perjantai 27. tammikuuta 2017

Onko tullut kesä...ainakin kynsien perusteella?

Sain jokin aika sitten pr-toimistolta Treat Collectionin lakkoja. Tänään esittelen heistä viimeisen eli vaaleansininen Something Blue cremelakan. 

Treat Collection kynsilakka

Something Blue ( keskellä ) on hieman harmaaseen vaaleansininen. Kuvassa näkyvät muut Treatin lakat esittelin tässä ja tässä. Lakkaa kannattaa sekoittaa kunnolla ennen lakkaamista. Koostumus on tuoreeltaan ohutta ja vaatii 2-3 kerrosta. Luulen että tämäkin paksuuntuu auki oltuaan. 
Olen käyttänyt montaa Treatin lakkaa ja koostumuksen kesken on pientä vaihtelua. Osa lakoista peittää tosi hyvin, näistäkin kolmesta harmaa oli pigmenttistä cremeä. Ruskea ja tämä sininen vähän ohuempia.

Treat Collection Something Blue

Tykkään tosi paljon water spotted -tekniikasta. Se onnistuu kyllä aina, toisinkuin vesimarmorointi jota harvemmin jaksan enää yrittää. Tein spottedilla valkeita ja antiikkikultaisia roiskeita, lakat blogin kautta saadut Korresin White ja Color Clubin Pearl Distinct. Muista kuitenkin suojata sormenpäät Glisten & Glown lateksilla, säästää niin paljon hermoja ja sotkuja. On kyllä korvaamaton tuote, käytän paljon mustien koko kynnen leimojenkin kanssa. 

water spotted nail art

P1150006,.ORF

Kun roiskeet olivat valmiit ja sotkut siivottu, laitoin vielä erilaisia meriaiheisia koristeita. Sain tämän kiekon Sparkle Nail Art -nettikaupasta ja nyt innostuin tekemään meriheppakynnet :) pyöreät niitit on toisesta kiekosta.

luonnonmukainen kynsilakka

Hauskat ja jollain tapaa kesäiset. Muttei liikaa! Mitä sä tykkäät?

Postauksessa käytetyt tuotteet saatuja.

16 kommenttia:

 1. Ihanat. 💙 kauniit noi niitit. Pitäisikin kokeilla tuota tekniikkaa joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ainakin mun mielestä water spotted on aika helppo tekniikka.

   Poista
 2. Todella kauniit kynnet! Kauniinvärinen tuo lakka.

  VastaaPoista
 3. Voi että, kyllä on kesäiset! Aivan ihana kokonaisuus, merihepat on supersöpöt ♥♥

  VastaaPoista
 4. Oijoi, oispa jossain lämpimässä meren rannalla! Ihanat <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3