lauantai 9. heinäkuuta 2016

Strobingia ja Jungle Feveriä

Tämän päivän meikkipostauksessa ostamani Make Up Storen Jungle Fever luomiväripaletti sekä miittipussukasta saatu Strobe Glow korostustuote.


P6200003.ORF

Jungle Fever oli kyllä nappiostos! Et kyllä voi saada 42 e:llä parempia luomivärejä näin montaa! Laatu on ihan huippu, pigmenttiä riittää ja napit ovat paljon pigmenttisempiä kuin esim. MACit. Koostumus on vähän erilainen eli pehmoisampi ja nappeja kannattaa painaa siveltimellä eikä hangata kuten esim. MACeja. Paletissa on muutama huippu metallinhohtoinen väri, mattaa glitterillä tai sitten ihan mattaa. Värejä on hyvin vaaleasta mustaan, kaikkea siltä väliltä ruskean, punertavan ja vihreän välimaatossa. Paletti on yhteensopiva ja ihan viidakkohenkinen. Todella hyvä hankinta :)

Tässä pari meikkiä Jungle Feverillä tehtynä. Pohjustan meikin MAC Eye Prime + Bellapierre Makeup Basella. Rajauksena käytän Lumenen Blueberry eyelineriä ja ripsissä IsaDora Grand Volume. Kulmat Dermosil kulmakynä + Make Up Store Tri Brow kulmapaletti + Lumenen kulmageeli.


P6210072.ORF

P6210075.ORF

Toisessa meikissä samat hommelit mutta rajauksena Maybellinen ruskea kynä :)


P6220004.ORF


P6220018.ORF

Olen käyttänyt kasvoilla Strobe Glow korostajaa. Tämä on paksua, nestemäistä korostustuotetta. Minun sävyni on Aspen joka on just mulle sopiva, vaalea valoataittava korostusväri. Tuote on tyylikkäässä neliskanttisessa pullossa ja sitä otetaan isolla annostelijalla. Paljoa tätä ei laiteta, on todella riittoisaa. Tuotetta laitetaan pieni määrä meikkivoiteen päälle, minä laitan yleensä vain c-kaareen kulmaluulta poskipäille ja pieni sipaus amorinkaarelle.


P6200008.ORF

P6200036.ORF

Make Up Storen Kati näytti meille strobing-tekniikkaa ja oli sitä mieltä että vähemmän on enemmän. Mallille laitettiin korostusta juurikin poskipäille, hieman omenan korkeimmalle kohdalle, otsan korkeimmalle kohdalle ja amorinkaarelle. Minulla on helposti rasvoittuva, ei-niin-täydellinen iho joten itse jätän otsan ja nenän koskematta. Laitan strobingit poskipäille työaamuisin tai silloin kun meikkaan nopeammin.


P6210083.ORF


P6200006.ORF

MUS Stroge Glow korostusaine on luonnollista ja kauniin jäljen jättävää. Meikattuani menin vessaan ja suusta kyllä pääsi oooh, sen verran erihyvältä poskipääni näyttivät. Jotain taikaa tämä siis tekee! Juuri sellaista luonnollista ja kuultavaa jälkeä jollaista jokatasoinen meikkaaja osaa tehdä. Vaikka ei strobingia muuten hallitsekaan!


P6200019.ORF

P6200020.ORF

Amorinkaarella tämä näyttää niin hyvältä että en raaskinut laittaa erillistä huulimeikkiä!


P6200027.ORF

P6200030.ORF

Strobing. Vaikuttaako yhtään helpommin lähestyttävältä vai ihan liian oudolta?

14 kommenttia:

  1. Teen ihan samoin kuin sä. En laita otsaan kun se näyttää hieltä 😂
    Nätti meikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D niinhän se näyttää kun ei ole nuita meikkitaiteilijan häivyttämistaitoja :D kiitos!

      Poista
  2. Näyttää kivalta ja just sellaselta heleältä. Kaunis silmämeikki molemmissa! Ei mahoton tää strobing, ehkä :)

    VastaaPoista
  3. Mä en saa käyttää nestemäistä korostustuotetta. Jotenkin se menee liikaa jo hieman iäkkäämmän ihon juonteisiin ja näyttää omalla naamalla epäsiistiltä, kun sen päälle pitää kuitenkin laittaa puuteri kiinnittämään meikkiä. Mä yritän kovasti olla käyttämättä liikaa puuterimaisia korostustuotteita, mutta kyllä niitä tulee supsuteltua vähän sinne sun tänne (onneksi käytän sellaisia ihan kevyitä korotustuotteita :)). En sentään laita nenänpäähän niin kuin esim. jotkut tubettajat tekevät. Se on mun mielestä ihan hassu paikka korostukselle, ellei halua olla petteri valokuono :D. Tietty jos on sellainen söpö nykerönenu niin mikäs siinä on korostellessa. Mun muhkuraista ja isoa klyyvaria ei pahemmin kannata hehkuttaa. Toi paletti sen sijaan näyttää ihan superihanalta ja oot tehnyt kauniit meikit sillä. Varsinkin eka iskee lujaa <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööö missä sulla on ikääntynyt iho ja juonteet, kysyn vaan senkin neiti siloposki?? Mä laitan puuteria päälle mutta saatan lisätä vielä ihan vähän puuterin päälle :) muttei liikaa, ei se näytä hyvältä jos laittaa liikoja..Kiitos, paletti on kyllä todella ihku!

      Poista
  4. Itsekin olen tuota pari kertaa testannut ja vaikuttaa oikein passelilta - vaikken ihan välttämättä tuolle annostelijalle lämmennytkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä laitoin siitä kämmenselkään ja siitä otin sormin. Pitää varoa ettei annostelija osu pullon suulle ja ala sottaamaan kun sitä laittaa auki-kiinni. En tykkää likaisista ja epäsiisteistä meikeistä :D

      Poista
  5. Tosi kivan näköistä jälkeä tekee tuo Strobe Glow :) Olen kanssa samaa mieltä siitä, että vähemmän on enemmän. Aika paljon näkee aivan överi korostuksia ja noh, eihän se enää näytä yhtään luonnolliselta. Varsinkin nenänpään korostusta olen ihmetellyt monestikin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuolla kaupungilla näkee liiallisia varjostuksia ja korostuksia. Minä laitan niin varovasti että tämä Strobe Glow kestää kyllä ikuisuuden :)

      Poista
  6. Ihanat meikit teit! Ja sulla on niin älyttömän nätit huulet!

    Minäkään en laita juuri koskaan korostustuotteita otsaan. Ihon pitää olla aika täydellinen (luonnostaan matta ja näkymättömät huokoset) että se näyttäisi kauniilta eikä just sellaiselta hikiläiskältä. Mutta poskipäillä kevyt hohde on ihana! Aspen näyttää sulla tosi kauniilta. Iho näyttää niin raikkaalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Maitta <3 Itsellä ei ole luonnostaan täydellistä ihoa vaan se kiiltää helposti etenkin otsasta niin pelottaisi laittaa sinne entisestään korostustuotetta. Minäkin olen mattapohjan ystävä. Harvemmin sitten saa sitä ylilyöntiä jos varjostaa ja korostaa maltilla. Aspen oli ihanan värinen. Just sellainen luonnollinen ja nätti hehku poskipäillä :) näihin kuviin laitoin sitä reilummin jotta erottuu kuvien välityksellä ;)

      Poista
  7. Ihania meikkejä, tosi nätti paletti. Minä sekoitan korostuslitkuja meikkivoiteeseenkin ja sitten lisää päälle (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä oon sekoitellut kesällä Dr.Hauschkan ja Lumenen niitä "litkuja" :)

      Poista

Kiitos kommentista <3