maanantai 9. helmikuuta 2015

Clarins Garden Escape kevätmeikki osa 1

Tässä katselen ulos kevätlookin meikki kasvoillani. Eipä uskoisi että nyt aletaan jo miettiä pastellia ja hempeitä kevätvärejä, lunta tulee täyttä päätä. En tiedä miten on siellä etelässä asiat mutta täällä susirajalla eletään ihan täyttä talvea. Mutta ei eletä tietämättä mitään maailmanmenosta tai kosmetiikkauutuuksista. 

Tämän kevään Clarinsin kokoelma on nimeltään Garden Escape. Sain maahantuojalta tuotteita blogiini esiteltäväksi ja mikä onnentyttö olinkaan kun ne kolahtivat postilaatikkoon. Minusta on tullut vähän sellainen Clarins -tyttö, olen kiintynyt sarjaan sitä enemmän mitä siihen olen päässyt tutustumaan. LivBoxissa tule myös melko usein Clarinsia, se on hieno juttu että pääsee tutustumaan myös ihonhoitotuotteisiin kosmetiikan lisäksi.


Kuten tiedätte, fanitan ja keräilen Diorin viisikko luomiväripaletteja. Diorillakin kevään värimaailmana on vihreää ja pinkkiä. Joskus kuitenkin tympii Diorin värien kierrätys vuodesta toiseen. Lisäksi liki 70 e maksaminen luomiväristä hirvittää. Ilahduin kun näin Clarinsin kevätpaletin sisältävän vihreitä luomivärejä.


Garden Escape paletti sisältää kuusi väriä; valkean, tumman metsänvihreän, armeijanharmaan vihreän, korallisen pinkin, vaaleanpunaisen ja taupen. Garden Escape paletin värejä voit käyttää kuivana tai kosteana. Voit myös sekoitella värejä keskenään erilaista meikkien luomiseksi. Eniten paletissa ilahduttaa hinta; kuuden värin luomiväripaletti maksaa 48,80 e. En voi sanoa pahan hintaiseksi. 


Paletti on ihan jumalaisen kaunis ja tuntuu ettei siihen viitsi edes koskea. Tätä vaan jaksaisi ihailla ihan loputtomasti. Kyllä meikkituote voi sitten olla ihana!!
Pakko oli kyllä ottaa tätä testiin, onhan se kiva meikkailla uutuuksilla. Vaikka joku ihme hamsteritapa se on että ei halua särkeä kaunista pintaa siveltimen kosketuksella, voisiko tämän laittaa vaan vitriiniin koriste-esineeksi :) ?


Paletin värit ovat kermaisia, helposti työstettäviä, maltillisesti hohtavia ja helposti häivyttyviä. Värit liukuvat kauniisti toisiinsa ja tällä meikkaaminen on helppoa. Käytin meikissä pohjustajana MUFE Eye Primer + MAC Paint Pot Painterly yhdistelmää. Garden Escape paletin väreillä saa aikaan halutessaan voimakkaampaa tai kevyempää meikkiä. 

P2040026.ORF

 Ja tämä paletti on punatukkaisen paletti, vihreä on niin mahtava punaisen kanssa! Meikkaan joskus ihan räikeällä myrkynvihreällä mutta joskus voi ottaa vähän iisimmin ja Clarins on tähän kyllä ihan omiaan.

P2040048.ORF

 Meikissä luomen sisäpuolikkaalla korallipinkki. Lopulla luomea armeijanvihreä. Varjostusta loin taupella ja metsänvihreällä jota myös alaluomella.

Rajauksena Lumenen musta Blueberry eyeliner, ripsivärinä Rimmelin käärmeripsari ja sisärajauksessa musta Maybellinen MasterDrama. Kulmissa Clarinsin kulmapaletti.

Muut meikissä käytetyt tuotteet:
Meikkivoide Clarins Everlasting Foundation Whey
Puuteri Benecos Natural Compact Powder
Poskipuna Clarins Sweet Rose
Huulet Clarins huuliöljy Raspberry

Mun on pakko pätkäistä tämä postaus kahteen osaan. Muuten alan jaaritella liiaksi :) Jatkoa on luvassa vielä tällä viikolla. Esittelen Everlasting Foundation meikkivoiteen ja tämän Garden Escape kokoelman kakkososassa poskipunan ja huuliöljyn, mikä kumma se öljy oikein on?

Mitkä ovat sinun värisi kevätmeikissä? Alatko kaivata hempeämpää, ehkä vihreän vaaleampia ja kesympiä sävyjä?

30 kommenttia:

  1. OMG!!! This is soooo pretty! From the elegant and classy packaging to the beautiful colors in it, its def worth having. This I do not want to miss!

    VastaaPoista
  2. Tuo paletti on kyllä aivan ihana! Miten sitä edes raaskii käyttää kun siinä on nuo ihanat kuviotkin?!? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mietin pitkään mutta pakko oli korkata kun se kerran on esittelyyn tarkoitettu ;D

      Poista
  3. Ihana meikki! Haluaisin niiin tuon paletin itselleni, mutta saapa nähdä. :)

    VastaaPoista
  4. Vau miten ihanasti sopii sun hiuksiin! <3 Mä en oikein välitä käyttää kamalan hempeitä värejä keväällä käyttää, ei oikein toimi mun valkosen ihon kanssa omasta mielestäni. :D Että aika tummalla meikillä mennään. :)

    Täällä etelässä tuntui viikonloppuna että olisi ihan kevät, kun aurinko paistoi niin nätisti. Ei kyllä tunnu yhtään siltä että olisi vielä helmikuu. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iiny <3 kyllähän sinäkin käytät välillä vaaleampia, rohkeasti vaan kokeilet välillä ihan pastellinvaaleaakin. Voi näyttää tosi hyvältä kun laittaa kaveriksi paksut rajaukset ja nudet huulet :)

      Poista
  5. Nuo sun hiukset <3 Itse toisinaan haikailen sivusiilin perään, mutta nyt ku oon saanut kasvatettua sen pois ei millään viitsisi aloittaa alusta kasvatusrumbaa :D Ja vihreä on kyllä punatukkasen väri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi <3 kyllä, olen miettinyt että jos joskus haluan taas kasvattaa niin miltä tämä näyttää...nykyiseen olen tyytyväinen, ihan on mun tyylinen ja värinen :) vihreä kyllä toimii, ihan monissa eri sävyissä, kirkkaana tai hempeämpänä.

      Poista
  6. Ihana meikki ja joo toi paletti on niin upea, että olen toistaiseksi tyytynyt ihailemaan sitä hiljaisuuden vallitessa, mutta pakko se on kohta korkata. :D Mä olin myös yllättynyt tuosta hinnasta, se on edullinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Diorit näkyivät jo ylittäneen 70 euroa. Tässä saat kuusi väriä alle viiden kympin. Ja korkkaa pian se, on kiva nähdä millaisia meikkejä muut tekevät. Kaikilla kun on se oma meikkaustyylinsä :)

      Poista
  7. Oi ihana paletti ja kaunia meikki. :)

    VastaaPoista
  8. On toi kyllä tosi kauniin näköinen paletti, en ihmettele ettei siihen tee mieli koskea..! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kivan näköinen. Ei olisi malttanut koskea! Kultainen ulkoasu tuo sitä luksusta meikkaushetkiin :)

      Poista
  9. Ooh, todella hieno meikki! Vihreä ja punainen ovat upea yhdistelmä. Sekä silmissä että hiuksissa edustettuna. Nam, nainen kuin karamelli! :)

    VastaaPoista
  10. Tuo rasia on kuin koru! Mä kyllä käyttäisin, mutta en laittaisi tuota rasiaa piiloon meikkipussiin. Pitäisin sitä avohyllyllä, jotta voisin ihastella sitä!

    Luomivärien suhteen oon kyllä supertylsä - mulla on ne samat varsin hillityt värit käytössä ympäri vuoden (ja vuodesta toiseen...). Eli harmaata, mustaa, ruskeaa ja helmiäistä. SIlmämeikin tummuudella säätelen sitten juhlavuuttaa/näyttävyyttä. Vältän ns. pastellimeikkejä, koska mulle tulee pastelliväreistä meikissä ja vaatteissa sellainen "hempukkamainen" olo (huonolla tavalla). Nimittäin mulla on vaaleat, pitkät hiukset ja tummat silmät. Pelkään megablondi-lookia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi kun meillä on vähän riskialtista pitää mitään näkyvillä. Nämä aktiivikäytössä olevat meikit ovat vessan avohyllyllä ja yksi hylly oli tippunut kiinnikkeistään kun kissat oli hyppineet siellä! Hylly oli tippunut meikkipussissa olleiden Clarinsien päälle mutta onneksi yksikään ei ollut mennyt rikki! Vain Laveran vanhan puuterin kansi oli rikkoontunut ja murustanut puuteria..

      Taidan vähän ymmärtää mitä haet. Tummilla hiuksilla pinkki ja sellainen tuksupinkki huulipuna näytti hyvältä. Mutta kun vaalensin niin näytin ihan Tuksulta ( anteeksi Tuksu! ) mutta siis se ärtsypinkki huulipuna ja blondi hius...ei ollut mun tyyli. Se näytti halvalta. Sori taas! Tottakai se pitää vähän oman fiiliksen mukaan mennä. Kun on se tuttu ja turvallinen mikki niin on varmempi olo :) sun look kuulostaa tosi hyvältä, harkitulta ja aikuismaiselta :)

      Poista
    2. Hehe, meillä ei ole tuollaisia "kissatuholaisia" (kaikella kunnioituksella kissoja kohtaan!), joten hyllyille uskaltaa jättää meikkejä yms. Ja hei - taisit saada heti kopin mun ajatuksestani! ;)

      Poista
  11. Voi lääh mikä paletti!! En ole vielä kevät sävyille antautunut =)

    VastaaPoista
  12. Voi miten upea meikki!! Olet taitava.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3