perjantai 1. heinäkuuta 2016

Yves Rocher Monoí De Tahiti

Minulla oli taas tarjolla teille hyvä tarjous ihanasta Monoí De Tahiti tuoteperheestä :)

P6200051.ORF

Monoí De Tahiti on varmasti kaikille tuttu? Jos et ole tutustunut niin ihastut varmasti tähän eksoottiseen tuoksuun joka yhdistää gardeniaa, kookosta ja vaniljaa. Tuoksu on niin mieleenjäävä! Kun sitä käyttää kerran, se jää mieleen ja palaa mieleen tuttuna vielä vuosienkin päästä. Minä muistan tuoksuttaneeni tätä ensi kertaa teini-iässä ja aina silloin tällöin käyttänyt tuotesarjaa. Enemmän kesällä, kyllähän tämä selkeä kesätuoksu on.

Minulla on tarjota teille yhteistyössä Yves Rocherin kanssa kiva setti tarjoushintaan. Setti sisältää suihkushampoon, kaksi erilaista vartaloöljyä; suihkutettavan sekä kimaltavan ja kaupan päälle saat sitten Monoí De Tahiti tuoksun. Normaalihinta tuotteille on noin 46 euroa mutta nyt ostettuna 21,90 e. Ja ilman postikuluja kuten YR:llä on tapana. 

P6200047.ORF

Vartalopesu sopii hiuksille sekä vartalolle. Ja se on ihana...voiko suihkuhetki enää miellyttävämpi olla. Suihkussa käymisessä on kyllä parasta ihanan tuoksuisen pesuaineen käyttö :D tämä jää tuoksumaan hiuksiin :)

Pidän näistä molemmista kuivaöljyistä. Suihkutettava versio on kätevämpi mutta imeytyy ehkä hipun verran pidempään kuin kimaltava versio. Kannattaa myös katsoa missä suihkuttaa, nimimerkillä mukavan liukkaat lattiat ja öljyisät sukanpohjat...
Kimaltava on taas nopeampi imeytymään ja sisältää hennosti iholla näkyvää kimallusta. Korostaa upeasti rusketusti ja loput käsistä voi sipaista hiusten latvoihin.

Eau De Toilette on kesällä kovassa käytössä, se on vaan niin kesäänkuuluvaa! Tuoksu säilyy iholla pitkään ja sopii todella hyvin kesäöihin. Pullo on riittoisa, tätä ei tarvitse paljoa kerrallaan. Minulla pullo kestää kaksi kesää. 

P6200044.ORF

Mmmmm...että tuoksuukin hyvältä :P vai sanoisinko syötävän hyvältä....

Monoii Tahiti tuotepakettia voit tilata tästä mainoslinkistä. Tarjous on voimassa 15.7 asti :)

16 kommenttia:

  1. Voi hitsi miten ihana tarjous! Mulla vaan sattuu olemaan noita viime kesästä ; )
    Aivan ihania kesä juttuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on viime kesästä :) mutta olen nyt käyttänyt, on se vaan ihana kesätuoksu <3

      Poista
  2. Jee! pitänyt tilata jo pitkän aikaa mutta onneksi en saanut aikaiseksi, hyvä tarjous! Nyt tilattu ja en malta odottaa että pääsen nuuhkuttelemaan :)
    Tällä hetkellä kesätuoksuna Body Shopin Polynesian Island Tiaré, toivon kovasti että tuoksuu ainakin yhtä hyvälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) postasin siis sopivaan aikaan! Tarjous on kyllä hyvä ja tuotteet ihanan tuoksuisia ❤️

      Poista
  3. Täm on kyllä ihana sarja hajuvesi onkin käytössä tällä hetkellä ja suihkusaippuaa taidan hakea myymälästä;Tarjous on hyvä mutta uskon että noille öljyille ei käyttöä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öljyt on ihania ja tosi riittoisia. Jos ottaa hyvän rusketuksen pintaan niin tuo kimaltava kuivaöljy on must have ;) mutta voi niitä käyttää ihan tavallisina vartalotuotteina ;)

      Poista
  4. Toi suihkugeeli pesi myös tukan hyvin , tosi kiva tarjous, pitää varmaankin hyödyntää (: näitten tuoksu on niin kesä ettei parempaa löydy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ei näistä talvella tule sitä samaa fiilistä ;)

      Poista
  5. Tahiti on kyllä klassinen kesätuoksu! Harmi, ettei Yvesillä enää oikein ole kauppoja (yksi taitaa olla Helsingissä?), joten netistä tilatessa pitäisi aina keksiä vähän muutakin tilattavaa kuin yksi tai pari purkkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä löydän aina helposti yhden tai kaksi tilattavaa ;) yleensä tilaan kun on joku tosi hyvä tarjous tai jotain kausituotteita. Nyt en ole tilannut vähään aikaan. Harmi kun ei ole liikkeitä, täältäkin se lopetti :/

      Poista
  6. Tilasin aikaisemmatkin linkkisi kautta (mun eka tilaus ikinä YR:ltä, jos voit uskoa :D), mutta sulla on kyllä niin mainiot myyntipuheet että pakkohan nääkin on klikata tulemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D kiitos :) kyllä mä uskon että tykkäät tästä huumaavan makeasta tuoksusta. Jos sitä kerran käyttää niin sitä ei voi unohtaa <3

      Poista
  7. Heei, maija myöhäinen täällä! On ollut vähän puuhaa... Onko tää sitä tuoksua jota YR:lla on ollut jotain sata vuotta? Siis jotenkin jostain nuoruudestani olisin muistavinani tämän, voiks olla totta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla! Koska minäkin muistan teini-ikäisenä tätä varmasti käyttäneeni. Eikös me olla aika samaa ikäluokkaa?

      Poista
  8. Tutustuin tuohon tuoksuperheeseen viime kesänä tuon suihkushampoon myötä ja olihan se kyllä ihanan kesäinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo suihkushampoo on aivan ihana <3 pullo saisi olla valmiiksi jättikokoinen että voisi lotrata huoletta ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3