torstai 26. helmikuuta 2015

Faby Red

Tänään minulla on testissä itsellekin uusi merkki josta en ollut ennen kuullut. Oletteko te kuulleet Italiasta tulevista Faby -kynsilakoista? Tämä laadukkaan merkin ylpeydenaihe on mahtava pigmentti, hyvä pysyvyys ja käytettävyys. Fabyllä on laaja skaala lakkavärejä ja erilaisia hoitotuotteita sekä oheistarvikkeita kynsiharrastukseen. 

Mikä mahtavinta, lakkoja ei ole testattu eläinkokeilla ja lakat ovat 5-free / TPO free. Otin ihan mielenkiinnosta sarjaa kokeiluun. Minulle valittiin klassikkosävy; punainen Faby´s Red. Aluslakoista sain A,C ja E-vitamiineja sisältävän Oxygen aluslakan. Päällyslakkana ihan normaali Top Coat.


Oxygen aluslakka on väriltään haaleaa pinkkiä. Suojaa ja kosteuttaa luonnollista kynttä ja antaa hyvän pysyvyyden kynsilakalla. Fabyn aluslakka on hyvin ohutta ja laitoinkin sitä kaksi kerrosta. Kynsilakka tuntui levittyvän tämän päälle erityisen hyvin, täytyy ihan kokeilla muidenkin ehkä vähän hankalasti levittyvien aluslakkojen kanssa.

Faby´s Red on klassinen punainen cremelakka. Täydellisen tästä tekee erittäin hyvä pigmentti, lakka peittää jo yhdellä kerroksella! Koostumus on hyvin ohutta mutta peittävää. Ei valu kynsinauhoille ollenkaan ja tällä oli hirmu helppo lakata. Varmasti pysyykin hyvin koska lakkakerrokset kynsillä ovat todella ohuita eivätkä pääse paksuuttaan lohkeamaan. Täytyy tunnustaa että olen tottunut paksumpiin kerroksiin, paljon käyttämäni Trindin Nail Repair aluslakka on paljon paksumpaa kuin Fabyn aluslakka. Mutta eihän ohuempi lakkakerros ole paha asia, makuasioita!

 P2140007.ORF

Top Coat on samanlaista, erittäin ohutta koostumukseltaan ja laitoinkin sitä kaksi kerrosta. Tämä ei ole pikakuivattavaa mutta kuivuu n.viidessä minuutissa ihan kuivaksi ohuen koostumuksen ansiosta. Antaa kynsille erityisen kauniin kiillon. Hyvä perus päällyslakka uv-säteilyä vastaan. Piristä lakkaustasi lisäämällä tätä päivän-parin päästä yksi kerros lisää. Tämä ei levittänyt leimauksia kunhan antaa leimausten kuivaa pari minuuttia ja varoo koskettamalla siveltimellä leimaa.


Kynnet koristelin kelmutus tekniikalla. Käytin kimallemustaa OPI Baby It´s "Coat" Outside lakkaa. Sivelin lakkaa paksulti mainoslehden päälle. Otin pienen palloksi puristellun elmukelmun, töpsötin siihen vähän lakkaa, töpötin ylimääräiset mainoslehdelle ja siitä vaan töpsötin mustaa lakkaa kynsille. Mieluummin kerralla liian vähän kuin liikaa! Leimasin kuvat valkealla Konad lakalla m54 laatasta. Oli hyvä valinta laittaa kimallemustaa töpötykseen, sen tuo kivan hennon kimalteen manikyyriin.

 P2140006.ORF

Mikä oli lopullinen tuomio Faby lakoille? Valikoimassa on huimat pari sataa eri väriä mutta tämän yhden perusteella testaisin mielelläni lisää. En ole varma, onko näitä ollut I Love Me-messuilla? Kuitenkin jos törmäätte, kannattaa tutustua. Fabyn lakkapullot ovat hyvän mallisia, korkki hieman kulmikas josta saa hyvän otteen. Suti on laadukas, jämäkkä ja normaalin mallinen. Kokoluokkaa Color Club, pakkaa lakkaa sisäänsä kuin Essien pyöreä suti. 

Faby kynsilakkoihin voit tutustua lisää Kauneutta.com verkkokaupassa. Alus- ja päällyslakat sekä kynsilakat maksavat 15 e / kpl. Pullokoko 15 ml.

23 kommenttia:

  1. Love it! Love the base color used and the design is simply pretty as well. This is a one of a kind mani. Great job girl!

    VastaaPoista
  2. En oo kyllä törmänny aiemmin mutta italialaiset osaat kyllä asiansa, oli sitten kyseessä melkein mikä tuote vaan :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat punaset herkkukynnet, käynpä kurkkimassa valikoimaa :)

    VastaaPoista
  4. Aaah, ihanan klassinen punainen. Uskomatonta, mutta kokoelmastani puuttuu juuri tuollainen. :D Tosi kauniit kynnet, kuten aina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) ei voi olla totta, miten sulta voi punainen puuttua ;D mulla on montakin mutta harva käyttäytyy niin malliikkaasti kuin tämä. En voi sietää kynsinauhoille valuvia punaisia. Tässä on niin jämäkkä, ohut ja valumaton koostumus että oli ilo lakata :)

      Poista
  5. Oho, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta merkiltä! Pitääkin tutustua :) Kauniit on muuten nämä lakkaukset muutenkin :)

    VastaaPoista
  6. Pakko sanoa, että tykkään tuosta pullon mallista, jotenkin symppis pallura. :D Kauniit kynnet, ehkä aavistus samaa henkeä kuin niissä "kirsikankukka-kynsissä", mutta näistä tuli heti eri fiilis, kun on eri värit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih symppis pallura :D kiitos, jotenkin itsekin tykkäsin näistä. En olisi tykännyt vain punaisista mutta koristelut tekivät terää. Harvemmin nykyään pidän pelkkää kynsilakkaa ellei se ole joku megahieno :)

      Poista
  7. Oikein nätit kynnet ja näyttää tosi hyvältä sun kynsillä ihan peruspunainen. :)

    VastaaPoista
  8. Tuo aluslakka on hieno (: tuleeko siitä yhtään punakat kynnet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tule niin punaiset kuin kuvittelisi :) aika luonnollinen, ehkä ihan vähän sävyä :)

      Poista
  9. Mä tykkään, olin tosi ilahtunut näiden laaduista. Ja testiin valitsemani Webley tuntuu pysyvän kauemmin kuin se eilen esittelemäni Vincerò. :) Muutenkin ihan mielettömän kaunis sävy, nyt oikein harmittaa, että ottanut sitä shimmeristä lilaakin kevätkokoelmasta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyydät seuraavan kerran :) minustakin nämä on ihania ja yllätyin positiivisesti. Kun oli ihan outo merkki mutta nyt olen ihan rakastunut Fabyihin <3

      Poista

Kiitos kommentista <3