lauantai 2. heinäkuuta 2016

Uudet CND Creative Play kynsilakat

Shellac geelilakkauksista ja Vinylux kestokynsilakoista CND lanseerasi toukokuussa täysin uuden kynsilakan. Creative Play tuo entistä ammattimaisempaa kynsilakkalaatua kuluttajille. Creative Play kynsilakka leikkii eri väreillä, efekteillä ja on entistä täyteläisempi. Sävyjä on valittavana joka 80 erilaista, eri koostumuksella cremestä multi colour glitteriin.

CND Creative Play lakoissa on 7-free koostumus ilman tolueenia, kamferia, formaldehydeä, dibutyyliftalaattia ( DBP ), formaldehyderesiiniä, ksyleeniä tai butanonia ( MEK ). CND lakoissa on tarkka liki 400 harjaksen sivellin jolla pigmenttinen kynsilakka on erittäin helppo levittää. Minusta CND lakat ovat jääneet turhan vähälle huomiolle, nämä nimittäin ovat ammattimaista laatua kotioloissa. 7-free koostumuksen ansiosta lakat eivät haise perinteiselle kynsilakalle joka tekee lakkaushetkestä miellyttävämmän.

P6150001.ORF

CND Creative Cloud on kolmivaiheinen kynsilakka eli aluslakka + väri + päällyslakka. Lakka sisältää mikronisoituja pigmenttejä, jotka takaavat värin syvyyden, täyteläisyyden ja kiillon. Sain kokeiluun alus- ja päällyslakan sekä kaksi värilakkaa. Lomalla ollessa on hieman parempi testailla lakan pysyvyyttä, pääsen paremmin kertomaan lakan kestosta normaalioloissa.

Creative Play Base Coat on nuden väristä aluslakkaa joka levittyy hyvin kauniisti kynnelle ja antaa hyvän tarttumapinnan kynsilakalle. Suosittelen kahta kerrosta aluslakkaa. Varmasti hyvä aluslakka noin muutenkin, sopii kaikkien kynsilakkojen alle. Sopii myös nudelakaksi jos ei voi/halua käyttää värilakkaa.

P6150030.ORF

Värilakkojen sivellin on todella hyvä, lakka levittyy salonkilaatuisesti eikä valu kynsinauhoille. Punaiset lakat ovat herkkiä sotkemaan mutta näiden kanssa ei ollut ongelmia. Värilakka on niin pigmenttistä kuin sanotaan ja ne peittävät melkeinpä jo yhdellä kerroksella. Tuntui kuitenkin että kynnen kärjet kuultavat hieman läpi joten laitoin toisenkin kerroksen.

Hottie Tomattie - Koralliin taittava punainen

P6150069.ORF

P6150071.ORF

P6150092.ORF

Well Red - Pinkkiin taittava punainen

P6160116.ORF

P6160138.ORF

P6160149.ORF

Creative Play Top Coat ei ole pikakuivattavaa, joten annoin värilakan kuivua täysin kuivaksi ennen päällyslakkaa. Top Coat ei nappaa punaista väriä siveltimeen vaan on paksuhkoa, ja antaa kynnelle hyvän suojakerroksen iskuja sekä kulumista vastaan. Top Coat kuivuu n. kymmenisen minuuttia jonka jälkeen uskaltaa jo puuhailla jotain. Se on kauniin kiiltävää ja salonkilaatuisen näköistä.

Creative Play lakat pysyivät kynsilläni kuten normaali laadukas kynsilakka. Kolmantena päivänä oli vähän kärkikulumia. Vaihdoin lakat pois kun en jaksanut enää samaa väriä katsella, olisivat pysyneet siis pidempäänkin kun oli pikkuisen kärkiä fiksannut. Ja tosiaan nämä eivät lupaakaan olla kestolakkoja vaan herkullisia kynsilakkoja. Kiva uutuus CND sarjaan!

Miltä nämä herkulliset lakat kuulostivat?

Lakat pr-näytteitä. CND tuotteisiin voit tutustua maahantuojan sivuilla, josta löydät myös jälleenmyyjät


4 kommenttia:

 1. 7-free kuulostaa hyvältä. Olen alkanut kiinnittämään enemmän huomiota siihen, mitä kynsilakka sisältää. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaapas hyvät :) joskus unelmoin ajatuksesta että kokoelmani sisältäisi pelkästään 5-free tai enemmän lakkoja. Ikinä se ei ole mahdollista mutta kaikki ovat kyllä vähintään 3-free :)

   Poista
 2. Käytätkö sä aina kahta kerrosta aluslakkaa vai vaan näiden kanssa? Oon huomannut, että etenkin punainen väri nappaa omaan kynteen kiinni, vaikka olisi aluslakkaa, mutta voisiko sen estää kahdella kerroksella? Ihania nuo sävyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi. Kannattaa ehdottomasti laittaa kaksi kerrosta. Ja jotain hyvää paksua aluslakkaa, ei mitään ohutta lirua. Punaiset, turkoosit ja vihreät värjää aika helposti :/ nämä ei muuten värjänneet!

   Poista

Kiitos kommentista <3