torstai 7. heinäkuuta 2016

Heinäkuun 2016 LivBox

Odotin heinäkuun boxia kovasti koska tiesin sen sisältävän kotimaisia merkkejä. Mietitäänpä miten hyviä merkkejä meillä oikeastaan on! Ensimmäisenä tulee mieleen Lumene joka on rantautunut pohjoismaihin ja eikö sitä ole kauemmaksikin viety? Odotin että boxissa olisi ollut Lumene, olin itseasiassa varma siitä :) Elivoa tiesin olevan mutta jännitin mitä muuta olisi keksitty.

P7070014

Boxi oli jo haettavissa eilen, mutta sain sen vasta tänään kun kaupungissa olin. Boxia avatessa ensimmäinen ajatus oli että näin vähän, eikä mitään herkkuja mukana :DD mutta vähän silmäiltyäni, sisältö osoittautui mielenkiintoiseksi. Boxin isoin tuote oli tuttu mutta muut ihan uusia tuotteita mulle :) katsotaanpa mitä Suomineidon hellepäiviin -teemaisesta boxista paljastui!

P7070018

Elivo Arganöljy käsivoide
Hoitaa ja ravitsee tehokkaasti kuivaa käsien ihoa. Sisältää luonnollista antioksidanttirikasta arganöljyä ja kotimaista rypsiöljyä, jotka tekevät ihosta ihanan pehmeän. Glyseroli, aloe ja pantenoli kosteuttavat pitkävaikutteisesti. E-vitamiini toimii antioksidanttina. Elivo on apteekkisarja. Täysikokoinen tuote 50 ml / 3,70 e.

Herbina Body Mist tuoksusuihke
Kevyempi vaihtoehto hajuvedelle, sopii hiuksille ja vartalolle. Minun tuoksuni Paradise Passion tuoksuu hedelmäisen raikkaalta. Pumppupullo tuntuu kätevältä ja tämä tuleekin heti käyttöön. En tiennytkään että Herbinan tuotteet valmistetaan naapurissa Heinävedellä!
Täysikokoinen tuote 10 ml / 6 e.

Lemon Juice & Glycerine
Boxissa oli joko vartalo-, jalka- tai hoitovoide. Minulla oli lime & jogurtti In-shower vartalovoide. Kosteuttava, suihkussa käytettävä vartalovoide normaalille/kuivalle iholle. Hyvä tuote, mulla on sama käytössä. Siksi ehkä vähän tylsä mutta käyttöön toki tuleva. Olisipa vaan sattunut joku muu merkin tuote! Olen tykännyt paljon Lemon Juicen tuotteista ja käsivoide on ihan klassikko. Varmasti tämän suomalaisen perheyrityksen tunnetuin tuote.
Täysikokoinen tuote 250 ml / 4,90 e.

MSCHIC Mineral Primer meikinpohjustusvoide
Parabeeniton ja hajusteeton meikinpohjustustuote joka silottaa ihon epätasaisuudet ja juonteet. Tekee meikistä pitkäkestoisen ja ihosta huolitellun. Boxin parasta antia mutta harmi kun on niin pieni näyte. Kokeilen kuitenkin tosi mielelläni, mulla ei hirveästi primereitä ole joten tosi jees saada boxissa. Sopii voidemaisen tai puuterisen meikkipohjan alle. Käytä yksinään tai sekoita meikkivoiteeseen.
Näytekoko 11g. Täysikokoinen 30 ml / 26 e.

MSCHIC Natural Beauty Foundation mineraalimeikkivoide
Parabeeniton ja hajusteeton meikkivoide joka tuntuu iholla ihanan kevyeltä. Levittyy helposti, tasoittaa ihon sävyn kuulaan kauniiksi ja on täydellisen luonnollinen. Koostumus taittaa kevyesti valoa ja häivyttää ihon virheitä. Sopii kaikille ihotyypeille, ei tuki huokosia. Voidaan käy jauhemaisen tai kiinteän mineraalituotteen alla. Olen käyttänyt tätä ja tiedän hyväksi meikkivoiteeksi. Ihan kiva taas käyttää pikku sample ;)
Näytekoko 11 g. Täysikokoinen 30 ml / 24 e.

P7070022

Boxi sisälsi kolme täysikokoista ja kaksi näytettä. Mukana oli myös Vuokkoset siteitä ja Herbinan vartaloemulsio näyte. Pitkäaikaiset tilaajat saivat Vitalis voiteen joka sopii huuli-, käsi- tai kynsinauhavoiteeksi. Pikku purkki on kätevän kokoinen vaikka käsilaukkuun. Itse otan käyttöön kynsinauhavoiteeksi. Varmasti hyvä koska sisältää useita hoitavia luonnon vahoja ja öljyjä, kuten mehiläisvahaa ja lanoliinia.

P7070025

Hmm, mitkähän olisivat parhaat tuotteet? Minusta Elivon käsivoide koska on kiva päästä tutustumaan sarjaan. En ole käyttänyt Elivon tuotteita. Pidin myös Herbinan suihkeesta, varmasti ihanan raikas kesällä ja on kiva saada tuoksuja boxiin. Myös MSCHIC näytteet ovat mieleen vaikka harmittavan pieniä kokoja ovatkin. Mutta kaikki tulee käyttöön joten nyt oli mieluinen boxi täynnä käyttiksiä. 

Boxin arvo ei ollut tällä kertaa kovin korkea mutta ylitti kuitenkin maksetun hinnan. Mielestäni hyvin valitut tuotteet kotimaista teemaa mukaillen. Mutta olisiko boxiin voinut saada mukaan Erioilia tai Erisania? ZX tai Erittäin hieno suomalainen? Mulle tulivat myös nämä mieleen mutta eivät taida olla LivBoxin yhteistyökumppaneita. Mutta suositaan kotimaista aina mahdollisuuksien mukaan. Ja ostetaan hei suomesta! Jos jokainen suomalainen ostaisi 10 eurolla kuukaudessa lisää suomalaisia tuotteita ja palveluita, syntyisi 10 000 vuosityöpaikkaa jotka voisivat olla tärkeitä esim. sinulle tulevaisuudessa tai lapsillesi :)

Mitäs sinä tuumaat boxista? Mitä sait Lemon Juice & Glycerineltä?

Boxi saatu blogin kautta. LivBoxiin voit tutustua enemmän tästä.


16 kommenttia:

  1. Suoraan sanottuna mä en enää lämpene tolle boxille. Ihan kivoja tuotteita, mutta se ei kyllä riitä. Elivoa joskus kokeilin siitä kyllä ihan tykkäsin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos käsivoide on hyväntuntuinen niin sarjaan voisi tutustua enemmänkin :)

      Poista
  2. Minä olin äärimmäisen pettynyt boksiin. Täysikokoisten arvo n.14 euroa kun noille testereille ja näytteille en kyllä hintaa laske. Siteitä tuli samainen paketti juuri jonkun naistenlehden kyljessä ja näytepussukoita on lehtien välissä yhtenään.

    En ymmärrä MSCHICin kotimaisuuden mainostamista, kun tuotteet valmistetaan kuitenkin ulkomailla. Mielummin olisin ottanut boksiin jotain oikeasti kotimaassa valmistettua. Vaikkapa sitä Erittäin hieno suomalainen shampoota. Mun primer tuubikin sisälsi herneen kokoisen klöntin kuivunutta tuotetta ja toivottavasti livboxin toimistosta löytävät mulle korvaavan tuotteen, koska primer oli ainoa edes vähän mielenkiintoinen tuote.

    Mun boksissa oli Lemon Juice & Glyceriniltä kantapäävoide vaihtoehtoisena tuotteena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin niin halunnut sen kantapäävoiteen :) noh, aina ei osu kohdalle! Tulee tämäkin käytettyä. Tiedän entuudestaan hyväksi tuotteeksi ja on mukavan tuntuista iholla.
      Tuo minunkin primer on ihan onneton. Harmi juttu! Ei varmaan riitä kuin yhteen-kahteen kokeiluun :/

      Poista
  3. Sain täsmälleen samat tuotteet, kuin sinäkin. Oma primerikin oli vajaa ja siitä voi tehdä reklamaation...mä itse tekisin enempi reklamaation joka kuukausi räjähtävästä someraivosta boxia ja tiimiä kohtaan. Siis aivan naurettavaa kiukutella julkisesti joka ikisen boxin jälkeen ja tuntuu, että nuo kitisijät ovat aina samoja naamoja Fb:n puolella. Miks helkkarissa sitten boxia pitää tilata, jos se ei ikinä ole mieluinen. Jokainenhan voi kiikuttaa roposensa kauppaan ja ostaa ihan niitä mieleisiä tuotteita! Ja toisekseen, sitä palautetta voi antaa myös vähän kauniinminkin ja eikös sitä varten ole se kuukausittainen palaute. Noh, jokainen tavallaan.
    Itse pidin boxista ja tuntuu, että olen suurinpiirtein ainut :D hah! Kaikki tuotteet tulee kyllä käytettyä ja kyllä olen sitä mieltä, että Suomessa valmistetaan oikein oivaa kosmetiikkaa..ehkä sitä Lumenea jäin hieman kaipaamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin pidin sisällöstä, et siis ole ainut! Herbinan otin aamulla käyttöön, tosi hyväntuoksuinen ja tämän perusteella ostaisin enemmänkin :) rätit laitoin jo valmiiksi :D Vitalis & Elivo kynsituotteisiin ja Lemon suihkuun.
      MSCHIC tulee kokeiltua mutta pikkusen harmitti pieni näyte. En kuitenkaan valittanut koska sama koko oli kaikilla. Kävin lukemassa ne raivot ja tuntui jopa pahalta LB tiimin puolesta :/

      Poista
  4. Tilasin ensimmäistä kertaa ja oli kyllä melkoinen floppi :( Pakettiin oli onnistuttu valitsemaan sellaisia tuotteita joita en tarvitse/jotka eivät kiinnosta yhtään. Ainoat mielenkiintoiset olivat nuo näytekokoiset primer & meikkivoide joista tosiaan riittää tuurilla ehkä pariin kokeilukertaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettet tykännyt. Kannattaa kuitenkin antaa toinen mahdollisuus, ensi kuussa meikkituote uudelta yhteistyökumppanilta ja bloggaajan valinta. En paljasta enempää, lisää paljastuksia LivBoxin blogista :)

      Poista
  5. Boksi oli ihan kiva suurinosa tulee käytettyä ja samat kuin sulla näin äkkiseltään jos oikein muistan.Tuosta vitalis viiteen hajusta en tykkää ja yx jo ennestään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta Vitaliksen haju on kiehtova, en ole tainnut ikinä Vitalista käyttää, voitko uskoa :D

      Poista
  6. Mä tykkäsin Herbinan Body Mististä ja käsivoiteesta. Myös tuo vartalovoide oli ihan kiva! MSCHICin tuotteet menevät kokeiluun heti kun kerkiän. Vitalis oli ainoa harmillinen. Olisin tarvinnut uuden huulivoiteen, mutta tuoksu on niin saippuainen, että en voi käyttää huulillä. Purkki on tosin nätti =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu on kyllä jänskä mutta en itsekään huulille laittaisi. Kokeile kynsinauhavoiteena?

      Poista
  7. Minä olisin tällaisesta boksista ilahtunut! Kiinnostus suomalaisia tuotteita kohtaan kasvaa kokoajan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Ei muutakuin tilaus vetämään ;) meillä on huippuhyviä kotimaisia tuotteita, niitä kannattaa suosia :)

      Poista
  8. Lumenen puuttuminen ja boxi muutenkin oli tällä kertaa iso pettymys, valitettavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kuulla :/ ehkä ensi kuussa paremmin, pari meikkituotetta ja bloggaajan valinta. LivBoxin blogissa mainitut kaksi merkkiä kuulostavat hyvältä, kiva saada niiltä tuote blogiin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3