sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Color Club The New Rules Of Engagement Swatches

Color Club The New Rules Of Engagement on kihlaus-teemainen ja voisi olla perinteisen hääkokoelman värinen. Mutta onneksi ei olla menty helpoimman kautta, vaan on keksitty erilaisia koostumuksia ja ihania hempeitä värejä. Kihlauksen uudet säännöt, mitä ne voisivat olla?

P6240284.ORF

P6240089.ORF

P6240095.ORF

Toasted - Läpikuultava pohja jossa kultaista ja valkeaa hieman isompaa glitteriä. Voi että tämä on kaunis, kulta ja valkea glitter toimii yhdessä joka kerta. Tämä sopii niin monen värin päälle ja näyttää aina hyvältä. Tämä näyttää pullossa synkemmältä, on hyvin hento kynnellä, riippuen miten paljon laitat. Yksi ohut kerros Love & Loven päällä. 

P6240142.ORF

P6240138.ORF

Pinspiration - Läpikuultava pohja, kultaista glitteriä ja vaaleansinistä hexagonia. Näytti pullossa hieman epäilyttävältä väriyhdistelmältä mutta vitsit että tämä on kiva! Olen kokeillut purplen päälle missä todellakin toimii. Hieno myös kokoelman vaaleansinisen Eat, Drink & Be Marriagen päällä. Monikäyttöinen koska näyttää hyvältä monien värien päälle, mihin sopii vaaleansininen tai kultainen. Yksi ohut kerros Love Is Loven päällä.


P6240220.ORF

P6240226.ORF

Eat, Drink & Be Married - Jotain sinistä? Hento vaaleansininen jossa huomaamatonta shimmeriä. Todella kaunis ja sileäpintainen lakka. Kaksi kerrosta. 


P6240016.ORF

P6240022.ORF

Plus One - Multichrome glitterlakka joka on tarkoitettu toisen lakan päälle. Vaaleisiin lakkoihin tämä tuo shimmeriä mutta mustan päällä tämä herää eloon! Upea lakka, kuin tähtitaivas! Tämä sopii hienosti galaksikynsiin! Laitoin tätä yhden ohuen kerroksen mustan lakan päälle. 


P6240074.ORF

P6240077.ORF

Love Is Love - Niin kaunis nimi ja lakka! Väri on hento lila hopealla shimmerillä. Täyteläinen ja pigmenttinen lakka peittää jo yhdellä kerroksella. Tuo mieleen Essien Groom Servicen joka kyllä on tummempi.


P6240172.ORF

P6240179.ORF

Piece Of Cake - Hyvin vaalea persikka kultaisella microglitterillä. Läpikuultava sheer koostumus. Kuvissa kaksi kerrosta. Lakkaa voi käyttää yksinäänkin, mutta se on kuin tehty glitter päällyslaksi ranskalaiseen manikyyrin. Hyvin sievä ja uniikki lakka.


P6240021.ORF


P6240008.ORF

Save The Date - Ruusukulta kauniisti hehkuvalla microglitterillä. Kaksi kerrosta. Hento metallikoostumus sopii leimauksiin, hieman kimaltavampi versio Essie Penny Talkista. Ei siis ole niin krominen. Erottuu todella hyvin mustan ja muiden tummien päällä. 

Mitä he sanoo kokoelmalle? Tahdon vai en tahdo? Mitkä olivat kokoelman kauneimmat? Kauheita ei ollut yhtään ( ainakaan minusta :D ). 

Color Club The New Rules Of Engagement / CesarsShop, saatu

20 kommenttia:

  1. Love Is Love on ehdottomasti minun lempparini näistä :)

    VastaaPoista
  2. Nuo kaksi ylintä glitterilakkaa näyttää kyllä tosi ihanilta! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on! Niissä on hyvä pohja, sitä glitteriä saa otettua helposti vähän kerrallaan. Tai sitten överimmin. Mulla on todella monta Color Clubin glitteriä mutta vain muutama on päässyt parhaimmistoon. Nyt ne saivat sinne seurakseen nämä kaksi :)

      Poista
  3. Hienoja ovat. Varsinkin kaksi ekaa yhdistelmää iski.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihanat glitterit, näyttävät monen lakan päällä tosi herkuilta ;)

      Poista
  4. Söpöt vaaleat lilat on mun heikkous, eli Love is Love on näistä se kaikista kivoin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on nättiä pienen pientä shimmeriä, tekee lakasta vähän uniikimman :)

      Poista
  5. Piece of Cake on yllättävän kiva vaikka onkin kovin hento :)

    VastaaPoista
  6. Hahha, etsin eilen tätä kokoelmapostausta siun blogista varmaan vartin verran (näin kuvat Cesarsilla) ja en vaan löytänyt :'D Mutta Plus One löytyy jo täältä kokoelmista ja oli kynsilläkin jo.
    Ainoa kiva tästä kokoelmasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin että hankit sen. Se on kyllä mahtava lakka! Mulla on vielä julkaisematta mattalakkojen swatchit, tulevat ensi viikolla :) vitsit ne oli hienoja!

      Poista
  7. Ihania kaikki! Varsinkin glitterit ja piece of cake 😍

    VastaaPoista
  8. Love Is Love ja Toasted ❤️ Ehkäpä myös päällekkäin.
    Meillä on tänään hääpäivän vuosipäivä, just olen valmistautumassa ja lakkaan kynsiä :) Perinteisellä kirkkaanpunaisella cremellä.

    VastaaPoista
  9. Love is love on kyllä huikean nätti. <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3