torstai 19. helmikuuta 2015

Makeup Product Addict -haaste

En tiedä onko tälläinen haaste olemassa, varmaan on mutta heitinpä nyt itse ilmoille tälläisen ja toivon mahdollisimman monen tähän tarttuvan. Tämä on tosi hauska, sivuaa vähän Lip Product Addict haastetta, kiitos Kataroomalla ideasta ;) keksin vähän itse näitä kysymyksiä, bloggarit ja lukijat; tarttukaa haasteeseen!


1. Luottotuotteesi silmämeikissä?

Paras ja pysyvin aamusta iltaan -pohjustus syntyy silmämeikinpohjustajalla sekä voidemaisella luomivärillä. Olen tätä kaksoispohjustusta käyttänyt siitä asti kun aloin enemmän meikkaamaan ja opiskelemaan enemmän meikeistä.  
Kolme raskailla luomilla koko päivän pysyvää silmämeikinpohjustajaa ovat UDPP ( Urban Decay Primer Potion, se original versio ), Too Faced Shadow Insurance ja MUFE Eye Prime. Taputtelen pohjustajan ensin luomella ja sen päälle voidemaisen luomivärin. Voidemaisista tämän hetken suosikkini on täysin ihonvärinen MAC Paint Pot Painterly joka on helppo levittää ja sen päälle luomivärit tarttuvat hyvin. Vaalea sävy sopii kaikkien värien alle. Yksi Paint Pot kestää vuosia ahkerassa käytössä!


2. Paras katseenvangitsija silmämeikissäsi?

Mulla on ihan tyhmät silmät. Inhoan niitä. Niin raskaat luomet että vetävät silmät viiruiksi eikä esim.ripsiväri näy ikinä mihinkään. Mutta koska näitten kanssa on elettävä, on niiden parhaita puolia osattava korostaa. 
Tykkään paksuista rajauksista joten niitä saan käyttää huoletta. Lumenen Blueberry eyeliner on vuosikausien suosikkini. Halpa, riittoisa ja tekee hyvän jäljen, ei ole ikinä tuhrannut yläluomelle! Pysyy koko päivän. Kun löydät hyvät tuotteen niin en sitä helpolla vaihda. 
Nykyään pystyn käyttämään sisärajauksia. En tosin joka päivä, silmät tuntuvat vähän ärtyvän. Paras marketista saatava on pehmoisa ja hyvin yläluomella tai sisärajauksessa liukuva Maybellinen MasterDrama kynä. Pysyy eikä sottaa. 
 Minulla on vihreät simät joiden keskellä kullanruskeaa. Paksuilla ja raskailla luomilla voi käyttää mitä värejä vaan eivätkä ne näy sieltä kuitenkaan. Tykkään violeteista, parhaat tummat violetit raskaan luomen häivytykseen ovat MUFE 92 ja Ben Nyen Amethyst.


3. Paras luksus & paras marketti?

Luksusmeikkiä piti muuten miettiä pitkään. En halunnut mainita Diorin viisikoita koska eiköhän niistä ole puhuttu täällä jo tarpeeksi ;) mutta luksusta mietin, piti kyllä tosissaan pähkäillä. Mulla kun ei ole varsinaisia luksusmerkkejä oikeastaan ollenkaan. Luksukseen luen Chanelin, Yves Saint Laurenin tai Armanin. Chanelin luomiväreistä en tykkää, YSL on jäänyt melko tuntemattomaksi, samaten Armani. Diorin meikkejä mulla on lähinnä luomiväreinä, poskipunina tai huulimeikkeinä. Eikä mulla niitäkään ole hirveästi. 
En tiedä miten luksus Estee Lauder on mutta kallis merkki se minun mittapuullani kuitenkin on. Mietin pitkään jos ostan Lauderin kosmetiikkaa. Yksi ihana ostos on Violet Underground luomiväripaletti. Tämä on tosi kaunis, tässä on ehkä vähän poikkeavat väriyhdistelmät mutta tämä paletti toimii. Sillä saa monia erilaisia meikkejä ja se tekee kaunista jälkeä. Ehkä siis paras luksusmeikkini. 


Paras marketti. Mainitsen Rimmelin ScandalEyes pehmeät rajauskynät, ovat aika samanlaisia MasterDrama Maybellinen kanssa. Pehmeitä ja pysyviä, samanlaisia kuin Urban Decayn 24/7 kynät. Pysyvät, eivät tuhraa ja ovat edullisia.
Myös Goshin voidemaiset luomivärit ansaitsevat erityismaininan. Edulliset puikkomaiset luomivärit levittyvät siististi luomiväripohjustajan päälle ja näiden päälle puuterimainen luomiväri tarttuu kivasti. Näissä on maltillinen väri ja hohto, juuri siksi nämä ovat oivallisia kaksoispohjustukseen. Harmi että parhaita värejä ( beige ja pink ) ei ole näkynyt enää kaupoissa :/


Ja näköjään en voinut tyytyä yhteen tai edes kahteen mainintaan parhaasta markettituotteesta. IsaDoran Matte Chocolates on loistava mattapaletti ruskeiden luomivärien ystäville. Loistava pigmentti, mieletön pehmeä ja hyvä koostumus sekä muuttumattomana iltaan asti pysyvyys. Täysi kymppi! Saa vaaleampaa tai tummempaa meikkiä. Nam mitkä suklaasävyt! Tämä tuote on vakiovalikoimassa.





4. Paras MAC-luomiväri?

Kiva kysymys ;D tähän on kiva vastata mutta en osaa valita vain yhtä hyvää. Mutta suosittelen seuraavia vihreäsilmäisille. Kaikissa on hyvä pigmentti ja niitä voi yhdistellä tosi monien eri värien kanssa. Kultainen Woodwinked ( yläkuva vasen keskellä ), punertava luumu Plum Dressing ( alakuva vasen keskellä ) ja oranssinpunainen Coppering ( ei kuvaa ). Jos alat keräämään MACia niin osta ne ensimmäisenä! 


5. Suurin pettymys?

Wet´n´Wild Comfort Zonea on kehuttu kovasti. Onhan siinä pigmenttiä kyllä. Mutta värien koostumus on sellainen halpis. Niitä ei oikein voi laittaa siveltimellä koska ne varisevat. Nämä myöskin ovat niin metallisia että on sitten kivat metalliviirut silmien alle ja eivät lähde pelkällä vedellä. Etenkin alareunan värit pöllyävät ja ovat tosi hankalia. En tiedä, meikkaan siveltimillä ja mulla on ehkä oma tapa laittaa luomiväriä mutta nämä eivät vaan toimi meikkityyliini kanssa. Ei missään nimessä ainakaan kiireaamuina. 

6. Paras vinkkisi silmien meikkaamisessa?

Minä sanon että hyvät siveltimet. Ostin MAC siveltimeni blogin alkuajoilla, eli joskus 6,5 vuotta sitten. MAC siveltimet ovat kalliita mutta osa on edelleen ihan uudenveroisia. Karvat ei irtoa, ei hapsota eivätkä raavi. Ainoastaan yksi sivellin irtosi liimauksista mutta sen saa liimattua takaisin ja hei...yli 6 vuotta vanha sivellin on jo eläkeläinen. En kuvannut tähän likaisia siveltimiä mutta tässä enemmän MAC siveltimistä. Tuo postaus on kirjoitettu 2010 ja edelleen suurin osa noista siveltimistä on mulla jokapäiväisessä käytössä! Hyvillä ja laadukkailla siveltimillä on helpompi meikata ja niillä syntyy hyvää jälkeä.  


7. Makein koostumus luomiväreissä?


Tällä haen makeinta/jännintä/erikoisinta koostumusta. En välttämättä parasta. Jännin löytyy Estee Lauderin Emerald Oasiksesta. Muissa EL paleteissa ei minusta ole tälläistä taianomaista koostumusta. Tämä ei näytä kamalan helmiäiseltä mutta on kuitenkin sitä luomilla. Mutta ei liiaksi vaan sillee just kauniisti ja aikuismaisesti. Olen erityisen ihastunut tähän palettiin ja onneksi sen ostin. Se on niin kaunis ja nämä vihreät ovat niin jumalaisen kauniita!



8. Jotain extraa!

Sairaslomalla osasin kyllä törsätä. Voi vitsit, ostelin ihan hulluna meikkejä ja kynsilakkoja. Se jotenkin ihan ryöstäytyi käsistä. Ehkä kun on töissä ja arkikiireet painavat päälle niin ei niin ehdi ja jaksa miettiä shoppailua. Mutta odottakaas kun on aikaa sumplia...

Mun on pitänyt pitkään käydä tutustumassa Piiaan joka on myymälävastaavana Kuopion Matkuksen Make Up Storella. On kiva tutustua muihin meikkifriikkeihin ja samanhenkisten ihmisten kanssa sitä löytää juteltavaa. Oli myös kiva tiirailla ja kokeilla meikkejä. Piia on älyttömän rento ja kiva tyyppi ja Make Up Storen meikit aika houkuttelevia. Mulla on niitä ollut mutta jotenkin MUS on merkkinä jäänyt vähän etäisemmäksi. Nyt ostin "pari" juttua ja...ei näille selitystä ole...joskus se riistäytyy käsistä kun pääsee sopivaan ympäristöön. Saman ilmiön olen huomannut tapahtuvan MAC-pisteellä...


Ostin kulmapaletin, luomivärejä ja yhden huulikiillon. Jos kaipaatte meikkivinkkejä tai haluatte vaan shoppailla niin käykää Matkuksen MUSilla :)


Tässä kun tein tätä haastetta niin törmäsin näihin Too Facedin pupumeikkeihin. Kuinkas moni siellä muistaa lumipupun? Mikä kuhina sen ympärillä saatiin aikaan ja miten sitä kaikki himoitsivat...näitä meikkejä tuli hamstrattua mutta en kyllä ikinä näytä käytä. En vaan osaa laittaa enää näin hohtavia ja hehkuvia sävyjä. Ehkä kesällä?

Biitsipupu ja lumipupu :)



Ja leopardi bronzerit...ostin pakkausten takia ja näitä Pink leopardeja mulla on kaksi enkä oikein kumpaakaan käytä. Tässä leopardipaletissa on hohto, poskipuna ja bronzer mutta koen hankalaksi ottaa noin pienistä napeista. Ja ulkonäön takia tämän joskus ostin. Joo mutta nämä ovat niin ihania ja sellaisia keräilyesineitä. Kuka muistaa?  


Olipas vähän jaarittelua! Voisin jutella meikeistä lähes loputtomasti ja tästäkin jutusta jäi periaatteessa vaikka mitä kivaa esittelemättä! Mutta ehkä seuraavan kerran kun taas keksin tai törmään johonkin kivaan haasteeseen ;) jos innostutte tähän vastaamaan niin linkatkaa mulle ja saa vastata vaikka kommenttiboxiinkin :)

45 kommenttia:

  1. Tää oli kiva postaus! Lisää vaan tällaisia! :D

    VastaaPoista
  2. Oi, mä muistan sen Bunny-intoilun sieltä yhdeltä foorumilta! Tietysti itsekin olin siinä mukana ja hankin Snow Bunnyn, oli se kylla kaunis! Pink Leopard myös piti hommata jo pelkän nimen takia:) Kyllä mä niitä silloin käytinkin, varsinkin Snow Bunnya kului aika hyvin. Nyt ne molemmat lymyileen jossain laatikoiden perukoilla, en enää käyttäisi niin hohtavia tuotteita naamaallani. Voi niitä aikoja..
    Tarabel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sieltä juuri :) oi niitä aikoja, aina kun tulin kotiin niin foorumi auki ;D enää ei oikein ehdi kirjoitella, blogi tuli tilalle. Mutta muistot jäi ja sieltähän ne kaikki meikki-ideat ja kynsijutut lähti. Ja moni foorumilainen lukee tätäkin, on jäänyt tutuiksi ja kavereiksi <3

      Poista
  3. Ihana postaus! <3 Teen tän haasteen ehdottomasti kun vain ehdin. Ihania noi Too Facedin puuterit, oon täällä ihan silmät sydämenkuvina.

    Oon huomannut kans Comfort Zonesta, että värit on ehkä niin pehmeitä, että sivellin varmasti pöllyttää ne ympäriinsä. Mietin tässä pitkään, että miksi mä tykkään siitä ja pidän sitä laadukkaana palettina.. ehkä koska kun mä meikkaan sillä aina sormin :) Sillä tavalla ne värit pysyy "hallittavina" ja on helppo levittää luomille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih silmät sydämenkuvina :D näin pitkillä kynsillä ei saa otettua mitään sormella. Mutta uskon kyllä että niin olisi helpompikäyttöinen. Sivellin just pöllyttää ne värit koska koostumus on niin pigmenttisen pehmeä. Tosin Creme Brule mattaväri on taas tosi hyvä siveltimellä, ehkä kun se on matta niin se on vähän kovempi :)

      Poista
  4. Ihana postaus! Kuolasin kuvia, varsinkin tuossa Too Facedin kohdalla. :)
    Yksi kysymys: mistä ostat UDPP:tä? Itse tilasin sitä aina Beautybay:stä, mutta jostain syystä eivät sitä tuotetta enää toimita Suomeen (sieltä jatkuvasti "katoaa" tuotteita, ei vaan toimitetä tänne hmpf). Löysin joitain myyntipaikkoja mutta sama juttu, ei toimitusta Suomeen. Apua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä varmaan tilaan LookFantasticilta Too Facedin Shadow Insurancen kun on tehty tuo UDPP:n ostaminen niin hankalaksi :( tämä MUFE on myös hyvä mutta ei kovin riittoisaa enkä tykkää aplikaattorisysteemistä. Ei voi sanoa kuin apua, kerro jos keksit UDPP:n ostopaikkoja :/

      Poista
    2. Heip, kertokaa ihmeessä jos tiedätte mistä UD:n primer potioneita voi tilata nyt Suomeen.
      LookFantastic ei auttanut ja moni muukin paikka on tosiaan lopettanut niiden Suomeen toimittamisen.
      Tuubi alkaa olla tyhjä enkä löytänyt yhtään paikkaa mistä tilaaminen onnistuisi. Kääks.

      Poista
    3. Eilen kun tuon kommenttini napsuttelin, googlailin ankarasti (työajalla) ja löysin juurikin tuon LookFantasticin ja tilasin sieltä. Ei ole kokemuksia kyseisestä verkkokaupasta, toivottavasti UDPP tulee perille! Tilasin ensin vain yhden, jos se perille tulee - pitää varmaan hamstrata sieltä lisää. Oletko itse tilannut sieltä aiemmin?
      Kiitos muuten noista muista vinkeistä pohjustukseen liittyen! :)

      Poista
    4. Tasmis: Miten sait sen sieltä kun mulle ei näytä Udpp:tä enää ollenkaan? LookFantsu on hyvä kauppa, aina on tullut ongelmitta perille.

      Anonyymi: Meinaan kokeilla Elisabeth Ardenin pohjustajaa josta Heidi puhui tässä:

      http://mustaakajalia.purkkimafia.fi/2015/02/silmameikin-paras-ystava/




      Poista
    5. Se sama Anonyymi haluaisi myös tietää miten Tasmanialainen onnistui tuon hankkimaan. Mulle kans. :)

      Poista
  5. Oon samaa mieltä, että Wet 'n Wildin luomivärit ovat siveltimellä käytettyinä tosi pöllyäviä ja se pahuksen kimalle leviää joka puolelle kasvoja. Onneksi olen ostanut vain yhden triopaletin, Silent Treatmentin. Ehkä joskus pitää kokeilla levittää sormin, pigmentti kun näissä on ihan kohdillaan.

    Kiva haaste! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli Silent Treatment. Tosiaan oli. Kiva muuten mutta se pöllyäminen :D

      Poista
  6. Sulla ei ole tyhmät silmät!!! :)

    Tää oli tosi kiva haaste, taidan tarttua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti...välillä vaan ärsyttää :D linkkaa jos teet niin ei mene mulla ainakaan ohi :D

      Poista
    2. Mä meinasin ihan unohtaa, tässä:
      http://juilles.purkkimafia.fi/2015/02/make-up-product-addict/
      :)

      Poista
  7. Tälläisiä pidempiä juttuja on kiva lukea ja katsella kauniita kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :) on näitä ihan kiva tehdäkin!

      Poista
  8. Hei joo, hauska haaste! Sivusin näemmä samaa aihetta tänään, mutta hiukan eri kulmasta. Merkkaan tämän itselleni muistiin, teen heti kun olen hetken makustellut vastauksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun postaustasi odotellessa ;) mielenkiintoinen nähdä muiden vastineita!

      Poista
  9. Olipas kiva postaus! Tarvii koittaa itekkin jossain vaiheessa tehä mut nyt vaan on niin paljon aiheita jonossa, että taitaa mulla mennä loppu kevääseen. Itellä olis kans tänä vuonna aikomus Piiaa käydä moikkamassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kiva lukea sinunkin vastaus aiheeseen :) Piia on tosi mukava ja oli paljon jutun aihetta :)

      Poista
  10. Olipahan kiva postaus! Repesin tossa "mulla on ihan tyhmät silmät"-kohdassa :). On se kyllä jännä miten sitä on vuosien aikana opiskellut oman naamansa meikkaamisen salat. Kamalinta mitä tiedän on kun joku pyytää meikkaamaan itsensä sillä perusteella, että "kun sulla on niin kivat meikit". Mä en ikinä osaisi meikata ketään muuta juurikin sen takia, kun kaikkien kasvot vaatii eri asioita, että hyvät puolet korostuu. Vitsi miten mä oon uusi näissä blogikuvioissa, kun en mä yhtään tiedä mistä pupuista te puhutte :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai te repeilette siellä mun jutuille :D vaikka ihan tosissani kirjoitin :D en minäkään välttämättä osaisi meikata muita. En tiedä. Kaikilla on oma meikkimaku ja kaikki ei varmaan tykkäisi mun raskaasta meikkaustyylistä :) ja en välttämättä osaa edes meikata eri mallisia silmiä! Niin tosiaan, sun pitäisi tutustua näihin pupumeikkeihin :) lumipupusta kannattaa aloittaa ;))

      Poista
  11. Piia on ihana! Kuopion miitissä oli visiitti siellä ensin ja voi että, saisivat kaikki asiakaspalvelijat olla samanlaisia. Niin helposti lähestyttävä ja osaa todellakin asiansa ja on ajan hermolla :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja on vielä niin mukava ihminenkin! Minähän menin vain ostamaan kulmapalettia mutta siinä höpöttelyn lomassa sorruin muuhunkin. Mukavat myyjät saa ostamaan :)

      Poista
  12. Olipa mukava postaus :) Mäkin voisin tän ehtiessäni tehdä.

    Tiedätkö, mulla on yhä nuo Snowbunnyt ja leopardit ostoslistalla. En vaan voi vastustaa tuota ulkonäköä ja hohtoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää ostaa ne! Ne on ihania ja minusta tuntuu että sopivia sinulle ;)

      Poista
  13. Tosi kiva postaus, mä lähden tähän takuuvarmasti mukaan!!

    VastaaPoista
  14. Otin tän haasteen heti työn alle ^__^ Osu kyssärit niin nappiin, ettei voi jättää tekemättä ♥

    VastaaPoista
  15. No sulla ei ole tyhmät silmät! Mutta mulla on... Kärsin myös raskaista luomista, mutta mun mielestä tommonen meikki, missä jokin mattaluomiväri häivytetään siihen "silmäpussin" päälle, ei sovi mulle. Ja muutenhan luomiväri ei näy mihinkään. Ja näihin luomiin on todella vaikea tehdä sellainen ohuen ohut rajaus. Ja paksu taas pienentää mun silmiä entisestään. Tekisi mieli luovuttaa ja laittaa pelkkää ripsaria, vaikka haluaisin meikata muutenkin. Pitäisi ehkä käydä jossakin meikkiopastuksessa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Entäs vaaleanruskea mattaluomiväri, toimiiko? Ohut rajaus, pidennykset ripsissä? Minusta se kuulostaa hyvältä nuoremmalle ihmiselle ;) meikkiopastuksessa varmasti saa apua, myyjät auttavat mielellään :) sehän on heidän työtään eikä vinkkien kysyminen maksa mitään.

      Poista
  16. Kivoja kysymyksiä! :) munkin pitää tehdä tämä! Tosin en omista Macin luomivärejä, joten pitää korvata se jollain muulla merkillä... :D

    Ja höpönlöpön sulla mitkään tyhmät silmät! Todella kauniit ja ihanat ne on! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äää kiitti :D kadehdin sun ihania silmiä ♡ ja ehdottomasti kopsaa ja MACin tilalle saa keksiä muuta ;)

      Poista
  17. Joo, tällainen pitääkin tehdä. Otan tuonne muistiin itselleni valmiiksi ja naputtelen joku päivä menemään :)

    VastaaPoista
  18. Mikä mahtaa olla tuo ylemmässä MAC-kuvassa Goldminen oikealla puolella oleva luomiväri nimeltään. Kovin kaunis.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3