keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Tykkää näistä niin että halkeen

Uudet, vähän kivemman malliset kynnet ansaitsivat pukeutua johonkin uuteen nättiin lakkaan. Minulla on nyt aika monta uutukaista, valitsin niistä Fabyn violetin lakan.

Faby Rock Flowers

Rock Flowers näyttää ensin vähän tylsähköltä, mutta minusta se on sellainen väri johon moni varmasti ihastuu. Luumunvioletti jossa hyvin hienojakoista kultaista shimmeriä. Lakan koostumus on tuttua Faby-laatua ja se peittää kahdella kerroksella. Fabyn lakoilla on kiva lakata kun ne eivät haise pahalta. 

Faby Rock Flowers

Fabyn lakat tulevat Italiasta ja ne ovat kuuluja huimasta värivalikoimasta ja pigmentistään.  Olen päässyt lakkaamaan todella monella Fabyllä ja minulta löytyykin niitä aika kiva kokoelma. Laatu on kyllä hyvin tasainen, cremet ovat yleisesti ottaen hyvin levittyviä ja shimmerit peittävät helposti, eivätkä vaadi miljoonia kerroksia. Kaikilla merkeillä toki on maanantai-lakkansa mutta onneksi en ole vielä törmännyt sellaiseen Fabyyn.

Milv Water Decals

Fabyn aluslakat ovat laadukkaita, käytin tällä kertaa Nourish aluslakkaa. Nourish kosteuttaa kynttä ja pitää sen joustavana. Se ei sisällä myrkkyjä eikä koveta kynttä liikaa. Kaksi ohutta kerrosta riittää. Päällyslakka on Fabyn normaali Top Coat. Ei ole pikakuivattaja mutta kuivuu ihan normaaliin aikaan ja sopii hyvin koristelujen päälle. 

Faby kynsilakat Kauneutta.com

Kauneutta.com

Violetin ihanuudet koristelin foil-Milveillä, ne vaan ovat niin ihania...tykkään hirmuisasti tuosta kultaa ja kukkaa yhdistelevästä kuosista. Nämä Milvit laitetaan valkean lakan päälle. Kyllä näillä taas viihtyy....

Faby kynsilakat Kauneutta.com

Fabyn lakkoja voit ostaa maahantuojan nettikaupasta Kauneutta.comista tai suoraan jälleenmyyjiltä. Kynsissä käytetyt tuotteet saatuja ( paitsi Milvit ).

22 kommenttia:

 1. On kyllä taas niin kovin kauniit kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Aah, toi Fabyn lakka on ihana! <3 Nätit kynnet.

  VastaaPoista
 3. Toimii! :) Pitäisi itsekin lakata pitkästä aikaa violetilla lakalla, jotenkin se väri on jäänyt tosi vähälle käytölle.

  VastaaPoista
 4. Nätit! Meinasin tilata noita foil milvejä, mutta ne ei näyttäneet oikein miltään. Näissä kuvissa ovat upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Siis nämä on ihania, kannattaa tilata kyllä :) just nämä kukkakuviot on parhaita!

   Poista
 5. Voi kuinka kauniit! Hyvin sopii tuo kukkakuosi violetin kaveriksi ♥♥

  VastaaPoista
 6. On todella kauniit kynnet sinulla! Juuri oikean mittaiset, yhtään pitemmät tai paljoa lyhyemmät eivät minusta enää olisi nätit. Ja upea lakka<3
  T. Annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Annu ❤ minustakin nämä ovat tässä pituudessa just hyvät!

   Poista

Kiitos kommentista <3