tiistai 19. heinäkuuta 2016

Make Up Store Enigma

Make Up Storen miitistä saimme mukaan ihanat goodie bagit. Minun pussukastani löytyi Microshadow sävyltään Enigma. Mattalaatuinen oranssi oli hyvin mieluinen tai oikeastaan minulle ei ole olemassa epämiellyttäviä värejä...näen aina mielessäni että tätä voi yhdistää tähän ja tähän...harvemmin kun käytän luomivärejä yksinään.


P6280096.ORF

P6280100.ORF

Enigman* laatu on aivan huikea. Se ei pöllyä vaan väriä tarttuu siveltimeen nätisti. Väri myös toistuu luomella hyvin eli kyseessä on hyvin pigmenttinen luomiväri. Se on helppo häivyttää ja sulauttaa muihin väreihin.


P6280102.ORF

Oranssia väriä ei missään nimessä kannata pelästyä. Tämäkään ei ole kirkas oranssi vaan helposti lähestyttävä, hillitty sävy. Menee helposti ruskean luomivärin kanssa. Tein ensimmäisen meikin yhdistämällä tähän ruskeita MUS Jungle Fever paletista. Kulmat Anastasia Beverly Hills Brow Wiz & Dipbrow sävyissä Chocolate. Rajaus Clarins 3-Dot Liner* ja ripsissä IsaDora Volume Lash Styler*.

P6280110.ORF

P6280115.ORF

P6280117.ORF

Oranssi sopii vaikka yksinään käytetyksi mutta hei...kun on kyse minusta niin näin vaan mielessäni eri värejä mihin oranssi sopii. Turkoosi, vihreä, punainen, violetti...aloitin violetilla. Meikkaaminen on kyllä siitä ihanaa että mielessä on koko ajan vaikka miten paljon meikkejä mitä pitäisi tehdä.
Mun mielestä Enigma sopii nätisti MUS Microshadow Wattin kaveriksi. Watt on sinipohjainen tumma violetti turkoosilla kimallehipulla. En tiedä onko tätä enää valikoimassa, tämä on ostettu alesta pyöreiden rasioiden poistuessa. Valkea luomiväri sisänurkassa on Paesen mattavalkea.
Laitoin rajaukseksi vihreää Yves Rocherin Eucalyptus rajauskynää. Alaluomelle laitoin vielä MAC Humid luomiväriä. Kulmat Dermosil kulmakynä, MUS kulmapaletti Tri Brow ja Lumene Kulmien muotoiluvaha. Ripset IsaDora Grand Volume Lash Styler*.

P6290015.ORF

P6290019.ORF

P6290026.ORF


P6300009.ORF

YR linkki on mainoslinkki. *-merkityt tuotteet saatu blogin kautta. 

Mitä tuumaat oranssista Enigmasta? Että minua muuten naurattaa tuo viimeinen kuva :D mitä ovat nämä mystiset hampaanjäljet meikeissä, kuka arvaa :DD


17 kommenttia:

  1. Hienoja meikkejä jälleen!
    Kauhean iso toi liomiväri. Eihän se lopu koskaan 😂

    ..Hippu 💜

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) no niin se on, ei varmasti lopu ikinä :D Hippu :) ❤️

      Poista
  2. Voi miten hienosti sulle sopii oranssi! Ihanasti korostaa silmien väriä! Ihan huippu tuo yhdistelmä violetin ja vihreän kynän kera :)
    Watt ei tällä hetkellä kuulu valikoimaan. Sääli, se on niin nätti luomiväri. Mutta ehkä palaa vielä, tai sit tulee jokin uusi versio ehkä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Maitta :) onneksi ehdin ostaa sen alesta mutta valikoimassa on muitakin ihania violetteja ❤️

      Poista
  3. Tosi kauniita meikkejä molemmat, tosi pehmeä ja kaunis oranssi, ei yhtään pelottava mielestäni. :) Hampaanjälkien jättäjää ei ole vaikea arvata. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna :) onneksi se ei enää pääse leikkimään meikeillä, vessan ovi pysyy visusti kiinni!

      Poista
  4. Pitää itsekin kokeilla tuota useammankin värisävyn kanssa yhteen :)

    VastaaPoista
  5. Ihana, toi vihreä rajaus käy tosi hyvin.

    VastaaPoista
  6. Oranssi näyttää kyllä hyvälle! Ei yhtään liikaa pomppaa silmille, vaikka ensiajatuksena siltä voisi tuntua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on hyvin ystävällinen oranssi, ei yhtään pelottava ;)

      Poista
  7. Oijoi... tuo taitaa olla juurikin se mitä minä oon ideaparkin kicksissä käynyt himottelemassa joka kerta siellä pyöriessä :D On vaan niin vietävän kallis :P Mutta onhan se myös iso, joten ei ihan heti lopu =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nythän ne ovat tarjouksessa 11 euroa...heinäkuun ajan ;) nämä on niitä 20-vuotistaipaleen tarjouksia, kantsii hyödyntää!

      Poista
    2. Ei ideaparkissa vain ks tarjousta ollut :( Mutta ei ollut sama väri, hyvin samantyylinen matta oranssi ehkä enempi koralliin päin. Splash -nimeä kantava väri ja totttakai se nyt VIHDOINKIN lähti mukaan :D

      Poista
    3. No hyvä että sait hankittua :) onko se siis MUS oma myymälä? Mulle on kerrottu että samat tarjoukset on kaikissa MUS liikkeissä. Kyllähän se pitäisi olla jos näin mainostetaan :)

      Poista

Kiitos kommentista <3