sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Rantatunnelmissa

Ei ole kesä eikä mikään, jos ei tule yksiä biitsikynsiä tehtyä ;)

P7050037.ORF

Olen  löytänyt ihania lakkoja kokoelmastani joita vaan yksinkertaisesti pitäisi käyttää pitkästä aikaa! Milloin lienen viimeksi tälläkään lakannut kun en muistanut millainen tämä kynnellä on. Glitter Galin hololakka Blue Suede Shoes on ihastuttava sininen hololakka jollaista ei toista löydy. Holotus ja pigmentti näissä on kevyempää kuin Halo Hueseissa, siksi nämä ovat jotenkin erilaisia kynnellä. Mutta nättejä, olen aina ihastellut tämänkin sävyä. Kaunis lakka! Peittää kolmella kerroksella, tosi nopea kuivumaan ja hyvä levittymään. Eikö vain olekin kaunis denimin sävy?

P7050053.ORF

Keskariin ja nimettömään tein liukuvärin valkealla ja vaaleansinisellä. Ei se kyllä yhtään näy :D lakat olivat Essien Blanc ja Find Me An Oasis. Liukuvärin päälle water spotted tekniikalla ( tutorial tässä ) räiskeitä, käytin mustaa Faby It´s Not Black, It´s Dark -lakkaa ja valkokultaista Essie Jiggle Hi, Jiggle Low -lakkaa.

P7050031.ORF

P7050060.ORF

Rantakynsiin vielä lehtikultaa, kultaisia simpukoita, niittejä ja tähtiä. Minusta kynsistä tuli tosi ihanat ja mieluisat :)

P7050008.ORF

Lehtikulta / Born Pretty Store, saatu
Simpukat ja niitit / Wiino Shop
Faby It´s Not Dark, It´s Black / Kauneutta.com, saatu
Glisten & Glow lateksisuoja / CesarsShop, saatu
Essie Blanc / CesarsShop

P7050004.ORF

Oletko tehnyt biitsikynsiä tänä kesänä?

13 kommenttia:

Kiitos kommentista <3