sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Rock Nail Star Morocco vinyylit

Mulla on ollut kokeilematta Morocco vinyylit ja päätin siis pitkästä aikaa tehdä vinyylikynnet. Olen oikeastaan käyttänyt enää Rock Nail Starin vinyylejä, ne kun ovat parhaita. Pitävät ja eivät päästä lakkaa alle. Näissäkin kynsissä käytin samaa vinyyliä kahteen kertaan. En kuitenkaan suosittele kokeilemaan valkean lakan kanssa, virheet näkyy herkemmin.

P6130043.ORF

Käytin ensikertaa uutta Essien lakkaa Tribal Text-styles. Lakka on uudesta Viva Antigua! kesäkokoelmasta. Vekkuli lakka kesäkokoelmaan, tuntuu kyllä melko synkältä käyttää harmaanmustaa lakkaa auringon paistaessa. Mutta on vaan hieno lakka, tykkään just tälläisistä. Runsas hopeinen shimmer tekee lakasta metallisen näköisen. Koostumus oli ihan hyvä, varmasti suomisiveltimellä parempi. Peitti kuitenkin kahdella kerroksella.

Nimettömässä ja peukalossa Color Clubin tekstuurilakkaa Dirty Money. Peittää kahdella kerroksella. Neutraali kultainen tekstuuri shimmerillä, pitäisikin käyttää Seven Deadly Sins lakkoja vähän useammin!! Kun tekstuuripinta oli kuiva, lisäsin päällyslakan. Sen kuivuttua laitoin vinyylit ja tuputin päälle Tribal Text-stylesiä. Annoin kuivua ihan vähän ja poistin vinyylin. Rock Nail Star vinyylit ovat helppoja käyttää, sopivat ihan ensikertalaisellekin. Tutorialini vinyylien käyttöön löydät tästä.

P6130030.ORF

P6130068.ORF

Vitsit että mä rakastin näitä kynsiä! Jotkut tykkää hempeistä kesäväreistä ja neonlakoista, minä synkistelen ;) tykkään ihan älyttömästi erilaisten metallipintojen yhdistelystä ja rokkiasenteesta <3 nämä on just sellaiset mun kynnet :)

P6130049.ORF

P6130025.ORF

Essie Viva Antigua! kokoelma / CesarsShop
Rock Nails Star vinyylit / CesarsShop, saatu
Color Club Seven Deadly Sins kokoelma / CesarsShop, saatu

Hankitteko mitään Viva Antigua! kokoelmasta?

6 kommenttia:

 1. Ei ole tullut hommattua yhtään lakkaa kyseisestä kokoelmasta vaikkakin siinä muutama kiva olikin. Olen shoppaillut lähinnä kynsilakka kirppiksellä viime aikoina ja yrittänyt rajoittaa tätä hamstraamista koska ei mulla mahdu enää mihinkään. Hieno kokonaisuus ja kivan sävyinen toi Essie! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kuulostaa ihan järkevältä. Nimimerkillä just mietin onko hankittava neljäskin Helmeri :D

   Poista
 2. Haluan sen Vivan, mai kaad se on upea! Kerran kokeillut näitä vinyylejä ja hyviä olivat, paketissa saisi olla enemmänkin.
  Hieno lakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) no sitä Vivaa mietin mutta en ole uskaltanut ostaa. Muuten kyllä huolisin vaikka kaikki lakat, nätti kesäkokoelma ja Essien lakat kun on aina <3

   Poista
 3. Ehdottomasti itsekin viihtyisin/viihdyn tälläisissä kynsissä paremmin kuin hempistelykynsissä. Rock-asenne on vaan \,,/ :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3