lauantai 14. tammikuuta 2017

Moroccanoil uutuudet hiusten muotoiluun

Moroccanoil hiustuotteet ovat varmasti kaikille tuttuja etenkin sen öljyn ansiosta. Tätä käytän itsekin mutta nyt pääsin tutustumaan myös sarjan muotoilutuotteisiin. Nämä tuotteet sisältävät sitä ihanaa öljyä! Käytän hiusten muotoilussa kampaamosarjoja koska olen ne yksinkertaisesti todennut paremmiksi. Vaikka ne maksavat enemmän, ne ovat riittoisampia ja toimivia. Markettituotteet eivät monestikaan tuo toivottua lopputulosta, sen sijaan kampaamotuotteissa riittää pieni määrä tuotetta.

Moroccanoil muotoilutuotteet

Minulla on lyhyet, toispuoleiset hiukset. Ne vaativat muotoilun heti pesun jälkeen ja päivittäiset hyvät tuotteet. Yleensä rakennan hiusten kuohkeuden ja paikoillaan pysymisen hyvistä pohjustustuotteista. Minulla on luonnonkihara ja kuriton hius joka föönätään ja suoristetaan aina pesun jälkeen. Malli muotoillaan paikoilleen vaikka ennen nukkumaanmenoa. Muuten peli on menetetty ja kiharaa hiusta et saa asettumaan paikoilleen.

Moroccanoil Beach Wave Texture Mousse

Käytän aina moussetuotetta eli muotovaahtoa kuohkeuden saamiseksi. Moroccanoil Beach Wave Texture Mousse on muotovaahto ja suolasuihke samassa pakkauksessa. Itse en ole ikinä ymmärtänyt suolasuihkeiden päälle. Kyllä minulla niitä on ja käytän mutta mieluummin otan moussemaisen tuotteen jossa ei ole suolan kuivattavaa vaikutusta. Tämä kuitenkin tuo hiuksiin rouheutta ja aseteltavuutta. Tuuheutta ja pitoa. Ihan täydellinen tuote mun hiuksilleni pohjustukseen, kun haluan että kampaus pysyy monta päivää latistumatta paikoillaan.

Moroccanoil Dry Texture Spray

Erilaisilla rakennesuihkeilla hiuksiin saadaan rakenne ja tietty jämäkkyys. Moroccanoil Dry Texture Spray tuo hiuksiin arganöljyn lisäksi pitoa ja rakennetta. Minä pesen hiukseni vain kaksi kertaa viikossa. Se kuulostaa ällöltä kun minusta tuntuu että moni pesee useammin. Mutta hiusväri haalistuisi nopeammin ja yksinkertaisesti mun hiukset eivät rasvoitu. Ne eivät ole ikinä rasvaiset kun on pesupäivän aika. 
Suosin todella paljon mattaisia muotoilutuotteita, ne tuntuvat pysyvän pidempään ja tosiaan eivät rasvoita. Rakennesuihkeella hiusten tyvi saa rakennetta ja se jaksaa pysyä pöyheänä useamman päivän.

Moroccanoil Texture Clay

Viimeisenä käytän aina vahaa. Minulla on matta-. pastamaista ja rakennevahaa. Tykkään kaikista mutta rakennevaha on paras silloin kun hiusteni malli on ylikasvanut ja siitä saa pöyhitymmän näköisen. Moroccanoil Texture Clay on mattapintainen vaha joka sopii myös miehille, jos ei tuoksua hätkähdä. Se antaa ryhdikkyyttä hiuksille ja malli on helppo muotoilla sormin. 
Nämä kaikki kolme Moroccanoilin muotoilutuotteita pitivät hiukseni kuosissa seuraavaan pesuun saakka. Eivät rasvoittaneet yhtään eikä hiuspohja tuntunut ällöltä. Tärkeintä hintavissa tuotteissa on riittoisuus. Laadukkaat tuotteet kestävät pitkään ja niitä tulee käytettyä maltillisemmin. Koska pesen ja muotoilen hiukset kaksi kertaa viikossa, minulla nämä pullot kestävät vuosia. Esittelemäni tuotteet maksavat 29 e / kpl.

Tuotteet saatu blogin kautta. Saatavilla iDHairin nettikaupasta, kannattaa seurailla tarjouksia ja bongata laatutuotteita vähän edullisemmin ;) uusimmassa pInkki-lehdessä oli myös juttua näistä, kannattaa lueskella. :)

10 kommenttia:

  1. Pitäisi joskus panostaa näihin. Harmi kun pikkuisesta emotionistamme ei löydy moroccqnoilia.
    Ei oo yhtään ällöä ettei pese hiuksia usein. Se on vain hyväksi päänahalle. Itse pesen maks 3 krt viikossa. Useimmin vain kaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei ole, onneksi netistä saa halutessaan tilattua. Mutta kivahan niitä olisi paikan päällä hypistellä :) juu minustakin se on vaan hyväksi mutta tiedän kyllä ihmisiä joitten on pakko pestä joka päivä. Jokainen tyylillään :)

      Poista
  2. Mä käytän hiusten muotoiluun lähinnä käsivoidetta 🙈Mitä tahansa käsirasvaa, mikä sattuu käteen. Hyvin pieni määrä sitä puristeltuna hieman kosteaan tukkaan, latvoihin, pitää luonnonkiharan kuosissa ja pörröisyyden jotakuinkin kurissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on hiukset aina niin nätisti <3 mulla on ihan kihara luonnostaan. Silloin kun oli pitkä tukka, kiharoita korosti mutta ei ne tässä mallissa toimi. Silti se tukka menee ihan kikkaroille jos ei suorista :)

      Poista
  3. Jos jaksaisin ja haluaisin föönata hiukset aina suihkun jälkeen, niin todennäköisesti minunkaan ei tarvitsisi pestä hiuksia joka toinen päivä. :) Kuohkea tukka ei rasvoitu niin herkästi. Jos föönaan hiukset, pesuväliä voi pidentää ainakin kolmeen päivään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun hiuslaatu ei ole ikinä ollut sellainen päätä myöten menevä luiru. Tietysti jos hölvään tököttejä liikaa ja käytän vääränlaisia tuotteita, tästäkin saa rasvaletin :)

      Poista
  4. Moroccanoilin tuotteet on sellaisia, että ne tuntuvat sopivan omille hiuksille aina erinomaisesti, tuo texture spray on oma lempparini.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ilahduin kanssa kun kaikki tuotteet olivat sopivia. Rouheita eivätkä rasvoita, mieluummin mattaisia kuin kiiltäviä :)

      Poista
  5. Mun mielestä se on niin yksilöllistä, miten usein jokainen pesee hiuksiaan. Mulle riittää joka kolmas päivä eli mäkin pesen vaan 2-3 kertaa viikossa. Voisin joskus venyttää neljäänkin päivään, sillä munkaan hiukset ei rasvoitu, enemmänkin vaan siloittuu, mitä lähemmäs pesupäivä tulee :D Ekoina päivinä ne on aina superpöyheät :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla alkaa pesupäivän lähetessä tukka vaan painumaan muotoon mihin en sitä halua, joskus viimeiset päivät on pipopäiviä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3