tiistai 12. heinäkuuta 2016

A England - Polovetsian Dances

Pitkästä aikaa uusia A Enkkuja :) tilasin uudesta Russian Soul kokoelmasta pari lakkaa. Ensimmäisenä kynsillä Polovetsian Dances. Tajusin että olenpas synkillä kynsillä keskellä kesää mutta nämä ihanuudet eivät voi odottaa esittelyä! Pahoittelut muuten jos kuvat edelleen ovat vähän hassusti vasemmalla. En mahda mitään, vika on taas Bloggerin :( jospa tuo vika korjaantuisi pian!


P6270043.ORF-2


P6270060.ORF

P6270023.ORF

Mietin vähän näiden tilaamista kun melko samantyyppisiä lakkoja omistan. Mutta A England lakoilla on kuitenkin joku erityinen paikka sydämessäni... Ihanaa kun A England julkaisee tälläisiä elegantteja, käytännöllisiä ja aikuisia sävyjä. Ei mitään glitterpommeja tai esimerkiksi keltaista lakkaa. Sen päivän haluaisin nähdä :D A England on ihana merkki, tykkään jokaisesta A England lakastani. 


P6270033.ORF-2


P6270058.ORF

P6270026.ORF

Polovetsian Dances on violettifaneille must have. Ensin nimittäin mietin tarvitsenko tätä mutta A Enkkuja ei voi vastustaa :D tiesin että tulen lakasta pitämään. Polovetsian Danced on tumma violetti, itseasiassa ihan tummimpia omistamiani. Mutta se ei näytä mustalta, violetti häivähdys näkyy pitkälle. Seassa on hyvin paljon scattered holoa joka tulee esiin auringossa. Seuraavassa kuvassa ihan luonnonvalossa auringossa. 

P6270072.ORF

Koostumus tuntuu ensilevityksellä tosi mutkattomalta. Hyvin pigmenttistä lakkaa, tuntuu peittävän täydellisesti jo ensimmäisellä kerroksella. Essie First Base* aluslakasta huolimatta, muutamaan kynteen tuli sitten laikkuja joita piti paikata toisella kerroksella. Mutta ei paha, ei todellakaan!

P6270055.ORF-2

Nimettömässä OPI Love.Angel.Music.Baby, leimaus Born Pretty Storen laatasta BPL-007*. James Bond laatta :DD Tämä laatta oli nyt ensitestissä ja vaikuttaa hyvältä. Ei moitittavaa. Leimauslakkana musta MoYou London.
Kynsistä tuli niin mieluisat. Tykkään lakasta todella paljon! Eikä juuri lyhentyneet töpsykkäkynnet näyttäneet pahalta, oikeasti tämä olisi se pituus mitä kannattaisi pitää. Ihailin kynsiäni koko ajan ja se on vain tämän ihanan lakan syytä :)


P6270010.ORF

P6270065.ORF

Hankitko mitään Russian Soulista?

*-merkitty tuote saatu blogin kautta.

18 kommenttia:

  1. Ihana <3 Itse yritän nyt hieman "ostoslakkoilla", joten kynsilakkojenkin hankinnan mietin tarkkaan - täytyy tosin samaan hengenvetoon mainita, että 3x PP-lakkaa odottaa postissa hakuaan :D en voinut vain vastustaa Cesarsshopin -10% tarjousta xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih :D minä olen taas tuhlannut ja shoppaillut ihan liikaakin..ostolakko paikallaan?

      Poista
  2. Mä ajattelin hankkivani, mutta sitten totesin, että en taida tarvita yhtään. Lakat on kyllä kaikki huippulaatua, ei siinä mitään, mutta tuo kokoelma ei sytyttänyt. Ehkä sitten jos mulla ei olisi ennestään jo noita lakkoja paljon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tykkään hirmuisasti A Enkuista ja on tosi hankala vastustaa uusia kokoelmia ;)

      Poista
  3. Kauniit kynnet ja varmaan turha sanoa, että toi sininen lakka on ERITTÄIN paljon makuuni! :D

    VastaaPoista
  4. Sietääkin ihailla, tosi kauniit kynnet! Eikä mun makuun yhtään liian lyhyet mutta se varmaan riippuu siitä, mihin on tottunut :)
    Kaunis lakkakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ne kasvaa äkkiä, kohta saa taas lyhentää :)

      Poista
  5. Mä oon koko ajan kahden vaiheilla näiden uutukaisien kanssa. Varmaan kymmenen kertaa olen laittanut pari lakkaa ostoskoriin ja taas ottanut pois :). Tämä olisi kyllä ehdottomasti hankittavien listalla. Upea! Ja onhan A Enkulla yksi melkein keltaiseksi luettava (kultainen) lakka, nimittäin Holy Grail. Olen kuolannut sitä vaikka kuinka kauan, mutta mistään ei enää löydy :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Holy Grail.. niin se taitaa kultainen olla? Tämä on kuitenkin hieno, uskoisin että tykkäät :) minä kyllä tykkäsin uusista ostoksistani :)

      Poista
  6. A-Englandilla on ihania lakkoja, minun pitäisi tuo Opi ottaa johonki lakkaukseeni mukaan, kauhian kaunis (:
    Tilasin ajat sitte Heatcliffin mutta säästän sen syksyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on jotain jemmassa syksyyn. Näillä piti kyllä lakata heti :) LAMB on ihana!

      Poista
  7. Aivan ihana lakka, onneksi se on matkalla minullekin! :) A-England on ehdottomasti yksi suosikkimerkeistäni, ei ole floppeja heiltä tullut vielä itselleni vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mullekaan :) A Englannin lakat ovat niin kauniita ja hienoja kynsillä. Lempimerkkejäni ❤️

      Poista
  8. Tämä oli kokoelmasta suosikkini mutta on yhä harkinnassa, kauniilta näyttää! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3