tiistai 3. tammikuuta 2017

Kestotestissä NCLA kynsilakat ja Gelous? päällyslakka

Olen saanut Cesarista erilaisia NCLA tuotteita testiin ja tänään esittelen Gelous? Extended Wear Gel Top Coat päällyslakan.

NCLA Gelous? Extended Wear Gel Top Coat

Gelous? on geelipäällyslakka joka antaa manikyyrillesi ammattimaisen viimeistelyn. Tämä on normaali kynsilakka eikä vaadi kovettuakseen uv-uunia. Se sopii kaikkien kynsilakkojen päälle luoden kuitenkin geelimäisen ja virheettömän pinnan. Se antaa lakkaukselle lisää pysyvyyttä ja normaalia päällyslakkaa kiiltävämmän viimeistelyn.

NCLA Nail Wraps

Kokeilin ensimmäistä kertaa NCLA kynsiwrappeja joista NCLA on alunperin kuuluisa. Näitä ei vielä ole suomessa mutta ehkä niitä joskus saataisiin? Koska mitä enemmän me ostamme suomesta, sitä enemmän täällä on valikoimaa. Aluslakaksi laitoin kynsille CND Stickeyn. Vaaleanpunainen lakka on Like...Totally Valley Girl ja tomaatinpunainen Call My Agent

Molemmat lakat levittyvät kauniisti ja peittävät kahdella kerroksella. Koostumus on jopa hiukan sorbettimainen, erittäin hyvin levittyvä ja tasainen kynnellä. Vaikka en enää hirveästi pinkeillä lakkaile niin näistä lakoista pidin! Näyttävät hyvältä yhdessä. 

NCLA Like...Totally Valley Girl

Laitoin nimettömiin wrapit. Näitten alle ei laiteta muutakuin aluslakkaa jonka annetaan kuivua kynnellä. Nämä ovat tarroja jotka vain liimataan kynnelle. Mahdolliset kurtut ja kuplat painellaan sormin tasaisiksi. Ehkä yhdet helpoimmat ja parhaimmat wrapit joita olen ikinä käyttänyt! Ylimääräiset on helppo leikata pois kynsisaksilla ja viimeistellä viilalla. 

NCLA Call My Agent

Tein nämä kynnet keskiviikkona ennen joulua ja sunnuntaina poistin lakkaukset. En jaksanut katsella pidempään :) viisi päivää. Siinä ajassa oikean käden peukalon ja etusormen kärkiin tuli pari milliä kulumaa. Vaaleanpunaiseen lakkaan tuli pientä kulumaa ja pinta meni hieman nuhjuisen näköiseksi. Punainen lakka sensijaan pysyi kauniina ja geeli päällyslakan kiilto oli edelleen kiitettävä.   
Tarrat eivät alkaneet repsottaa ja en siis missään vaiheessa testiä lisännyt kärkiin päällyslakkaa. En tehnyt kynsille yhtään mitään koska en jaksanut raahata joululomalle mukaan kynsijuttuja. Tein normaaleja hommia ja osan jouluruoista eli käsiä tuli kyllä pestyä. Kiitettävän hyvä pysyvyys ja lakoissa on hinta-laatusuhde ehdottomasti kohdillaan! Tätä sitä odottaakin luksus lakkamerkiltä!

NCLA kynsi- ja geelilakat sekä monipuoliset hoitotuotteet löydät suomesta CesarsShopista. Tuotteiden hinnat käsivoiteita lukuunottamatta ovat parin kympin molemmin puolin. NCLA on myrkytön ja vegaaninen 7-free sarja. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. NCLA geelilakat ovat siitä monipuolisia että 7-free koostumuksen lisäksi ne kovettuvat sekä uv- että led-valossa. Lopputuloksen pysyvyydeksi sanotaan 3 viikkoa.  

Miltä nämä näinkin vuodenaikaan sopimattomat kynnet näyttävät? Joko NCLA lakat ovat tulleet tutummiksi tai aiotko tutustua?

Postauksessa esitellyt tuotteet saatu.

27 kommenttia:

 1. Kyllä hyvä päällyslakka on aina tervetullut. Herkut värit lakkauksessa ja tarra on tosi söpö ja kesäinen muttei haittaakäyttää talvellakaan koska kesä nyt on aina pop :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nämä oli yllättävän kivat kaikkien joulukynsien jälkeen!

   Poista
 2. Kauniit kynnet! NCLA on jäänyt toistaiseksi testaamatta, mutta kiinnostus kasvaa koko ajan.

  Tällaiset kestotestit on hyviä laiskalle lakkaajalle, joka pitää samoja lakkauksia mahdollisimman pitkään (eli mulle). 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä kiva kokeilla itsekin kun vaihdan lakkaukset usein. Ei tule sitä pysyvyyttä testattua ihan kunnolla. Mutta nyt on nämä kokeiltu!

   Poista
 3. Ihanat kynnet, innostuin vähän noista tarroista, kuulostivat niin helpoilta, että voisi jopa omat hermot riittää niihin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa näitä saataisiin suomeen myyntiin, ei ainakaan vielä ole :/ mutta ovat ehdottomasti parhaita kokeilemiani wrappeja!

   Poista
 4. NCLA:n lakat kovasti houkuttelevat, mutta onneksi hinta sekä varsinkin omien kynsilakkojen tämän hetkinen määrä rajoittavat hieman lisähankintoja :D

  VastaaPoista
 5. Nämähän värit alkaa olla pian hyvinkin ajankohtaisia, kun ystävänpäiväkynsiä ruvetaan haikaileen :D
  Mutta tosi kivat kynnet. Oon käynyt muutamia NCLA lakkoja ihastelemassa mutta hinnan vuoksi ne multa jää ostamatta. Tosin en tarvitse mitään überkestäviä lakkauksia, kun niitä tulee vaihdettua kuin sukkia :) Näistä on kuitenkin kiva aina lukea ja hyvä että kerrotaan netistä, sillä varmasti niitä ihmisiä on paljon jotka etsii just tälläsiä laadukkaita ja kestäviä lakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kyllä näillekin on asiakaskuntansa, itsekin olen pari ostanut pitkän harkinnan ( tai no... ) jälkeen :) on mukavaa kirjoitella kalliista ja halvemmista merkeistä, kaikille jotain, se tuo sitä monipuolista sisältöä blogiin :)

   Poista
 6. Ihanan pirtsakan kesäiset kynnet <3

  VastaaPoista
 7. Päällyslakka kiinnostaa!

  Niin niitä vegaanisia, eläinkokeettomia lakkamerkkejä on niiden sun mainitsemien lisäksi ainakin Priti NYC, SpaRitual ja Color Club. Lakkoja on myös mm. Bottega Verdellä, ZAOlla, Lily Lololla, 100 % Purella.. Cuccio on Animalian listalla, mutta vegaanisuudesta en tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä tietää tarkemmin jos joku joskus kysyy :)

   Poista
 8. Oikein kivat. Tuo punainen näyttää kuvassa mieluisalta. Itselläni on menossa valkoisten ja nudejen lakkojen kausi. Lumi ja valkoinen lakka. <3
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaisissa lakoissa on niin monia eri sävyjä, itse tykkään juuri tälläisestä tomaatin- tai oranssinpunaisesta :) mulla meni nyt valkoisten ja yhtään jouluisten lakkojen aika ohi, katsellaanko taas vuoden päästä :D ?

   Poista
 9. Kylläpä on ihanat kesäiset kynnet! ♥ NCLA on ihan rakkautta :) ♥

  VastaaPoista
 10. Näitä myydään nykyään kaikissa sokoksissa ja emotioneissa kautta maan. Hinta 19,90e/kpl.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3