tiistai 24. helmikuuta 2015

Je Ne Sais Quoi

Käyn säännöllisesti läpi Helmereitä, onko siellä ylimääräisiä lakkoja tai sellaisia joita en käytä. On myös lakkoja joista on jäänyt paha maku suuhun ja mietin tuleeko sillä enää lakattua. Delush Polishin Je Ne Sais Quoi on ollut pari kertaa käytössä mutta tuntuu etten enää tykkää tälläisestä. Pahin pinkkikausi on mennyt ohi ja haluan vain koko ajan lakata tummilla...

Tuli kokeiltua sitä vaaleanpunaisen lakkatikun päälle. Minä en ole tikuttanut lakkojani, miksi muuten pitäisi? Miksi te tikutatte lakkanne? Mutta sattui nyt olemaan lakattuja tikkuja. Tikutan joskus blogijuttuja varten mutta heitän ne yleensä roskiin enkä säilyttele.


Delushin Je Ne on kermapohjainen vaalea lakka. Glitterit ovat erityisen kivoja; pieniä ja keskikokoisia pyöreitä vaaleanpunaisia sekä minttuja ja lisäksi isoja holopalloja. Kauniit värit valittu vaaleaan crellypohjaan. Vähän raidoittuva lakka kuitenkin ja saisi kerrostaa. Tikulle kokeiltuani huomasin että tämähän on eri kiva vaaleanpunaisen päällä. Näyttää ihan erilaiselta kuin muistelin ja siitä tulikin into käyttää tätä taas. Pitää vähän ohentaa ja putsata pullonsuuta, reissussa rähjääntyy eikä tämä lakka ole enää ihan uudenveroinen.

 P2110050.ORF

Je Ne taitaa jäädä kokoelmaani koska kynsistä tuli eri kivat. Pinkkiä yleisvaikutelmaa halusin lieventää melko peittävillä leimauksilla. Näistä tuli taas vähän itämaiset, ei ole vaikea arvata mikä on lempisuuntani koristeluissa ;)


Toivottavasti tykkäsitte! Mulla on ollut vähän tunne että kohta joku hermostuu kun on ollut aika paljon meikkijuttuja mutta saanpahan meikki-ihmisiäkin kommentoimaan ;) ja ei hätää, kynsiä on tulossa ihan yllin kyllin tällä viikolla!

Käytetyt tuotteet:
OPI Lucky Lucky Lavender
MoYou laatta Suki 05

*-merkityt tuotteet saatuja. 
 

34 kommenttia:

  1. Höpsis kuka voisi meikkijutuista hermostua? 😉
    Itse koen tikuttamisen niin että niiden avulla oikeasti näen mnkä värisiä lakat oikeasti ovat. Valitsen usein lakan tikun perusteella en pullon tikkujen avulla näkee myös mitkä värit sopii yhteen.
    On muuten söpöt kynnet 💜

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) tuo kai se olisi tärkein syy. Voisi aina vertailla! Hirmu homma olisi vaan tikuttaa kaikki :D kiitos :)

      Poista
  2. samasta syystä minäkin olen tikuttanut, jotta voi vertailla ja näkee lakan todellisen värin. Olihan se melkoinen homma, vaikkei mulla ole kuin vajaa sata lakkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Entäs kun on jotain viisi sataa? Voisi olla melkoisen huumaava lakan haju talossa :D

      Poista
  3. Tuo lakka näyttää ihan mun tyyliseltä. Rakastan tuollaisia jellyglittereitä, ja vielä vaaleanpunaisina erityisesti <3

    Minäkin itseasiassa oon tikuttanut vähän reilun 200 kappaleen kynsilakkakokoelmani. Oli helppo homma kun tein joku 10-20 tikkua illassa samalla kun katselin telkkaria.
    Tikuista on helppo hakea inspiraatiota, kun tuntuu että ideat on lopussa eikä oikein tiedä mitä haluaisi kynsille tehdä. Lisäksi on helppo etsiä yhteensopivia värejä. :) Ja saada käsitys koostumuksesta ennenkuin lakkaa ensimmäistä kertaa jollain uudella lakalla! ;) Hyötyjä riittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäisit varmasti tästä :) kuulostaa kyllä hyödylliseltä! Tietysti kyllähän se kivaa iltapuuhaa olisi telkkarin katselun lomassa :)

      Poista
  4. Meikkijuttujakin on tosi kiva seurata, ei haittaa yhtään! :D Mutta on ne kynsipostauksetkin ihania!

    VastaaPoista
  5. Vitsi mä tykkään näistä sun itämaisista kynsitaiteiluista :). Mä selitän itselleni tikuttavani edellämainituista syistä mutta oikeasti mä vaan tykkään lakata niin paljon, että otan minkä tahansa tekosyyn lakata (vaikka sitten muovinpalasia). Vielä on savottaa jäljellä muutaman merkin edestä (esim. kaikki Color Clubit), joten haisua riittää täälläkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kuulostaa ihanan pakkomielteiseltä, jäisin varmasti koukkuun!

      Poista
  6. Tikulle lakatessa pääsee ensin tutustumaan lakan koostumukseen ja todelliseen sävyyn, ja sitten kun se kokoelma on niillä tikuilla, se helpottaa elämää ihan huomattavasti. Tikuilta löytää dupet nopeasti, jolloin voi karsia huonomman/huonommat pois, ja samaten yhteensopivat värit on paljon helpompi löytää tikuilta kuin pulloista, varsinkin kun lakat eivät tosiaankaan aina ole kuivuessaan sen värisiä kuin pullosta voisi kuvitella. Tikut mahtuvat paljon pienempään tilaan kuin lakkapullot, joten tikuilta koko lakkakokoelmansa hahmottaa paljon helpommin kuin Helmeriä penkomalla. Tässä nyt muutama syy noin niin kuin aluksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutama erittäin hyvä syy :) itse vielä keksin lisäksi että voi kokeilla erilaisia koristeluja ja glittereitä, mikä sopii minkäkin päälle. Jos haluaa tuhlailla tikkuja kuten minä :)

      Poista
  7. Söpöt kynnet ja söpö lakka!

    VastaaPoista
  8. Mä tikutan aina kaikki lakat. Samalla nään heti koostumuksen, peittävyyden ja sitten tikkujen kanssa pystyy paremmin vertailemaan sävyjä ja kokeilemaan eri yhdistelmiä. Tikut on eroteltuna värien mukaan.

    VastaaPoista
  9. Ihanat! Tuli heti mieleen Tehosekoittimen Hetken tie on kevyt biisi, jossa lauletaan kirsikankukista. :) Jotenkin pohjaväri on just kirsikankukan värinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirsikankukat oli kyllä mielessä näitä tehdessä :)

      Poista
  10. Ihanat kynnet!

    Mä oon kans tikuttanut kaikki lakat ja aina uudet lakat lakkaan tikulle saman tien kun ne saan käsiini. Tikut oon lajitellu väreittäin ja siit on tosi helppo vertailla mitkä värit sopii yhteen! Ja lakat on helpompi valita tikkuja tutkimalla kun pulloja penkomalla, varsinki ku välillä lakkaan muidenkin kynsiä ni ei tarvi kaivaa kaikkia lakkapulloja esiin :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä aina vertaan pullon perusteella. Tietysti jos nuo tikuttaisi, löytäisi ehkä kaikkia ihania lakkoja ja muistaisi mitä ihanuuksia omistaa :)

      Poista
  11. Mie tikutan myös sen takia, että näen peittävyyden, koostumuksen ja sen oikean värin. Miulta loppui nyt tikut ja onkin pitänyt kurkkailla nettisivuilta peittävyyttä :D Osa lakoista menee heti tikuttamisen jälkeen myyntiin, jos peittävyys on susi esim. creme ei peittäisi jostain syystä edes kahdella kerroksella. Tosin myyminen on nykyään vaikeaa, kun postit nousi, niin olen viskannut setteinä huuto.nettiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosi hankalaa myydä tai ostaa kun postit on ihan älyttömät :/ pitää myydä könttinä tai antaa kavereille.

      Poista
  12. Olen ihastellut tuota Je Ne Sais Quoi-lakkaa joskus jonkun muunkin blogissa, minusta se on aivan ihana! En ole vaan tullut hankkineeksi koskaan. Niin ja meikkijutut on todella kivoja, vaikka en aina ehdikään niihin kommentoida!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kiva kun kävit nyt kommentoimassa. Je Ne kannattaa hankkia jos on jäänyt kuumottamaan ;)

      Poista
  13. Moikkelis, pinkki on AINA jees!
    Blackie on muuten vastannut haasteeseesi.
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
  14. Tikutan tikutan, helpompi vertailla mikkä sopii ja mitä laareissa on kun ei muista. Kauniit kynnet ja tykkään kuvioista, meikkihommat ei mua ainakaan haittaa yhtään vaikken mikään meikkimonsteri olekkaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3