perjantai 6. helmikuuta 2015

Color Club Love Tahiry kokoelma

Color Clubilta ilmestyi joku tovi sitten ystävänpäiväteemainen kokoelma Love Tahiry. Sain kokoelman Cesarista esittelyyn blogiini ja varmaan olisin muutenkin hankkinut tästä jotain. Tykkään Color Clubin lakoista ja kokoelmat tulee kyllä aina tsekattua vaikka niistä on harmittavan vähän swatcheja tai kuvia missään.

Mukava kokoelma ystävänpäivän alle, nätit värit ja tuoksuvat lakat mutta kuka Tahiry?? Oletteko tienneet kuka hän on? Tosi-tv tähti, malli ja näyttelijä, piti kyllä googlettaa. Iso perä näyttää myöskin olevan :) olipa hän kuka hyvään, ehkäpä hänestä vielä kuullaan. Kaunis nainen :)

Kuten mainitsin, nämä lakat ovat tuoksuvia! Muistatteko aiemman Color Clubin tuoksukokoelman Wicked Sweet? Sen jälkeen on ilmestynyt kaksikin eri tuoksukokoelmaa Color Clubin pikkusisarelta Ruby Wingiltä. Tuoksulakkoja ei ole liikaa! Itse en ole kokenut tuoksuja liian voimakkaisiksi tai migreeniä aiheuttaviksi. Tuoksu on voimakkain kun lakka on kosteana kynsillä, kuivuttuaan se hälvenee mutta pysyy kynsissä jopa parikin päivää päällyslakasta huolimatta. Tuoksua en erota tässä kun näpytän tietokonetta mutta jos nuuhkaisen kynsiä niin tuoksun haistaa.


Love Tahiry tuoksulakat:

Tall, Dark & Handsome - Cologne Scent 
Miehinen harmaa creme. Kaksi kerrosta.

Sweet Getaway - Pink Rose Scent 
Neonpinkki creme. Kaksi kerrosta.

Red Handed - Cinnamon Scent
Kirsikanpunainen creme. Kaksi kerrosta.

Seat It With A Kiss - Strawberry Scent 
Korallipinkki creme. Kaksi kerrosta.

On Cloud Nine - White Chocolate Scent
Valkea creme. Kaksi kerrosta.

Jitters - Bubbly Scent
Vaaleanpunainen hologlitterlakka. Neljä kerrosta.

50 Shades Of Love - Candy Scent
Läpinäkyvä pohja ilman glittereitä, punaisia ja valkeita sydämiä. 



Ensimmäinen ajatus näissä oli että mikä mieletön laatu näissä cremelakoissa on! Color Club on parantanut laatuaan huimasti! Kuinka usein törmäätte cremelakkaan joka kolmella siveltimen vedolla peittää kynnen täysin tasaiseksi yhdellä kerroksella? En ole törmännyt itsekään mutta nyt törmäsin. Ja tämä valkea creme On Cloud Nine; valehtelematta paras tähän asti kokeilemani valkea lakka! Ensimmäisellä kerroksella ei raitoja ja täydellinen levittyvyys. Olen sanaton. Oikeasti. Ihan oikeasti, tämän takia rakastan Color Clubin tasalaatuisia lakkoja. Suti on just hyvänkokoinen mun kynsille ja tämä laatu on ihan mielettömän hyvä. 

Jitters kannattaa tsekata jos OPI Teenage Dream meni sivu suun. On yhtä ihana hologlitter vaaleanpunainen lakka. Karhea kuivuessaan, suosittelen kahta kerrosta top coatia.Voi käyttää ohuesti osalla kynttä tai sitten näin koko kynnen peittävänä useammalla kerroksella.

50 Shaded Of Loven ominaisuus tuntuisi olevan se että punaisista sydämistä irtoaa väriä. Tämä saattaa näkyä lakkauksessa ja tämän vältät sutimalla lakkaa paperille ja nostamalla tulitikulla tai dotting toolilla sydämet kynsille. Näin saat aseteltua sydämet paremmin ja tasaisesti. 




Innostuin tekemään pari ystävänpäivälakkausta tämän kokoelman lakoilla. Näissä liukuvärjäyskynsissä kynsillä kaksi kerrosta On Cloud Nineä. Liukuvärjäys korallipinkillä Seal It With A Kissillä ja kirsikan värisellä Red Handedilla. Nimettömässä 50 Shades Of Love.

Leimauslakkoina Konad punainen ja valkea. Molemmat kuviot löytyvät Konadin Square sarjan laatasta 01. Harmi että laatta näyttäisi olevan loppu väliaikaisesti mutta sitä on tulossa lisää! Kerrankin täydellisesti onnistuneet leimat, nämä olivat niin sydämellisen ihanat, ihan täydelliset ystävänpäiväkynnet!

 P2030009.ORF

Toiset kynnet tein abstraktia-teemalla. Kynsien kärkiin kolmea kokoelman lakkaa; Tall, Dark & Handsome, Seal It With A Kiss ja Red Handed. Kuivasudin päälle On Cloud Ninellä jolla tein myös pisteitä. Nämä oli ihan sikahienot!! Ensimmäiset abstraktia -kynteni ja heti meni nappiin!

 P2030083.ORF

Hei mitä piditte tästä Tahiry kokoelmasta? Entä tuoksulakoista? 

Kokoelmaa myy CesarsShop Color Clubin maahantuojana. Lakat maksavat 10,90 e ja pullokoko on riittoisa 15 ml. Kaikki postauksessa esitellyt tai linkitetyt tuotteet saatuja.

44 kommenttia:

  1. Todella upeat noi leimatut kynnet ja kauniita lakkoja

    VastaaPoista
  2. Huikeet kynnet, ja tarkoitan ihan ehdottomasti molempia lakkauksia. *_* Sait mut innostumaan tuosta valkeasta lakasta, hyviä valkoisia kun ei oikein ole ollut olemassa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina :) tällä valkealla selvisin kahdella paksulla kerroksella :) tikuttaessa huomasi kaikista näistä cremeistä että miten huikea laatu niissä on!

      Poista
  3. Ihania lakkoja ja molemmat kynnetkin on tosi nätit! Omat suosikkini on nuo leimatut, niistä oikein huokuu ystävänpäivän tunnelma :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kieltämättä ne olivat ihan täydelliset <3

      Poista
  4. Vau miten upeat kynnet! <3 Tän kokoelman lakat ovat kyllä niin nättejä ja ihanaa kun ovat vielä tuoksuvia! Sydänlakka ja tuo neonpinkki ovat mun lemppareita. <3

    Mulla ei kauheen montaa tuoksulakkaa ole ollut, joskus oli joku Rimmelin tuoksuva lakka... Tuntui jotenkin tyhmältä vaan nuuhkia kynsiä kun ne tuoksuivat niin hyviltä, joku tuntematon saattaa vähän ihmetella että mitä hittoa toi oikeen nuuhkii... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) hottipinkki oikein huutaa kesää :) en ole vielä varsinaisesti sillä lakannut, vielä on liian räiskyvä lumea vasten. Tuoksulakat on ihania. Voihan se näyttää oudolta jos nuuhkii kynsiään kaupan kassalla ;D

      Poista
  5. Nuo ylemmät kynnet sopii kyllä ihan täydellisesti ystävänpäivään! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) pitää toteuttaa vastaavat uudestaankin pienellä muutoksilla :D

      Poista
  6. Kokoelma kuulostaa ja näyttää hyvältä, varsinkin tuo valkea. Se tulee varmasti hankittua. :)

    Kauniit on myös lakkaukset, tykkään erityisesti noista alimmaisista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) molemmat olivat suosikkejani ja jaksoivat ihastuttaa kynsillä :)

      Poista
  7. Mitä oli lopputulos tuoksun suhteen?
    Kynnet on kyllä yli söpöt ! Tykkäsin jo instassa 😉

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo :) tykkäsin kaikista tuoksuista. Ehkä parhaat oli sydänlakassa ja korallipinkissä. Tuoksuvat hyvältä mutta eivät liian voimakkaasti. Miesten tuoksu ei ollut mikään liian miehinen. Punaisen lakan cinnamon tuoksu on mielestäni voimakkain ja luulen että se jakaa mielipiteitä. Minusta se ei ollut paha mutta ehkä pistävimmän hajuinen?

      Poista
  8. Nuo ensimmäiset kynnet on aivan täydelliset, niitä ei voi kuin tuijottaa ja ihastella<3!
    Voisin hankkia tästä kokoelmasta ainakin tuon pinkin ja sydänlakan. Ne on eniten mieleen!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fani <3 mitkähän minusta olisivat parhaat kokoelmassa? Ehkä pinkki, se on ihanan kirkas ja odottelee kesää. Valkealle on aina käyttöä. Korallipinkki on yllättävän kiva vaikka en yleensä välitä sen värisistä :)

      Poista
  9. Todella suloinen kokoelma! Ja aivan ihanat nuo molemmat kynnet <3

    VastaaPoista
  10. Tuota jittersiä olenkin pyöritellyt virtuaalikäsissäni pariin otteeseen, vaaleanpunainen glitter kirkkaalla pohjalla puuttuu... Tämä saattaa kyllä aiheuttaa tilaustarvetta! Ja kun on vielä tällainen erikoisempi tuoksuineen päivineen :) CC on mun suosikkkimerkki ihan, joten sekin vielä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää kokeilla Jitters äkkiä ihan kynsille asti. Nyt vaan ei ole vaaleanpunainen kausi mutta ehkä kehittelen jotain :) se on uskomattoman kaunis ja vähän harmitti tavallaan että en tehnyt sillä kynsiä tähän postaukseen. Mutta ehkäpä lakkaan sillä tänään. Mietin tässä mitä sillä keksii ;)

      Poista
  11. Siis miten mä en tiennyt että nää haisee? Oli pakko heti kaivaa Jitters laatikosta ja haistella. Kyllä siellä on joku ällötuoksu mukana :). Ehkä näissä haisulilakoissa ärsyttää se, että lakan haju itsessään on jo niin voimakas ja liuotinmainen, että siihen on aika hankala lisätä mitää muuta haisua ilman että lopputulos on migreeni. Vähän sama kuin soittaisi kahta biisia päällekkäin kovaa. Sieluun sattuu! Mutta se mankumisesta. Nämä lakat ovat upean värisiä ja harmittaa vietävästi, jos ne on vielä hyvälaatuisia. Odottelin tätä sun postausta ennen kuin hankin lisää näitä ja hyvä, että odottelin, koska haisu. Harmittaa vaan vietävästi, kun olisin halunnut tuon neonin, valkoisen ja harmaan. Tuo leimailulakkaus on muuten upea <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Malle :) jos ei voi sietää hajua niin ei näitä kannata hankkia. Lakkaushetki voi olla ikävä koska silloin lakan haju on voimakkaimmillaan. Mutta kyllä se hälvenee äkkiä. Minusta tuoksut tekevät tästä kokoelmasta juurikin kivan :)

      Poista
  12. "Kuinka usein törmäätte cremelakkaan joka kolmella siveltimen vedolla peittää kynnen täysin tasaiseksi yhdellä kerroksella?"

    Tuota.. oikeastaan melkein joka kerta kun Essie julkaisee uuden kokoelman :D

    Minä sanon tuoksulakoille ei kiitos. Lähes kaikki tuommoiset tuoksuvat jutut alkavat äkkiä ärsyttää, en tykkää siitäkään, jos kampaamokäynnin jälkeen hiukset tuoksuvat koko päivän kampaajan käyttämille mömmöille. :-/ Color Clubin lakoissa harmittaa kyllä kovasti se, miten vähän niitä näkee missään. En oikein tajua, mikä siihen on syynä. Firma tarttis ehkä markkinointipuolelle pätevämpää väkeä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, Essiekin osaa tämä suomisiveltimellä :) Essien kapea sivellin on aavistuksen kapeampi kuin Color Clubin. Kyllä silläkin lakkaus onnistuu mutta ei ihan niin hyvin ilman raitoja kuin näillä. Makuasioita, mun kynsille tuo CC:n sivellin on paras ilman raitoja :)
      Niin, ihan totta. Nykyään Color Clubin lakkoja näkee tosi vähän ulkomaisissa blogeissa. Ennen uudet kokoelmat oli heti esillä esim. Scrangiella. Onneksi näitä saa ihan täältä kotosuomesta ja hyvinhän näitä näkyy suomiblogeissa :)

      Poista
  13. Ei tällä kokoelmalla sitten mitään yhteyttä 50 shades of greyhin ole?:0 nimet vaan jotenki sai ihan sellasen olon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sydänlakkaa mietin että onko nimeä vähän lainattu greystä. Mutta muuten taitaa olla ihan Tahiryn ideoimia lakkoja?

      Poista
  14. Nuo ystävänpäiväkynnet ovat todella hienot! :) Täytyyköhän tuo valkoinen creme hankkia itselleen, jos kerran noin hyvä on! :) CC:n lakoista tutuimmat on mulle ne holot, muut jääneet hieman vähemmälle huomiolle jostain syystä :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne holot on ihania mutta ei niitä tule kyllä talvella käytettyä. Nyt kevään tullen voisi taas puhallella pölyt niistä pois :) kyllä mä tykkäsin tuosta valkeasta. Color Club tekee hyvät cremelakat :)

      Poista
  15. No en todellakaan ole törmännyt yhteenkään creme lakkaan joka peittää yhdellä tai edes kahdella kerroksella kunnolla. O_O Ihania kynsiä molemmat. Tuoksulakat kuulostavat jänniltä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Color Clubilla on ollut erityisen hyviä cremejä Girl About Town kokoelmasta lähtien. Ja se että nämä peittivät kolmella siveltimen vedolla joita ei tarvinnut yhtään korjata vaan se oli siinä!

      Poista
  16. Pari voisi kotiuttaa , valkoista menee yllättävän paljon. Ihania lakkauksia, oi että!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on 3 vai 4 valkoista yhtä aikaa käytössä. Sitä nimittäin kuluu :) kiitos!

      Poista
  17. Noi ystävänpäiväkynnet on kyllä tosi kivat, mutta tämä CC:n kokoelma ei muuten kyllä säväytä... Sydänlakka kiinnostaisi, jos se olisi priimaa laadultaan mutta huhuhen mukaan ei kyllä ihan luotettavasti ole. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) jos haluaa sydänlakan josta ei irtoa tuota pikku hitulaa niin OPI Nallulakka <3

      http://www.cesarsshop.fi/bearest-them-pack-special-edition-p-5178.html

      mutta tuo värin irtoaminen ei periaatteessa näy kynsillä. Tuohon tikkuun sudin sitä useamman kerroksen että sain sydämet just oikein. Siinä sen näkee kuvassa ja kun tiirasi läheltä niin näkee. Mutta ei kauempaa. Periaatteessa sen ominaisuus on olla tuollainen ja itseä se ei haittaa. Cesarin Satu on tiedustellut miksi lakat ovat tälläisiä mutta ei ole saanut vastausta. Satu ei ollut tietoinen tästä värin irtoamisesta ennenkuin luin Kynsikoristeluista ja mainitsin asiasta :)

      Poista
  18. Upeat noi ystävänpäiväkynnet!! 😍 Tuo valkoinen täytyy varmaan hankkia, itsehän tykkään todella paljon cc:n cremeistä nykyään! Sivellin on mun kynsille just hyvä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sivellin tekee paljon. Mun kynsille CC:n sivellin on juuri sopivan mallinen ja siten tekee lakkauksesta helppoa kun lakat levittyvät nätisti :) onhan nämä uudet CC cremet ihan erilaisia kuin vaikka 4-5 vuoden takaiset ;)

      Poista
  19. ihanat ystävän päivä kynnet ;)

    VastaaPoista
  20. Ekat kynnet on täydelliset ja toiset mahtavat. Ite oon yhesti kokeillu tuoksulakkaa ja kolmen kynttä kerkesin lakata, ennen ku oli pakko poistaa lakat. Niin järkky haisu, ettei mun pää kestä. En sen takia uskalla kokeilla enempää noita, vaikka kiinnostaiski.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tuoksulakat ovat kyllä sellaisia mielipiteiden jakajia, joko tykkää tai ei :) ymmärrän kyllä jos on herkempi tuoksuille, silloin ei varmaan pitäisi näistä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3