keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Kuha meikkasin

Jostain syystä iski ihan mieletön violettien meikkien himo! Violetti on se lempparivärini meikeissä, se kun pukee silmiäni parhaiten. Violetissa on onneksi niin monia eri sävyjä, tummia tai vaaleita, sini- tai punapohjaisia. Päädyinpä kuvaamaan muutaman meikin tännekin :)

Dior Stylish Move on ikivanha suosikkini. Rakastan tätä palettia, vanhat Diorit on niin rakkautta. En ole enää vuosiin ostanut näitä niin hulluna, hinta vaan alkaa olla liikaa. Katselin Sokkarin alepöydän Dior-tarjontaa, edes 20 euron Dior ei saanut minua nyt hullaantumaan.

Dior Stylish Move

Meikki vihreille silmille

Dior Night Butterfly on unohtunut minulta kokonaan. Noloa! Löysin sen kun katselin viisikoitani ja olin että ohoh. Pitäiskö tällä meikata. On kyllä nätti paletti! Erilainen kuin Stylish Move, joka on enemmän luumuvoittoisempi.

Vihreiden silmien meikki

Dior Night Butterfly

violetti meikki

Sleek Force Of Naturesta on muodostunut mulle yksi parhaista Sleekeistä. Monta hyvää väriä ja nää violetit on tosi herkut! Sleekin paleteissa on tosi hyvä hinta-laatusuhde!

punainen tukka

Sleek Force Of Nature

P1210047.ORF

Miltäs nämä "vain kuhajutut" näyttivät? Minua naurattaa tämä kuha meikkasin ja kuha lakkasin -ilmaus. Kuhan on ihan normaali sanonta täällä, savonkielellä kunhan -sanasta väännetty. Kuhan laitoin, kuhan keksin...

26 kommenttia:

  1. Ei muulla väliä kuhan on violettia �� älyttömän kauniita meikkejä!

    VastaaPoista
  2. Kauniita meikkejä taas <3. Violetti on kyllä ihan väri meikeissä ja kynsissä, ikilemppari.
    Mun eka Dior viisikko oli Stylish Move se kun käy tosiaan vihreille silmille niin hyvin. Diorit on kyllä jäänyt aika unholaan kun on niin paljon hyviä ja edullisempiakin vaihtoehtoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) silloin kun Diorit maksoivat n. 50 e, niitä tuli ostettua. Nykyinen 70 e on kerrassaan liikaa, etenkin kun sillä saa useamman edullisen paletin :) tai melkeinpä kaksi Urban Decayn palettia!

      Poista
  3. Heh, kuha/kuhan on ihan tuttu juttu myös pohjoispohjanmaalaiselle. :D Violetti on lempivärini ja violetti silmämeikki hieno, mutta niin kauan kuin violetit silmänaluset paistavat meikin läpi, näytän turpaan saaneelta. :D En ole vielä sellaisia unia nukkunut tai vettä niin paljon latkinut, että elämäntavoilla nuo tuosta häviäisi. Saati sellaista tököttiä löytänyt, että se pystyisi sen violetin peittämään. Plääh. :D Toki violeteissa on juurikin niitä eri sävyjä ja uskoisin, että parhaiten minullekin sopisi tuon ekan meikin värit. Liian sininen tai liian punainen violetti aiheuttavat just sen "silmä mustana" - efektin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummat tai violetit silmänaluset on kyllä ikävät :/ itsellä ei ole kokemusta niiden peittämisestä mutta NYX HD Concealer on melkeinpä mun lemppari peiteaine tällä hetkellä. Varmaan oot kyllä monenlaiset jo testaillut!

      Poista
  4. Sleekin paletti näyttää herkulta! Tosi nätit silmämeikit ja värit on ihanat :) Kuhan sanoin :D

    VastaaPoista
  5. Violetti on ihana meikkiväri ja sopii sulle niin kauniisti! Nättejä meikkejä!

    Itse rakastan violettia mutta jostain syystä sen käyttö on mulla kausittaista. Välillä innostun tosi paljon ja sitten se yhtäkkiä taas jää kokonaan pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä käytän violettia aika ajoin mutta aina palaan sen pariin. Se on vaan paras väri silmämeikissä :)

      Poista
  6. Upealta näyttää <3 Itselläkin violetti on ehdottomasti yksi lempisävyistä :)

    VastaaPoista
  7. Violetti on munkin suosikki "värillinen" luomiväri sävy. Kivan näkösiä meikkejä, etenkin tuo Sleekin paletilla tehty :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sleekin Force Of Nature on kyllä mahtava paletti :)

      Poista
  8. Violetti ja vihreät silmät toimii aina. Käytän lähinnä vain nudesävyjä, mutta jos haluan väriä niin violetti on se mitä käytän :)

    VastaaPoista
  9. Vitsit miten kauniita meikkejä taas!

    VastaaPoista
  10. Ihania meikkejä! Ja noi sun häivytykset on vaan niin nättejä! Minullekin on jokunen viisikko kertynyt, niin kuin jokunen Sleek myös, harmillisen vähän niitä tosin tulee käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) niitä vaan pitäisi käyttää useammin, ovat niin ihania!

      Poista
  11. Upeaa värinkäyttöä! Olet niin taitava ♥_♥ Ja vitsit sun tukkas on niin fressin punainen, näyttää huikealta noiden violettien luomivärien rinnalla, wow :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) se pysyy freessinä kun välillä kampaaja kirkastaa väriä ja mä käytän kotona KC:n punaista naamiota :)

      Poista

Kiitos kommentista <3