko 15 ml, lakat 19 e.

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

20 kommenttia:

 1. Niin nätti sävy.
  Voi Monni 💜 minua ei haittaa vaikka jutussa olisi sivuraiteet 😊

  VastaaPoista
 2. Todella nätti ruskea ja ihanat kisut! <3

  VastaaPoista
 3. Ihana vanukaslakka! :) Onneksi Monni sai kuitenkin hyvän kodin aikoinaan, se mun mielestä on kullan arvoista. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin samaa että vaikka sairasteli, se oli aina kiitollinen ja kiltti kissa <3

   Poista
 4. Nuo kisu Milvit on vaan niin kivat :)

  Toivottavasti kissoja vielä joskus arvostettaisi lemmikkeinä yhtä paljon kuin koiria, jotta niitä ei hylättäisi niin paljon :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hirveetä kun kissoja hylätään ja pentuja tapetaan mitä julmimmin keinoin :( voi kun voisi kaikki raukat pelastaa <3

   Poista
 5. Söpöt kisukynnet ja kivat värit, tykkään taupesta!

  VastaaPoista
 6. Monni ♡
  Hienot Milvit, voi kun ne tietäisi että ostaisin niiltä varaston tyhjäksi jos tekisivät chihukuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja enemmän koira-Milvejä ylipäätään! Nyt on vaan susia ja jotain pikkukoiria, ei Hippuja!

   Poista
 7. Söpöt kynnet :) Tää ei nyt liity varsinaiseen postaukseen, mutta jos tykkäät scifistä, käyhän katsomassa Passengers-leffa ja röntgensilmilläsi kerro mikä voisi olla se hieno nudesävy joka naispääosalla on kynsillään :D

  VastaaPoista
 8. Voi pientä Monnia :( onneksi pääsi sinun luoksesi! Nämä kissakynnet on kyllä niin suloiset ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Monni on kissojen taivaassa, ehkä siellä on parempi olla ilman sairauksia ❤️

   Poista

Kiitos kommentista <3