keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Ihana Imperial

Nyt kun virallisesti olen Picture Polish -koukussa niin homma karkasi sitten ihan totaalisesti käsistä :) tilasin kertalaakista 3 eniten himoitsemaani Picturen lakkaa CesarsShopista, siellä kun näytti että osa himoitsemistani alkaa loppua! Imperialia en halunnut jäädä odottamaan, se päätyi ensimmäiseä ostoskoriini ja näistä uutukaisista ensimmäisenä kynsille.


Imperial on jotain aivan uskomattoman ihanaa. Jos olet violettien lakkojen fani niin tämä sinulta pitää ehdottomasti löytyä. Kesää vasten alkaa neonlakat houkuttaa ja Imperial saa virallisesti avata tulevan kesän ja tämän vuoden neonlakka-neitsyyteni ;) Imperial on niin kaunis jo pullossa, ihailin sitä pari päivää ennenkuin raaskin sillä lakata. Sinipohjainen, neonvioletti lakka. Pohjassa on turkoosia pientä shimmeriä ja paljon kultaista pyöreää glitteriä. Yhdistelmä joka toimii, samat värit valitsin myös omaan lakkaani. Imperialin on suunnitellut Swatchaholic bloggaaja. Imperialin seassa on myös vaaleanpunaista lastua jonka huomasin vasta kynsillä.

P2150067.ORF

Päällyslakka tuokin esille lakan upeuden, muuten tämä on matampi kuten neonlakat yleensä. Koostumus on erityisen hyvä, peittää kahdella kerroksella. On hyvin nopea kuivamaan. Lakkaaminen tällä oli helppoa. Minulla ei ole vielä hirveästi kokemusta PP lakoista mutta nämä mitä minulla on; ovat ehdottomasti hintansa arvoisia. Uniikkeja ja jotenkin erityisiä helmiä kokoelmassani. Imperial kannattaa ehdottomasti hankkia!


Koristelut pidin hillittyinä. Nimettömässä OPI Liquid Sand Honey Ryder. Keskisormessa kokeilin ensimmäistä kertaa Essien leimaukseen sopivaa kultaista Good As Gold lakkaa. Hienosti toimi! Pitsikuvio Born Pretty Storen laatasta BP-02.  Imperial kynsissä Wiino Shopin kultaiset glitterit. Päällyslakkana Faby Top Coat ( saatu ).


 P2150055.ORF

Imperial on ihana, kuten Papukin totesi. Huomasin että keksin saman otsikon ihan sattumalta. Mutta ehkä ei olla ainuita ihana Imperial -faneja, löytyykö muilta tätä?

46 kommenttia:

  1. Haha, meillä oli näköjään molemmilla tänään Imperial-päivä! :D

    VastaaPoista
  2. Multa löytyy tää kanssa ja muutama muukin PPn lakka. :) Ostin facen merkkilakkakirppikseltä. Tää on kyllä ehdottomasti mun lemppari niistä kaikista! On vaan niin pirun nätti. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on ja harmittaa nämä kakat kuvat suoraan sanottuna. Meinasin jättää julkaisematta mutta menköön...lakataan joskus uudemman kerran ja paremmilla kuvilla :)

      Poista
  3. Siis Imperial oli mun ihan ekoja himotuksia PP:ltä mutta kun en saanut sitä ekasta erästä niin en vaan ole tilannut sitä jälkeenkään, aloin mököttää :D Kyllä sen nimi vieläkin himotuslistalla on, ehkä pitää laittaa toimeksi. Kaunis lakkaus ja ihqu pitsileima <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt tätä saa ennakkotilauksesta :) on niin nätti että tämä pitää omistaa! Kiitos :)

      Poista
  4. Imperial-fani ilmoittautuu! Pitäisikin taas lakata tällä ihanuudella :). Mä katoin eka, että sulla on keltainen glitter pikkurillissä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin katsoin tuota kuvaa että juuri taitaa valo osua tai sitten johtuu kuvan muokkauksesta että muuttui keltaiseksi ;D

      Poista
  5. Näyttää kyllä aikas maukkaalta tuo lakka :)

    VastaaPoista
  6. Oii ku on kaunis lakka! Nuo on kyllä kaikki PP lakat uniikkeja ja kauneita, jotka oon nähny toisten blogeista. Ihanat kynnekki oot tehny! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Picturet on ihania, parasta niissä on tuo uniikki kimallus ja lakat on muutenkin laadukkaan tuntuisia :)

      Poista
  7. On se kyllä kaunis lakka! Ainoa vaan että se on ihan h*lvetillisen vaikea saada näyttämään kuvissa oikeanlaiselta. :) Picture Polish on ehdottomasti munkin suosikkimerkkini indiemaailmasta, KBShimmerin ohella. Sääli että ne käy kukkaron päälle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Ihan totta, harmittaa vähän nämä huonot kuvat :( meinasin vielä eilen poistaa mutta tein aika työn ja en jaksanut alkaa tehdä uusiksi koko kynsiä. Kalliita kyllä ja pitää miettiä pitkään ostamista :) KbShimmereistä haluaisin vielä jotain parempia, ehkä sen rusinalakan ja jotain muita kivoja kun niitä lumihiutalelakasta jäi kyllä paha maku suuhun :)

      Poista
  8. On kyllä tosissaan ihana lakka, mutta vielä ihanemmat lakkaukset! :)

    VastaaPoista
  9. Todella upea lakka ja upeat kynnet! :) Mä kanssa hetki sitten hankin tuon Imperialin ja kyllä se on ihana!!

    VastaaPoista
  10. Tämä näyttää aivan upealta lakalta. Tykkään hirveästi indie-lakoista, joissa on tähän tapaan glitteriä ja shimmeriä vaikka muille jakaa, niin ei välttämättä tarvitse koristella kynsiä muuten. Ja pääsen silti creme-maniastani hetkeksi irti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäkin oli niin ihana että eipä tarvitse välttämättä koristeluja :) tykkäisit varmasti! Onhan nämä shimmer-glitter sekoitukset ihan mahtavia ja antavat enemmän kuin pelkät cremet. Vaikka tykkään kyllä cremeistäkin <3

      Poista
  11. Upea lakka kyllä. <3 Kauniit on lakkauksetkin. :)

    VastaaPoista
  12. Näin nämä kynnet instagramissa ja ihan hätkähdin että onko nämä minun, kun oli niin mun värinen lakka :D En ehkä kuvittele olevani ihan sun tasolla tässä lakkaharrastuksessa, mutta väristä tuli ensimmäisenä sellainen mielikuva :) Yritän nyt vaan olla ostelematta lakkoja, kun lähden neljän viikon päästä Pariisiin, jossa saattaa olla jotain hankittavaa kenties mahdollisesti... Olen jo tehnyt sotasuunnitelman, miten saan pelkillä käsimatkatavaroilla ängettyä sen litran pussin mahdollisimman täyteen kynsilakkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih aika hauska juttu :) eikä mitään "minun tasolla" -juttuja nyt, täällä on aika paha blogimasennus menossa eikä täällä ruudun takana huvita mikään. Aamusta asti yrittänyt lakata enkä saa tartuttua pulloon. Vai onko se tämä loma joka laiskistuttaa ;) tosi ihanaa matkaa Pariisiin! Voi vitsit! Ihan kadehdin olla näin saamaton joka ei saa aikaiseksi lähdettyä yhtään minnekään ikinä :)

      Poista
  13. Näiden kanssa kyllä hommaa tosiaan karkaan käsistä, mullakin on jo kolme PP:ia. :D Tosi nätti lakka tuo imperial.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Imperial on ihana :) nyt yritän hillitä itseäni enkä halua ostella lakkoja vähään aikaan kun on ostomorkkis muutenkin...

      Poista
  14. The name suits perfectly this magnificent polish. Love the combination you made, it is a very elegant mani!

    VastaaPoista
  15. hahaa, ei voi olla totta! mulla on kans imperial kynsillä parhaillaan, vieläpä hyvin samanhenkisellä koristelulla :D
    postausta niistä tulee tosin vasta lauantaina, mutta olipa hauska sattuma!
    imperial on kyllä upea, ah<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä :D Imperial tuntuu olevan hyvin suosittu :D sä olet varmasti keksinyt jotain ihan uskomatonta, tulenpa sitten kurkkimaan ;)

      Poista
  16. Kaunis lakka, ja ihanat koristelut! Oih <3

    VastaaPoista
  17. Olen se ano joka vähän aikaa sitten kirjoitteli etsivänsä täydellistä violettia ja tilasi Imperialin (jos muistat :)). Pettymyksekseni täytyy todeta että mä en tykkää :( Ei se ollutkaan niin sininen ja neon kuin olin toivonut. Sun kuvissa se on lähellä sitä sävyä, jota hain, mutta omilla kynsillä livenä se ei näytäkään yhtään niin hyvältä. Luonnossa se on paljon tummempi ja punapohjaisempi... lähtenee kiertoon. Ärsyttävää pientä kärkikulumaakin tuli nopeasti, joka on tällaisessa tummassa lakassa erityisen häiritsevää. Plussaksi täytyy kuitenkin mainita hyvä levittyvyys ja peittävyys, ja onhan tuo pullo aivan älyttömän söpö!

    Violetit ovat käsitykseni mukaan lähes mahdottomia kuvata totuudenmukaisesti. Onko Imperial sinusta kuvissasi sinisempi ja vaaleampi kuin oikeasti livenä? (Kysyn vain sulkeakseni pois sen mahdollisuuden että mun Imperial olisi jostain epäonnistuneesta tuotantoerästä :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kyllä ja odotinkin sinua kommentoimaan :) voi harmi ettet tykännyt! On oikeasti tosi hankalaa valita lakkaa nettikuvien perusteella. Siksi harmittelin näitäkin kuvia kun lakka ei näytä ihan oikealta. Violetit ovat vaikeimpia kuvia koska vääntyvät jostain ihme syystä sinisemmäksi.
      Kyllä, nämä kuvani eivät näytä oikeaa väriä. Näyttää liian siniseltä ja vaisummalta. Heti kun katsoin lakkaa linssin läpi, se muuttui siniseksi enkä saanut muokattua oikean väriseksi. En usko että on epäonnistuneesta tuotantoerästä. Ihan helpoin olisi ostaa livenä kun näytöt vääristävät ja Imperial on ihan mahdoton kuvata!

      Poista
    2. Niinpä, lakkojen kanssa tulee aina välillä yllätyksiä vaikka olisi tietokoneen näytöltä katsonut tuhannet swatchit :) Ei kenenkään kamera kaikkeen pysty eikä varsinkaan violettien kohdalla :D Eipä tuolle mitään voi, pullo olkoon vaikka sitten koristeena ;) Kiva kuitenkin että sä tykkäsit, onhan tämä uniikki lakka!

      -sama ano

      Poista
    3. Lahjoitat kaverille, käytät varpaankynsissä? Myyt Facen merkkilakkakirppiksellä, kaupaksi se varmasti menee! Mulle väri sattui olemaan mieluinen, onneksi :) näin hintavissa lakoissa ei niitä huteja halua.

      Poista
  18. Vau! Taas näyttää paremmalta kuin niitten omissa kuvissa. Tekee mieleni tilata taas PP:sia , lopeta näitten esittely =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisää on tulossa, buhahaa!! Kunhan pentu kasvaa niin ota tytöt mukaan leikkimään. Voin lakata Pp kynnet sulle :)

      Poista
  19. Upea lakka! Käytätkö tällaisen alla peel offia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tällä kertaa ei ollut peel offia, ei ollut mitenkään pahimmasta päästä poistaa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3