perjantai 9. syyskuuta 2016

Syyskuun 2016 LivBox ( bloggaajaboxi )

Sain eilen tekstiviestin jossa kerrottiin boxin saapuneen pakettiautomaattiin. Kävin sen noutamassa heti aamulla seiskalta kun kauppa aukesi :) odotin tätä boxia aika kovasti, onhan kyseessä bloggaajaboxi. Viime kuun boxi oli tosi jees. En muista yhtään mitä tästä boxista on spoilattu ja mitä kukakin on lempituotteistaan kertonut. Hyvä vaan, tuleepahan yllärinä tälläiselle huonomuistiselle ;)

LivBox

Syyskuun bloggajaboxissa ovat mukana SN Makeup -blogin Emilia, Better Nail Day -blogin Tea, Uino -vblogin Aino, Eevsku -blogin Eveliina, Makeup Pirita -vlogin Pirita, Karkkipäivä -blogin Sanni ja Glitz & Glam -blogin Minna.
Itse odotin eniten Sannin tuotetta, myös Tean tuote kiinnosti koska kynsi-ihminen olen. Pakko kyllä purnata että voisiko joskus valita mukaan muitakin bloggaajia eikä koko ajan samoja? Boxista menee vähän hohto jos se on koko ajan tietyn bloggaajan suosittelema ;) tällä kertaa kaikilla oli mukana jokaisen bloggaajan tuote eikä esimerkiksi vain valittujen tuotteita.

LivBox bloggaajaboxi Cutrin

Syyskuun 2016 LivBox sisälsi:

Lumene Sensitive Touch silmämeikinpoistoaine
Piritan suosikki, herkkien silmien tuote jota on helppo ja nopea käyttää. Tämä poistaa vesiliukoisen meikin, sopii herkkäihoisille ja piilolinssien käyttäjille. Öljytön, 100% orgaaninen pellavasiemenuute auttaa rauhoittamaan herkkää silmänympärysihoa.
Tuli aika hyvään saumaan kun entinen silmämeikinpoistoaine on loppumassa. Mutta muistelen että tämä ei poista meikkejä kunnolla ja kirveli? Siksi olen käyttänyt sitä vedenkestävän versiota joka on minusta parempi. Menee kuitenkin kokeiluun, voihan se olla että muistelen väärin :) Täysikokoinen tuote 6,90 e / 100 ml.

IsaDora Inliner Kajal silmänrajauskynä
Sannin suosikki, tämän tuotteen käyttö on nopeaa ja piristää ilmeen hetkessä. Se on totta, vaalea sisäkajal on mahtava keksintö. Vedenkestävä rajauskynä sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. En ole varma otanko käyttöön, mulla on Benecosin vaalea rajauskynä jota käytän harvemmin. Täysikokoinen tuote 9,90 e.

Makias kynsilakka
Tean suosikki, laadukas tuote jolla saa nopeasti ja helposti näyttävät kynnet arkeen ja juhlaan. Mulla on tumma viininpunainen sävy. Sävy kyllä sattui kohdilleen mutta mulla on monta tämän väristä avattuna. Ellos Makiash lakat ovat 4-free koostumuksella ja omaavat leveän siveltimen. Lakkaaminen käy nopeasti ja helposti. Täysikokoinen tuote 11,90 e / 10 ml.

Korres Basil Lemon suihkugeeli
Eevskun suosikki, paljon treenaavalle Eveliinalle raikkaat ja hyväntuoksuiset ihonhoitotuotteet ovat tärkeitä. Minäkin tykkään Korresin tuotteista joten tämä pehmeävaahtoinen suihkugeeli menee käyttöön. Pitkään kestävä kosteuttava vaikutus ja vihreä tuoksu häivähdyksellä sitruunaa. Näytekoko 40ml. 13,50 e/ 250 ml.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick Kosteuttava hoitosuihke
Emilian suosikki, tuote jolla helpotat harjaamista ja kesytätä pahimmankin takkutukan. 
Mahtava tuote, käytin tätä jätettävänä hoitsikkana kun mulla oli pitkä tukka. Selvittää ja kosteuttaa Cell Perfector-teknologian ja hyaluronihapon johdannaisen avulla. Palauttaa ihanteellisen kosteustasapainon, kiillon ja joustavuuden. Olen hyvilläni tästä pienemmästä koosta, riittää lyhyeen tukkaan pitkäksi aikaa. Tykkään tästä tuotteesta ennestään tosi paljon mutta mulla ei ole sitä nyt kotona. Kiva että sattui tulemaan boxissa :) Näytekoko 100 ml. 12,90 e / 200 ml.

Cutrin Chooz Refreshing kuivashampoo
Uino Ainon suosikki, tehopakkaus joka pelastaa pahimmankin hiuspäivän. Ensimmäinen ajatus oli että taas kuivashampoo. Mutta tämä on varmasti hyvä, tykkään Cutrinin tuotteista. Käytän kuivashampoota raikastamassa tyveä ja antamassa rakennetta rokkitukkaan. Siihen tämä onkin mainio, virkistämään rasvaista ja latistunutta tukkaa. Joten eiköhän tämä tule käytettyä ;) Näytekoko 100 ml. 15,90 e / 200 ml. 

Dermalogica Skin Renewal Booster tehotippa
Minnan suosikki, ammattimainen merkki johon hän aina luottaa. Ihoa uusiva tehoaine, joka kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Maitohappoa, salisyylihappoa ja hibiscusta sisältävä hydroksihappotiiviste kuorii pois elottomat ihosolut, paljastaen kirkkaan, tasaisen ihon. A-vitamiini hoitaa ikääntymisen merkkejä ja tasoittaa ihon rakennetta. 
Mielenkiintoinen tuote, voi olla hyvä. Boxissa tuli muuten alelippu Dermalogicaan, kuten myös Elloksen Makiash tuotteisiin. Itsellä nämä jää aina käyttämättä mutta muistan nyt mainita. Tämä tuote ei kuitenkaan jää käyttämättä, voi olla että kokeilen heti illalla ;) Näytekoko 10 ml. 83 e / 30 ml.

syyskuun livbox BC Bonacure Korres

Neljä näytekokoa mutta reilua sellaista. Kolme täysikokoista. Boxin arvoksi laskin noin 70 euroa. Minun ensimmäinen ajatus boxia avatessa oli jes, eikä mielipide muuttunut tässä boxia lähemmin tarkastellessa. Viisi tuotetta menee käyttöön, kaksi jää jemmaan tai myöhempään käyttöön. Olen saanut boxin mutta jos ajatellaan että tästä maksaisin niin olisin yhtä tyytyväinen. Rahalle tuli vastinetta koska sain uusia tuotteita juuri loppuneiden tilalle. Pääsen myös kokeilemaan jotain uutta. Boxissa oli aika hyvin kampaamo- ja hoitolasarjaa, mutta myös markettimeikkejä. Eli jes, viikonloppua viettämään hyvillä mielin uusien tuotteiden parissa :)

Kauneusboxi Syyskuun 2016 LivBox Ellos Makiash IsaDora

LivBox maksaa 16,90 e kuukaudessa. Boxi sisältää aina 4-6 tuotetta, osa matkakokoja ja osa täysikokoisia. Yleensä boxin arvo kattaa maksetun hinnan reippaastikin, eikö arvokkain boxi ole huidellut yli 60 eurossa? Ja nyt tuli 70 euron boxi.

Mitä pidit tästä bloggaajaboxista? Parempi tai huonompi kuin aiemmat? Tekeekö mielesi tilata taas boxia vai oliko tämä ihan pläääh? 


Boxi saatu blogin kautta. 

30 kommenttia:

  1. Aika jees boksi, itselläni menisivät varmaan kaikki tuotteet käyttöön :) Mä en oo tilannut boksia varmaan vuoteen (jos en väärin muista). Mä varon silti joka kuukausi spoilaantumasta boksin sisällöstä, kierran kaukaa Kahvihuoneen ketjun ja somet :D Mulle sun Livbox-postaus on melkein kuin sais boksin itselle joka kuukausi - odotan postausta ja luen sen melkein kuin avaisin boksia itse, samalla innolla ja jännityksellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, olipas kivasti sanottu :) kiitos Martina <3 kyllähän se jänskättää avata boxia. Tämäkin pyöri mulla autossa koko päivän koska en voinut repiä paperia auki, en saisi kuvia avaamattomasta boxista :D kurkkasin vaan kortin ja vähän paperin väliin että mitä siellä on. Mahtava idea tälläinen ylläripylläri! Meinaatko vielä joskus tilata tätä? Tai Jolieta?

      Poista
  2. Kiva boksi! :)
    Mutta mitä kummaa tälle sivulle on tapahtunut? teksti menee ihan reunasta reunaan? (tietokoneella)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en osaa sanoa, mulla kyllä näkyy ihan normaalina...joskus voi tökkiä, joskus mulla näkyy sivupalkki tuolla blogin alapuolella. Tökkiikö muilla?

      Poista
    2. Näköjään koko Indiedays sivu kertoo Erroria, voiskohan liittyä siihen?

      Poista
  3. Hoksasin muuten, että 2015 bloggaajaboksilla ja tämän vuoden boksilla oli aika paljon yhteistä. Molemmista löytyi Dermologican, Lumenen ja Cutrin tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseisiä merkkejä on kyllä ollut usein mutta ei haittaa ainakaan minua :)

      Poista
  4. Olen tyytyväinen tähän boksiin. En ole ihan varma, kumpi tämän vuoden bloggaajabokseista on parempi, kummassakin oli hyviä tuotteita. Syyskuun boksin paras tuote oli Dermalogica. Isadora ja Makiash muutoin kivat, paitsi Isadoran samanlainen avattuna juuri (uusi varastoon ei haittaa), ja saamani kynsilakan sävy (vihreänharmaa) oli samantapainen kuin juuri ostamani toisen merkin lakka. Kaikille tuotteille on kuitenkin käyttöä ja se on hyvä asia. :) Tästä boksista täysin uusi taitaa olla minulle Makiash merkkinä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikille on käyttöä tosiaan vaikka mitään superhyper jännää ei tullutkaan :) ensi kuussa joku Lumenen uutuus meikkituote, olispa se uudesta syyskokoelmasta jotain :) se ois mulle sitä jännää!

      Poista
  5. Mie en oikein tiedä mitä odotin, mutta miusta tää boxi oli pettymys (tilasin boxin ekaa kertaa).
    Mulla Minnan tuote oli kuorinta, oisin ehkä ennemmin halunnut noi tipat..
    Kyllä noi kaikki(pl. meikin poistoaine - kuka tarvii ei-vedenkestävän meikin poistoainetta..?) tulee käytettyä, ja lokakuun boxin vielä otan, mutta eiköhän tämä kokeilu ollut tässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tarvitsen ei-vedenkestävän meikin poistoainetta :) en käytä vedenkestäviä ripsivärejä ;) toivottavasti ensi kuu on mieluisampi! Mulle tämä ei ollut pettymys, arvo kuitenkin huiteli 70 e tuntumassa joten rahat ei menneet hukkaan ;)

      Poista
  6. Mulle ei ole muutamaan kuukauteen boxi tullut, mutta jos tämä olisi niin en olisi ollenkaan harmissani. Hyvältä vaikuttaa! Sannin tuotteen arvasin heti, koska hänellä oli liian selkeä vihje ja se on sellainen tuote, mille ei juuri ole käyttöä. Silmämeikinpoistoaineen olisin antanut eteenpäin, lumenen kirvelee silmiä. Mutta muut tuotteet olisi jäänyt omaan käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin arvelin olisiko Sannin tuote tuo, mutta en veikkaillut mitään. Mikähän noissa aina on että ne kirveltää...se on vähän harmi mutta kyllä mä otan sen kuitenkin käyttöön. Se vedenkestävä versio ei muuten kirvele, olen käyttänyt mieluummin sitä.

      Poista
    2. Mulla kirvelee sekin :( onkin hakusessa vedenkestävän silmämeikin poistoon aine, joka ei kirvele, mutta poistaa hyvin. Eikä sisällä niitä pahimpia myrkkyjä. Harmittaa vietävästi että siinä maybellinen putsarissa on sitä phmb:ta. Se oli tehokas ja kirvelemätön, enkä korvaajaa tunnu löytävän :(

      Poista
    3. Entäs se Lidlin Cienin silmämeikinpoistoaine, Nonnulassa oli juttua siitä. Olikohan vedenkestävä..muuta en osaa suositella kun en käytä vedenkestäviä :/

      Poista
    4. Kiitos vinkistä, täytyy tutustua siihen. Mä oon kyllä sen putsarin puutteen vuoksi käyttänyt normi ripsaria ja ihmeekseni se ei ole levinnyt ympäri naamaa :D

      Poista
  7. Tämä oli tosi hyvä boxi. Kaikki tuotteet tulee itselle käyttöön jossain vaiheessa ja itselle uusia juttuja oli kivasti. Ainoastaan tuo Bonnacuren suihke oli entuudestaan tuttu ja sitä löytyy kylppäristä. Se on tosin niin hyvä tuote, että matkakäyttöön tulee varmasti. Juuri kun edellisen boxin kohdalla kitisin siitä, että saan aina ne kaikkein vaaleimmat värit kynsilakoista ja huulimeikeistä niin nyt tuli kynsilakasta kunnon värillinen lakka. Sävy on tuollainen hiukan outo ruskehtavan ja marjapuuron punaisen välimuoto. Yhtään tuollaista ei kyllä entuudesaan löydy. Meni heti kynsille ja ihan kiva sävyhän tuo on. Jos kaikki livboxit olisi tällaisia niin olisi kyllä huippua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, aivan mahtavaa kun tykkäsit! Minäkin monesti toivon käyttiksiä ja nyt sellaisia tuli. Juuri kun silmämeikinpoistoaine loppuu, boxista sattui sellainen tulemaan. Ja oli tässä jotain uuttakin; Dermalogican tipat :)

      Poista
  8. Parempi kuin aiemmat, vain yksi tuote lähti eteenpäin. :)

    VastaaPoista
  9. Itse sain Dermalogican thermafoliant kuorintavoidenäytteen tehotippojen sijaan ja laskin boxin hinnaksi 56 euroa ja sun boxin hinnaksi 73 euroa. Onhan se kiva kokeilla tuota kuorintavoidettakin, mutta näin suuri hintaero, 17 euroa, ei tunnu ihan reilulta. Ja mitä olen eri blogeja lukenut niin melkein kaikki bloggaajat ovat saaneet tuon arvokkaamman tuotteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuorinta on ihan älyttömän ihana! Mulla on se täysikokoisena :) se lämpenee jännästi iholla. On kyllä vähän hintaeroa mutta siltikin 56 e kattaa boxista maksetun hinnan. Itse bloggaajana olen useinkin saanut sitä huonompaa tai huomattavasti pienempää vaihtoehtoa. Mitä äsken luin blogeja, monella bloggaajalla näytti olevan tuo kuorinta tippojen sijasta. Että ei ne valikoi kuka on bloggaaja ja kuka ei :) ihan ollaan samassa asemassa muidenkin tilaajien kanssa ja olenhan boxin tilaaja itsekin, en ole saanut tätä koko ajan ilmaiseksi ;) toivottavasti ensi kuun boxi on mieluisampi!

      Poista
    2. Mä sain tipat, enkä ole bloggaaja :D Oli kyllä huippuboksi! Tähän olikin hyvä lopettaa bokseilu, kun jäi hyvä fiilis viimeisestä(kin) laatikosta. Kaikkea mielenkiintoista uutta, tuotteita mitä en oo itse ostanut mutta paljon hyvää lukenut niistä. :) Ainoo heikompi oli tumman veren sävyinen kynsilakka, ei tuu niin tummia käytettyä. Siltikin, ihan kympin arvoinen laatikko! :)
      -satunnainen lukija-

      Poista
    3. Kiva kuulla :) kun jää hyvä fiilis niin ehkä se houkuttaa tilaamaan laatikkoa joskus uudestaankin ;)

      Poista
  10. Niinku jo blogista luitkin tykkäsin myös sisällöstä

    VastaaPoista
  11. Hauskaa, boksissahan on kokonaista neljä mun suosikkia ^_^ Oman valintani lisäksi Korresin suihkugeeli, Cutrinin kuivashampoo ja Lumenen Sensitive Touch -silmämeikinpoistoaine kuuluu kaikki mun lempparituotteisiin :) Sensitive Touch -silmämeikinpoistoaine on tällä hetkellä mulle silmämeikkiputsarien ykkönen :)

    Kuten viime vuonna, en taaskaan ehtinyt saamaan boksia ennen Kreikkaan lähtöä, pitänee siis jälleen linkata sun postaukseen kun kerron boksista, eikä mulla ole omia kuviakaan... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat kyllä lainata mun kuvia jos ne vaan kelpaa :) hyviä valintoja oli kaikki bloggajat tehneet vaikka moni tuote ennestään tuttu olikin. Kerrankin kynsilakassa tuli mulle täydellinen sävy ja sun valinta oli varmasti monille mieleinen. Boxista jäi hyvä fiilis ja se on aina pääasia :)

      Poista
  12. Kiva on boxi vaikka useampi tuote sattuikin minulle tuttu olemaan, aikalailla kaikki taitavat kuitenkin käyttöön jäädä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3