torstai 19. tammikuuta 2017

Make Up Store Midnight Hour luomiväripaletti

Ostin Kauneusbloggaajien MUS-miitissä itselleni alennuksessa olleen Midnight Hour jättipaletin. Minulla oli ennestään Jungle Fever paletti joka oli ehdottomasti hankinnan arvoinen, on tullut käytettyä paljon. 

nude meikki

Midnight Hour paletti koostuu neljästä kokonaisuudesta jossa jokaisessa on kolme väriä. Väritrio on suunniteltu niin että sillä saa tehtyä aina yhden meikin. Ja kukaan ei kiellä sekoittamasta eri trioja keskenään. Midnight Hour on ruskeavoittoinen paletti joka yhdistää eri koostumuksia. Mattaa, shimmeriä ja satiinia. Yksi väri tästä puuttuu eli se ihonvärinen häivytyssävy. Mielellään mattana, tämän paletin vaaleimmissa sävyissä on satiinista hohdetta niin ei ole ihan täydellisiä mulle. 

Make Up Store eyeshadow

Swatchit paletin mukaisessa järjestyksessä. Ei tarvinnut paljoa pyyhkäistä, pigmentti on huima eikä joukossa ole yhtään huonoa väriä.

Make Up Store Midnight Hour swatches

Itse pidän eniten alarivin väreistä. Alavasemman taupet ovat aivan ihanat, niihin ihastuin ja niiden takia paletin hankin. Reunimmainen on kuin MAC Club, joskaan ei niin voimakkaan duochrome. Tällä kolmikolla tehdyt meikit jäivät vaan kuvaamatta kun ne luonnossa ovat "vain ruskeita". Tylsiä mutta kauniita! 

meikki vihreille silmille

Make Up Store Midnight Hour palette

vihreiden silmien meikki

^Paletin yläoikea trio. Tässä on aika voimakasta glitteriä joka tipahtelee poskipäille. Kannattaa siis meikata ensin silmät ja sitten poistaa tuhrut misellivedellä.

Make Up Store Midnight Hour eyeshadow palette

Paletin alaoikea trio. Rajaus IsaDora Twin Tip Eyeliner ja mascara Lumene Mystic ( kuten kaikissa meikeissä ). Laitoin rajauksen päälle Make Up Storen Diamond glitter eyelineriä johon olen kovin ihastunut viime aikoina :)

Make Up Store Diamond glitter eyeliner

Paletti itsessään on laadukkaan jämäkkä. Sulkeutuu nätisti ja koostaan huolimatta helppo kädessä. Eikä leopardipakkaus tietenkään ole pahasta...normihinta näille on 99 e mutta itse olen näitä ostanut alennuksesta 42 - 52 e.

Make Up Store Midnight Hour eyeshadow palette

Löytyykö sinulta näitä MUS:in isoja paletteja? Tai olisiko sinulla tarvetta tälläiselle?

22 kommenttia:

  1. Oijoijoi! 😍 toi alempi meikki on I H A N A glitterrajaus pisteenä iin päällä. Aina voisi olla tarvetta uusille luomiväreille (Oikeasti ei varmaan tarttis). Sleekin paletteja meinasin hypistellä seuraavalla lontoon matkalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sleekit on kyllä mahdottoman ihania! Edullisia ja aina hyvin sijoiteltuja värejä, nopeita paletteja aamumeikkailuihin :) Diamond on ihku <3

      Poista
  2. Ostin tän paletin itselleni viime keväänä synttärilahjaksi ja ei oo kaduttanut :) En muista ihan äkkiseltään, että olisin törmännyt yhtä kermaisen pigmenttisiin sävyihin, IHANA IHANA IHANA <3

    VastaaPoista
  3. Tuo kylmänsävyinen meikki on tosi kiva. Minä en ole uskaltautunut käyttämään harmaata luomilla, mutta pitäisi kyllä joku päivä kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tämä on aika helppo käyttää kun vieressä on värit mihin yhdistää ;) kokeilepa harmaata ja keltaista, ei ole ainakaan tylsä!

      Poista
  4. Ostin 12 shades of gray paletin Sokokselta, kun halvalla sai, 20€. Heli

    VastaaPoista
  5. Oi toi Midnight on kyllä niin mun makuun kuin voi vaan olla. <3

    VastaaPoista
  6. Itsehän kotiutin tuon silloin kesäkuussa ja aivan mielettömän pigmenttinen kaveri kyseessä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan! En jotenkin tajunnut silloin yhtään miten monipuolinen tämä on, pidin "vaan ruskeana"...

      Poista
  7. Ei ole. Vielä. En vaan raaski millään täyteen hintaan ostaa ja alennuksessa ei ole tullut vastaan. Minä kuolaan etenkin sitä värikästä palettia, vaikka kaapista puuttuu ennemmin hyviä ruskeita sisältävä paletti. Voi kun joskus tulisi sopivasti vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Holiday setit on nyt -40% ( muistaakseni ), niissähän oli se värikäs paletti...sitä on myös eleven.fi verkkokaupassa. Toivottavasti sattuu eteen. Se on kyllä ihana mutta siitä puuttuu ne mattavärit...

      Poista
  8. Mulla on Jungle Fever, jonka ostin juurikin Kuopion miitistä. Olen tosin käyttänyt sitä aika vähän, jotenkin vierastan tällä hetkellä sen hohtavia ja pigmenttisiä sävyjä UD:n mattainen Ultimate Basics on sopinut paremmin mielialaani ja "paluuseen".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ultimate Basics on kyllä ihana ja vähän kuolaan sitä...Jungle Fever on kyllä paljon pigmenttisempi ja värikkäämpi siihen verrattuna :)

      Poista
  9. Ootpa taas saanut aikaan ihania meikkejä!
    Midnight Hour on meillä loppuunmyyty. Mulla on se myös, muistan että nappasin paletin itselleni samana päivänä kun se tuli - oli minusta niin ihana! Nyt se on tosin jotenkin unohtunut vähälle käytölle, pitääpä kaivaa taas esille. Tämän paletin luomivärejä saa muistaakseni kaikkia erikseen myös 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tässä on kyllä niin kivat perusvärit että varmasti saa itsellekin koottua samanlaisen kokonaisuuden :)

      Poista
  10. Aivan ihana! Sen tropicalin voisi ostaa vaikka synttärilahjaksi itselleen.

    VastaaPoista
  11. Voi jestas, upea glitterrajaus ja muutenkin niin kaunis meikki ♥ Sä olet kyllä sellainen monitaituri että... :)

    Ja tokihan näitäkin paletteja mielellään huolisi, hinta tosin aiheuttaa pientä ongelmaa. Mutta ehkä jossain vaiheessa, jos sattuu hyvä tarjous vastaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3