perjantai 13. helmikuuta 2015

Clarins Everlasting Foundation

Olen viime aikoina tutustunut uudestaan meikkivoiteiden loputtomaan maailmaan. Minulla oli akne ja iho-ongelmia joskus about 8 vuotta sitten. Olen melko varma edelleen että synteettiset meikkituotteet aiheuttivat minulle ihoreaktioita. Käytin myös synteettisia voiteita ja kierre oli valmis. En saanut apua lääkkeistä tai mistään voiteista joita lääkäri määräsi. Tässä vaiheessa tutustuin erääseen keskustelufoorumiin josta tämä meikkifriikkeys lähti ja jossa alunperin tutustuin nykyään tunnettuihin kosmisbloggaajiin. Alan taas vähän jaaritella mutta keskusteltuani siellä, löysin mineraalimeikit ja ekokosmetiikan. Niistä se apu löytyikin ja kaikki iho-ongelmat katosivat!! 

Käytin siis vuosia luonnonkosmetiikkaa, vielä blogin alkuvuosinakin. Jos olette muuten ikinä miettineet, miksi halusin alusta pitäen olla anonyymi enkä halunnut paljastaa kasvojani? Syynä olivat iho-ongelmat, niistä ja ylipainosta aiheutunut itsetunto. En oikeasti kokenut olevani mitenkään nätti ja odotusten mukainen. Nykyään itsetunto on parantunut elämänmuutoksen myötä, kilot karisseet ja iho-ongelmat kadonneet.
Pystyn nykyään käyttämään ihan mitä vaan meikkejä eikä ihoni reagoi! Käytän mieluiten luonnonkosmetiikkaa voiteissa ja ihonhoidossa mutta löytyy myös synteettisia enkä pelkää niitä käyttää. Mukavinta on ollut tutustua erilaisiin meikkipohjiin. Etenkin meikkivoiteissa on ollut hankala löytää peittävää, luonnollista ja koko päivän hyvännäköisenä pysyvää pohjaa. Olen kokeillut erilaisia, löytänyt hyviä mutta etsintä jatkuu koko ajan.

Sain maahantuojalta kokeiluun Clarinsin vakiovalikoimassa olevan meikkivoiteen. Everlasting Foundation lupaa pitkäkestoisen ja peittävän mattapinnan.


Minun sävyni on Wheat. Tämä ei ole vaalein ja kämmenselkään levitettyäni tämä näytti aika hurjan kellertävältä ja tummalta. Yllätyin kuitenkin miten helppo tämä oli levittää ja häivyttää, tämä myöskin sulautui ihonsävyyni täydellisesti.


 Everlasting meikkivoide on sopiva sinulle mikäli haet meikkivoiteelta peittävyttä mutta et pakkelimaisuutta. Luonnollisen näköinen meikkipohja joka kestää koko päivän siistinä. Everlasting meikkipohja on matta mutta luonnollinen. Itse pidin peittävyyttä juuri sopivana, peittää pienet värivirheet ja iho on tasaisen värinen. Ja mikä parasta, levittyy hyvin myös vessan valossa eikä päivänvalossa näy meikkirajoja. Tykkäsin levittää tätä meikkisienellä. 

Oma ihoni on pintakuiva sekaiho, koin tämän meikkivoiteen olevan juuri sopiva iholleni. Ei korostanut pintakuivia kohtia eikä naama kiiltänyt liiaksi T-alueelta päivän mittaan.

Meikkivoide ei tuoksu oikeastaan millekään tai en ainakaan pistänyt merkille.


Clarinsin meikkivoiteet on pakattu lasisiin pumppupulloihin. Aikuisempaan makuun vetoava pakkaus, tämä tuo sitä pientä luksusta arkeen. Tämä ei ole halvimmasta eikä kalliimmasta päästä, Clarinsin hintaluokka on keskiluokkaista selektiivisellä puolella. Tämä meikkivoide kustantaa n. 40 e.

Pumppupullosta tulee kerralla juuri sopiva määrä ja iso pullo tuntuu hyvinkin riittoisalta. Pidän juurikin tuubeista tai pumppupulloista, en missään nimessä pipettipulloista joissa on iso suuaukko!

 Muistathan vielä nämä pari vinkkiä täydellisen meikkipohjan tekoon:

Pyyhi aamulla iho kasvovedellä ja laita kasvovoidetta. Anna imeytyä hetki. Vaikka meikkivoide on pohjatuote kasvomeikille, myös sekin tarvitsee oman pohjustuksen pysyäkseen kauniina koko päivän.

Joskus tykkäsin käyttää meikkivoiteen päällä irtopuuteria ja päivällä lisäsin kakkupuuteria. Pitäisikin ostaa irtopuuteria pitkästä aikaa! Itse annan meikkivoiteen imeytyä hetken, menen keittämään puuron ja sitten palaan takaisin laittamaan puuteria. 

Illalla, muista pestä meikit huolella pois! Pieni nyrkkisääntö on käyttää aikaa yhtä paljon kasvojen puhdistukseen kuin mitä olet käyttänyt meikkaamiseen :) noh, tämän kohdan laiminlyön itse! Olen kasvojen puhdistuksessa aika nopea. Mutta en ikinä mene nukkumaan meikit kasvoilla.


Suosittelen tosiaan tätä jos pidät mattapintaisuudesta. Jos edustat nuorempaa ikäpolvea ja haet vähän heleämpää ja kuulaampaa meikkivoidetta niin suosittelen Clarinsin True Radiancea, tästä löydät siitä lisää juttua.

Kokemuksia Clarinsin meikkivoiteista?

31 kommenttia:

  1. Tätä täytyy varmaan kokeilla, vaikuttaa hyvälle jos vielä pysyy nätisti koko päivän :)
    Olen jotenkin jumittunut tuohon Lily Lolon mineraalipohjaan kun se vaan on ollut niin hyvä arkikäytössä.
    Talvella toimii muuten oikein hyvin, mutta iso miinus tulee siitä, kun se ei kestä yhtään hikoilua ja alkaa heti kirvellä. Sitä en pysty kesällä tai illan riennoissa käyttämään ja sen tilalle pitäisi löytää joku hyvä meikkivoide joka oikeasti pysyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Illan rientoihin tämä Clarins on erinomaisen hyvä. Pysyy varmasti nättinä koko illan ;) en varmaan itse käytä tätä kesällä, silloin kevennän meikkipohjaa. Laveran CC-voide on hirmu hyvä kesäksi. Jos haluaa nimenomaan meikkivoiteen niin Clarinsin True Radiance on heleämpi ja sinällään nätimpi kesällä.

      Poista
  2. Kyllä, on kokemusta kyseisestä meikkivoiteesta... Lopputulos oli jäätäviä, kipeitä paukamia naama täynnä. :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en käytä synteettisia ihan joka päivä koska huomaan saavani paukamia. Mulla auttaa kun voiteet on luonnonkosmetiikkaa ja välillä käytän Laveran meikkipohjia ;) tiedän että paukamat on inhottavia koska niiden pitää antaa hävitä itsestään. Kun ei räplää kasvoja ja on huolellinen puhdistuksessa niin katoavat päivässä-parissa. Juuri toissa päivänä huomasin punaisen paukaman poskessa, nyt sitä ei enää ole.

      Poista
  3. Everlasting on ollut mulla jo pitkään kokeilulistalla, mutta vielä en ole sitä hankkinut. Tämä taas herätti kiinnostuksen uudestaan!

    VastaaPoista
  4. Mulla ollut yksi Clarinssin meikkivoide mutta en nyt muista millään sitä nimeä. Tykkäsin siitä juurikin sen keveyden takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. True Radiance? Se on kevyempää kuin tämä :) jos muistan oikein niin Clarinsilla on 2 tai 3 meikkivoidetta.

      Poista
  5. Voi ymmärrän täysin sun fiilikset. <3 Onneksi sulla on parantunut tilanne, mä vielä taistelen.
    Mutta meikkivoide, kiinnostaa todella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti löydät apua. Mulla se luonnonkosmetiikka auttoi :) mutta tiedän ja muistan edelleen miten ikäviä todelliset iho-ongelmat olivat.

      Poista
  6. Hauska sattuma. Nimittäin mulla on ollut tuo Clarinsin meikkivoide kokeilussa pari päivää. Olen käyttänyt melko pitkään Diorin meikkivoiteita (ja rinnalla myös Lumenen CC-voidetta), mutta en ole kuitenkaan täysin tyytyväinen. Mulla on myös pintakuiva sekaiho. Tuo Clarins-meikkivoide on vaikuttanut hyvältä toistaiseksi. Meikki kestää siistinä varsin pitkään. Ei ole liian raskas, mutta on kuitenkin peittävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun jaoit kokemuksesi :) mullakin tämä on tämän hetken peittävin ja mattaisin meikkivoide. Pidän myös kauniista pakkauksesta, se tuo luksusta tuohon kurjaan vessaan invakahvoineen :) säilytän nämä päivittäin käytettävät -meikit tuossa vessassa ;))

      Poista
  7. Mulla on tuosta se vanhempi pelkkä Everlasting ja tykkään kyllä kovin. Mutta täytyy sanoa, että se Rimmelin uusin Lasting Finish menee kyllä Clarinsin ohi..! :)

    Aika jännä kun kirjoitit, ettei meikkivoiteessa ole oikeastaan mitään tuoksua. Täytyi oikein tuoksutella tuota omaani.. siinä on selvä, mielestäni aika vahvakin "selektiivisen meikkimäinen" tuoksu :P Ehkä tuossa uudessa versiossa ei oo sitä..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rimmeleistä on kyllä ollut kehuja liikkeellä, itse en ole päässyt kokeilemaan. Mutta saatanpa vaikka ostaa, kuulostaa nimittäin liian hyvältä ollakseen totta :) postauksia odotellessa!
      Piti nuuskia omaa pulloa ja on siinä kyllä sellainen selektiivinen tuoksu. Jos työntää nenän kiinni pulloon :) mutta kasvoilla en sitä enää erottanut eikä tosiaan jäänyt mieleen liian vahvan tuoksuisena kuten jotkut kosmistuotteet tekevät :/

      Poista
  8. Mulla on alkuperäinen Everlasting, tää on ilmeisesti joku päivitetty versio kun on tuo plussa perässä? Vanhan se vaalein sävy on mulle melkein sopiva kun tulee pullosta ulos, mut tummuu mun kasvoilla ihan älyttömästi, eli en voi ainakaan nyt talvella käyttää sitä. Täytyy kokeilla uudestaan kun oon saanu vähän väriä kasvoille. Tosi riittoisaa Everlasting on, laitoin ekalla kerralla sitä ihan liikaa ja tuli pakkelinaama, peittokykyä on jopa liikaa mun tarpeisiin. Täytyy kokeilla laimentaa valoatuovalla primerillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On päivitetty versio. Itse en ole sitä vanhaa kokeillut enkä ole varma mitä eroa tällä on. Lupaako tämä pidemmän 18 tunnin pysyvyyden kauniina? Onko sävyjä uudistettu? Tämä Wheat sävy on ihoani tummempi ihan selkeästi mutta sulautuu iholle sopivan väriseksi eikä ole talvellakaan tumma :)

      Poista
  9. Mulla on True Radiance ja se on ihana ja luulen, että vaikka tää jättää tosi nätin pinnan, että se on enemmän omaan makuuni, kun rakastan sellaista hehkeää. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä minäkin tykkään hehkeästä mutta jos pitää valita niin kuitenkin mieluummin matta :) kesällä True Radiance on kyllä kivempi, silloin hehku on paikallaan paitsi helteillä ei niin tule käytettyä kuin CC-voidetta .) miksi me puhutaan kesästä vaikka on ihan talvi vielä ;D

      Poista
  10. Todennäköisesti on kokemusta Clarinsinkin meikkivoiteista.., meikkivoiteita on tullut kokeiltua meinaan joka lähtöön, nykyään käytän sheer coverin mineraalimeikkejä. Ne eivät kylläkään kunnolla peitä, mutta ovat kanssa sopivan mattoja, mutta ei niin mattoja että joka huokonen ammottaisi esillä eikä niin helmiäinen kuin esim youngblood mineraalimeikit. Se täydellinen meikkivoide on kyllä vielä hakusessa! Ja pintakuiva sekaiho täälläkin, juu, ja isoilla huokosilla, eli ei todellakaan helpoin meikattava! Everlasting voisi olla ratkaisu kukaties. Ja kiva punainen tukka vilahti tuolla alempana ;)
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tukkakehuista :) Everlastingin kanssa ei ihohuokoset paista :) tuo on tuttua että sitä täydellistä etsitään kuitenkin koko ajan. Nyt haluaisin Rimmelin Lasting Finish meikkivoiteen vaikka just tuli se Lumenekin LivBoxissa. On vaan kiva käyttää erilaisia mutta kuitenkin säästellä parasta ( tällä hetkellä tätä Clarinsia ;D )

      Poista
    2. Ahhaa, no jospa minäkin kokeilisin Clarinsin ever lastingia uutta versiota :), ellei hinta ole ihan pilvissä, ei varmaankaan.

      Poista
    3. n. 40 e. Ja pyydettäessä varmasti saa pienen näytteen mukaansa :)

      Poista
  11. Voi mun piti tätä kommentoida jo aikaisemmin. .
    Olet tullut jollain tavalla avoimeksi ja itsevarmemmaksi sen olen huomannut. *halaus*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. *halaus* Marjo ♡ kiitos mukavista sanoistasi ♡

      Poista
    2. Ainiin piti vielä tarttua tuohon nyrkkisääntöön että pesemisen pitäisi kestää yhtä kauan kuin meikin teko... mulla ei kyllä varmana mene puoltatuntia naaman pesuun, koskaan. Riittää kai että sen tekee huolella 😉

      Poista
    3. Eikä mulla tuntia ;) riittää että tekee huolella ja hyvillä tuotteilla :) ja rasvaa ihon!

      Poista
  12. Oon varmaan sitä vanhempaa versiota kokeillut , se oli ainakin liian paksua ja tunkkaista. Otin kokeeksi aika tummiakin sävyjä ja silti näytin harmaalta. Sen jälkeen en ole uskaltanut mitään matte-voiteita kokeilla ennen kuin eilen ostin Lorkun uusimman matte-24 pohjan , ei pöllömpi, ei liian paksua, mutta silti mattaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile muuten tätä, ihan mielenkiinnosta. Sokokselta varmaan antaavat pikku purkkiin. Kiinnostaisi että onko tämä ennen ollut sitten paksumpaa ja sävyt vähän epäsopivampia. Tämä mun sävy on Whey :)

      Poista
  13. En tiennytkään, että tätä on muutettu. Ainakin vanha on ihan paras meikkivoide silloin kun tarvitsee peittoa, tosin ihoni on nykyisin suht kuiva, joten sekoittelen joukkoon Goshin CC voidetta. Tulee nätti ja vähän kuultava tulos eikä vaikuta pysyvyyteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikohan että sävyjä olisi uusittu ja pysvyyttä on luvattu 18 tuntia entisen 15 sijaan :)

      Poista
    2. Toivottavasti vaalein sävy ei sitten ole tummentunut!

      Poista

Kiitos kommentista <3