torstai 21. heinäkuuta 2016

Garnier Moisture Bomb - tuotesarja kosteusköyhälle iholle

Sain esiteltäväksi Garnierin uutta tuotelinjaa Moisture Bomb. Garnierilta olen käyttänyt lähinnä misellivesiä joita olen pitänyt misellivesistä parhaimpina. Mukava kokeilla tätä uutta linjaa, pakkaukset kyllä houkuttelivat ottamaan nämä samantien käyttöön!

P7070002.ORF

Raikkaat, turkoosit pakkaukset kielivät kyseessä olevan kosteuttava tuotelinja. Kiva että edullisella markettisarjalla on näin hyvin visuaalisesti viestivät pakkaukset, granaattiomena tuo mukavaa pirteyttä pakkauksiin ja turkoosi väritys on kaunis. 

Moisture Bomb on uusi ihonhoitosarja joka antaa intensiivisesti kosteutetun ihon. Sarja syväkosteuttaa ihoa, jonka tuloksena iho tuntuu raikkaalta ja joustavammalta. Sarja sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti erittäin kuivalle ja rasittuneelle iholle jolle kaivataan tehokasta kosteutusta ja elinvoimaisuutta. Elottoman näköinen iho, epätasainen ihon pinta ja pintajuonteet kielivät ihon kosteusköyhyydestä. 

Minun ihoni on ikääntyvä, pintakuiva sekaiho. Kesällä se ei kaipaa tuhteja voiteita jotka jäävät pyörimään iholle  ja hankautuvat petivaatteisiin. Tykkään raikkaista ja nopeasti ihoon imeytyvistä voiteista. Aamulla haluan jotain nopeaa ja virkistävää joka ei hikoile meikkipohjan alla. 

P7070005.ORF

P7070023.ORF

Kosteuttava harsonaamio on 15 minuutin pikahoito. Olen tykännyt käyttää näitä illalla. Moisture Bomb kasvonaamion kankaaseen on imeytetty kosteuttava kokonaisuus granaattiomenauutetta, hyalurinohappojohdannaisia ja kosteuttavaa seerumia. Naamio toimii kuin kosteuttava haude ja näin vapauttaa seerumia tasaisesti. 
Iho olikin naamion jälkeen selkeästi pehmeämpi, sileämpi ja vastaanottavaisempi. Naamio oli miellyttävä käytössä, se ei sotkenut ja se tuntui ihanan raikkaalta kasvoilla. Näitä tulen ostamaan heti kun kaupasta löydän, yhden naamion hinta on 1,95 e. 

P7070013.ORF

Geelimäinen yövoide toimii kosteuspommin tavoin; se kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja auttaa sitä palautumaan yön aikana. Tuotteessa on antioksidanttinen vaikutus. Tuotteessa yhdistyvät Amla ja granaattiomena sekä kosteuttava seerumi, joka kosteuttaa ja heleyttää ihoa.
En ole tottunut käyttämään geelimäistä voidetta yötä vasten. Miellän geelit aamuun ja voiteet iltaan :) Raikasta geeliä oli kyllä ihana käyttää, viilentää iholla mukavasti ja tuntuu niin raikkaalta. Ei tätä voisi laittaa aamulla, tämä on normaalista geelistä paljon paksumpaa. Melkeinpä kuin vanukasta :) 
7,50 e / 50 ml.

P7070014.ORF

Kosteuttava päivävoide kosteuttaa ja auttaa taistelemaan ulkoisia haittatekijöitä vastaan. Antioksidanttinen vaikutus, suojakerroin 10 ja Amla granaattiomenan kanssa superhedelmäuutteina. Päivävoide lupaa kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. 
Superkosteuttava voide tämä onkin, ihan kuten lupailee. 
Luulen tämän olevan kesän helteillä jopa liian kosteuttava minulle, ehkä parempi hieman kylmemmillä ilmoilla. Kaipaan kesällä voidetta joka imeytyy ihan parissa minuutissa. Hikoan helposti naamasta ja liian kosteuttava voide saattaa pukata meikkipohjan läpi.
Tämä on tehokas voide kuten lupaakin ja tekee ihosta ihanan pehmoista. Todella hyväntuntuinen iholla, tykkäsin kovasti!
7,50 e / 50 ml. 

Sarjaa alkaa löytymään kaupoista heinäkuussa. 

Miltä Gartsun uutuudet kuulostivat? Onko Garnier noin muuten sarja jota ostat? Mitä helmiä heiltä löytyy?


24 kommenttia:

  1. Garnierin misellivesi oli kyllä loistava, mutta PHMB-kohun myötä jäänyt minulla hyllyyn :/

    VastaaPoista
  2. Noita vois kyllä kokeilla! Ite tykkään Garnierin hiustuotteista paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on joku jätettävä mikä tuli LivBoxissa :) joskus olen shampoita käyttänyt.

      Poista
  3. Oihj ! Toi naamio kuulostaa kiinnostavalta �� Vannon itse carnierin miselliveden nimeen, se on vaan parhautta ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä miselli, öljyversio vielä parempi ;)

      Poista
  4. Mä olin ihan innoissani tuosta kangasnaamiosta, mutta en ole ehtinyt vielä testailemaan sitä. :) Tykkään tosi paljon käyttää juuri iltaisin noita, ne ikäänkuin imeyttävät kaikki hyvät aineet ihoon paremmin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Illalla on mukava käyttää, iho saa sitten levätä yön. Aamulla huomaa että jotain on illalla laitettu ;)

      Poista
  5. Tuosta maski naamassa -kuvasta tulee kyllä niin vahvasti mieleen Uhrilampaiden Hannibal Lecter, että apua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tulee ;) pakko oli vähän Hippua kiusata, katsoi vähän pitkään :D kissathan pelkää minua kun on kangasnaamio kasvoilla...

      Poista
  6. Citymarketin mainoksessa näkyi näitä olevan, mutta livenä en ole vielä bongannut. Uskon, että tykkäisin tuosta geelivoiteesta, koska kaikki geelimäisen raikas on mun makuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anttilan mainoksessa näin myös. Uskon että tykkäisit, nämä ovat ihanan raikkaita käyttää :)

      Poista
  7. Oho, lahti liian aikaisin. Siis misellivesi on luottotuote, mulla on se oljyversiokin, mut se tuoksuu ihan liian voimakkaasti, ja ma en yleensa oo mitenkaan herkka tuoksujen suhteen. Naa uutuudet kuulostaa kiinnostavilta, joten saatanpa kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta se ei tuoksu kamalasti mutta onhan siinä tuoksua kyllä. Tykkäät varmaan, nämä olivat mulle tosi mieleisiä :)

      Poista
  8. Täällä on montaakin Garnierin tuotetta käytössä ja esim.miehen pitäisi saada varmaan joku Garnier kunniakirja, niin paljon on Fructista päähänsä latonut. :) Hauska tuo naamiokuva.

    Kivaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD voi teidän isäntää...Mukavaa loppuviikkoa Tiia <3

      Poista
  9. Kiva, että Garnier on lähteny kangasnaamiobuumiin mukaan :)

    VastaaPoista
  10. Misellivesi on vakkarikäytössä ja shampoita olen joskus kokeillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Garnierin miseellit on kyllä huippuja :)

      Poista
    2. Mutta sisältävät PHMB:tä, joten jäävät hyllyyn. Onneksi löytyy muitakin misellivesiä, joissa ei tuota PHMB:tä ole.

      Poista
    3. Niinhän niissä on :) mä käytän ton öljymisellin mutta en varmaan osta uutta.

      Poista
  11. Mun Biotherm Aquasource Night Spa -purkkini on melkein tyhjä, joten tuo geeli kyllä vähän nyt sai kiinnostumaan. Toi Biothermin yögeeli on IHANAA mutta herramunvereni sitä hintalappua... en vaan nyt raskisi yrittää raapia kasaan rahaa siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kyllä on paljon edullisempaa :) en ole Biothermia kokeillut niin verrata en osaa. Mutta tämä geelivoide oli ihanan tuntuista ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3