keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Miksi olen niin huono bloggaaja?

Pohdimme kynsibloggaajien Fb-ryhmässä sitä, miten moni hyvä blogi on hiljentynyt tai lopettanut kokonaan. Tuntuu että omaltakin lukulistalta on kadonneet ne blogit, joiden päivitys oli kahvitauon kohokohta tai joiden seuraavan päivityksen aihealuetta aina odotti. Tykkäsin myös kanssakäymisestä kommenttiboxissa ja ilahduin tutusta avattaresta. Moni ihana on hävinnyt, monesti mietin mitä heille kuuluu.

Olen välillä tuntenut pistoa sydämessäni siitä, että pitäisikö minun olla parempi. Tehdä hienompia kynsiä ja erilaisilla tekniikoilla. Blogin alkuaikoina kokeilin vaikka mitä. Mutta pitää muistaa että silloin ei blogeja montaa ollutkaan ja kaikki oli uutta ja ihmeellistä. Tunnen pientä kateutta kynsibloggaajia kohtaan joilla on toinen toistaan hienompia ja koristeellisempia kynsiä. Mun kynnet kun on aina ihan tylsiä. Ja minä tunnen siitä huonoa omatuntoa.

Picture Polish Muse

Olenhan saanut asiasta palautetta; koristelen liian paljon samalla tyylillä, kynteni ovat aina samanlaisia tai pitäisi tehdä enemmän tutoriaaleja. Tunnen koko ajan pientä pistoa sydämmessä siitä että pitäisi pystyä parempaan. Tottakai haluaisin tehdä tutorialeja mutta niiden tekeminen on jumalattoman työlästä. Lisäksi oikeastaan olen tehnyt jo kaikki yleisimmät tutorialit, ne löytyvät sivupalkista.

Picture Polish Muse

Arvatkaa paljon menee aikaa tälläisten kynsien tekemiseen? Noin tunti mutta siihen päälle toinen tunti kun kuvat laitetaan koneelle, muokataan ja ladataan blogiin. Teksti pitäisi myöskin kirjoittaa. Mitä monimutkaisemmat kynnet, mitä enemmän käytettyjä tuotteita ja tekniikoita; sitä pidempään menee.
Tämä avautuminen ei sitä tarkoita etten bloggaamisesta tykkäisi. Tai että olisin loukkaantunut teidän palautteestanne. En ole. Harmittaa vaan kun en pysty parempaan. Olen tylsä koska minulla on muutakin elämää. Käyn kokopäivätyössä, päälle työmatka. Kotona odottaa energinen koira jolle on annettava aikansa. Näiden pitää mennä kynsien tekemisen edelle.

Silloin kun minulla on aikaa, annan teillekin enemmän :) toivottavasti ette siis tylsisty ja ajattele että tuo ei ikinä tee hienoja kynsiä. Blogeja on monenlaisia; jotkut keskittyvät pelkkiin ihaniin koristeluihin, jotkut enemmän asiasisältöön ja jotkut bloggavat pelkästään kosmetiikasta. Tiedän että mulla on jokaisesta aihealueesta kiinnostuneita lukijoita, yritän tarjota jokaiselle jotain :)
  
Kuvituksena Picture Polish Muse & tylsääkin tylsemmät, mutta ah niin nopeat Milvit ;)

Onko muilla bloggaajilla ollut samanlaisia ajatuksia? Rakkaat lukijani; sallitteko minun olla oma tylsä itseni ;D ?

76 kommenttia:

 1. Itseä harmittaa myös ajanpuute. Itsellä haaveissa tehdä kanssa tutoja ja ja ja mutta se pirun päivätyö häiritsee aikas lailla.
  Mä tykkään ainakin sun kynsistä ja mun puolesta saat olla tylsä vaikket sitä kyllä ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivätyö häiritsee kyllä tätä harrastustoimintaa :D mutta ilman päivätöitä ei olisi rahaa! Kiitos <3

   Poista
 2. Voi et sinä ole tylsä 💜😘 minusta ainakaan. Minusta on kiva että oot alkanut lisäämään lifestyleä blogiin. Koristelut on mulle periaatteessa toissijaisia. Enemmän kiinnostaa lakkauutuudet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Yritän kyllä keksiä jotain lifestylejuttuja :)

   Poista
 3. Tärkeintä on olla oma itsensä! Mä kyllä melkein aina jossain vaiheessa viikkoa luen sun blogin, tällä hetkellä hurja kiire vaivaa eikä vuorokaudessa riitä tunnit kun on muitakin harrastuksia kuin blogi. Välillä tuntuu pisto myös omassa sydämessä tämän takia mutta se menee nopsaan ohi. Kohta on taas enemmän aikaa :) ja kiitos että jaksat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Minä olen oma itseni, ehkä vähän höperö välillä mutta niinhän me kaikki :) Kiitos että jaksatte lukea <3

   Poista
 4. Ja höpötihöp! Oikeasti. Et ole huono bloggaaja.
  Olen huomannut monien blogien hiljentymisen, myös siinä muodossa että ihmiset eivät enää kommentoi.
  Ensimmäinen asia, mikä tulee mieleen on Instagram. Sinne on helppo laittaa kuvia, eikä ihmiset siellä niinkään kommentoi, tykkääminen on tavallaan se noteeraustapa, että kuva on katsottu ja teksti luettu. Tähän se nykyaikana menee, helppoa ja nopeaa.
  Itse olen niin rajoittunut tiettyihin väreihin ja tyyleihin, että kiinnostavimpia eivät ole uusien lakkojen katsominen kynsillä, väri väriltä. Riittää hyvin, kun ne värisävyt näkee pullojen kyljistä - samaltahan ne niissä näyttää kuin kynsillä. Jos itse saisi kasan kynsilakkoja, lakkaisin jollain sävyllä näytiksi ja muut sitten pulloittain. Näin säästää itseään ja aikaansa muuhun.
  Eläinpostaukset on aika kivoja!
  Luen aina kaikki postauksesi (viikonloppuisin tosin harvemmin, kun en kännykällä jaksa katsoa kuin Instan), mitään huomautettavaa en ole löytänyt. Eli jatka samaan malliin ja älä läkähdytä itseäsi piippuun mm. pohtimalla miksi ole huono. Et ole. Piste. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tasmis <3 Instagram on kyllä yksi mikä vie lukijoita. Se on täynnä taideteoksia ja siellä sitä vasta tuntee alemmuutta. Harvoin yltää niin hienoihin. Haluaa mutta ei aina ole aikaa :) Instassa on helppo vaan tykätä ja scrollata eteenpäin. Mutta tykkään Instasta, itsekin saan sieltä tosi paljon ideoita ja olen löytänyt sitä kautta uusia blogeja ja seurattavia kynsitilejä :) mutta pohjimmiltani ole Bloggerihminen, en ikinä siirtyisi pelkkään Instaan.

   Poista
 5. Minä en koe blogiasi tylsäksi :) Itseasiassa itseäni kiinnostaa oikeastaan enemmän nämä tällaiset vähän yksinkertaisemmat koristelut kuin ne ihan huikeat taideteokset. Lähinnä siksi, että ne huikean hienot ja taidolla tehdyt ovat sellaisia, joista tiedän heti, että itse en mitenkään osaisi toteuttaa (vaikka olisi mikä tutoriaali :D), kun taas sinun blogistasi saan hyvin usein inspiraatiota ja ideoita myös omiin kynsiini :) En ole mikään taituri lakkaamaan kynsiäni, mutta erilaisilla väriyhdistelmillä on kiva leikitellä ja esim. MILVejä ja muita yksinkertaisempia koristuksia sentään osaan käyttää ;)

  Joten jatka samaan malliin, blogisi on ihana juuri sellaisena kuin se on! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora <3 ja tosi kiva kun jaksat aina kommentoida, sinunkin kommenttisi aina ilahduttavat :)

   Poista
 6. Itse en sun kynsiäsi koe missään nimessä tylsinä ja ymmärrän kyllä sua äärettömän hyvin, koska itseäkin harmittaa kun en bloggaamiselle pysty antamaan kaikkea sitä mitä haluaisin - kokopäivätyö jotenkin kummasta imaisee ajan että energian ja kyllähän sitä sille muullekin elämälle pitää aikaa antaa.. Jos ei bloggaa niin voi olla äärettömän vaikeaa ymmärtää kuinka paljon yksi simppelikin postaus vaatii aikaa..

  Olkaamme siis hyvällä omatunnolla tylsiä omia itseämme - jos ei joku tykkää niin sitten pitää varmaan siirtyä muualle!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinunkin blogistasi tykkään juuri tuollaisena :) ollaan siis tylsiä itsiämme <3

   Poista
 7. Meitä lukijoita on tietysti erilaisia, mutta itse sun blogin mukana alusta asti kulkeneena en kyllä kaipaa mitään älyttömän monimutkaisia juttuja. Meidän kaikkien mieltymykset muuttuvat vuosien saatossa ja muistan kyllä kun kuolasin aikoinaan sun tekemiä pinkki-rusetti-glitterhässäköitä ;) Ne oli ihania silloin. Mä sanoisin että sä olet löytänyt oman tyylin kynsienlaitossa ja se tyyli miellyttää kovasti mua. Kyllähän kaikilla pidempään bloganneilla on oma tunnistettava tyyli tehdä kynnet. Sitäpaitsi, mä ainakin saan usein inspistä täältä ja muistutuksen että "ai niin tollakin lakalla pitää muistaa taas lakata" ja meikeissä oon saanut rohkeutta kokeilla vähän yllättäviäkin väriyhdistelmiä (esim. punainen + oranssi)
  Oon kyllä joskus ihmetellyt miten sulla riittää aikaa postata joka päivä kun kuitenkin sulla tosiaan tuntuu olevan sitä elämää ympärillä. (Terkkuja Pipsalle, Liisalle ja Hipulle)
  Mutta vastauksena kysymykseesi: Kyllä, jopa toivon että jatkat "omana tylsänä itsenäsi" :D
  Hmm.. tänään pitääkin lakata Musella pitkästä aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne pinkki-rusetti-glitterit oli sitä aikaa :D ei ehkä enää ;) kiitos Tarja, olipa kiva kommentti. Totta, tämä on juurikin se minun tyylini. Silloin alussa innostui kaikesta ja kokeili kaikkia tyylejä. Silloin nämä japanijutut ja tyyli oli enemmän pinnalla ja kynsissä tosi in. Ihan eniten tykkään kivasta lakasta ja siisteistä koristeluista. Leimaukset ja siirtokuvat on kyllä mun juttu <3 Pipsa, Liisa ja Hippu kiittävät terveisistä!

   Poista
 8. Eeiei! Mikä helevatan keskustelu siellä facebookissa oikein on ollut, kun porukka tuntee olevansa jotenkin riittämätöntä?

  Sun blogi on mulle yksi niistä kahvitauon kohokohdista. En ole koskaan ajatellut, että olisit jotenkin tylsä lakkaaja. Päin vastoin huokailen kerta toisensa jälkeen sun kauniita kynsiä ja lakkauksia.

  Miksi kaikkien blogien pitäisi olla samasta muotista? Sulla on sun tyyli lakata, ja oot siinä helkkarin hyvä. Kuvat on upeita, ja tekstiä on kiva lukea.

  Mun mielipide on, että jatka samaan malliin. Kaikkia ei voi toki miellyttää, mutta ei pidäkään. Tärkeintä on että tekee sitä omaa juttua, mikä itsestä tuntuu hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monilla on varmasti se oma elämä, kiire ja muut harrastukset. Perhettäkin on tullut tai sitten ei vaan enää jaksa. Onhan mullakin välillä näitä tuntemuksia mutta enhän mä ikinä voi olla ilman blogija, hirmu vierotusoireet silloinkin kun käsi oli paketissa :D
   Aikaa kutakin, jollekin tämä voi olla lyhempi harrastus ja inspis lopahtaa. Jollekin taas tosissaan tehtävä juttu, kyllähän mä teen tätä ihan täysillä ja halualla kehittyä. Onpa mukavaa kuulla että minun blogini on se kahvitauon kohokohta, kiitos Marppa <3

   Poista
  2. Pitää vielä laittaa, että tuo aavistuksen äkäinen osio kommentista ei ollut osoitettu suoraan sulle. Rupes vähän turhauttaan, kun mun mielestä kynsiblogimaailmassa on kovasti mukava ilmapiiri. Kommentointi ja kommentteihin vastaaminen on kohteliasta ja kannustavaa. Ilmeisesti sitten pinnan alla on muutakin.

   Mutta on se ihanaa, että on ihmisiä, jotka jaksaa ilostuttaa meitä muita ihanilla blogeilla. Kiitos sinulle ja kaikille muillekin bloggaajille!

   Poista
  3. Kiitos myös lukijoille, tuntuisi se tyhmältä kirjoitella jos ei kukaan ikinä kommentoi. ja monenlaista palautetta pitää antaa ja jos sitä ei ikinä tule, silloin sitä vasta ajattelisi että onko kaikki hyvin?

   Joo ymmärsin ettei ole mulle kohdistettu. Ryhmässä pohdittiin sitä miten moni on hiljentynyt ja mitkä syyt siihen johtavat. Kovasti kaipailtiin lopettaneita tai nykyään hiljaisia blogeja. Ainakin itse koen välillä riittämättömyyden tunnetta ja taisin asiasta ryhmässä kommentoida, siitä taas lähti ajatus kirjoittaa tämä postaus. Ei siellä ole siis riidelty tai mitään kinattu :)

   Poista
 9. Sallimme sinun olevan oma täydellinen itsesi ❤ Olen lukenut blogiasi alusta asti ja blogi muuttuu ihmisen elämän ja elämän ja elämäntilanteiden myötä. Ei aina ole yhtä paljon aikaa panostaa samoihin asioihin, eikä tarvitse olla! Se on elämää. Pääasia, että nautit blogin pitämisestä, se näkyy myös meille lukijoille 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sikke <3 kyllä mä nautin ja tämä kommentointi on mulle päivän kohokohtia. Haluan että lukijoille näkyy miten pidän tästä ja miten mukavaa on elää tässä "kynsilakkamaailmassa" :)

   Poista
 10. Moi! Suhteellisen uudehkona lukijana on pakko todeta, että teet aivan loistavaa työtä bloggaajana. Blogin ulkoasu ja kuvien laatu yms. on aivan huippuluokkaa ja lisäksi postaustahtisi on aivan kadehdittavan hyvä. Eli jatka samaan malliin vaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi <3 Tervetuloa seuraamaan blogiani, toivottavasti saan pitää sinut pitkään mukana :) kiitos palautteesta!

   Poista
 11. Minusta sinun blogi on ihanan rento! Kynnet ja meikit on upeita, mutta kirjoitat myös muusta elämästäsi ja kirjoituksiasi on hauska lukea. Minulle sinun blogi on just se kahvitauon huippu hetki! (:
  Jokaisella on oma tyyli blogata, älä ota paineita muilta 😇

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, jokaisella pitää olla oma tyyli eikä saisi vertailla itseään muihin :) Kiitos Anonyymi <3

   Poista
 12. Moi!
  Minun on pakko tähän nyt kommentoida, vaikka en ennen olekaan mitään tänne kirjoittanut. Minä itse ihmettelen että miten ihmeessä sinulla riittää aika näihin kynsiin. Joka päivä voi odottaa uutta postaustasi, ja usein siinä onkin uudet kauniit kynnet. En ikinä kykenisi tuohon, ja nostankin tästä hattua! Monet kynsilookeista muistuttavat toisiaan, mutta samalla tiedän että arkistossa olisi vaikka mitä, jos haluaisin etsiä jotain erityistä. En näe tätä siis ongelmana! Mukavaa alkanutta vuotta ja kiitos kivasta blogista! :)
  - Susa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Arkistojen kätköissä on kyllä vaikka mitä yli 8 vuoden ajalta :) yritän kyllä tehdä erilaisia, välillä inspiroidun enemmän, joskus vähemmän. Kivaa on tulossa ;) Mukavaa kevään odotusta Susa!

   Poista
 13. A)Sä et ole huono bloggaaja.
  B)Sä et ole tylsä bloggaaja.
  C)Kaikkia ei voi miellyttää. Vaikka tekisit Vapaudenpatsaan 3D-pienoismallin kynsiisi ja tutoriaalin siihen, niin silti joillain on siitäkin valittamista. Mielestäni kannattaa tehdä sellaista blogia, mikä tuntuu omanlaiseltaan ja mitä on mukava tehdä.

  Mullakin on välillä samantyylisiä ajatuksia kuin sulla. Joskus ihmettelen että onko mun järkeä postata arvosteluita ja meikkikuvia, koska netti on täynnä tuhat kertaa parempia vastaavanlaisia juttuja ammattilaisten kirjoittamina. Tykkään kuitenkin lukijana lukea myös "tavisten tavallisia" blogeja, joten eiköhän minunkin pienelle blogille ole sijansa ja lukijansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 kaikki ei halua lukea ammattilaisten blogeja vaan ihan tavallisen ihmisen näkökulmia. Tykkään seurata tuttuja blogeja, kaikilla kun on oma tyylinsä ja tapansa meikata. Tykkään sun blogista just sellaisena kuin se on :)

   Poista
 14. Minusta blogisi on hyvä ja monipuolinen. Sinä riität ja olet hyvä juuri sellaisena kuin olet. Terv. Heidi Maria

  VastaaPoista
 15. Postauksen aihe kirvoitti kommentoimaan. Oon tosi vaativa itseäni kohtaan ja useinkin tuntuu, että pitäisi pystyä parempaan oman blogini kohdalla. Itseänsä on helppo ruoskia. Onneksi nämä fiilikset ovat vain ajoittaisia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sama homma, ajoittain näitä ajatuksia kumpuaa...

   Poista
 16. Minua ainakim kiinnostaisi kuulla eläimistäsi, sisustuksesta, ruokavaliosta eli yleisestä elämästä jos et aina ehdi tehdä kynsiä. Toki ymmärrän jos haluat pitää tietyn yksityisyyden rajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ehdottomasti pyrin kirjoittamaan muustakin aina kun keksii hyvän aiheen :)

   Poista
 17. Bloggaamisen pitää lähteä itsestä eikä muiden toiveista, vaikka lukijoiden ideoista voikin saada inspiraatiota. Bloggaaminen on hauskaa niin kauan, kun sitä tekee omilla ehdoilla ja tyylillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä. Pakottamalla ei tule kuin p*skaa :=)

   Poista
 18. Miksi olen huono blogin lukija? Miksi en kiitä, kysy enkä kommentoi? Napsin vain rusinat pullasta eli katson kuvat ja luen tekstin.
  Se tuli mieleen ensimmäisenä ja ajattelin, että nyt pitää kommentoida!

  Ensin kiitos hyvästä blogista! Minusta olet tosi taitava – enkä tosiaan millään meinaa ymmärtää, että kenelläkään voi olla noin kauniit ja hyväkuntoiset kynsinauhat... (Sen sain sentään sanottua sinulle taannoin Sannin kommenteissa.) Mielestäni tekemäsi kynnet ovat hienoja. Olen seurannut blogiasi ehkä puolisentoista vuotta enkä ole ikinä ajatellut, että ne olisivat tylsiä. Postausten lakkaukset, koristelut, kuvat ja tekstit ovat mainio ja toimiva kokonaisuus!

  Itse laitan kynsiä liian harvoin. Ihan laiskuuttani. Rasvaan ja viilaan kyllä. Lakkaus on niin hidasta ja kiittämätöntä puuhaa... Vaatii aivan tietynlaisen mielialan ja inspiksen, kun jo aloittaessa tietää, että jossain vaiheessa kuitenkin menee örhkjhkufhsckg.
  Siksi minusta on aina tuntunut käsittämättömältä, että ehdit ja jaksat laittaa uudet kynnet JA laatia postauksen melkein joka aamuksi. Meikkijutut silloin tällöin varmaan antavat vähän pelivaraa, ja niitäkin luen oikein mielelläni.

  Tutoriaaleja en ole käynyt lukemassa. Nyt päätinkin, että jossain vaiheessa aion löytää ne sivupalkista ja tutkia. Vaikka kieltämättä on ollut jotenkin vangitsevaa lukea "hepreaa" jostain leimausten nousemisesta ja ihmetellä, että mitä se tarkoittaa... Ehkä lopulta otan selvää.

  Nyt kysynkin, että miten pystyt tekemään uudet kynnet niin usein ja silti saamaan jotain tuntumaa lakan kestostakin? Luulen muistavani, että olet sanonut lakkauksen pysyneen hyvänä esim. kolme päivää.
  Joskus tuumin, että taidat lakata vuorokädet vuoropäivinä ja pitää vasemmassa ja oikeassa eri lakat :)
  Ja eikö harmita poistaa kaunis ja kovan työn tulos uuden lakkauksen tieltä?

  Jatka samaan malliin. Minä jatkan seuraamista.
  (Jäisin kyllä kaipaamaan, jos katoaisit. Lempeä aivojen herättely ja aamurutiinit menisivät uusiksi. No mutta katoamista et ymmärtääkseni suunnittelekaan.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit! Kyllä on itselläkin joskus vähän huono omatunto jos ei jätä kommenttia. Joskus ei vaan keksi mitään mutta yritän kyllä kommentoida aina kun on asiaa :)
   Kiitos palautteesta ja pitkästä kommentista! Haluan kyllä pitää kynsinauhat kuosissa etteivät näytä ikäviltä kuvissa. Rasvailua ja hellää työntelyä pari kertaa viikossa. En ikinä revi niitä vaikka siihen taipumusta olisi.
   Kyllä mulla on aina samat lakat molemmissa käsissä. Joskus teen useamman postauksen muista aiheista, silloin saatan pitää mieleisiä kynsiä monta päivää. Joulun aikaan olin monta päivää samoilla kynsillä kun tein NCLA kestotestiä. Nyt olen toista päivää samoilla mutta huomenna lakkaan :) jos en joskus ehdi lakata niin ei siihen maailma kaadu :) mulla on vaan kynnet taas heikommassa hapessa joten ne on oltava koko ajan suojattu moitteettomalla lakkauksella, mikä taas vaatii vaikka joka päivä uudet lakat.

   En ole katoamassa, ei pelkoa <3

   Poista
 19. Minä olen seurannut blogiasi jo useita vuosia, enkä oikeastaan kynsien takia, vaikka toki ihailenkin taitoasi ja visuaalista silmääsi. Minä pidän sinusta ihmisenä ja odotan aina lifestyle-lauantaita. :) Sinuun on "tavallisen ihmisen" helppo samastua, sillä olet maanläheinen, rehellinen ja järkevä nainen. Sinä olet yksilö etkä mikään bloggaajaklooni bloggaajalaukkuineen ja bloggaajarannekelloineen ja tämän takia sinulla on aina paikka minun lukulistallani. Jatka vaan samaan tyyliin. :) -Tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu Tarja <3 mahtavaa kuulla että Lifestyle-lauantaita odotellaan. Pari postausta aiheeseen on tulossa. Olen ihan tavallinen ihminen ja kirjoittelen omia höpötyksiä. Mukavaa jos niitä luetaan :)

   Poista
 20. Itseltä jotenkin alkoi jossain vaiheessa lyödä tyhjää aiheiden kanssa ja tuijottelin tyhjää ruutua. Enkä enää itse jaksa lukea tuote-esittely blogeja joten blogien lukeminen on jäänyt vähälle tai seuraan mieluusti ihmisten norm. elämä lifestyle blogeja. En halunnut myöskään itse ryhtyä tuotteiden esittely blogiksi ja oman elämän prioriteetit on muuttuneet paljon viimeisen vuoden aikana joten en tiennyt enää mistä haluaisin kirjoittaa. Nyt kun aikaa on enemmän, olen miettinyt hieman paluuta takaisin. Saas nähdä nyt 😉
  Mutta tykkään kaikista sinun jutuista varsinkin kun ne liittyy sinuun itseesi ihanainen vaikken, olen vain huono kommentoimaan mihinkään :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kun käyt lueskelemassa :) ja sinunkin blogistasi tykkäsin lukea vähän kaikesta, juuri sopiva mixaus meikkijuttuja ja omaa elämää. Juuri tuollaista tyyliä haen itsellekin vaikka oma elämä tuntuu välillä niin tylsältä. Mutta kai siitä jotain kirjoittamista saisi :)

   Poista
  2. Saisi saisi 😃👌 Voi olla että sais itsestään irti taas jotain jossain vaiheessa niin vois kirjoittaa taas kun tuota aikaakin nyt ois aika lailla 😉😂

   Poista
 21. Höpsis. Oma blogi on oma blogi ja sinne kirjoitetaan mitä halutaan omalla tyylillä. Turha stressata jos joku haluaa tutoriaaleja. Silloin ehkä joku toinen blogi on omiaan siihen. Hyvät kuvat ja oma tyyli on tärkeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, pitäisi olla miettimättä ja ottamatta paineita :)

   Poista
 22. Ei sun kynnet ole yhtään tylsiä, lisäksi mun mielestä sä olet viimeisen vuoden aikana ottanut tosi kivasti muitakin kuin kynsiaheita tänne blogiin, mikä tekee blogista kivan vaihtelevan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Vaikka nimi viittaa kynsiin ja alussa kirjoitin pelkästään kynsistä, olen huomannut että lukijoissa on niin paljon eri aiheista lukevia että kaikille pitää olla jotain :)

   Poista
 23. Mun mielestä jo pelkästään sun bloggaustahti on kunnioitettava saavutus! Mulla se kaksi postausta per viikko on maksimi, muuten joutuisin lopettamaan kokonaan. Mulla on samoja fiiliksiä omista tuotoksista, enhän mä ole oikein ikinä muuta tehnytkään kun leimannut, enkä osaa mitään huippuhienoja erikoisia juttuja lainkaan. En tee kynsiä blogia varten vaan itseäni varten, joten miksi tehdä itselle jotain inhokkimanikyyriä? :D En tavoittele suuria lukijakuntia, vaan teen jutut omalla tyylilläni josta toiset tykkää ja toiset ei. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis sun kynnet on aina vimpan päälle! Kaksi postausta on myös parempi kuin ei mitään. Olen joskus itsekin ajatellut että hidastan postaustahtia jos tämä käy liian rankaksi :) minäkin teen ihan itseä varten ja vaikka on aika paljon pr-tuotteita tai esittelyyn saatuja tuotteita, ne on kuitenkin aina sellaisia joita ostan itsekin tai käytän muutenkin. Ei siis ole ikinä pakkoa tai ei tarvitse kirjoittaa mistään, mistä ei tykkää. Ja kynnet on aina sellaisia joista tykkään, ei viitsi hukata aikaa ja ihania lakkoja joihin pakolla tehtyihin manikyyreihin ;)

   Poista
 24. Noo, elä nyt, säähän oot ihan huippu! Joku tuolla aikaisemmin mainitsi että parhaimpia taidekynsiä on ne joita pystyy edes joissain määrin itse toteuttamaan, koska silloin se vasta lukijalle tylsää olisi jos mentäis sellaisissa sfääreissä että epätoivo iskisi jo pelkästä matkimis-ajatuksesta =)

  Tosin sulla kyllä on joitain lakkauksia jotka saa kynsifanin haukkomaan henkeään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joskus sitä onnistuu oikein kunnolla :D muutoin nämä on ihan taviksia joita jokainen pystyy tekemään tai toteuttamaan kyseisiä tekniikoita.

   Poista
 25. Sää sentäs jaksat panostaa ja tehä töitä blogin eteen ja se näkyy.

  Mulla tuli elämä rajusti väliin (puhkes astma ja muutakin kivaa) ja hyvä jos saa edes kerran kuussa jotain kynsiblogiin tehtyä ja ei oo kiinnostanutkaan, ku elo ollu ja on vieläki enimmäkseen selviytymistä. Tämä samainen elämä vähentäny mun kommentointiaki tosi paljon. No, jospa jossain vaiheessa sais taas tehtyä jotain. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kun tulit kommentoimaan :) toki se terveys ja oma elämä menee edelle, eihän sitä tiedä mitä tulevaisuus voi tuoda itsellekään...

   Poista
 26. Kynnet ovat nättejä eikä tylsiä,blogi on sun joten itse päätät mistä kirjoitat ja milloin.Ymmärrän kyllä et aina ei aika riitä vaik kuinka haluais.Mua harmittaa omalta osalta kun aikaa ei jää nii paljon blogille ku haluais työt,kotihommat ja lapsi vie vaan ajan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos tässä vielä lapsi pyörisi niin ei varmaan olisi enää aikaa blogille :) se asia varmaan kiinnostaisi vähän enemmän!

   Poista
 27. Vaikka puhut kynsistä, niin aihe on universaali. Minulla on aivan vastaavia tuntemuksia, jotka olen itse oman pääni sisälle kehitellyt. Kynsistä en enää stressaa ja olenkin myöntänyt itselleni, että en enää jaksa koristella - enkä myöskään osaa. Meikkauksista koin paljon vastaavaa. En käytä 10 väriä tai yhdistele outoja värejä, heitä glitteriä joka puolelle. Oivalsin ihan hiljattain, että ei minun tarvitse! Pääasia, että on löytänyt oman tyylin myös sinne blogiin. :) Sinulla on sinun tyylisi ja minulla minun. Ei tarvitse olla kuten muut. :)

  Postasin 1.1.2017 koosteena kaikki vuoden 2016 meikkilookit. Silloin tajusin, että onhan näistä jokainen erilainen. Minusta itsestäni vain tuntuu, että tekisin aina samanlaista, koska vertaan liikaa itseäni muihin ja vähättelen liikaa itseäni. Tämä oli järjenääntä, ei tunne puolta. Se tunnepuoli pitäisi hoitaa vielä kuntoon. :D

  Mä voisin puhua aiheesta vaikka kuinka paljon, koska omakohtaista kokemusta oman pään sisällä olevista "räyhähengistä" on. :D Yleensä me olemme itse itsellemme kaikista ankarimpia.

  Ihania kynsiä teet ja minun silmään ne ovat ihan liian monimutkaisia, että jaksaisin ja ennen kaikkea ehtisin tekemään. Minusta voisi olla jopa vielä simppelimpiä. :P Meitä on erilaisia ja erilaisilla intresseillä. Minä ihailen upeita taideteoksiasi, mutta kokeiluun menevät ne yksinkertaisimmat.

  Mukavaa tammikuun jatkoa! Jatka samaan malliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis sullahan ne vasta ihanat meikit on enkä koe että pitäisi olla mitään väripläjäyksiä! En voi kyllä uskoa että sulla olisi samanlaisia ajatuksia kun olet niin taitava ja lahjakas! Meikkiblogeja on erilaisia ja hyvä niin. Tavallaan sinä opetan ja näytät mallia, toiset keskittyvät meikkitaiteeseen, joku esittelee uutuustuotteita. Toki moni blogi tekee kaikkea tätä mutta lukijana sitä laittaa kategorioita. Se on vaan rikkautta että on erilaista :) et kyllä ole leimaillut aikoihin, muistatko esim. Konadit? Mutta ei ole haitannut ollenkaan, minusta sun kynnet on ollut tosi kivoja <3

   Poista
 28. Voi hyvänen aika! Sinäkö huono bloggaaja?!!! Voi apua...
  Olen seurannut blogiasi vuosia ja ihailen suunnattomasti sun korkeaa bloggaustyömoraalia - säännölliset postaukset, kauniit laadukkaat kuvat ja aina upeat kynnet. Oikeasti olet yksi parhaista! Älä pliis ressaa liikoja siitä, millainen muka pitää olla. Blogisi on sellainen oikealla tavalla mukava ja rento paikka - lukijana tuntuu kuin tulisin suloiseen kahvilaan istahtamaan päivän kiireitten keskellä viettämään leppoisaa hetkeä :) Kiitos kaikesta työstäsi ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maitta <3 äääk ihan tulee nolo olo...kun valitan tällee ja olen ollut yllättynyt näin suuresta määrästä kannustavia kommentteja. Kiitos kaikki ihanat <3 haluan just että tämä olisi sellainen rento ja nipottamaton paikka, minne kaikki ovat tervetulleita :)

   Poista
 29. Jokainen bloggaa omalla tavallaan. Ainakin niin kauan kuin se varsinainen leipä pöytään tulee jostain muualta. Kuten totesitkin, sen muun pitää vaan mennä edelle. Jaksat nyt kuitenkin tehdä postauksia, itsellä on viimeinenkin jaksaminen hävinnyt päivätöiden myötä.

  Mutta niin kauan kuin bloggaaminen on tosiaankin vain harrastus, yhtään kenelläkään ei ole oikeutta tulla sanomaan että miten ja mistä postaat. Toki valittajia löytyy aina, mutta ne voi jättää ihan omaan arvoonsa ja jatkaa vain omalla tyylillään.

  En välttämättä itsekään tykkää siitä, mihin suuntaan nämä kynsiblogit ovat vuosien saatossa menneet. Ja on tosiaan monta, monta blogia jotka ovat vain kadonneet. Tosi moni vain lopettaa postaamisen ilman mitään sen kummempia selityksiä, joten hyvin on vaikea sanoa että mitä siellä takana on. Mutta ei se kyllä ainakaan helpota, että ulkopuolelta asetetaan paineita olla jotain muuta kuin mitä itse tunnet olevasi (tai mitä tunnet blogisi olevan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä negapalautetta tulee onneksi aika vähän mutta ehkä otan liian herkästi itseeni..mutta tiedän itse kyllä olevani aika samanlainen. Mutta se on tyylini :) päivätyöt on ja koira vaatii huomiota. Pitäis taas siivota ja aina on jotain puuhaa. Siinä sivussa bloggailen ja teen tätä. Mukavaa on ollut lukea teidän kommentteja ja voin kyllä todeta että minä en ole mihinkään katoamassa :) toivotaan että nämä hiljenneet suosikkiblogit vaikka heräävät uudestaan henkiin <3 ikävä heitä on!

   Poista
 30. Mun mielestä sun kynnet on aina olleet todella tyylikkäät :) Liian korsitellut on toki hienoja, mutta kyllähän ne menee välillä vähän mauttomuuden rajoille :)

  Ymmärrän kyllä tuon huonouden tunteen. Saatan joskus vertailla omia kävijä-/lukijamääriä joihinkin blogeihin, jotka on ollut olemassa vähemmän tai about saman aikaa kuin omakin ja välillä kyllä tympäsee kun huomaa että niillä onkin enemmän lukijoita. Mutta toisaalta, en halua tehdä blogin pitämisestä liian työlästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun blogissa tykkään tuotearvosteluista ja välillä olleista lifestylejutuista. En ole ikinä verrannut sinua toiseen blogiin ja juuri näin ei itsekään pitäisi tehdä :) Kiitos <3

   Poista
 31. Nyt en lukenut kommentteja (vaikka yleensä niin teenkin). Jotenkin vaan paloin halusta tulla kertomaan kommenttini ääneen.

  Jossain kohti seurasin isoa liutaa (ulkomaisia) kynsiblogeja ja muutamaa suomalaista. Sitten iski kyllästys, koska esitellyt kynnet olivat kyllä todella hienoja, mutta minulla ei missään nimessä riittänyt kiinnostusta niiden tekemiseen. Kuitenkin hain kynsiblogeista ideoita omien kynsien koristeluun.

  Nykyään luen enää muutamaa kynsiblogia, suomalaisista ainoastaan sinun blogiasi. Suurin syy on se, että koen saavani täältä hirvittävästi ideoita, jotka ovat toteutuskelpoisia. Ei niiden näyttävien kynsien tarvitse olla sen kummemmat kuin hyvän värinen lakka ja joku simppeli juttu kuten leima. Yksi parasta blogisi antia minulle ovat laatta-arvostelut. Ei tule ostettua huteja niin paljoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin luin joskus ulkomaalaisia mutta onkohan niitä enää yhtään lukulistalla...Instassa seuraan ulkomaalaisia enemmän kun voi vaan katsoa kuvat eikä tarvii osata kieltä :) Kiitos, onpa kyllä ihana kuulla että näillekin simppeleille kynsille on tykkääjänsä. Vaikka itse niin tylsinä niitä pidän. Vaikka tylsästä tykkään ;D

   Poista
 32. En ole vuosiin kommentoinut vaikka olen ollut seuraajasi varmaan ihan alusta lähtien. Et ole huono bloggaaja vaan sinulla on oma tyylisi.
  Itse aloitan aamukahvini lukemalla blogisi ensin. Se on tapa joka on tässä vuosien aikana kehittynyt.... ja toivottavasti myös jatkuu vielä pitkään. =)
  Se mitä itse kaipaan kynsiblogeilta on ei niinkään sen itse bloggaajan monipuolisuutta vaan itse blogien erinlaisuutta. Tällä hetkellä on liian monta blogia jossa on sama tyyli. Siksi seuraankin heistä mitä parhaimpia eli sinua ja Sissiä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mikä kohteliaisuus <3 kommenttisi kyllä lämmittää kovasti :) aikeena on kyllä jatkaa vielä pitkään ja tuottaa mahdollisimman monipuolista sisältöä. Ettei kukaan kyllästy tai etten ole liian samanlainen kenenkään muun kanssa :) Kiva kuulla aamukahvi kommentti pitkäaikaiselta lukijalta <3

   Poista
 33. Ei mullakaan ole aikaa tuntikausien kynsienlakkauksiin joten näitä vähän yksinkertaisempiakin juttuja on kiva nähdä :) Tykkään kun mukana on muutakin kuin kynsiä ja tuotteet mitä käytät on "tavisten" juttuja eli ei mitään ökymerkkien ihannointia. Jatkan sun parissa niin kauan kun itte jaksat tätä jatkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla :) ökymerkkejä näkyy välillä mutta enimmäkseen tavislakkoja kaikista hintaluokista :) minähän jaksan jatkaa, kiva harrastus tämä kuitenkin on.

   Poista
 34. Tämä blogi on edelleen yksi mun lemppareista, lukijana olen ollut jo monta vuotta :) Sisältöön olen aina ollut tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tosi kiva että kommentoit pitkästä aikaa :)

   Poista
 35. Mä luin tän postauksen jo puhelimella aiemmin, mut en sitten ehtinyt mitään kommentoimaan. Mutta niinkuin tässä monet on jo todenneet, et ole kyllä millään tasolla tylsä bloggaaja!! Kyntesi ovat aina upeat ja silmiä hivelevän kauniit - välillä vähän "tylsemmät" mutta samalla todella klassiset ja tyylikkäät! Nyt leuka pystyyn, oot ihan mahtava bloggaaja kaikilla tasoilla ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana ❤ välillä tylsää ja välillä hienompaa, kiva että kaikki kelpaa!

   Poista
 36. Vähän myöhässä vastaan tänne. Mielestäni sinun ei tarvitse lainkaan potea minkäänlaista huonoutta blogisi suhteen. Pidät juuri omanlaistasi blogia. Pidän siitä, kun teksteihisi on helppo samaistua, kynsikuvat kauniita ja lakkojen värit näkyvät selkeästi. Jälkimmäinen on tärkeää, koska leimojen alle usein helposti hukkuu pohjaväri.
  Luen päivittäin päivityksesi. Olen ottanut tavoitteekseni kommentoida enemmän. Sitä edesauttaa se, että tänne on helppo kommentoida. On myös itse kiva saada vastaus omaan kommentiin.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta :) minä kyllä sain itseluottamusta näistä palautteista, olin oikeastaan yllättynyt miten paljon niitä tuli! Kivaa kun jaksatte kommentoida aina silloin tällöin, itsekin yrittää aina jättää viestiä muille bloggaajille. Itse tykkään myös että saan kommenttini vastauksen, se taas kannustaa kommentoimaan jatkossakin. Mulle ei tule niin paljoa kommentteja, etten niihin jaksaisi vastailla :) ymmärrän kyllä isommat blogit, saattaa tulla satoja kommentteja ja joukossa aikaa vieviä kysymyksiä. Mitenkähän paljon menee aikaa paneutua kommentteihin :)

   Poista

Kiitos kommentista <3