perjantai 22. heinäkuuta 2016

ABC: V niinkuin Vincero!

Arvatkaa mitä :D vaikka vannoin etten aloita aakkoshaastetta enää alusta, niin kummasti mietin että tämä tai tämä lakka voisi olla seuraavassa kierroksessa mukana...oon minä kyllä ihan mahdoton! Mutta aakkoshaaste on hyvä siinä mielessä, että tulee käytettyä vanhempia lakkoja. Ehkä sen takia kuitenkin haluan tätä toteuttaa?

P7040021.ORF

P7040012.ORF

V-lakkana tänään Fabyn Vinceró! Tummahko violetti creme, erittäin hyvä kahdella kerroksella peittävä cremekoostumus. Jotenkin oli nyt tosi hankala miettiä koristeluja, tuntuu että inspiraatio on välillä ihan hukassa. Päädyin sitten käyttämään uusia Rock Nail Star vinyylejäni, en ole näitä Tropics kuvioita vielä testaillut.


P7040026..ORF

Rock Nail Star vinyylien käyttöön löydät tutorialini tästä. Minusta nämä ovat parhaita kokeilemiani vinyylejä. Joustavat hyvin kynnellä, muotoutuvat eikä lakka valu alle joka minulla on ollut ongelma muiden vinyylien kanssa. Tropics arkissa on hedelmäisiä kuvia sekä erilaisia sulkia.

Sulkakynsiin tein ensin alle liukuvärin. Kynsille valkea Essie Blanc lakka, sen päälle liukuväri limellä ja pinkillä. Lime lakka on Color Clubin tuoksulakka The Lime Starts Here ja pinkki Raspberry Rush joka etenkin tuoksuu mielettömän hyvältä. Näissä ei ole tuoksu laimentunut vuosien mittaan, taitaapi olla tae hyvästä merkistä ;) liu´un päälle pikakuivattaja. Annoin kuivua kunnolla ja sitten laitoin kynsille vinyylit.

P7040087.ORF

P7040003.ORF

Vinyylit päälle lakkasin mustalla OPI Who Are You Calling Bossy?!? lakalla. Poistin vinyylit ja laitoin taas pikakuivattajaa. Kynsistä tuli todella hauskat, ehkäpä juuri vinyylien takia. Liukuväri näyttää syötävän hyvältä mustan kanssa ja värit taas sopivat violettiin.

Faby Vinceró! / Kauneutta.com, saatu
Rock Nail Star vinyylit / CesarsShop, saatu
Color Club Wicked Sweet tuoksulakat / CesarsShop, saatu
Essie Blanc / CesarsShop

P7040007.ORF

Mitäs tykkäät liukuväri-vinyyli-v-kirjainkynsistä?

12 kommenttia:

 1. Vinyylijuttuja lisää ! 😊 tosi kivat kynnet

  VastaaPoista
 2. Onpa upea violetti sävy! Samoin tuo vihreä. wau

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kaikki lakat on niin nättejä ja yhteensointuvia :)

   Poista
 3. Nuo vinyylit on mulle ihan tähtitiedettä (pitänee lukea sun tutot, vaikken usko että tuun ikinä oppimaan näitä!) mutta jestas että näyttää hyvältä nuo musta-värikkäät lakkaukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) nämä vinyylit on superhelppoja, ihan ensikertalaisellekin :)

   Poista
 4. Pitää tilata lisää vinyyleitä, ne on niin hyviä! Kivat kynnet, hieno sulka!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3