sunnuntai 29. tammikuuta 2017

NCLA Nudes - Volume I + Mahtavia uutisia!

Ihan ensin mahtavia uutisia! Saan vihdoin ja viimein paljastaa salaisuuden. Ihanat NCLA luksuskynsilakat saapuvat 6.2 alkavalla viikolla myyntiin kaikkiin suomen Sokoksiin  ja Emotioneihin! Nyt niitä pääsee ihastelemaan omissa näpeissään ja katsomaan sävyjä paikan päällä. Olen tästä niin innoissani koska lakat ovat kertakaikkisen ihania ja kaikkihan meistä ei pääse Cesarilla käymään. 
Olen nähnyt Sokoksen valikoiman ja voin sanoa että herkullisia sävyjä on valittu. Ihan kaikki värit ei tietenkään Sokoksiin ja Emotioneihin tule mutta niitä saa tietysti edelleen tilattua Cesarista. Mutta on ihan mahtava juttu että nämä luksuslakat on saatu enemmän ihmisten ilmoille ja kaikkien tietoisuuteen! Mukavaa että Sokoksissa on nyt yksi muista täysin erottuva sarja!

Kärsin edelleen lyhyistä kynsistäni enkä halua lakata tummilla lakoilla. Onneksi pituutta alkaa olemaan jo kivasti ja alan saada neliskanttisen mallin takaisin. Tämä valitus varmasti kuulostaa tyhmältä mutta kun on tottunut tietyn mallisiin ja pituisiin kynsiin... Mulla on myös ihania uusia lakkoja ja koristeita näytettävänä teillä ja en vaan halua esitellä niitä tyhmillä kynsillä :) haluan että kynsikuvani ovat siistejä ja mallikkaita :)

Onneksi nude näyttää hyvältä lyhyissä kynsissä! NCLA:lla on nudekokoelma johon kuuluu viisi eriasteista nudea. Nämä nudet kuuluvat Sokoksen valikoimaan, samaten tulee holoja, glitteriä ja cremejä. Kaikkiaan Sokoksiin ja Emotioneihin tulee 23 eri sävyä sekä Gelous? päällyslakka. Lakkojen hinta on sama 19,90 e / pullo. 
Valitsin näistä nudeista yhden testiin koska halusin kokeille cremejen laatua. Nudehan on aina hankala ja harvassa ovat täysin mallikkaat nudet. Olen ollut tosi tyytyväinen muihin NCLA lakkoihini ja pakko vaan todeta että tämäkään ei pettymystä tuonut!

NCLA Nudes

Nudeja ja vaaleita persikoita on varmasti lähes kaikilla lakkamerkeillä joten jos värillä ei erotu, se on tehtävä lakan laadulla! Tämän erottaa laatulakaksi siitä että lakatessa lakka tasoittuu heti eikä se jätä cremelakalle tyypillisiä raitoja jälkeensä. Mikään ei ole tuskallisempaa kuin huonosti peittävä creme, joka vaan raidoittuu ja raidoittuu. NCLA.n nudepersikalla oli ilo lakata koska lakka ei raidoitu ja peittää helposti. Kun lakka maksaa liki 20 euroa, sen on oltava oikeasti hyvä.

NCLA Volume I

Olin ilahtunut Volume I lakan sävystä. Persikka ja kaikki sen vivahteet ovat minulle äärimmäisen hankalia. Sävyn täytyy olla juuri oikea, muuten se riitelee viileän ihonsävyni kanssa. Minulla taitaa olla yli 700 lakan kokoelmassa 2 tai 3 oikean väristä persikkaa. Tämä on nyt neljäs. Neutraali ja kalvakka sävy sopii minulle loistavasti. Tätä lakkaa voin suositella ainakin viileälle ja neutraalille iholle!

NCLA Volume I

Leimaukset tein mustalla MoYou Londonin lakalla Born Pretty Storen BP-56 laatasta. Leimojen päälle levitin NCLA:n Gelous? geeli päällyslakkaa. Tämän kanssa kannattaa kyllä olla varovainen. Nudelakan päällä huomaan että se sotkee ihan pikkuriikkisen mutta saman on tehnyt Seche Vive ja oikeastaan mikä tahansa muukin. Kun laittaa paksun kerroksen ja levittää rivakasti, leimat eivät leviä. Timantit ovat Naturelin timantteja, siitä hyviä että säilyttävät kirkkautensa eivätkä samene päällyslakan alla.

NCLA Gelous

BP-56 / Born Pretty Store, saatu
MYL Black Knight / CesarsShop
Gelous? päällyslakka / CesarsShop, saatu
Volume I / CesarsShop, saatu
Naturel kynsikoristeet / Kauneutta.com, saatu

Mitä tykkäät tästä nudepersikasta? Aiotko käydä paikan päällä NCLA ostoksilla, onko sulla omaa Sokosta tai Emotionia? Meillä on molemmat :)

28 kommenttia:

  1. Tämä tieto oli sokoksen helmikuun mainoslehdessä. Tuon päällyslakan varmasti kotiutan 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kuulinkin. Meille ei tuu mainoksia joten itse en sitä nähnyt :/ Gelousin joudut ostamaan Cesarista koska ainakin aluksi Sokkariin ja Emotioniin tulee vaan värilakat ;)

      Poista
    2. No voi kökkö. Cesarsissa on se "vika" että sieltä ei yhtä lakkaa pysty hankkimaan vaan koriin tarttuu kaikenlaista 😂

      Poista
    3. Sain uutta tietoa eli Gelousia tulee saamaan Sokoksista ja Emotioneista :)

      Poista
  2. Tosi kivaa että lakkoja saa pian Sokkarilta! Kiusaus kasvaa :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat nuo kukkakuvioin leimatut kynnet, ne ovat todella mieleeni vaikka itse pohjalakan väri ei muuten edustakaan ihan omia mieltymyksiäni.

    Mulla on "oma Sokos" ja useampi "oma Emotion" liike. :D Ihan kiva päästä niissä hipistelemään NCLA -lakkoja, jotka ovat mulle jääneetkin hyvin kaukaisiksi toistaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mullekin persikka on vähän...mutta tämä oli kiva! Halusin esiteltäväksi vähän erilaisia lakkoja, en siis ottanut kaikkea "varman päälle" -kivoja. Mulle persikan sävy pitää olla just oikee ettei se tee käsistä punertavia. Käy ihmeessä tutustumassa, ihania ovat <3

      Poista
  4. Tosi kiva uutinen! Aion kyllä käydä hypistelemässä lakkoja. Merkki itsessään ei aiheuta mulle erityisen suuria tunteita, mutta ties vaikka innostuisin kun pääsee livenä katsomaan :) Ja ihanat kynnet! Super kaunis sävy tuossa lakassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) hololakkoihin kannattaa kyllä tutustua, ne ovat kerrassaan upeita. Cremet ovat aina kauniita mutta kyllä ne holot ja glitterit houkuttavat enempi ;)

      Poista
  5. Kiva uutinen. Tosi kaunis hieman erikoisempi nude tuo lakka. ^_^

    VastaaPoista
  6. Mä oon nykyään tosi simppeleiden kynsien ystävä, usein kynsillä on vain cremelakkoja ja pidän pituuden tosi lyhyenä. Tykkäsin näistä kynsistä tosi paljon, nude ja musta sopii aina niin hyvin yhteen ja tuo kukkakuvio on ihana! :))) Pitää mennä kyllä katselemaan noita lakkoja heti kun meidän Sokokseen saapuvat, kiitti vinkistä..! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NCLA lakoissa on kauniita nudeja! Minusta lyhyet kynnetkin on kauniit mutta mulle ne ei vaan sovi :/ nudelakat kyllä näyttää ihanilta lyhyillä kynsillä ja mustat koristeet sopii aina :)

      Poista
  7. Mä ainakin diggaan! Näyttää tosi freesiltä ja tulee jo ihan keväinen fiilis näistä. :-)

    VastaaPoista
  8. Holojaaa! Meikkis on hyllyllä kuolaamassa =D Ihana lakkaus!

    VastaaPoista
  9. Onpas muuten tosi kaunis ja raikas sävy, täytyypä käydä Sokoksella tutkimassa valikoimaa sitten helmikuussa :)

    VastaaPoista
  10. Aaaah! Tämän lakan mä haluan!
    Mulla oli joskus hyvin samansävyinen joku halppis ja rakastin sen väriä mutta en käyttänyt koska se ei peittänyt ja raiduittui kynnelle kuin perkele. Minusta tää väri on täydellinen tähän "kevättä odotellessa"-fiilikseen, mikä mulla on nyt päällä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä laadukas lakka ja tätä on sitten Emotionissakin :) muutkin NCLA:t on ihania <3 mullakin on kevään odotus päällä, räikeistä meikeistä päätellen. Tänään sain jopa pitkiä katseita töissä mutta :DD

      Poista
  11. Kivaa, että tulee uusia merkkejä helpommin saataville, vaikkakaan mulla ei ihan lähellä Sokosta saati Emotionia ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtava juttu on, ihankuin UD:n ja NYXin tuleminen!

      Poista
  12. Oi ihanan värinen <3 Kävin jo Sokoksella vähän katselemassa näitä lakkoja. mutta vielä ei tarttunut mitään mukaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3