maanantai 16. helmikuuta 2015

Picture Polish - Paradise

Yksi pitkään miettimäni Picture Polishin lakka oli Paradise. Mietin onko minulla käyttöä sille kun harvemmin lakkaan sinivihreillä. Sain lakan sitten yllärinä CesarsShopista joten jahkaaminen päättyi siihen.


Paradise olikin yhtä upea kuin mitä kuvittelin. Sinivihreä duochrome johon pieni kimallus tuo eloisuutta. Kauneinta tässä ovat hologrammiset glitterhiput. Ihan uskomattoman näköinen pullossa. Lakan koostumus on huikean hyvä, jo kaksi kerrosta peittää ihan täydellisesti. Picture Polish lakat kuivuvat nopeasti ja näillä on nopea ja kiva lakata.

 P2080023.ORF

Lakka on yksinäänkin upea mutta halusin silti koristella sitä jotenkin. Turkoosinvihreä voi olla vähän hankala väri kun miettii mikä väri sen kanssa sopii. Periaatteessa monikin mutta koska Paradise itsessään on näyttävä, koristeluiden piti olla vähän valjummat että kynsistä pomppaa esille Paradisen upeus etupäässä. Päädyin pitkän harkinnan jälkeen haalean kultaiseen satiinilakkaan OPI Gwen Stefani kokoelmasta. Toinen vaihtoehto oli metallinen, hieman likainen OPI Glitzerland mutta kyllä LAMB oli paras valinta, se vähän häivyttyy upean Paradisen rinnalla. Toistin hieman Paradisea samanvärisillä siirtokuvilla, kuten myös kultaiset niitit toistavat kultaista lakkaa. Jälkeenpäin mietin että ehkä olisi pitänyt koristella pelkkä nimetön, koristelut sittenkin vievät huomiota Paradisesta. Mutta kivat näinkin! Miten sinä olisit koristellut Paradisen?

P2080012.ORF

Picture Polish lakat ovat käsintehtyjä ja ne erottuvat muista indieistä persoonallisilla nimillä ja pulloilla, tuntuu että kaikilla lakoilla on oma tarina. PP lakat tulevat Australiasta, ovat 5-free lakkoja eikä näitä testata eläinkokeilla. Picture Polish lakkoja saat ostaa suomesta yksinoikeudella CesarsShopista.


Nyt. Nyt voin sanoa että olen koukussa PP lakkoihin. Tätä en olisi tarvinnut mutta ei näitä voi vastustaa. Kolmen lakan perusteella sanon että nämä ovat mahdottoman ihania ja uniikkeja jos jos et omista vielä yhtäkään Picture Polish lakkaa niin nyt on korkea aika hankkia!!

Ps. Itsehän tilasin Cesarilta sitten kolme Picturen lakkaa melko pian tämän postauksen jälkeen...kun siellä aina lukee jos joku lakka on loppumassa ja sitä on vielä muutamia jäljellä...niin tulee se paniikki että mietin liian pitkään ja sitten ne loppuvat ;D

24 kommenttia:

  1. Aiai, kun on herkullinen väri! <3 Mä en näin yhtäkkiä keksi koristelua jotka itse tekisin Paradisen kaveriksi. Mä ruukaan sopivan väriparin löytämiseksi liu'uttaa ekaa valittua väriä tikulla muiden tikkujen vieressä. Niin näkee näppärästi mitkä sopii yhteen :)

    mulla ei oo yhtään PP lakkaa..vielä :D En osaa koskaan valita niistä mitä haluan, kun haluan kaikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tikutetuista lakoista on kyllä hyötyä kun tarvitsee vertailla jotain :) voi, ei yhtään? Ihan totta kyllä, hankala valita kun on niin monta ihanaa! Ehkä voisit aloittaa lempiväristäsi?

      Poista
    2. Eiköhän se sitten olis Cyan tai Lagoon :)

      Poista
    3. Taitavat olla hyvin tykättyjä Pictureita :)

      Poista
  2. Hei sä hurahdit vihdoin :). Tämä lakka on kyllä hurahtamisen arvoinen ja PP:n lakoilla lakkaaminen on niin mukavaa touhua suurimmaksi osaksi, että ei voi kuin hymyillä. Tyylikkäät väriyhdistelmät olet keksinyt. Mulla on Paradisen kanssa juurikin se ongelma, etten keksinyt mihin sen yhdistäisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ;D Kultainen sopi kyllä Paradisen kaveriksi hirmu hyvin. Ja juurikin tämä satiininen ihanuus :) ehkä olisi ollut vielä hienommat jos olisin koristellut vain nimettömän mutta ei nyt mahda enää mitään ;) ensi kerralla viisaammin!

      Poista
  3. Oih kun onkin kaunis lakka! Ja kyllä nämä koristelutkin on upeat ja istuvat hyvin Paradisen kaveriksi, ei mitään pahaa :) <3

    VastaaPoista
  4. Tilasin minäkin neljä PP-lakkaa joista kaksi oli aivan täydellisiä (hercynia ja forget me not) ja kaksi aivan susia (minty ja lollipop). Levittyivät todella epätasaisesti ja lollipop oli aivan kuin kaurapuuroa kynnellä eli se siitä tasalaatuisuudesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi että sattui kaksi kökköä! Lollipopia mietin mutta arvelin sitten ettei se ole mun lakka koska en tykkää tuollaisesta glitteristä. Toivottavasti sulla ei usko mennyt koko merkkiin kuitenkaan :)

      Poista
  5. Ihanat kynnet ja kaunis lakka. <3

    VastaaPoista
  6. Miulla oli Paradise, mutta petyin sen ohuuteen. Ei peittänyt edes kolmella kerroksella (vaikka käytän aluslakkaa ja ridgefilleriä, niin eii...) joten se on jo uudessa kodissa. Muihin lakkoihin olen kyllä tykästynyt, lähinnä glittereitä tosin ja Rocky Horror -kokoelman lakat on ihania :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on mielestäni normaalit kerrokset ja peitti toisella kerroksella hyvin. En tiedä sitten onko minun normaalit kerrokset paksumpia? Varmasti kaikilla on oma tapa lakata :)
      Rocky Horror pullot on minusta nättejä!

      Poista
  7. ÄÄK, aivan ihana lakka, mä en uskalla edes mennä Cesarstin sivuille näitä enempää katsomaan, kun tiedän, että valikoimissa on hirmu kauniita vihreitä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne vihreät on ihan mahtavia! Tosi hienoja! Minä en niitä nyt himoitse kun mulla on nättejä vihreitä A Englannilta ja niitäkin pitäisi keretä käyttää :)

      Poista
  8. Äh ja ah, taas uus PP kuolattavaksi, upea ja uniikki väri enkä varmasti ois keksiny tälle yhtään parempia koristuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Paradise on nätti lakka ja aika uniikki. Tämän kyllä tarvitsee ;)

      Poista
  9. Kylläpäs hienosti käypi kultaisen kanssa. Käytän usein Lambia jos kultaisella lakkaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3