tiistai 5. heinäkuuta 2016

V**** kun ärsyttää!!


Elämässä ärsyttävät asiat:


- Liian täynnä oleva jääkaappi. Se kun olen hamstrannut liikaa ruokaa :D luulisi olevan hyvä asia mutta kun kaikki elintarvikkeet ovat isossa jääkaapissa liian ahtaasti! En tykkää että banaanit on ahdettuina, niihin tulee mustaa ja se ällöttää. Pelottaa että jos jokin on piilossa niin se jää syömättä enkä halua ruokahävikkiä. Ruokien täytyy olla tietyssä järjestyksessä niin sieltä löytyy, etikettien pitää olla eteenpäin mielellään :)

- Tietty lemmikkiketju jonka konseptiin kuuluu ilmeisesti asiakkaan palvelu HETI liikkeeseen tultua. Myyjät päivystävät kassan takana ja jos liikkeeseen erehtyy tulemaan, lähtee myyjä perään saman tien. Se ärsyttää koska tiedän mitä haen tai haluan vain katsella. Minua myös ärsyttää tuotteiden tuputus ja tarjouksista mainitseminen joka_ikinen_kerta. Niskassa huohotus. Ja se että jopa kolme myyjää saattaa tulla kysymään voiko auttaa vaikka juuri olen edellisen torjunut. Itsekin olen työskennellyt myyjänä ja itse pidän enemmän taktiikasta että asiakkaan annetaan tulla sisään, katsella hetki ja sitten mennä kysymään. Asioin myös mielelläni liikkeessä jossa kysytään vasta kun asiakas haahuilee ja hakee katseellaan myyjää.

- Keski-ikäiset koko maailman omistavat miehet. Kerran jätin kaupassa täpötäynnä olevan ostoskorini hedelmäosastolla hyllyn viereen koska otin hedelmiä enkä jaksanut sitä kannatella. Ilmeisesti eräs herra ei saanut juuri tiettyä omenaa sieltä laarin keskeltä kun piti potkaista korini niin kovasti sivuun että kaikki ostokset lensivät kyljelleen / sekaisin. AARRGGHHHHHHH!!!!!

- Kassajonossa aivan kiinni tulevat ihmiset jotka yskivät niskassasi kiinni. HYI! Eipä ihme että norovirukset sun muut rutot leviää kun ei ymmärretä turvaväliä. Et sinä pääse sen nopeammin kassalle, minä pidän aina väliä edessä olevaan.

- Loma loppuu ja huomenna on mentävä töihin :((( onneksi syksyllä on vielä yksi viikko lomaa!

Murrrr. Onneksi elämässä on myös piristäviä asioita kuten Hipun häntä joka on kuin sähköiskun saanut :D


Muutenkin meidän eläimet Hippu, Pipsa ja Liisa, ne ovat niin ihania <3



Mitkä asiat teitä ärsyttävät tällä hetkellä?

48 kommenttia:

  1. Heheh. :D
    Sama juttu myyjien kanssa, jumankiikkeri että pitää hyökätä kimppuun heti kun tulee kauppaan. Se on ehkä toimiva konsepti jossain jenkeissä, mutta ei se suomalaiseen luoteeseen sovi. Tulee ihan vältetyä tiettyjä liikkeitä tuon takia.

    Asiasta ihan toiseen (kun tuossa nyt ruokaakin sivuttiin). Joskus puhuttiin tofusta ja sen käytöstä mm. meksikolaisessa ruoassa. Olen soijarouhemurusta (pakaste/Hälsans Kök) tehnyt monesti täytettä meksikolaiseen ja makaronilaatikkoon yms. Siinä on jotenkin pistävä maku, vaikka maustaa.
    Tein sunnuntaina lasagnea ja kaupasta oli se muru loppu. Otin pakasteesta samoin jauhelihankorvikkeeksi tarkoitettua Quorn-murua. Vähänkö epäilytti! Maustoin samoin kuin ennenkin. Oli muuten aivan mielettömän hyvää! Kannattaa kokeilla. Joku 300 - 400 g taisi olla vajaa 4 €. Merkkiä en enää muista, mutta sitä oli ison K-kaupan pakasteessa, samassa hyllyssä kuin ne Hälsanit. Aika sattuman kauppaa on noiden löytäminen eri kaupoista aina...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole minäkään tässä putiikissa asioinut sitten viime kerran jälkeen. Ei vaan hermo kestä etenkin jos väsyneenä ja nälkäisenä menet ja myyjä ahdistelee!
      Kiitti vinkistä! En ole tiennytkään että löytyy pakasteina. Tiedän kyllä sen soijanakki osaston, pitääpä varmaan tutkailla huomenna kun Cittarissa on asiointia :) ei ole kallista ainakaan. Laitan tuon Quornin ylös :)

      Poista
  2. Sateinen sää tällä hetkellä :D Sen takia "pakko" lähteä autolla töihin eikä voi hyötyliikkua.. (Itse olen niin mukavuudenhaluinen ettei vesisateessa pyöräily todellakaan ole minun juttuni vaikka monet sanovatkin, että sehän on vain pukeutumiskysymys...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen niin sokerista että en halua mennä vesisateella ulos :D mutta koira pakottaa ja huomenna on lähdettävä töihin jossa ei voi välttyä sateessa kävelyltä. Voisi varmaan sen sontikan ostaa :D

      Poista
    2. Osta sellainen vettä pitävä takki hupulla , paljon kätevämpi kuin sontsa. Ostin Prismasta Ditricksonin alesta , sadetakit jää toiseks.

      Poista
    3. Pitäspä muuten ostaa, kiitti vinkistä. Onhan mulla sontikoita ollut, ollut juurikin sen takia kun tuuli on ne repinyt :/

      Poista
  3. Voi aargh nuo kassajonossa niskassa hengittävät ihmiset! En ymmärrä, miksi pitää olla melkein selässä kiinni?! :O Itse ainakin pysyn sopivan välimatkan päässä ihmisistä, ettei saa mitään hyppykuppaa. :D
    Mullakin loma loppui! Onneksi se ensimmäinen ja pahin päivä on jo takana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin pidän, seison aina siinä liukuhihnan kohdalla etenkin jos toinen on maksamassa. Inhottaa kun yskitään niskassa ja seisotaan ihan kiinni!! Ehkä huominen ei niin paha ole, pitää vaan muistaa laittaa puhelimen herätys päälle ;)

      Poista
  4. Mua taas ärsyttää kun jääkaappi tuntuu olevan aina tyhjä :D Kaupasta tullessakin todetaan lähes joka kerta miehen kanssa että niin monta kymppiä taas meni kauppaan ja silti näyttää tyhjältä.

    Mua ärsyttää taas asiakaspalvelussa se, että pitää tuputtaa :S Vihaan sitä asiakkaana ja asiakaspalvelijana. Itse sanon että pyydän apua sitten kun sitä tarvitsen.

    Sade ja tuuli ärsytti eilen eikä ollut yhtään sosiaalinen olo. Piti hoitaa asioita, mutta virastojen kesäaukiolot on ihan hanurista. Eilistä yritin piristää meikkaamalla, vaan nyt onkin iho taas todella ärtynyt varmaan juurikin siitä syystä että meikkasin.

    Onneks mulla on vielä puolitoista viikkoa lomaa. ÄRsyttä vaan että rahaa ei ole tehdä mitään. Tuntupalkkalaisena on ihan hanurista lomailla yli viikon kun sen näkee sitten palkassa ja loppukesänä ei olekaan sitten rahaa juuri mihinkään.

    -Tiltu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kesälomaa ärsytyksistä huolimatta :) toivottavasti sää onm ensi viikolla parempi, ainakin täällä on satanut sunnuntaista asti :/

      Poista
  5. Sade ketuttaa; se että lomalla ei pitänyt olla muita suunnitelmia kuin saksan matka ärsyttää (nyt on jo ainakin 2 lisäreissua) = en kerkeä pakata niin paljon kuin olisin halunnut; sotkuinen asunto ärsyttää; eriävät mielipiteet sisustuksessa ärsyttää; just loppunut appelsiinimehu ärsyttää; liian täydet keittiön kuiva-ainekaapit ärsyttää... Ja löytyyhän näitä kun alkaa ajatella. Mutta onneks on meikkipöytä siisti :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  6. Kassajonossa niskaan hengittävät ovat mun kauhu ja v-käyrän nostattajat. Sama pätee liikenteessä. Jono ei kulje yhtään nopeammin persuksissa roikkuen. Argh! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liikenne. En tiedä voinko edes kommentoida! Keski-ikäiset miehet, ne oikeat liikenteen kuninkaat!

      Poista
  7. Ihana postaus! Mua ketuttaa eniten sellaiset yltiöpositiiviset "olen onnellinen" -listaukset, en tiedä miksi. Mä en muuten myöskään voi sietää liian täyttä jääkaappia. Itse osaan kyllä katsoa päiväykset tuotteista, mutta noille X-kromosomivammaisille päiväykset on liian monimutkaisia tai triviaaleja. Ottaa niin päähän heitellä ruokaa roskiin, kun ne on jätetty kaappiin lojumaan. Varsinkin, kun kieltäydytään edes maistamasta tuotteita, joiden parasta ennen päiväys oli eilen. Onneksi on noita karvapalloja, joille ei voi olla edes äkäinen vaikka ne kuinka yrittäisivät ärsyttää :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hapanmaitotuotteet ei mene miksikään, kerrohan siipalle terveiset että Taina söi kaksi viikkoa vanhaa rahkaa, eikä se ollut mennyt miksikään :) ärsyttää myös että leikkelepaketti pitää repiä aina auki väärin vaikka niissä on ne takaisin kiinni menevät kannet! Aarrgghh :DD

      Poista
  8. Minä astun takana olijan varpaille jos tulevat ihoon kiinni , myös dramaattinen 'meinasitko varastaa multa? ' toimii aina =D
    Vanahoista ukoista saisi kirjan täyteen , kummallista miten katkeraa porukkaa ne osaavatkin olla.
    Tietyllä tuulella myös voinko auttaa kyselijät saavat ytimekkään 'et' vastauksen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaha pitäiskö testata :DD minä yritän olla ystävällinen, työtään he vaan tekevät. Vaikka tekisi mieli sanoa ET :D

      Poista
  9. Voi mä niin olen kans ärsyyntynyt noista niskaan huohottajista kassajonossa. Yritän lähikaupassani jättää rakoa edellä olevaan, koska kassojen edestä kulkee käytävä, ajatuksena on että siitä pääsisi kulkemaan...niin eikös sitten aina joku tuupi kärryillä kantapäihin. Ja tosiaan, sieltä ei yhtään sen nopeammin pääse vaikka ryysäisi kintereille. Prkl!
    Kävin tässä tovi sitten eräässä ruotsalaisperäisessä vaateketjun myymälässä. Mä olisin halunnut vain katsella, mutta NELJÄ myyjää kävi kysymässä, voiko auttaa ja etsinkö tiettyä. Ihan mahtia, että on palvelua mutta liika on liikaa, alkoi veetuttaa niin että kävelin ulos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin vaihdan liikettä enkä asioi siellä missä hiillostetaan. Tuntuu että nuo isot kaupat on semmosia että niissä aina rynnätään kantapäille kiinni tai ollaan ihan takana kun maksat. Tai mulkoillaan vihaisesti jos hiki hatussa yrität pakata ruokia kolmeen muovikassiin :/

      Poista
  10. Siellä oli ihan muutamin jaettu ärsytys. :) Loma loppu jo viikko sitten - tuttu tunne, mutta äkkiä siihen tottuu ja nyt voi koittaa ajatella että itsellä on tietyllä tavalla "pidempi loppukesä" kuin niillä jotka vielä lomailevat ja joiden kesä vain hurahtaa äkkiä nenän edestä. :D
    Niskaan hönkijät jonoissa ja ahdistelevat myyjät ärsyttää muakin. Joskus suht' hiljaisessa ja sen kokoisessa liikkeessä että sen näkee yhdellä silmäyksellä ympäri pyörähtäessä olen joskus ihmetellyt myyjien touhuja enemmän kuin sitä mitä tuotteita haluaisin katsella. Kolme myyjää, jotka oletettavasti näkevät toistensa touhut ovat jopa kaikki kerenneet käydä kyselemässä multa mitä kuuluu ja tarviiko apua. Järjellä ajateltuna siinä ei tosiaan ole mitään pahaa, mutta mä an voi mitään itselleni mitään että ostofiilikset katoaa silloin kun olisi vain halunnut katsella rauhassa jotain tuotetta. Pääasia että myyjä on 'saatavilla' niin osaan todellakin kysyä tarpeen tullen asiani. Nämä nyt on näitä pieniä "russutuksia".. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi mulla on vielä viikko, olis ihana jättää se vaikka joulun alle :) Kuopion Stockkan Beauty oli yksi legendaarisimmista liikkeistä. Jos se kotka oli myymässä, ei puhettakaan että itse saisit katsella. Tyyliin roiski niskaan hajuvesiä ja laittoi sulle huulikiiltoa väkisin. Seurasi myös koko ajan pitkin myymälää, joskus tahallani kävelytin sitä kun ei tuntunut oikeata työtä olevan :)

      Poista
  11. Mua on alkanut suunnattomasti ärsyttää feissarit. Niitä kun täällä Tampereella on nykyään ihan julmetusti. Kyllästyttää joka päivä hokea samaa; kiitos ei, mulla on kiire, tai olen jo lahjoittaja jne. Niitä on tyyliin metrin välein hämeenkadulla :D ja nyt on tullut Aku Ankan ja hesarin myyjät tyrkylle, siis what o_O
    Ja tämä huono kelikin harmittaa, kun kesälomalla olen, mutta sitähän tämä suomen suvi on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ne on? Ei täällä ole sellaisia :D onneksi!! Puhelinmyyjät kyllä ärsyttää mutta niille sanon aina napakasti ja katkaisen. Tätä se suomen kesä on valitettavasti...toivottavasti kuitenkin sattuu sullekin hyviä lomapäiviä :)

      Poista
    2. Joensuussa myös kävelykadulla feissareita! Pahimmillaan 5-6 tulee vastaan, pitää vain yrittää kiertää tai olla huomaamatta. Tänä kesänä olen jäänyt vain yhden kerran kiinni ja ei, en alkanut lahjoittajaksi :D Työtä hyö vaan tekee, mutta se on ärsyttävää tuputtamista.

      Poista
    3. Minä en ole törmännyt. Termi feissari on myös outo mulle. En haluakaan törmätä tämmösiin :)

      Poista
    4. Feissari tulee sanansta face-to-face, eli tarkottaa semmosta naamatusten myyntiä tai varainkeruuta. Yleensä ne on jonkun järjestön asialla hankkimassa lahjoittajia. Kuopiossakin torilla näkee viiden metrin välein nuoria naisihmisiä kansiot kädessä ja jonkun järjestön värit päällä.

      Poista
    5. Niiltä feissareiltahan voi kysyä että mites on haluaisivatko he itse avustaa hyväntekeväisyydessä eli kynsilakkahankinnoissa.. :D

      Muakin ehti ne Helsingin keskustassa töissä ollessani hieman nyppiä.

      Poista
    6. Eikö oo Matkuksen ovella äijät kyseneet sitä voinko esittää yhden kysymyksen? Päivärannan Cittarilla sama juttu. Arrrrrrgh!!!!

      Poista
    7. Aaaa ok, ne on semmosia :) en ole Matkuksessa törmännyt enkä Cittarilla. Voi olla ettei ne kytistä siihen aikaan kun käyn. TeleFinlandin pisteen pääsee ohittamaan kun sanoo että on jo TF :)

      Poista
    8. Heh tuli mieleen että mikä lie feissari oli soittanut miehelle ja tuputtanut jotain. Mies ei ollut kuullut mikä tai kuka se on ja mitä myy. Oli vaan kutsunut sen meille sunnuntaina klo 10!! Että en tiiä tuleeko imurin myyjä vai joku Avon...tosi kiva :D

      Poista
  12. Mä suorastaan välttelen kauppoja, jos tiedän, että niissä myyjät ovat vähän liian palvelualttiita. Mutta annas olla se kerta, kun tarvitset apua niin myyjiä ei näy missään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi kyllä olla joskus noinkin ;)

      Poista
    2. Muakin ehkä enemmän ärsyttää myyjät jotka eivät ole huomaavinaankaan asiakkaita vaan työkaverin kanssa lörpöttely kiinnostaa enemmän kuin työnteko. Itse olen ollut tyytyväinen tuosta joidenkin ketjujen parantuneesta asiakaspalvelusta. Vaikka oon kyllä itsekin välillä joutunut kieltäytymään avusta lukuisia kertoja.

      Tänään on ärsyttänyt täpötäysi pyöräkellari, jossa osa hilloaa pyöriä, mitä ei koskaan käytetä (näkee pölystä ja tyhjistä renkaista). Tänäänkin teloin itseäni kun yritin tunkea pyörääni telineeseen.

      Miespuolisten työkavereiden sovinistipaskajutut tulevat myös korvista ulos :(. Syyllistetään raiskausten uhreja ja muuta mukavaa :(.

      Poista
    3. Höh, miehet kyllä osaavat olla välillä tosi törppöjä :/

      Asiakaspalvelusta, annan kyllä palautetta jos on palveltu tosi hyvin ja käynnistä jäi hyvä mieli. Sen tietää itse että negatiivistä palautetta tulee ennemmin kuin positiivista.

      Poista
  13. Matkuksen Emotion on kans semmoinen paikka, että ei tarvi kuin hieman pistää jalkaa liikkeeseen sisälle, niin myyjät on perässä kyselemässä kaipaanko apua. Koitankin vältellä semmosia paikkoja, joissa myyjät on liian innokkaita myymään.

    Tänään ärsyttää se, että perhepiirissä lähes kaikilla on kesäloma ja ne suunnittelee ties mitä kivaa ajanvietettä, mutta itse joutuu vaan olemaan töissä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun serkku on siellä töissä :) aktiivisia myyjiä on siellä muttei ehkä ihan pahimmasta päästä:D
      Voi, tuo on vähän inhottavaa! Onko sinun loma vasta edessä vai pidetty jo?

      Poista
    2. Mulla oli koulun loputtua 2 viikkoa lomaa ja vielä viikko ennen kuin koulu sitten taas jatkuu.

      Poista
  14. No ihan äsken teki mieli kysyä parkkiksella mun viereisen ruudun omistajalta että onko ihan vallan hiekkaa jossain. Miten voi ihminen olla aina ja joka kerta niin vtun hapan? No, joku vois tietty sanoa tähänkin että paha sai palkkansa kun hänen autonsa ei lähtenyt käyntiin... Niin ja mitä kauppajonoihin tulee, mun kärsivällisyys on noin nolla. Kerran joskus muinoin kun pankkikortti ostokset piti vielä allekirjoittaa niin ukko notkui mun olkapäällä, siis tuiki tuntematon, ja kyttäs mun kirjottamista. Teki mieli kirjoittaa siihen että vttuakos kyyläät mutta päödyin allekirjoituksen jälkeen tiedustelemaan hältä että saitkos selvää käsialasta :D Kyylääminen ja epätervehtiminen ketuttaa aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D voi ei mikä ukkeli! Todella ärsyttävää! Tylyys ja se ettei tervehditä vaan nostellaan nokka pystyssä ohi...tosi epäkohteliasta :/

      Poista
  15. Ärsyttää tällä hetkellä liikenne. Yhdet liikennevalot erityisesti. 3 valot jotka on suunniteltu siten ettei niistä pääse läpi yksillä vihreillä vaan yhdestä kerrallaan. Argh
    Toinen mikä ottaa pattiin on ryhmittyminen ja se kun ei anneta tilaa liittymiseen. Mur :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liikenne on kyllä. Itse olen ottanut kohteliaan asenteen ja annan aina tietä kun tiedän miten se vatuttaa. Ja se että hakataan ovilla viereisiä autoja tai kävellään peileihin tai...auto on niin kallis että voisi olla kohteliaampi sitä viereistä autoa kohtaan!

      Poista
  16. Hmm... I feel you. Näistä esilletulleista yhdyn erityisesti liian lähellä jonottavista ärsyyntyjiin. Palvelualttiit myyjät... Yleensä ei ärsytä, jos niistä selviää purjehtimalla tyyriin näköisesti ja armollisesti sanomalla kertovansa kyllä jos tulee kysyttävää. Mutta että kolme??

    Sen sijaan ärsyttää, kun menee kysymään, milloin perusmalliston paitaa tulisi lisää, eikä myyjällä ole harmainta aavistusta eikä hän tarjoudu ottamaan selvää. Tämä tapahtui paikallisessa H&M:ssä, jossa ärsyttää myös se, että kun menet seuraavana päivänä tsekkaamaan uudelleen edellisenä päivänä ehkä kiinnostuksen herättänyttä tuotetta, se on siirretty toiseen paikkaan. Tätä tapahtuu tietysti muuallakin... Ja vielä edelliseen palatakseni, jos joku nyt tietää että H&M:llä ei ole mitään perusmallistoa, niin saattaahan se olla näin. Se paita jota nyt tarkoitan, eí ollut enää täsmälleen samanlainen kuin viime kesänä, mutta aika lailla samat tekstit siinä oli (en jaksa nyt mennä tarkistamaan) ja hyvin samanlainen paita muuten, eli oletan että sitä olisi myynnissä pitemmän aikaa kuin muutaman viikon. Ja joo, en ole H&M:n vakioasiakas, joten aika vähän tiedän heidän touhuistaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh! No jopas on kehnoa asiakaspalvelua :/ saiskohan sitä vaikka H&M:n nettikaupasta?

      Poista
  17. Se ärsyttää kun eräässä isossa automarketissa jossa on suht pienet hyllyvälit tavaran määrään nähden, nin keski-ikäiset ihmiset jäävät keskelle käytävää tai pahimmillaan tuotteiden eteen jättimäisten kärryjensä kanssa vaihtamaan kuulumisia oikein porukalla. Ja yhtään ei katsota ympärille eikä varsinkaan väistetä. Sitten kun tarvitsemasi tuote on tietenkin juuri siinä kohdalla ja kysyt kohteliaasti että "Anteeksi, pääsisinkö tästä?", niin katsotaan kuin halpaa makkaraa sellaisella 'huoh, nykyajan nuoret'- katseella.

    Ja joo ottaa pannuun myös yli-innokkaasti tuputtavat myyjät. Olin eräässä kosmetikkaliikkeessä ainoana asiakkaana ja myyjä roikkui koko ajan kimpussani. Sanoin eräästä tuotteesta jota hän esitteli että minulla oli ollut sitä mutten tajunnut tuotetta eikä se tehnyt iholleni yhtään mitään. Hän jatkoi silti kuin suoraan jostain mainoksesta lukien että miten ihana ja tehokas tuote on! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa just tuo!! Prisma on vakiokauppani ja siellä kyllä näkyy näitä kärrykuntia :) kyllähän se ärsyttää kun jumitaan keskelle käytävää kärryjen kanssa..
      Hih voi myyjä-parkaa :) työtään he vaan tekevät mutta joutuvat kyllä kokemaan asiakkaita joka lähtöön :)

      Poista
  18. Mä menin joskus ihan huvikseen kirppiksen jälkeen Giganttiin kiertelemään ja odottamaan mun kyytiä. Ei olis kannattanu :D Oikeesti olin siellä varmaan 10min ja sinä aikana viis (!!!!) myyjää tuli kysymään tarvinko apua. Raivostuttavaa ku ei saa rauhassa katsella edes dvd-elokuvia tai pelejä ku tullaan ahdistelemaan. Lähdin äkkiä menee sieltä enkä sen jälkeen oo kyseisessä liikkeessä käyny :D

    Ja sit se kassajonossa liian lähellä seisominen! Olin just pari viikkoa sit jonottaas kassalle ni mun takana yks jätkä seiso niin lähellä et siellä väenpaljouden keskellä kuulin sen hengityksenki! Ja en tiedä oliko vahinko vai tahallinen teko mut kuitenkin sen käsi pari kertaa osu mun perseelle. Arghhhh! Ihan oikeesti miks pitää seisoo niin lähellä?! Valitettavasti pääsin jonosta pois aika äkkiä maksamaan ni en kerinny sanoo sille mitään :D Ihmiset osaa olla kyl tosi ärsyttäviä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3