tiistai 7. helmikuuta 2017

Helmikuun 2017 Bette Box

Hyyiii mikä kamala pakkanen täällä on! Aamulla oli -26 kun ajelin töihin. En tykkää yhtään! Inhottavinta pakkasessa ovat kovat sähkölaskut joita keljuttaa maksaa.
Onneksi olin kotona kun postiauto kurvaili ohitse. Tämä boxi tuli poikkeuksellisesti maksikirjeenä. Näköjään maksi tulee päivää myöhemmin kuin pakettiautomaattiin. Harmi!

Helmikuun 2017 Bette Box

Helmikuun Bette Boxin sisältö oli kiva! Tykkään tosi paljon tästä uudistuksesta, pahvilaatikko on nätimpi, yleisilme houkuttelevampi ja raikkaampi. LivBox veteli kyllä ihan viimeisiään, toivotaan että Bette pystyy parempaan ja että tämä linja jatkuu! 

Helmikuun Bette Box

Paketti helisi lupaavasti ja arvasin sisällä olevan jotain ravintolisiä. Bette Box on pakattu aina tosi jämäkästi ja pelottaa ( kynsien puolesta ) avata sivun pahviläpysköitä. Silkkipaperi on ylellisen läpikuultavaa ja paljastaa sisällön lupaavaksi! On tämä niin pirun jännää vaan avata näitä!! Minusta tämä on se paras hetki boxissa!

BetteBox helmikuu

Bette Box

Helmikuun Bette Box sisälsi seuraavaa:

misellivesi

Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle Brazilnut 10
Uutuustuote! Ihanalta tuoksuva ylellinen, maitomainen suihkutettava hoitoaine. Lupaa vapauttaa tuoksua jopa 24 tuntia. Suojaa ja kosteuttaa hiuksia. Kuulostaa just hyvältä ja mun hiuksille sopivalta, tulee siis käyttöön. 19,50 e / 100 ml. Näytekoko 5 ml.

Avéne Cleanance Micellar Water
Mielenkiintoinen misellivesi Avénelta! Tasapainottaa ihon rasvoittumista ja jättää sen mattapintaiseksi. 3 in 1 puhdistusvettä voi käyttää kasvovetenä tai meikkejä poistamassa. Tulee käytettyä kyllä. 22 e / 400 ml. Näytekoko 20 ml.

Palmolive deodorantti

Palmolive Feel Glamorous deodorantti
Ihanan värinen deodorantti, tosi söpö pakkaus! Tässä Glamorous dödössä on ihoa hoitava koostumus jossa säkenöivän hedelmällinen tuoksu yhdistyy kukkaistuoksuun. Lupaa 48 tunnin suojan. Kokeilen erittäin mielelläni tämän uutuusdödön! Täysikokoinen tuote 1,95 e / 50 ml.

Lumene Nordic Noir Deep Impact mascara

Lumene Nordic Noir Deep Impact mascara
Suusta lipsahti ooh ja wau kun tämän näin! Jes! Ihana saada näinkin uutuustuote Lumenelta boxiin! Harvinaista että kahdessa boxissa peräkkäin tulee uutuusripsari ja vielä täydessä koossa. Ehdottomasti boxin tähtituote! 
Impact -mascara antaa valloittavaa tuuheutta, viettelevää pituutta ja katseenvangitsevaa erottelevuutta ripsillesi. Lupaa pitää ripset pehmeinä, taivutettuina ja huolitelluina ilman raskasta tunnetta. Hyvät lupaukset! Testiin heti kun kaksi avattua on käytetty pois. Täysikokoinen tuote 24,90 e / 15 ml. Onpa muuten kallis Lumenen mascaraksi!

Helein Biotin + ravintolisä

Helein Biotin + ravintolisä
Hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Sisältää biotiinia, kysteiiniä, sinkkiä ja c-citamiinia. Voisipa alkaa syömään vaikka heti näitä! Ei varmaan kynsi-rukat laita pahakseen näin pakkasen keskellä ;) ravintolisät on ihan jees boxissa, eipä niitä niin usein tule. Täysikokoinen tuote 20 e / 25 g.

Nivea Cellural Perfect Skin Eye Illuminator

Nivea Cellural Perfect Skin Eye Illuminator
Aika hauska, mulla on just näitä testissä. Nämä on tosiaan uutuuksia ja tässä sarjassa on meikkivoidemainen pigmentti. Tasoittaa hyvin silmänympäryksiä jotka kaipaavat hieman peittämistä ja virkeyttä. Tämä jää tulevaan arvontaan teille koska mulla on oma kappale käytössä. Täysikokoinen tuote 15,90 e / 15 ml.

Lisäksi Zadig & Voltaire tuoksusamplet. Aika kiva boxi. Tai siis tosi kiva!! Kyllä kannatti odottaa kärsimättömänä. Neljä täysikokoista ja kaksi samplea. Ainoastaan yksi tuote ei jää käyttöön eli Nivea joka on mulle turha. 

Täysikokoisten tuotteiden arvo on 62 euroa + samplet päälle. Vapise Jolie boxi, alkaa muuten Bette Box uhata asemaasi. Tätä tahtia kun jatkat Bette, minä pysyn tyytyväisenä tilaajana.

Mitäs tykkäsit?  Ei varmaan valittamisen aihetta ole vai onko??

Oman Betten voit napsauttaa tilaukseen tästä. Minä olen saanut Betteni blogin kautta.

14 kommenttia:

  1. Tää boxi oli täys kymppi ainakin meikäläiselle 👍 kaikki tulee käyttöön!

    VastaaPoista
  2. Kuten kerkesit jo lueskella niin minäkin olin boxiin oikein tyytyväinen - ravintolisän korkkasinkin samantien käyttöön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin nostin sen esille, ehkä otan seuraavaksi kunhan syön nykyisen biotiinin loppuun ;)

      Poista
  3. Tilasin tammikuun bette boxin ja nyt myös helmikuun. Olin sen verran tyytyväinen, että tilaus jatkunee. :) Alankin väsäilemään pian postausta siitä. :)
    xoxo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kumma jos joku ei näiden kahden perusteella innostuisi tilaamaan :)

      Poista
  4. Erittäin hyvä boxi oli toivotaan että taso pysyy.Itekki tykkään uudistuksesta

    VastaaPoista
  5. Mä tilaan boksin aina automaattiin, mutta silti se tuli vasta maanantaina. Harmittaa, koska piti malttaa odotella viikonlopun yli enkä halunnut tietää sisältöä etukäteen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mä olisin ottanut automaattiin, olisin saanut su-iltana tai maanantaina viimeistään. Mä en lue blogeja joissa vilahtaa boxi ja IG:ssä selaan aina äkkiä. Oon kyllä yleensä välttynyt spoilaantumasta mutta mitä useammalle boxi tulee ja moni sitä esittelee, sitä vaikeampaa on olla spoilaantumatta :/

      Poista
  6. Mun eka fiilis boksia avatessa oli sellanen kyllästynyt ihan kiva, mutta nyt kun olen sulatellut asiaa yön yli, niin totesin, ettei tämä niin paha olekaan. 4/6 tulee varmasti omaan käyttöön, Helenin lahjotan äidille ja hiusöljyn kanssa vielä pohdiskelen, kenelle sen antaisin vai kokeilenko itse. Lumenen uutuusmaskara oli oikeasti hyvä tuote. En olisi ostanut, eikä nytkään pääse välittömästi käyttöön, kun tykkään enkelisiipisilmistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko sulla hiusöljy vai tämä hoitsikka? Hyvä että mulle sattui tämä koska niitä öljyjä mulla on kaksi ennestään. Ne ovat kyllä hyviä että kannattaa kokeilla :) Lumenen mascara oli kyllä huippujuttu boxiin, ihan uutuus ja noin kallis vieläpä. En varmaan ilman arvioita uskaltaisi tai raaskisi ostaa. Pitää nyt kuluttaa entiset äkkiä pois niin saapi tuon käyttöön :) toivottavasti Lumenen uutuuksia tulee lisääkin boxiin!

      Poista
  7. Tämä oli myös oikein kiva boksi. Nivean sy-voide tuli kuin tilauksesta. ;) Innolla kokeilen korostaako vai ei juonteita. Mielelläni kuulen sinunkin mielipiteesi tuosta Nivean sy-voiteesta. :)
    Lumene oli kiva yllätys. Kallis hinta, mutta 15 milliä on aika paljon ripsarissa. Tarkastin pari muuta kotona olevaa maskaraa ja niissä on 6 ml ja 8 ml. Minulle tuli Avenen kasvovesi. Se vaikuttaa hyvältä parin kokeilun jälkeen. Yllättävän moni tuote pääsi tästä boksista heti käyttöön ja se on aika hyvin. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei korosta, minusta peittää aika hyvin. Enemmän se on peittävä tuote. Postaus on tulossa ;)
      Ihan mahtava boxi kyllä! Mä otin nyt sitten Lumenen heti käyttöön, oli se kyllä isompi kuin normiripsarit. Saa nähdä miten pitkään kestää käytössä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3