maanantai 23. tammikuuta 2017

Se ainoa oikea Konad

Ilahduin kun huomasin että Cesariin on tullut Konad täydennystä! Uusia tuotteita sekä vanhoja luottotuotteita. Konadin tuotteet ovat kyllä nostalgisia. Silloin kun leimaus oli uusi juttu suomessa, Konadeilla sitä aloiteltiin. m57, tuleeko nostalginen olo? 

Ajatelkaa että minunkin Konad leimasimeni ovat 8 vuotta vanhoja! Eikä mitään vikaa, ei ole tarvinnut karhentaa viilalla tai putsata asetonilla. Ainut ongelmahan Konadin kanssa oli se että leimasin alkoi olla liian pieni eikä toiminut hirmu koverilla kynsillä. Näin alettiin kaivata pehmeämpää leimasinta. Sitten tulivat löllöt ja nykyään on clear jellyt... Konadit on ihan unholassa!

Ja ihan suotta! Sain kivan paketin uusia Konadeja ja täydennystä vanhoihin luottotuotteisiini. Konad tuotteiden hintoja on alennettu entisestään ja nämä ovat kyllä todella edullisia laatuun nähden!

Konad stamping nail art

Pääsen leimauspuuhiin ihan uusien tuotteiden kanssa! Konadin stampperit ovat parhaita vaikka niitä ei vaan ole tullut käytettyä. En muista että niiden kanssa olisi tarvinnut käydä samanlaista taistoa kuin Clear Jellyjen kanssa. Näillä ei tietysti voi kohdistaa samallalailla mutta kuva näillä nousee ongelmitta. 

Konad Double Edge on kaksipäinen pehmeä jelly leimasin. Pienempi pää on 18 mm x 10,50 mm ja isompi pää 28 mm x 21 mm. Koostumus ei ole yhtä pehmeä kuin löllössä muttei yhtä kova kuin Konadissa yleensä. Taipuu hieman kynttäni vasten, vaikuttaa erittäin hyvältä! Hintaa on 7,90 e. Pinkki kumiosa varressa helpottaa leimasimen pitelyä ja kääntelyä. Tätä pitää testata seuraavan kerran leimatessa!

Konad Square laatat ovat varsin toimivia, niiden kanssa ei ole ongelmia. Kuvat nousevat hyvin, vanu ei raavi kuvioihin. Samaa laatua kuin pienetkin Konadin laatat. Squaret maksavat 6,90 e joka on varsin edullinen hinta. Supersuosittua 01 laattaakin on tullut lisää, tämä oli pitkään loppu Cesarissa.
Square laatoissa on vaikka millaisia kuvioita, minä valitsin tällä kertaa hieman erilaisia laattoja. Mulla ei ole montaa meriaiheista laatta joten 24 on omiaan sailoreihin. 28 laatassa on taas paisley koukeroa ja kukkaa, mahtuvat isompiinkin kynsiin.

Konad square plates

Konad Top Coat on hyvä päällyslakka joka ei suttaa leimauksia. Olen käyttänyt tätä monta pullollista ja ollut hiukan surullinen kun tätä ei ole aikoihin saanut. Nyt tätä on! Jes! Tämä kannattaa levittää kynnelle varovasti, niin ettet kosketa siveltimellä leimauksen pintaa. Mustan leiman pitää aina antaa kuivua hetki. Mahtavaa että pääsen taas käyttämään tätä. Pikakuivattaja tämä ei ole mutta harvoja top coateja joihin voi luottaa leimausten kanssa. Ja ei maksa kuin 5 euroa. 

Olen käyttänyt aiemminkin Konadin Gel Effect Top Coatia ja tykkään kovasti! En muista miten tämä käyttäytyi leimojen päällä, ehkä pitää kokeilla. Tämä kuitenkin antaa huikean kiillon, kestävän pinnan ja hyvän suojan kynsillesi. Tätä voi käyttää tavallisten tai geelilakkojen kanssa. 

Konad double edge

Konadin musta ja valkea leimauslakka ovat parhaat. Piste. Nämä ovat edullisia ja toimivia lakkoja leimaukseen, maksavat 5 euroa tsipale. Ei kannata taistella ja arpoa huonojen leimauslakkojen kanssa, osta kerralla hyvät. Oon käyttänyt näitä monta pulloa ja ostan mieluummin kerralla hyvän kuin monta huonoa.

Konad Stamping Polish

Tämän ei ollut tarkoitus olla suora mainos vaan halusin kertoa näistä teille. Musta ja valkea leimauslakka tulevat myymään ensimmäisenä loppuun, samaten Konad päällyslakka ja hienoimmat laatat. Kannattaa ostaa jos leimausta harrastaa, nyt kun näitä taas saa.

Onko teillä ollut ikävä Konadia vai oletko löytänyt kertakaikkisen parempaa tilalle?

Konad tuotteet saatu blogin kautta.

14 kommenttia:

 1. Konad on kyllä legendaarinen. Cesarista silloin aikoinaan tulikin ostettua sellainen leimauslaattaa, jolla pääsi hyvin leimauksen makuun mutta onneton oli se kova leimasin mikä mukana tuli. Onneksi niissä on tapahtunut kehitystä :) Konadin musta ja valkoinen leimauslakat on jees vaikkakin herkästi levittyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Oli tosi kiva aloittaa harrastusta Konadeilla, niitä kyllä suosittelen aloittelijoille :) tämä uusi leimasin on muuten paljon pehmeämpi kuin se alkuperäinen, tosin itse tykkään siitäkin :)

   Poista
 2. Luottotuotteita! Konadin valkoinen ja musta täälläkin, samoin Top Coat. Tuo päällilakka antaa todella hienon kiiltävän pinnan, eikä ole koskaan sutannut.
  En ole noteerannut, ettei niitä ole saanut? Ainakin siinä nettikaupassa (joka on myös kotimainen) noita on ollut tarjolla jatkuvasti. Käytän sitä, koska on lähellä, voin ilman toimituskuluja ja päivien odottelua hakea ostokset suoraan varastolta.
  Nuo hinnat eivät ainakaan ole este hankkia parhaimmistoa leimaukseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päällyslakka on huippuhyvä! Mä hankin nämä Cesarilta joka on maahantuoja, mutta huippua että sulla on siinä oma toimittaja vieressä :) Konadit ovat mukavan edullisia ja toimivia leimaustuotteita!

   Poista
  2. Cesarilta hakisin minäkin mielelläni ja heti - yhtä sun toista, meidän toimisto nimittäin on siinä ihan nurkilla. Mutta käyn tstolla harvemmin, etätyöt on homman nimi. :)

   Poista
 3. Konadit on kyllä parhaita! Mulla on edelleenkin käytössä Konadin monta vuotta vanha leimasin, vasta eilen kokeilin ensimmäistä kertaa läpinäkyvää leimasinta - ja meinas kyllä itku tulla kun ei toiminutkaan samalla tavalla kuin Konad :D Konadin laattoja en oo pitkään aikaan käyttäny, mutta pitäis ilmeisesti taas tutustua valikoimaan, sillä nuo laatat näyttää tosi kivoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Square laattoja on tullut lisää, samaten muuten pikkuisia m-laattoja :) nojoo läpinäkyvät on kyllä yhtä h*lvettiä jos on Konadiin tottunut ;)

   Poista
 4. Mun ainoat kynsilaatat on Konadilta, ostin ne silloin, kun huuma oli alussa vuosia sitten. Yllätys, en ole paljoa käyttänyt. Muutaman kerran kokeilin ihan onnistunein tuloksin, mutta ei vaan oma pinna tahdo riittää. LOL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sulla ole kyllä paljon leimauksia näkynyt, ehkä nyt innostut kokeilemaan ;) ?

   Poista
 5. m57, todellakin legendaarista! :D Itselläkin ensimmäinen setti oli Konadia, mutta eipä ole kyllä vuosiin tullut enää käytettyä. Mulla ongelma oli kohdistaminen noilla pienillä ja kovapäisillä leimasimilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkojen kuvoiden kohdistus ei kyllä Konadilla onnistu mutta normikuviot kyllä :)

   Poista
 6. Konad kyllä toimii, mun kynsille ei ole liian kova ja kivan kokoinenkin, saman kun saisi vielä läpinäkyvänä. Uutta voisi kokeilla, näyttää hienolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toimii! On vähän pehmeämpi, just hyvä :) kuva tarttuu hyvin, ei ongelmia.

   Poista

Kiitos kommentista <3