sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

A England - Waltz Of The Flowers

Heti perään toinen uusi A England lakka! En oikein tiennyt millä lakata, uusia lakkoja ei montaa ole joten tartuin tähän. Mitäpä sitä lakkaushetkeä tämän kanssa pitkittämään.


P6290061.ORF


P6300018.ORF

Waltz Of The Flowers on hieman metallinhohtoinen harmahtava violetti hologrammilakka. Tämän holotus on tosi selkeää ja erottuu vienosti luonnonvalossakin ilman aurinkoa. Holotus on scattered holoa, hyvin hienojakoista ja kimmeltävää. Koostumus on pigmenttistä ja tämä peittää kahdella kerroksella. Levityksellä kanssa ei ollut ongelmia, aluslakkana Faby Nourish ( saatu ).


P6290066.ORF

P6300016.ORF

P6290097.ORF

Mietin koristeluja tosi pitkään. En jotenkin keksinyt mitään. Käytin loppuun jotkut decalit ja laitoin Naturel -sarjan timantteja ( saatu ). Nuo timskut on siitä hyviä etteivät ne haalistu ollenkaan top coatin alla, siksi olen tykännyt käyttää noita.


P6290096.ORF

Melko yksinkertaiset kynnet, ehkä olisin halunnut tehdä monimutkaisemmat. Mutta kaunista lakkaa ei voi liikaa piilottaa ja nyt se pääsi hyvin esille ;)

Ja toisaalta..kun lakkaa katsoo auringossa niin ei se muuten mitään koristetta tarvitse! A England lakkojen pysyvyyttä on joskus moitittu. Itselläkin ne lohkeilevat päivässä pois mutta nämä tuntuivat pysyvän hyvin! Edellinen oli kynsillä kolmatta päivää ilman lohkeilua, pientä kärkikulumaa tosin tuli pihahommien takia. Tämä alempi aurinkokuva on otettu toisena päivänä ja olin taas tehnyt pihahommia.


P6300027.ORF

Mitäs tykkäät tästä kaunokaisesta?

13 kommenttia:

 1. Tuo on ihan "right up my alley" -sävy!

  VastaaPoista
 2. Tää on just se toinen minkä haluaisin :). Miksiköhän mulla tulee koko ajan mieleen PP:n Eyre? Onhan se kuitenkin paljon sinisempi mutta jotenkin tuo metalliseen taittava pohja tekee tepposet. Saapi nähdä kauanko vielä jaksan olla ilman näitä kaunokaisia :).

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis, varsinkin ulkona kun se oikein pääsee oikeuksiinsa!

  VastaaPoista
 4. Upea lakka ja kauniit hempeät kynnet. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3