lauantai 14. helmikuuta 2015

Chevron Scaled Gradient Nails

Minä en tiedä mikä tälle tyylille on suomennos? Chevron scaled gradient, tämän nimen löysin tälle koristelutyylille. On pitänyt tätäkin kokeilla iät ja ajat, nyt päätin sitten yrittää jotain uutta. Vinyylit ovat olleet pikkisen taas unholassa mutta innostuin tilaamaan uusiakin. Keksitään taas niillä sitten lisää kaikkea kivaa!

P2040006.ORF

Kannattaa googlettaa, itsekin googletin tutoa että miten nämä tehdään. Tässä yksi tutorial. Aikaa kyllä meni, ei mitenkään nopea tyyli koristella. Pohjalakkana käytin China Glazen Light As Air lakkaa, hologrammilakkoina China Glaze Sexagon ja OPI DS Exclusive. Vinyylit tilasin Vinyt It Upilta. Minusta Vinyl It Upin vinyylit ovat pehmeämpiä kuin TeisMomin, tykkään näistä enemmän. Asettuvat paremmin kynsille eikä lakka sitten valu sinne vinyylin alle.

P2040004.ORF

Jos yksinkertaisesti selitän niin tein näin: alle kynsilakka. Anna kuivua. Tuputa kostealla meikkisienellä kynnelle puoleenväliin purppuraa ja hopeaa lakkaa. Laita kerros pikakuivattajaa. Kiinnitä nail vinyls tarra melkein puoleen väliin kynttä, niin että näkyviin jää kivasti hopeaa ja purppuraa. Suojaa kynnen alaosa maalarinteipillä. Tuputa kynnen yläosaan sama kuvio kuin alaosaan. Poista tuoreeltaan teipit ja vinyyli ( varovasti ). Ta-daa nyt kuvio on muodostunut. Sitten vaan kerros pikakuivattajaa. Ja jos haluat niin toista vielä kärkeen. Käytin itse kahdessa osassa vinyyliä. Kuulostaa tyhmältä selitettynä, video kertoo enemmän :)


Mun mielestä tosi nätit kynnet. Näissäkin on taas ihan taivas rajana, ehdottomasti kokeiltava muitakin väriyhdistelmiä :) nämä ovat vain ensimmäiset kokeilut, paremmatkin olisi varmasti voineet olla mutta minä tykkään. Stiletti- ja pitkäkyntiset...te varmasti saatte aika monta vinyyliä menemään, näihin lyhyisiin, juuri lyhemmiksi leikattuihin mahtui vain yksi mutta ehkä seuraavan kerran toinenkin ;)

IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE LUKIJOILLENI, OLETTE IHAN PARHAITA JA ETTE USKO MITEN ILAHDUTATTE MINUA AINA KOMMENTEILLA!! Vakkarilukijoista on tullut ihan kavereita mulle ja nytkin on yksi juttu josta en malttaisi olla kertomatta ja odotan vaan että pääsen jakamaan sen kanssanne ja juttelemaan asiasta :) minua ilahduttaa kun näen tiettyjen nimimerkkien kommentoivat esimerkiksi kissajuttuihin kun saadaan aina keskustelua aikaan.
Muutenkin kaikki tutut lukijat olette tulleet tärkeiksi! *halaus* teille kaikille, ilahdutatte aina minua kun jaksatte kommentoida :)

35 kommenttia:

  1. Hyvää ystävänpäivää ja nää on upeet!

    VastaaPoista
  2. Ihanat ja hyvää ystävänpäivää ♥

    VastaaPoista
  3. Voi miten hienot kynnet. Vaikka blondi ei ihan tajunnut ohjeita ... 😁
    Ihanaa ystistä myös sulle. Tunne on molemminpuolinen. Olet mun jokapäiväinen aamukahvi ystävä ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Video selventää, selitettynä kuulostaa liian monimutkaiselta :) Hyvää ystävänpäivää ♡

      Poista
  4. Mun pää lyö ihan tyhjää, enkä vieläkään tajunnut tekstin jälkeen että miten ihmeessä sait tuon kuvioinnin aikaiseksi :D Ehkä pitää lukea ohjeet vielä joskus uusiksi ja ajatella eri kautta. Ehkä joku video auttais asiaa myös :)

    Hyvää ystävänpäivää sullekin ü

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa tekstissä on linkki videoon, tosi hankala selittää :D itsekin katsoin videota ihan vaihe vaiheelta. Hyvää ystävänpäivää ♡

      Poista
    2. Heidi, tätä ei sitten edes kuvitella haasteeseen :D

      Poista
  5. Ihanat!
    Nää on taas näitä lakkauksia mitä on monta kertaa miettiny että pitäis kokeilla.. :D
    Hyvää ystävänpäivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kannattaa kokeilla! Hyvää ystävänpäivää!

      Poista
  6. Hyväää ystävänpäivää!
    Ja ihanat kynnet!

    VastaaPoista
  7. Sievä lakkaus uniikeilla lakoilla. Hyvää ystävänpäivää! :)

    VastaaPoista
  8. Mun tarvii kanssa kattoo toi video, koska nää on mageet! Ihanaa ystävänpäivää myös sulle <3

    VastaaPoista
  9. Voi mun on myös pitänyt joskus kokeilla tällaisia kynsiä, nämä on ihanat! Hyvää ystistä myös sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt jään odottelemaan millaiset saat aikaan! Hyvää ystävänpäivää ♡

      Poista
  10. Tosi upeat kynnet! Ja hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  11. wau, mitkä kynnet ! itsekkin olen instassa ulkomaalaisilla käyttäjillä törmännyt samanlaiseen koristelutyyliin, on kyllä upea! hyvää ystävänpäivää <3

    VastaaPoista
  12. Hienot! Ja hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
  13. Kääk miten hienot! Tulee ihan mieleen joku hieno kangas :). Ihanaa ystispäivää sulle ja kisuille <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Malle <3 Ihanaa ystävänpäivää sinulle ja pupuille <3

      Poista
  14. Kauniit on kynnet, ja varmasti työläät tehdä :o Hyvää ystävänpäivää sinullekin, päivän myöhässä. Blogiasi on aina ilo lukea. ^_^

    VastaaPoista
  15. Voi että, erittäin myöhästyneet hyvän ystävänpäivän toivotukset sinnekin! Tässä viikon ajan olo on ollut melkoisen ailahteleva ja suorastaan kamalan huono, joten kommentointi kaikkiin ihaniin blogeihin on jäänyt, mutta nyt kun hetkeksi jaksoin koneelle istahtaa on tottakai pakko selata kaikki läpi! Aivan mahtavat nämä kynnet, pitää pistää korvan taakse tämäkin tekniikka, jahka joskus vinyyleitäkin saan tilattua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nena Sofia ♡ vinyylit on kivoja, antavat paljon mahdollisuuksia erilaisiin koristeluihin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3