lauantai 21. helmikuuta 2015

ABC: H niinkuin Hip-Anema

Tämä minun aakkoshaasteeni alkaa olemaan surullisenkuuluisa. Niin innoissani tätä aloitin tekemään mutta viime merkintä on taas syyskuulta. Puuh. Lakkakin on ollut valittuna kuukausia mutta kun on koko ajan jotain uutta ja kiinnostavampaa..

Nyt itseä niskasta kiinni! Hip-Anema on vieläpä niin ajankohtainen värikin! Se oli muuten kevättä, ehkäpä tätä ajankohtaa kun sain blogin kautta Essien kokoelman Madison Ave-Huen. Se olikin kautta aikojen yksi kivoimmista Essie kokonaisuuksista, nätit värit ja vieläkin laadukkaammat cremelakat. 

P2090074.ORF

Hip-Anema jäi mieleen erityisen hyvänä lakkana. Klassisen kaunis punainen joka peittää jo yhdellä kerroksella. Näissä kuvissa kaksi koska kärkiraja jää helposti kuultamaan pitkissä kynsissä. Tämä on muuten vähän sellainen tomaatinpunainen, muistelin olevan punaisempi. Mutta ei siis haittaa, punaisia on monenlaisia ja mulle on tärkeintä että lakka käyttäytyy laatulakan tavoin. Mutta älä päästä kynsinauhoille, tämä on todella ärsyttävä siivota! Poistaessakin sottaa joka paikan kuten punaiset yleensä.


Päätin heti että lakkaan tällä kaikki kynnet enkä ala mihinkään skittlette juttuihin. Postissa sattuikin tulemaan Born Pretty Storen pitkään odottamani yhteistyökirje. Uudet ihanat koristeet innostivat leimaamaan. Kokeilin ensi kertaa Born Pretty Storen pitkän mallisia laattoja, tämä on laatta L005. Hyväntuntuinen, vanu ei jää kiinni eikä tämä raavi vaan kuvio nousee kuten pitääkin. Helppo laatta käyttää, sanotaan näin! Kuvoiden koko on 1,7 cm x 1,5 cm. Mulla on nyt lyhyehköt kynnet kun toissapäivänä lyhensin. Kuvio oli siinä ja siinä, vähän piti leimata vinottain. Tässä laatassa on monta kivaa kuviota, olisin voinut itsekin ostaa tämän laatan ( sain tämän siis yllärinä muiden tuotteiden mukana ). 

P2090081.ORF

Leimasin China Glazen Sci-fi lakalla. En muista olenko lähiaikoina leimannut hopealla punaisen päälle. Mietin ensin miten se toimii mutta vitsit, se toimii hyvin! Laitoin nimettömään hopeat niitit, olen joskus ostanut ne Born Pretty Storesta, tässä linkki niitteihin. Hopea toimii hyvin punaisen kanssa! Muutenkin tuli kivat kynnet, onneksi jatkoin ABC -teemaa kun jäi niin hyvä fiilis näistä kynsistä :)





Löytyykö teiltä näitä isoja laattoja, kannattaako hankkia lisää? Koodillani UML91 saat 10% alennuksen Born Pretty Storen tilauksesta ;)

34 kommenttia:

  1. Vitsi mitkä tomaatit! Upea sävy kyllä punaiseksi ja nuo hopeiset koristeet käy todella hyvin. Mä haluaisin näitä laattoja kanssa itselleni. Mä en enää jostain syystä jaksa noita pieniä pyöreitä laattoja, kun niissä laatu on aina mitä sattuu. Näissä suorakulmaisissa on jotenkin aika parempi laatu, on ne sittten MoYoun tai BPS:n. Ehkä näitä pitää muutama kotiuttaa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih tomaatit :D mulla yksi pyöreä BPS laatta ja siihen jää vähän vanu kiinni. Tähän ei jää ja laatu on ihan moitteeton :) kuviot ehkä vähän pieniä mutta pitää leimata silloin kun kynnet on lyhyemmät ;)

      Poista
  2. No nyt on puniasta, ihan tosi hienot! Ihanan pirtsakat, tykkään!

    VastaaPoista
  3. Wouu on kyllä tosi kaunis lakka vaikka onki melko peruspunanen. :D On silti jotenki erikoisen näkönen. Ja tosi nätskät koristelut, yksinkertaset mut ihanat! Ja oih tuo laatta, pitäs kyllä ite hankkia kunnon leimausvälineet ku on niin paljo erilaisia laattoja..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Hip-Anema on aika perusväri mutta silti siinä on minustakin jotain jännää. Ehkä juurikin vähän tomaattinen vivahde?

      Poista
  4. Laatta näyttää kyllä hyvältä, tarviipa laittaa korvan taa. Upea punainen väri tuossa lakassa. Tykkkkäänn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tässä laatassa on aika paljon kivoja kuvioita, ihan hyvä että yllärilaatta sattui olemaan mieluinen. Joskus jossain laatoissa kun ei välttämättä ole yhtään mieluisaa kuviota :)

      Poista
  5. On kyllä upeat kynnet ja tuo Hip Anema, kaunis punainen. <3

    VastaaPoista
  6. Kauniit kynnet! Mä en tiedä miksi muhun ei vetoa tuon lakan nimi, vaikka se nätti punainen onkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minusta tällä on ihan hauska nimikin, persoonallinen ainakin! Joskus en muista kokoelmani lakkojen nimiä mutta persoonallisemmat jää kyllä mieleen.

      Poista
  7. Vautsi, tosi makee lakkaus! Punaista pitäisi kyllä käyttää useammin, nyt olenkin vähän koittanut kunnostautua asian kanssa. Ennen varsinaista lakkausharratustani käytin punaista AINA, joten taisi tulla vähän yliannostus, enkä sitten käyttänytkään sitä pitkään aikaan. Nyt se tuntuu taas kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minä taas en ennen tykännyt punaisista, en sitten ollenkaan. Tuntui liian aikuiselta väriltä. Nyt punaisista käytän mieluiten vampypunaisia ja sellaisia viileän punaisia joissa on jotain kimalluksia seassa :)

      Poista
  8. Toi on kyllä tosi nätti punainen. Mulla on Essien Fifth Avenue, joka on varmaan aika lähellä tuota, joten en ole tuota sitten ostanut.

    Ja btw: et ehkä aikonut alkaa mihinkään skittlettejuttuihin, mutta teit skittleten siitä huolimatta... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö tämä olisi sellainen puolittainen skittlette? Kun en laittanut mitään aksenttiväriä :D googletin Fifth Avenuen ja näyttää aika samalta!

      Poista
  9. Vautsi, upean punainen lakka! Ja kauniit lakkaukset muutenkin, sopivan yksinkertaiset tällaisen voimakkaan lakan kaveriksi :)

    VastaaPoista
  10. ompa kauniit kynnet ! hip-anemasta tulee mieleen ketsuppi :D

    VastaaPoista
  11. Tosi kaunis lakkaus ja tuo lakka on aika mehukkaan värinen :)!

    VastaaPoista
  12. Minäkin haluan, mullakin on Hippi-lakka! Ja kokeilen hopiata sen kanssa , nam!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3